Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , little miracle είπε:

ναι ναι αυτο ακριβως. σιγουρα οι βιταμινες δινουν ενα μπουσταρισμα στον οργανισμο, αλλα θελω να πω θαυματα δεν κανουν. ουτε στα ωαρια ουτε στο σπερμα. γενικα παιδια γι αυτο που λεμε οτι καποιες μενουν και με την 1η εξωσωματικη χωρις να χουν ψαξει τιποτα αλλο, αν εχεις ενα καλο ωαριο κι ενα καλο σπερματοζωαριο, αρα ενα καλο εμβρυο και μια μητρα χωρις σοβαρα παθολογικα θεματα, ολα καλα πανε. και τονιζω σοβαρα. γιατι οπως ειπαμε πολλες γυναικες με θεματα στη μητρα μενουν ακομα και φυσιολογικα εγκυες. καλως η κακως στα εμβρυα εντοπιζονται τα σημαντικοτερα προβληματα και καλως η κακως θαυματα δε θα γινουν ουτε στο ωαριο ουτε στο σπερμα με μια βιταμινη d και b12 και ενα ω3. μακαρι να γινονταν, αλλα δεν…. εγω γενικα επειδη ειμαι ορθολογιστρια το επαναλαμβανω πολλες φορες στον εαυτο μου. κυριως οοολα αυτα που κανουμε εμεις τα κανουμε για να τα χουμε καλα με τη συνειδηση μας και να νιωθουμε σιγουρες πως τα ελεγξαμε ολα, αλλα αν δε βρεθει το εμβρυο με την καλη δυναμικη, τιποτα δεν γινεται. 

Ακριβώς αυτό! Δεν θα γίνουν θαύματα αλλά ούτως ή άλλως είναι δύσκολα, ψάχνεις βελόνα στ άχυρα, να μην έχεις και το πιο απλό πραγματακι ρυθμισμένο κρίμα δεν είναι;;; Άλλωστε οι βιταμίνες είναι απλή υπόθεση. Εδω κάνουμε άλλα κι άλλα! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μόλις έχουμε φάει...λέω στον άντρα μου να πάμε να βάλουμε το παιδί για ύπνο και να ξαπλώσουμε....

μου λέει"δεν θα ξαπλώσω,έχω δουλειά στον υπολογιστή"

απαντάω"μάλιστα,σε λίγο θα μας πεις ότι έχεις και γκόμενα!!!!"

θα πληρώσει τα σπασμένα άλλων...

είσαι χειρότερη από εμένα εσύ....

άσχετο εξηγησέ μου το "θα βάλουμε το παιδί για ύπνο" πως γίνεται αυτό ή ειναι απλά πληθυντικός ευγενείας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν σας έχω πει??το παιδί το κάναμε μαζί και το μοιραζόμαστε...

θα την ανεβάσουμε,θα την αλλάξουμε γιατί έχ@#$% το σύμπαν και θα την βάλουμε στη κούνια...θα της δώσουμε φιλάκι και θα χαλαρώσουμε τα 2 μας!!

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ Ο ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΑΤΟΣ ΕΙΡΗΝΑΚΙ!!!!

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΟΤΥΧΟΣ ΚΙ ΕΣΥ ΠΑΝΤΑ ΤΟΣΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!

Τωρα θα νιωσεις ολοκληρωμενη την οικογενεια σου,απο καθε αποψη!Καλο κουραγιο για τις επομενες μερες !Περιμενω με ανυπομονησια να μας πεις πως σου φαινεται να εχεις δυο κουτσουβελα!

δεσποινακι,πες αλευρι!!!!!

ο γιος σου σε γυρευει!!!!

προσπ,μιλουσα στο τηλεφωνο............

kKhCp3.png

b5ebp2.png

δεν σας έχω πει??το παιδί το κάναμε μαζί και το μοιραζόμαστε...

θα την ανεβάσουμε,θα την αλλάξουμε γιατί έχ@#$% το σύμπαν και θα την βάλουμε στη κούνια...θα της δώσουμε φιλάκι και θα χαλαρώσουμε τα 2 μας!!

δηλαδη ο ενας κραταει το αριστερο χερι και ποδι ,και ο αλλος το δεξι???ετσι την ανεβαζετε στην κουνια????χαχαχα:tongue::tongue::tongue::tongue:

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

κάπως έτσι cristin!!!!!!!:D:D:D:D:D:D

παράδειγμα κάθε βράδυ την κάνει μπάνιο και μετά εγώ την ντύνω και της δίνω το γάλα....

