Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Sofiiii είπε:

Σωστό πολύ σωστό ! Εμείς δίνουμε την δύναμη και πέφτουμε θύματα χειραγώγησης ,εάν δείξεις ότι εχεις αυτοπεποίθηση μη σου πω ότι δεν θα σε αναλάβει κιόλας ....

Και δεν το λέω έτσι γιατί στον πρώτο που πήγα και το μόνο που κάναμε ήταν συζήτηση το κατάλαβε αυτό ξεκάθαρα έκανε μια κίνηση να κάνει την αρπαχτη του και όταν κατάλαβε ότι δεν πέτυχε εξαφανίστηκε.

Μην ψάχνεις παραδείγματα για να πατήσεις λάθος το πας κορίτσι μου ...έχουμε όλες μας πιστεύω άπειρα παραδείγματα ,έχω φίλη που δεν είχε ποτέ περίοδο της είπαν δεν θα κάνεις ποτέ παιδί δεν έκανε τίποτα έμεινε έγκυος στα 45 και μετά άρχισαν να λένε ότι είναι θαύμα ...

Στα 30 εγώ γνωρίζω τι βιταμίνες είχα;όχι βέβαια στα 35 εγώ γνωρίζω τι ΑΜΗ είχα; Όχι βέβαια με ένοιαζε να το ψάξω;όχι 

Όταν όμως υπάρχει θέμα ναι θα τα ψάξεις όλα για να βρεις το αίτιο και μετά να πας στην λύση ,δεν ξεκινάμε από την λύση ...γενική άποψη μου είναι αυτή δεν πάει προσωπικά σε σένα μην με παρεξηγήσεις 

Επειδή τώρα τα διαβάζω όλα διότι είχα δουλειά, το αίτιο δε θα το βρω εγώ. Θα το βρει ο γιατρός. Το αίτιο της υπογονιμότητας είναι η ΠΩΑ. Εδώ δεν ξέρουν οι γιατροί όλα τα αίτια της ΠΩΑ ανά τα χρόνια. Θα το βρω εγώ; Ένα πτυχίο και 2 μεταπτυχιακά έχω κάνει αλλά κανένα στην ιατρική μέχρι στιγμής για να κάνω έρευνα 🤣 Αυτό που θέλω να πω, είναι πως υπάρχουν και περιπτώσεις ανεξήγητης ΠΩΑ. Δεν είναι πως ξαφνικά θα αυξήσω λίγο τη πρόσληψη βιταμινών μου και θα βγάζω 10 ωοθηλακια σε κάθε ωοληψια. Σε κάποια πράγματα απλά δεν υπάρχουν λύσεις. It is what it is. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να βελτιώσω τις περιβάλλουσες συνθήκες που και αυτές πολλές φορές δεν δίνουν λύση στο πρόβλημα. Επομένως , με όλο το σεβασμό, διαφωνώ διότι δεν έχει πρακτική εφαρμογή το «αίτιο» και η «λύση» στη περίπτωση μου.

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οπως σε μεγαλωσουν οι γονεις σου αγαπη μου..σε ακολουθει μια ζωη..

Οπως εχω ξαναπει οι γονεις του Χρ ειχαν παντα την αδερφη του να ασχολουνται..Αυτος μεγαλωσε στον αυτοματο πιλοτο! Απλα ηταν ο μικροτερος και επρεπε να κανει τα θεληματα

yRf6p1.png

ουδεν κρυπτον υπο του ηλιου...

Όχι παντα. ένας συνεργάτης απο τη δουλειά πουν κάνει παρέα με το αφεντικό έχει γκόμενα 15 χρόνια και το μυαλό του είναι πώς να πάει στα μπ@*&%δε*&%#λα. Η γυναίκα του έχει μαύρα μεσάνυχτα!

Ναι βρε το θυμαμαι..για αργοτερα μιλαω,τωρα θα τα καταπιω θελω δεν θελω..Ειναι οντως λαθος οι συνθηκες, ουτε μπορω να το συνειδητοποιησω ακομα

τωρα εχεις θυμο, κουραση και ισως απογνωση γιατι εισαι εγκλωβισμενη..

ο θυμος αν περασει τα αλλα βρισκονται.

εγώ κορίτσια μιλάω γιατί έχω μεγαλώσει σε σπίτι με γονείς που δεν έπρεπε να είναι μαζί...

με...με...πολλά γεγονότα....που παρακαλούσα να χωρίσουν...

εκπτώσεις δεν κάνω,τα θέλω όλα ή τίποτα!!!!

και ζητάω αποκλειστικότητα!!!

σόρρυ!!

άσχετο η μαεστρία,η τζες, η ελενάδα που είναι???

α χθες το βράδυ πήγαμε στο λιμάνι στο καίκι,να χαιρετίσουμε τον πατέρα μου ξεκινούσε για ψάρεμα,πρώτη μέρα της σεζόν...

η έλλη ξετρελάθηκε με το καίκι...δεν είχε ξαναπάει...

εγώ πάλευα να μπω και να βγώ..και όπως έβγαινα πήδηξα με τα χίλια ζόρια και η έλλη ξεκαρδίστηκε...με κορόιδευε!!!!το σκαθάρι μου!!!

