Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Losr είπε:

Επίσης φταίει και η ηλικία μας αν θες να το δούμε και ποιο συνολικά. Παλιά που κάνανε όλες στα 18-20 ήταν πολύ μικρό το ποσοστό που δεν μπορούσαν. Τώρα η εξωσωματική έχει γίνει ο τρόπος οι περισσότεροι να κάνουν παιδί. 

δίκιο έχεις σε αυτό. που παλιά δεν υπήρχε και τόσο φάρμακο στα φαγητά, ναι μεν δεν έπαιρναν βιταμίνες αλλά έτρωγαν ποιο αγνά πράγματα που είχαν τις βιταμίνες. εδω τρως ντομάτα και λες παναγία μου ελπίζω να είναι ντομάτα. 

και δεν κάπνιζαν πολλέ ςούτε έπιναν καφέ ούτε ποτά. μέχρι τα 20 που να προλάβαιναν να τ γνωρίσουν αυτα και να χαλάσουν κάτι;; Αγνο πλάσμα είσαι στα 20. Βασικά ήταν στα 20.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kοριτσια μολις με πηρε η ειρηνη!!!:-D:grin::-D:grin::-D Γεννησε ενα παιδαρο 3330!!!! ειναι πολυ καλα και οι 2, ο μικρός λεει εχει πολλα μαυρα μαλλακια και μεγαλο τσουτσουνι!!:mrgreen::mrgreen: ειναι τρισευτυχισμένη!!!! και εγω μαζι της!!!!:-D:grin::-D

ΝΑ ΤΗΣ ΖΗΣΕΙ!!! ΜΠΡΑΒΟ!! ΠΡΩΤΟΜΗΝΙΑΤΙΚΟΣ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ;;;

ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΟΤΥΧΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΕΡΟΣ!!

ΑΝΤΕ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ!!:tongue:

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιατί δεν κόβετε απευθείας τιμολόγιο-δελτίο αποστολής. Ξέρεις τί χρόνο θα γλιτώσεις?

Είναι η διαδικασία των εργασιων τέτοια που δεν γινεται. Εξάλλου τα περισσότερα δα δεν ειναι δικα μας αλλά από τις παραλαβες B2B, Σημείο Συλλογής ή Σκραπ και κάθε φορτηγό που κινείται πρέπει να έχει ή να παίρνει από τον πελάτη ένα δα για κάθε παραλαβή που κάνει μέσα στην ημέρα πχ. 5παραλαβές την ημέρα x 25ημέρες x 8 φορτηγά

ευχαριστω για την απαντηση..κα να συμπληρωσω..

δηλαδη εγω που δεν θα ξανακανω σεξ πριν γεννησω θα πρεπε να με ζωνουν τα φιδια?????????????????????????????????? ...

το καλο το παληκαρι ξερει και αλλο μονοπατι ομως..;)

δεν μιλάμε για "ανωτέρα βία" αλλά για εσκεμμένη αποφυγή συζυγικών καθηκόντων

εγώ το λέω απάντηση - δικαιολογία.

Τί απάντηση? Ότι δεν έχω χρονο για αυτόν? Έχω και εγώ απάντηση. Σταμάτα με απο τη δουλειά και χρόνο να θες!

Μου έμειναν τα κιλά της εγκυμοσύνης? Μείνε εσύ έγκυος , γέννα και αν μπορείς γίνε όπως πριν. Λες και αυτοί είναι όπως τους γνωρίσαμε.

Δεν σου αρέσει το χρώμα των μαλλιών μου? Το χτένισμα? Ε, να το αλλάξω.

Πες τα χρυσοστομη!! και γω θα ελεγα οτι δεν ειμαι και οπως με γνωρισε οκ..Αλλα κανω διαιτα, εχω χασει 9 κιλα και συνεχιζω και προσπαθω..Επρεπε να εχω αδυνατισει νωριτερα θα μου πεις η δεν επρεπε να τα εχω παρει καν..Αν ειναι αυτο το προβλημα ενταξει τοτε φταιω

yRf6p1.png

Να πω εγώ ένα... να μην έχετε "επαφές"

Αυτό φαντάζομαι έχει να κάνει με τον χρόνο και την εργασία της γυναίκας. Θα επαναληφθώ αλλά δύο είναι οι λύσεις.

1) Σταματάω τη δουλειά και είμαι απλά σύζυγος-μαμά - νοικοκυρά χωρίς το εργαζόμενη που τρώει πολλή ώρα απο την ημέρα και επιφέρει πολλή κόπωση

2) όταν σχολάει δεν θρονιάζεται μπροστά στην τηλεόραση ή το λάπτοπ, κάνει καμιά δουλειά ή ασχολείται με το παιδί ώστε να τελειώνω και εγώ στον μισό χρόνο με τα του σπιτιού.

Διαφημίσεις

Αυτό φαντάζομαι έχει να κάνει με τον χρόνο και την εργασία της γυναίκας. Θα επαναληφθώ αλλά δύο είναι οι λύσεις.

