Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• @Xristina96 και συμφωνώ μαζί σου 💯 αλλά όπως μπήκα έτσι βγήκα γρήγορα εκεί θέλω να καταλήξω και ο λόγος είναι ο προφανής ... Δεν ξέρω καν αν θα είχα τη δύναμη που έχουν πολλές κοπέλες εδώ μέσα και έξω να παλεύουν για χρόνια και να μην το βάζουν κάτω σε αυτό υποκλίνομαι ,θα ήταν ασέβεια από μέρους μου να εκφράσω περαιτέρω άποψη.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

για μαντου δεν μου ειπε τιποτα, αλλα εχουμε καθυστερησει λογω καλοκαιριου και ποδιου και θα κανουμε της γριπης και της ανεμοβλογιας και μετα απο κανεναν μηνα του πνευμονιοκοκου.θα ρωτησω και για το μαντου...στης ανεμοβλογιας σας εκανε παρενεργειες?

Εμείς δεν είχαμε σε κανένα παρενέργειες. Της ανεμοβλογιάς πάρα πολύ σπάνια να σου κάνει πυρετό απο οτι μου είπε.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

XAXA Χριστινα -Κερκυραια.. αυτο σωζει τον δικο μου οτι μας εχει στα ωπα ωπα αλλιως...αστα βραστα..

cristin καταλαβαινω τι λες και πιστευω οτι ολες οι γυναικες θελουμε τον ανδρα πιο δυνατο απο εμας εκτος απο τις κατι καριεριστες που δε νοιαζονται για αυτα..ομως ολα μπορουν να αλλαξουν και να ξεγινουν εκτος απο ενα πραγμα ..την υπαρξη παιδιων..

γκομενο αλλαζουμε

συζυγο αλλαζουμε

ζωη αλλαζουμε

δουλεια αλλαζουμε

παιδια δεν αλλαζουμε..

εκτος απο αυτο κοιταξτε ποσε αλλες επιλογες υπαρχουν παραπανω...το θεμα ειναι τι λογο και τι αποθεματα εχει ο καθενας για να κανει αναλογες επιλογες..

εγω παντως οπως συνηθιζω να λεω.. "δεν παντρευτηκα για να χωρισω" εκτος αν οι λογοι ειναι ευσταθεις και εχω εξαντλησει τα περιθωρια επικοινωνιας και λυσεων

αυτα

πρινσέσα μου,σου φτάνει όμως να αγαπάς εσύ κάποιον και αυτός να μην σου δείχνει την αγάπη του,να μην προσπαθεί για την σχέση σας,την οικόγενειά του??

θα έπρεπε να σε έχει στα όπα όπα...να σε φροντίζει,να περνάει κάθε ελεύθερη στιγμή μαζί σου και με το παιδί σας!!

έτσι το βλέπω εγώ...

Το ξερω και αυτο θα προσπαθησει να κανει απο δω και περα..Ειναι γεγονος πως οι δουλειες μας και ιδιως η δικια του δεν μας αφηνουν και πολλα περιθωρια αλλα του ειπα οτι ετσι δεν γινεται να συνεχισουμε..

Εδω την πρωτη μερα που το συζηταγαμε ηθελε να φυγει να δει τον Παναθηναικο..Που εγω με το ζορι κρατιομουν να μη λιποθυμησω..Του ειπα κανε οτι θες αλλα αν φυγεις μΗΝ γυρισεις και εκατσε σπιτι..

yRf6p1.png

XAXA Χριστινα -Κερκυραια.. αυτο σωζει τον δικο μου οτι μας εχει στα ωπα ωπα αλλιως...αστα βραστα..

cristin καταλαβαινω τι λες και πιστευω οτι ολες οι γυναικες θελουμε τον ανδρα πιο δυνατο απο εμας εκτος απο τις κατι καριεριστες που δε νοιαζονται για αυτα..ομως ολα μπορουν να αλλαξουν και να ξεγινουν εκτος απο ενα πραγμα ..την υπαρξη παιδιων..

γκομενο αλλαζουμε

συζυγο αλλαζουμε

ζωη αλλαζουμε

δουλεια αλλαζουμε

παιδια δεν αλλαζουμε..

εκτος απο αυτο κοιταξτε ποσε αλλες επιλογες υπαρχουν παραπανω...το θεμα ειναι τι λογο και τι αποθεματα εχει ο καθενας για να κανει αναλογες επιλογες..

