Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , little miracle είπε:

ναι ναι αυτο ακριβως. σιγουρα οι βιταμινες δινουν ενα μπουσταρισμα στον οργανισμο, αλλα θελω να πω θαυματα δεν κανουν. ουτε στα ωαρια ουτε στο σπερμα. γενικα παιδια γι αυτο που λεμε οτι καποιες μενουν και με την 1η εξωσωματικη χωρις να χουν ψαξει τιποτα αλλο, αν εχεις ενα καλο ωαριο κι ενα καλο σπερματοζωαριο, αρα ενα καλο εμβρυο και μια μητρα χωρις σοβαρα παθολογικα θεματα, ολα καλα πανε. και τονιζω σοβαρα. γιατι οπως ειπαμε πολλες γυναικες με θεματα στη μητρα μενουν ακομα και φυσιολογικα εγκυες. καλως η κακως στα εμβρυα εντοπιζονται τα σημαντικοτερα προβληματα και καλως η κακως θαυματα δε θα γινουν ουτε στο ωαριο ουτε στο σπερμα με μια βιταμινη d και b12 και ενα ω3. μακαρι να γινονταν, αλλα δεν…. εγω γενικα επειδη ειμαι ορθολογιστρια το επαναλαμβανω πολλες φορες στον εαυτο μου. κυριως οοολα αυτα που κανουμε εμεις τα κανουμε για να τα χουμε καλα με τη συνειδηση μας και να νιωθουμε σιγουρες πως τα ελεγξαμε ολα, αλλα αν δε βρεθει το εμβρυο με την καλη δυναμικη, τιποτα δεν γινεται. 

Ακριβώς αυτό! Δεν θα γίνουν θαύματα αλλά ούτως ή άλλως είναι δύσκολα, ψάχνεις βελόνα στ άχυρα, να μην έχεις και το πιο απλό πραγματακι ρυθμισμένο κρίμα δεν είναι;;; Άλλωστε οι βιταμίνες είναι απλή υπόθεση. Εδω κάνουμε άλλα κι άλλα! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σιγουρα..Αλλα το προβλημα ειναι οτι για κατι τετοιες ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ!!!

Αλλα αν συνεχισει θα κλεισω κι εγω το δικο της..Δεν σεβεται εμενα (ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΑ), δεν σεβεται ομως ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ.. Για αυτο αν συνεχισει θα παρω τον αντρα της και θα δουμε ποιος θα γελαει μετα..Και ας με πουν κατινα και οτι θελουν

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σήμερα συμφωνούμε σε πολλά, να ανησυχήσω:rolleyes:;;;;

όπως σου ειπα Μαράκι στο τηλ .υπάρχουν πολλές π.... παντρεμένες δεν μου φαίνεται περίεργο

θα φταινει οι ορμονες μου :tongue:

Αν τον πιστεψω θα πω οτι απλα του ανεβασε το ηθικο το ενδιαφερον της..μερικες γυναικες ειναι και θρασυτατες.. ποσο μαλλον μια παντρεμενη που γκομενιζει..θα ναι αδιστακτη..

anyway πολλα ειπα.. εσυ ξερεις αγαπη μου τι θα κανεις.

Κι εγω θελω να τον πιστεψω..Το χω αναγκη.. Τον αγαπαω και θελω να ειμαστε οπως παλια..

Σε ευχαριστω πολυ και ΟΛΕΣ ΣΑΣ..;)

yRf6p1.png

Σιγουρα..Αλλα το προβλημα ειναι οτι για κατι τετοιες ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ!!!

Αλλα αν συνεχισει θα κλεισω κι εγω το δικο της..Δεν σεβεται εμενα (ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΑ), δεν σεβεται ομως ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ.. Για αυτο αν συνεχισει θα παρω τον αντρα της και θα δουμε ποιος θα γελαει μετα..Και ας με πουν κατινα και οτι θελουν

ελα ελα.. μην διαβαζω σαχλαμαρες.. το επιπεδο μας καθοριζει και την αξιοπρεπεια μας.. για τους μονους λογους που πρεπει να φανεις υπερανω, δικαια και αποφασιστικα σωστη (αυτο κερδιζεται με υπομονη και καρτερικοτητα) ειναι για το παιδι σου και για το μελλον σου..

Διαφημίσεις

μόλις έχουμε φάει...λέω στον άντρα μου να πάμε να βάλουμε το παιδί για ύπνο και να ξαπλώσουμε....

μου λέει"δεν θα ξαπλώσω,έχω δουλειά στον υπολογιστή"

απαντάω"μάλιστα,σε λίγο θα μας πεις ότι έχεις και γκόμενα!!!!"

θα πληρώσει τα σπασμένα άλλων...

βρε προσπ (σορυ που χαλαω τη συζητηση με την πριγκηπισσα, αλλα δεν ειμαι καταλληλη να σχολιασω, αφου ειμαι καινουρια στην απρεα σας) αυτο που πηγες στη δεγλερη ΕΙΝΑΙ το ειρηνοδικειο!

bgx2ye5lc.png

Διαφημίσεις

βρε προσπ (σορυ που χαλαω τη συζητηση με την πριγκηπισσα, αλλα δεν ειμαι καταλληλη να σχολιασω, αφου ειμαι καινουρια στην απρεα σας) αυτο που πηγες στη δεγλερη ΕΙΝΑΙ το ειρηνοδικειο!

δεν πηγα στη Δεγλερη.. πηγα Πρωτοδικειο στο κτ 7 και εκει μου παν οτι απο τις 4/10 θα στεγαζεται το τμημα αυτο στη Δεγλερη..

αααα.. ωστε εκει κρυβεται το ειρηνοδικειο..αχαααα!!!!

672397jfsx4vb06a.gif

πρινσέσσα για σένα!!!!!!!!!!

Τι γλυκια που εισαι κουκλα μου!!!!

Σε ευχαριστω παρα πολυ..Ε και ηρεμα με τον αντρουλη σου..Δεν φταιει αυτος σε κατι!!! Κριμα ειναι να τα ακουει..(εδω δεν τα ακουει ο δικος μου!!):-P

yRf6p1.png

745784dfedrf30su.gif

κι αυτό για σένα προσπ!!!

χαχα! καλο..

αφηστε μην πω και εγω για τον καλό μου γιατι δεν βλεπω να προφταινει να ρχεται να με παρει απο το γραφειο.. πισω εχει η αχλαδα την ουρα... αλλα τον εχουν σωσει..

ναι, αν πας πες μου πως ειναι, αν και αποκλειεεται να ειναι τοσο χαλια οσο το παλιο

υποψιαζομαι οτι θα ναι στο νεοκτιστο μεγαλο κτηριο πισω απο τον Αρειο...

ελπιζω οτι θα παω μετα τη γεννα.. :tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...