1) Σταματάω τη δουλειά και είμαι απλά σύζυγος-μαμά - νοικοκυρά χωρίς το εργαζόμενη που τρώει πολλή ώρα απο την ημέρα και επιφέρει πολλή κόπωση

2) όταν σχολάει δεν θρονιάζεται μπροστά στην τηλεόραση ή το λάπτοπ, κάνει καμιά δουλειά ή ασχολείται με το παιδί ώστε να τελειώνω και εγώ στον μισό χρόνο με τα του σπιτιού.

Και η τρίτη λύση είναι πάιρνουμε οικιακή βοηθό.

εεε.. τα θες και ολα...

σου πε κανεις οτι οι ανδρες ειναι κατασκευασμενοι να κανουν πολλα πραγματα ταυτοχρονα?? δεν τους δικαιολογω αλαλ η φυση τους εχει κανει ετσι.. αλλιως θα ταν και τακτικοι στο σπιτι τους ολοι και συναισθηματικοι και θα αναρωτιοντουσαν για απλα για εμας θεματα..

η σκεψη σου ειναι ορθη αλλα βασει πραγματικων δεδομενων θετει τον πηχυ σε επιπεδα αφταστα..

τελειωμανη Παρθενε!:tongue:

και για να γινω σκυλα (παλι)

ολα τα δικια ειναι με τη myprincess αλλα το να τον ρωτησει τι τον εχει χαλασει απο τη δικη της τη μερια ειναι εξισου δικαιο προς αυτον καθως για τους ανδρες τα κριτηρια σκεψης ειναι σχεδον τελειως διαφορετικα απο των γυναικων..

το σεξ και το φαγητο ειναι απο τα βασικοτερα θεματα..

Πες τα χρυσοστομη!! και γω θα ελεγα οτι δεν ειμαι και οπως με γνωρισε οκ..Αλλα κανω διαιτα, εχω χασει 9 κιλα και συνεχιζω και προσπαθω..Επρεπε να εχω αδυνατισει νωριτερα θα μου πεις η δεν επρεπε να τα εχω παρει καν..Αν ειναι αυτο το προβλημα ενταξει τοτε φταιω

Πές έτσι! Τζάμπα τον κατηγορείς τον άνθρωπο! Εσύ φταις που για να γεννήσεις το παιδί του πήρες κιλά! :evil:

Διαφημίσεις

και για να γινω σκυλα (παλι)

ολα τα δικια ειναι με τη myprincess αλλα το να τον ρωτησει τι τον εχει χαλασει απο τη δικη της τη μερια ειναι εξισου δικαιο προς αυτον καθως για τους ανδρες τα κριτηρια σκεψης ειναι σχεδον τελειως διαφορετικα απο των γυναικων..

το σεξ και το φαγητο ειναι απο τα βασικοτερα θεματα..

Απο τα πρωτα που του ειπα ειναι οτι:

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ αν βαρεθηκες και χρειαζοσουν καποια να σου τονωσει το ηθικο

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ οτι μπορει να φταιω κι εγω επειδη παχυνα κλπ κλπ κλπ

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΜΩΣ να μιλας τοσο με αυτην χωρις να λες ΤΙΠΟΤΑ!!

Μου ειπε οτι δεν φταιω σε τιποτα γιατι δεν συμβαινει τιποτα, οτι δεν εχει βαρεθει και με θελει και μαγαπαει οσο τιποτα

yRf6p1.png

Απο τα πρωτα που του ειπα ειναι οτι:

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ αν βαρεθηκες και χρειαζοσουν καποια να σου τονωσει το ηθικο

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ οτι μπορει να φταιω κι εγω επειδη παχυνα κλπ κλπ κλπ

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΜΩΣ να μιλας τοσο με αυτην χωρις να λες ΤΙΠΟΤΑ!!

Μου ειπε οτι δεν φταιω σε τιποτα γιατι δεν συμβαινει τιποτα, οτι δεν εχει βαρεθει και με θελει και μαγαπαει οσο τιποτα

Αν τον πιστεψω θα πω οτι απλα του ανεβασε το ηθικο το ενδιαφερον της..μερικες γυναικες ειναι και θρασυτατες.. ποσο μαλλον μια παντρεμενη που γκομενιζει..θα ναι αδιστακτη..

anyway πολλα ειπα.. εσυ ξερεις αγαπη μου τι θα κανεις.

Αν τον πιστεψω θα πω οτι απλα του ανεβασε το ηθικο το ενδιαφερον της..μερικες γυναικες ειναι και θρασυτατες.. ποσο μαλλον μια παντρεμενη που γκομενιζει..θα ναι αδιστακτη..

anyway πολλα ειπα.. εσυ ξερεις αγαπη μου τι θα κανεις.

Σήμερα συμφωνούμε σε πολλά, να ανησυχήσω:rolleyes:;;;;

όπως σου ειπα Μαράκι στο τηλ .υπάρχουν πολλές π.... παντρεμένες δεν μου φαίνεται περίεργο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...