Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Sofiiii είπε:

Που έγραψα το αίτιο να το βρει η καθεμία;;;

Φυσικά και συμφωνώ το ίδιο λέμε ούτε έγραψα εγώ ότι θα σε σώσει η βιταμίνη d , εννοείται ότι το αίτιο θα το βρει ο γιατρός η ένσταση μου και απορία μου είναι όταν δεν το βρίσκουν πάμε κατευθείαν στην λύση με κάθε κόστος;ψυχολογικό σωματικό κτλ;και αν είμαστε τυχεροί οκ εάν όχι ..αν με καταλαβαίνεις το ίδιο λέμε διαφορετικά 

Στον γιατρό πάμε για να βρει το αίτιο του προβλήματος και να δώσει λύση σωστά;συμπέρασμα εάν δεν βρίσκουμε αίτιο προχωράμε στην λύση σε αυτό δεν πολύ συμφωνώ αλλά ο κάθε ένας ξέρει καλύτερα πως θα πορευτεί 

@MK2012δεν εξέφρασα τίποτα συγκεκριμένα για την δική σου περίπτωση που είναι σοβαρή γενική συζήτηση εγινε.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οταν πριν λιγα χρονια εγινε ενα χονδροτατο σκηνικο στην οικογενεια μου μου πε η θεια μου.. μην ορκιζεσαι.. γιατι δεν ξερεις και ποτε δεν θα ξερεις τι συμβαινει πραγματικα αναμεσα στους γονεις σου και ας εισαι μεσα στο ιδιο το σπιτι.. δεν εισαι στο κρεβατι τους...

μετα απο λιγο καιρο καταλαβα απολυτα τι εννοουσε..και δυστυχως για ολους τους απ εξω.. ετσι ειναι..

κανεις μας δεν ξερει ασχετα τι βλεπουμε..

εγώ το λέω απάντηση - δικαιολογία.

Τί απάντηση? Ότι δεν έχω χρονο για αυτόν? Έχω και εγώ απάντηση. Σταμάτα με απο τη δουλειά και χρόνο να θες!

Μου έμειναν τα κιλά της εγκυμοσύνης? Μείνε εσύ έγκυος , γέννα και αν μπορείς γίνε όπως πριν. Λες και αυτοί είναι όπως τους γνωρίσαμε.

Δεν σου αρέσει το χρώμα των μαλλιών μου? Το χτένισμα? Ε, να το αλλάξω.

ειναι και ετσι οπως τα λες..ειναι αρκετα ετσι οπως τα λες (δηλαδη αυτα θα λεγα και εγω) αλλα εχω την υποψια οτι δεν ειναι και απολυτα ετσι.

η τζες

δεν έχω σταματήσει λεπτό, έχω περίπου 250 καταχωρήσεις να κάνω και 15 τιμολόγια να κόφω και να βγάζω φωτοτυπία περίπου 890 δελτία αποστολής μέχρι τις 4 :evil::shock::oops::confused::mad: ευχαριστώ που με ψάχνετε

παντως myprincess οτι και να γινει απλα προσπαθηστε να μη συμβαινει μπροστα στη μικρη (πλεον καταλαβαινουν πααααααρα πολλα πραγματα) και να μην εκτονωνετε εντασεις σε εκεινη.

αυτο ειναι δυσκολο αλλα θελει εξασκηση και σας το λεει η πλεον αχρηστη μανα πανω σε αυτο το ζητημα..

Διαφημίσεις

δεν έχω σταματήσει λεπτό, έχω περίπου 250 καταχωρήσεις να κάνω και 15 τιμολόγια να κόφω και να βγάζω φωτοτυπία περίπου 890 δελτία αποστολής μέχρι τις 4 :evil::shock::oops::confused::mad: ευχαριστώ που με ψάχνετε

ευγενεστατη παντα!!!! καλα κουραγια!!

Kοριτσια μολις με πηρε η ειρηνη!!!:-D:grin::-D:grin::-D Γεννησε ενα παιδαρο 3330!!!! ειναι πολυ καλα και οι 2, ο μικρός λεει εχει πολλα μαυρα μαλλακια και μεγαλο τσουτσουνι!!:mrgreen::mrgreen: ειναι τρισευτυχισμένη!!!! και εγω μαζι της!!!!:-D:grin::-D

Kοριτσια μολις με πηρε η ειρηνη!!!:-D:grin::-D:grin::-D Γεννησε ενα παιδαρο 3330!!!! ειναι πολυ καλα και οι 2, ο μικρός λεει εχει πολλα μαυρα μαλλακια και μεγαλο τσουτσουνι!!:mrgreen::mrgreen: ειναι τρισευτυχισμένη!!!! και εγω μαζι της!!!!:-D:grin::-D

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ.. Συγχαρητηρια (εδω ταιριαζουν χαχα!) .. καλο σαραντισμο να της πεις και τα φιλια μας..

να της ζησει ο παιδαρας!!

Και σενα η ωρα η καλη ..καλη λευθερια συντομα

Διαφημίσεις

Πολύ όμορφα!! Μπράβο να τους ζήσει, τις ευχές μου!! Με το καλό και εσύ Δεσποινιώ!!!

ειναι και ετσι οπως τα λες..ειναι αρκετα ετσι οπως τα λες (δηλαδη αυτα θα λεγα και εγω) αλλα εχω την υποψια οτι δεν ειναι και απολυτα ετσι.

Πές μου ένα λάθος που μπορώ να κάνω ρε προσπ ώστε να ''διώξω'' τον άντρα μου.

Γιατί δεν κόβετε απευθείας τιμολόγιο-δελτίο αποστολής. Ξέρεις τί χρόνο θα γλιτώσεις?

Να πω εγώ ένα... να μην έχετε "επαφές"

ευχαριστω για την απαντηση..κα να συμπληρωσω..

δηλαδη εγω που δεν θα ξανακανω σεξ πριν γεννησω θα πρεπε να με ζωνουν τα φιδια?????????????????????????????????? ...

το καλο το παληκαρι ξερει και αλλο μονοπατι ομως..;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...