εκτός κι αν έχει ξεκινήσει το τούρκικο,οπότε τα κάνει μόνος του...

RESPECT για ακομα μια φορα!!

Σημερα εκανα πατζουρια, τζαμια, μπαλκονια, σκουπισμα, σφουγγαρισμα, ξεσκονισμα, μπανιο, κουζινα και σιδερωμα...

Ξερω για εσας ειναι καθημερινη ρουτινα αλλα για μενα οχι..ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ πως ειμαι..

Καληνυχτα

yRf6p1.png

Σήμερα το κοριτσάκι μου γίνετε πέντε ετών!!!!!!

Χρόνια σου πολλά κοριτσάκι γλυκό,να σαι πάντα γεμάτο υγεία αγάπη και ευτυχισμένη............................η μανούλα σου θα ναι πάντα δίπλα σου,μην το ξεχνάς ποτέ αυτο!!!!!!!!!!!!!!

Σε αγαπάμε πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πολύχρονη κωνσταντίνα μου!!!!!!!!

830682zhs68ovvt7.gif

eNortjKzUjI0NjM0MFWyBlwwFWgCzQ,,29.png

eNortjKzUjI0NjM0sFCyBlwwFXEC0A,,24.png

Σημερα εκανα πατζουρια, τζαμια, μπαλκονια, σκουπισμα, σφουγγαρισμα, ξεσκονισμα, μπανιο, κουζινα και σιδερωμα...

Ξερω για εσας ειναι καθημερινη ρουτινα αλλα για μενα οχι..ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ πως ειμαι..

Καληνυχτα

καλημέρα...τι καθημερινή ρουτίνα καλέ...σιγά μην κάνω κάθε μέρα όλες αυτές τις δουλειές...

απλά τώρα που είμαι σπίτι κάνω κάθε μέρα κι από κάτι...

πατζούρια -μπαλκόνια έχω κάτι εβδομάδες να κάνω...

ας πούμε χθες σκούπισα,σφουγάρισα,ξεσκόνισα, σήμερα έκανα σίδερο και τακτοιποίημα ρούχα...δοκίμασα και της μικρής κάτι ρούχα,της είναι μικρά,τα ετοίμασα για την αδερφή μου...

το απόγευμα κάνει το πάρτυ η αδερφή μου για τα 1ά γενέθλια της 2ης ανηψιάς μου...

αύριο θα κάνω το μπάνιο... αυτά τα λίγα...

Διαφημίσεις

Καληνυχτα

Άσε τα παντζούρια, τζάμια κλπ και φτιάξε μαλλί, νύχι , βάψε μούρη και τράβα για κανένα ποτάκι μπας και ανοίξει τα στραβάδια του ο άλλος και δει τί έχει δίπλα του!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

χρόνια πολλά στο κοριτσάκι σου ότις. Να τη χαίρεσαι

Άσε τα παντζούρια, τζάμια κλπ και φτιάξε μαλλί, νύχι , βάψε μούρη και τράβα για κανένα ποτάκι μπας και ανοίξει τα στραβάδια του ο άλλος και δει τί έχει δίπλα του!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!!!!!

και συ να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!!!

eNortjKzUjI0NjM0MFWyBlwwFWgCzQ,,29.png

eNortjKzUjI0NjM0sFCyBlwwFXEC0A,,24.png

ΔΙΚΙΟ-ΔΙΚΙΟ-ΔΙΚΙΟ..

Αποψε παμε ΚΙΑΜΟ..Τον λατρευω..Παλια καθε βραδυ εκει ημουνα..:wink:

Αντε να πανε κατω τα φαρμακια

yRf6p1.png

Σήμερα το κοριτσάκι μου γίνετε πέντε ετών!!!!!!

Χρόνια σου πολλά κοριτσάκι γλυκό,να σαι πάντα γεμάτο υγεία αγάπη και ευτυχισμένη............................η μανούλα σου θα ναι πάντα δίπλα σου,μην το ξεχνάς ποτέ αυτο!!!!!!!!!!!!!!

Σε αγαπάμε πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πολύχρονη κωνσταντίνα μου!!!!!!!!

830682zhs68ovvt7.gif

Αχ τι γλυκο..ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ!! ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ!!:lol:

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...