εγω παντως οπως συνηθιζω να λεω.. "δεν παντρευτηκα για να χωρισω" εκτος αν οι λογοι ειναι ευσταθεις και εχω εξαντλησει τα περιθωρια επικοινωνιας και λυσεων

αυτα

Κανεις δεν παντρευεται για να χωρισει..κακα τα ψεματα.. Οντως το μονο που δεν αλλαζει ποτε ειναι τα παιδια, αν δεν ειχαμε παιδι μπορει να επαιρνα αλλες αποφασεις, αλλα τωρα ειναι κριμα..βεβαια αν ειναι να γινει καποια στιγμη, οσο νωριτερα τοσο καλυτερα..ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ θα ειναι καθαρα δικια του η αποφαση γιατι θα το εχει προκαλεσει

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

Κανεις δεν παντρευεται για να χωρισει..κακα τα ψεματα.. Οντως το μονο που δεν αλλαζει ποτε ειναι τα παιδια, αν δεν ειχαμε παιδι μπορει να επαιρνα αλλες αποφασεις, αλλα τωρα ειναι κριμα..βεβαια αν ειναι να γινει καποια στιγμη, οσο νωριτερα τοσο καλυτερα..ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ θα ειναι καθαρα δικια του η αποφαση γιατι θα το εχει προκαλεσει

Η αποψη ΜΟΥ.

Ενα παιδι ειτε ζει σε ενα σπιτι με γονεις δυστυχισμενους ειτε με γονεις χωρισμενους ειναι κατα βαθος ενα παιδι δεν θα πω δυστυχισμενο αλλα οχι εχοντας νοιωσει ολοκληρωμενα την εννοια της υγειους οικογενειας με οτι αυτο συνεπαγεται.

Αρα πριν προβει ο καθενας σε μια αποφαση πρεπει να λαβει πολλες παραμετρους υποψη.

Δυστυχως ολες εχουμε ηδη καταλαβει οτι ο γαμος ειναι μια συμβαση που ειναι και θεμα τυχης.. ακομη και να χει προηγηθει συγκατοικιση οι ευθυνες ενος σπιτιου η ενος η παραπανω παιδιου η ακομη και ο ιδιος ο χρονος που περναει με την μονιμοτητα μιας σχεσης δεν ειναι αρεστα και το ζητουμενο ολων μας.. για αυτο και ψαχνομαστε για το οτιδηποτε..

το κοστος ελαχιστοι το υπολογιζουν.

Οι ανδρες κανουν πραγματα κρυφα αλλα σχεδον ποτε δε φευγουν απο τη φωλια.Απο τη συζυγο, τη μανα του παιδιου τους (σιγα τωρα σε ποιον να φορτωσουν τις ευθυνες αυτες οταν δεν υπαρχει αγαπη η αλλη σχεση μεταξυ του ζευγους)

Οι γυναικες οπως επιτυχημενα εχει καποτε διατυπωθει ειμαστε σαν τις μαιμουδες... πριν αφησουμε το ενα κλαρι πιανουμε το επομενο για αυτο και φευγουμε οταν βρουμε κατι καλυτερο.Ως τοτε μενουμε και βαλτωνουμε στο αδιεξοδο της εκμεταλλευσης και της αναισθησιας του κακομαθημενου σχολιαροπαιδου που δε λεει να ενηλικιωθει..

Κανε υπομονη ολα θα ρθουν μονα τους... για μενα εσυ πρεπει να εισαι η τελευταια που θα μιλησεις και θα μπορεις να χεις το κεφαλι ψηλα.

Κουφαθηκες ε;;;;;;;;

δεν ειναι παραλογο εχει αποδειξει ανωριμοτητα απειρες φορες..απλα τωρα ειναι το κερασακι στη τουρτα

και οταν δεν υπαρχουν επιχειρηματα να θεσει ο αλλος απλα... τεινει να φευγει..

και By the way my princess επειδη σε εχω δει και απο κοντα και επειδη κατα καιρους εχεις διηγηθει διαφορα..

στα ματια μου ως ξενη εχω την εικονα ενος νεου ανθρωπου με νοοτροπια καλομαθημενου σχολιαροπαιδου οπως το γραψα παραπανω.. ποσες φορες ηθελα να σε ρωτησω σχεδον ειρωνικα "μα ποσο ετων ειναι αυτο το παιδακι.."