Διαφημίσεις

Πρινσέσα το ευτύχημα είναι οτι τα έχεις καλά με τον εαυτό σου. δηλαδή δεν έχεις αναρωτηθεί μήπως έκανες κάτι εσύ λάθος, μήπως άλλαξες , μήπως μήπως....Και μπράβο σου γιατί σίγουρα δεν φταις εσύ!

Όχι παντα. ένας συνεργάτης απο τη δουλειά πουν κάνει παρέα με το αφεντικό έχει γκόμενα 15 χρόνια και το μυαλό του είναι πώς να πάει στα μπ@*&%δε*&%#λα. Η γυναίκα του έχει μαύρα μεσάνυχτα!

σίγουρα δεν ξέρει?μπορεί να την βολεύει...καλά δεν βρέθηκε ένας χριστιανός να της το πει???βούρλο είναι??

αχ θα είχα κάνει φόνο στη θέση της!!!!!!!!:evil::evil::evil:

εχει μαυρα μεσανυχτα ή

ειναι απο τις γυναικες που χουν τη νοοτροπια ας ειμαστε μαζι για το θεαθηναι να μη λενε για μενα (η ζωντοχηρα κλπ) και ας κερατωνει ή αντιστοιχα της νοοτροπιας να μαι παση θυσια παντρεμενη να μην ειμαι στο ραφι και ο ανδρας ειναι ανδρας ας ξενοπηδαει συγχωρειται ενω οι γυναικες σε αντιστοιχη θεση να καιγονται στην πυρα...αρκει να μη το ξερω αλλιως και να το ξερω για ολα τα παραπανω κανω τον μ$%%^^

δηλαδη γυναικα - συζυγος - βουρλο που λεω εγω..

Διαφημίσεις

εαν κατα την κριση της myprincess ολα ηταν καποτε αψογα και απο μια φαση και μετα δεν ειναι οκ με καταληξη αυτος να αδιαφορει και να ξενοκοιταει καλυτερα να τον ρωτησει ευθεως ΠΟΥ φταιει για εκεινον.. ισως να χει κατι να της πει.. (αν και εδω μου μυριζεται απλα παρτακιας)

σε αναλογη περιπτωση μια απο εμας εδω στο παρελθον ειχε παρει απαντηση..

σίγουρα δεν ξέρει?μπορεί να την βολεύει...καλά δεν βρέθηκε ένας χριστιανός να της το πει???βούρλο είναι??

αχ θα είχα κάνει φόνο στη θέση της!!!!!!!!:evil::evil::evil:

εχει μαυρα μεσανυχτα ή

ειναι απο τις γυναικες που χουν τη νοοτροπια ας ειμαστε μαζι για το θεαθηναι να μη λενε για μενα (η ζωντοχηρα κλπ) και ας κερατωνει ή αντιστοιχα της νοοτροπιας να μαι παση θυσια παντρεμενη να μην ειμαι στο ραφι και ο ανδρας ειναι ανδρας ας ξενοπηδαει συγχωρειται ενω οι γυναικες σε αντιστοιχη θεση να καιγονται στην πυρα...αρκει να μη το ξερω αλλιως και να το ξερω για ολα τα παραπανω κανω τον μ$%%^^

δηλαδη γυναικα - συζυγος - βουρλο που λεω εγω..

Σίγουρα δεν ξέρει. Όποτε βγαίνουν με το αφεντικό μου αυτή 3 η ώρα νταν πάιρνει τηλ και όταν γυρίζει ο άνθρωπος στο σπίτι την βρίσκει στο μπαλκόνι με ένα τσιγάρο στο χέρι να τον περιμένει. Ε, αν ήταν σαν καμιά που περιγράφετε θα κοιμόταν ήσυχη στο κραβάτι της.

Σίγουρα δεν ξέρει. Όποτε βγαίνουν με το αφεντικό μου αυτή 3 η ώρα νταν πάιρνει τηλ και όταν γυρίζει ο άνθρωπος στο σπίτι την βρίσκει στο μπαλκόνι με ένα τσιγάρο στο χέρι να τον περιμένει. Ε, αν ήταν σαν καμιά που περιγράφετε θα κοιμόταν ήσυχη στο κραβάτι της.

αρα ξερει.. απλα για καποιο λογο δεν κανει το αυτονοητο..

λετε να χει και αυτη γκομενο και να κανουν και παρτακια???!!!:tongue:

σε αναλογη περιπτωση μια απο εμας εδω στο παρελθον ειχε παρει απαντηση..

εγώ το λέω απάντηση - δικαιολογία.

Τί απάντηση? Ότι δεν έχω χρονο για αυτόν? Έχω και εγώ απάντηση. Σταμάτα με απο τη δουλειά και χρόνο να θες!

Μου έμειναν τα κιλά της εγκυμοσύνης? Μείνε εσύ έγκυος , γέννα και αν μπορείς γίνε όπως πριν. Λες και αυτοί είναι όπως τους γνωρίσαμε.

Δεν σου αρέσει το χρώμα των μαλλιών μου? Το χτένισμα? Ε, να το αλλάξω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...