ετσι ακριβως ηταν και ο γαμος μιας φιλης μου..ο οποιος εληξε με ενα κοριτσακι αγκαζε το οποιο μεγαλωνει η ιδια με τους γονεις της σημερα..αλλα ειλικρινα ΔΕΝ πηγαινε αλλο..

Ετσι ειναι..Αλλα εγω δεν ειμαι διατεθειμενη να τα καταπινω για να κανει οτι γουσταρει και να εχει και το σπιτακι του..Δεν γινονται αυτα..οποτε καλο θα ειναι να μαζευτει

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

και By the way my princess επειδη σε εχω δει και απο κοντα και επειδη κατα καιρους εχεις διηγηθει διαφορα..

στα ματια μου ως ξενη εχω την εικονα ενος νεου ανθρωπου με νοοτροπια καλομαθημενου σχολιαροπαιδου οπως το γραψα παραπανω.. ποσες φορες ηθελα να σε ρωτησω σχεδον ειρωνικα "μα ποσο ετων ειναι αυτο το παιδακι.."

ετσι ακριβως ηταν και ο γαμος μιας φιλης μου..ο οποιος εληξε με ενα κοριτσακι αγκαζε το οποιο μεγαλωνει η ιδια με τους γονεις της σημερα..αλλα ειλικρινα ΔΕΝ πηγαινε αλλο..

Η αληθεια ειναι οτι ο χρηστος ειναι τωρα 28 δηλ οταν παντρευτηκαμε ηταν 25..Σιγουρα ειναι μικρος αλλα δεν ειναι τοσο η ηλικια το θεμα οσο ο χαρακτηρας..Εχω δει πολυ μεγαλυτερους με πολυ χειροτερη νοοτροπια

yRf6p1.png

Ετσι ειναι..Αλλα εγω δεν ειμαι διατεθειμενη να τα καταπινω για να κανει οτι γουσταρει και να εχει και το σπιτακι του..Δεν γινονται αυτα..οποτε καλο θα ειναι να μαζευτει

εγω σου εγραψα

" να τα καταπιεις και να προσποιηθεις οτι το ξεπερνας ωστε να καταλαγιασει η υποθεση, αυτος να χαλαρωσει και να ..ξαναπροδωθει απο μονος του.."

επαναλαμβανω

ουδεν κρυπτον υπο του ηλιου...και ετσι θα παρεις ωριμη και ψυχρη αποφαση.. οχι τωρα που εισαι φορτισμενη..τωρα ειναι απλα λαθος στιγμη για ολους σας..

Ισως να ειμαι κι εγω ετσι καποια μερα..:|

yRf6p1.png

Η αληθεια ειναι οτι ο χρηστος ειναι τωρα 28 δηλ οταν παντρευτηκαμε ηταν 25..Σιγουρα ειναι μικρος αλλα δεν ειναι τοσο η ηλικια το θεμα οσο ο χαρακτηρας..Εχω δει πολυ μεγαλυτερους με πολυ χειροτερη νοοτροπια

η ερωτηση μου περι ηλικιας ειχε να κανε με το νοητικο του επιπεδο..

ειχα και σχεση με ανδρα 15 χρονια μεγαλυτερο μου που ηταν χειροτερος απο τον δικο σου αμετρητες φορες περισσοτερο..

οπως σε μεγαλωσουν οι γονεις σου αγαπη μου..σε ακολουθει μια ζωη..

εγω σου εγραψα

" να τα καταπιεις και να προσποιηθεις οτι το ξεπερνας ωστε να καταλαγιασει η υποθεση, αυτος να χαλαρωσει και να ..ξαναπροδωθει απο μονος του.."

επαναλαμβανω

ουδεν κρυπτον υπο του ηλιου...και ετσι θα παρεις ωριμη και ψυχρη αποφαση.. οχι τωρα που εισαι φορτισμενη..τωρα ειναι απλα λαθος στιγμη για ολους σας..

Ναι βρε το θυμαμαι..για αργοτερα μιλαω,τωρα θα τα καταπιω θελω δεν θελω..Ειναι οντως λαθος οι συνθηκες, ουτε μπορω να το συνειδητοποιησω ακομα

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...