Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , Sofiiii είπε:

Το ξαναδιάβασα τρεις φορές αυτό που έγραψες για να το εμπεδωσω καλύτερα☺️στην αρχή μπήκα πολύ με το concept  φοβουμενη ότι θα απογοητεύσω και δεν θα μπορέσω να ανταποκριθώ σε αυτό που περιμένουν από εμένα.

Από αυτήν την ατάκα όταν περνάει ο καιρός ξεκινάει η μαύρη τρύπα σιγά σιγά…ανταπόκριση, απογοητεύεις κάποιον ή κάποιους… το σώμα σου δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που υποτίθεται έχει φτιαχτεί… παρακολούθηση ωορρηξίας χωρίς κανένα αποτέλεσμα…. Μήνες… Χρόνια… βιοχημικές, αποβολές .. τα γράφω και μαυρίζει το φόρουμ… 

δεν σου απαντάω με ειρωνία το ξανά λέω… πατάω σε αυτά που λες για να σου απαντάω σιγά σιγά στο ερώτημα που μου έθεσες το μεσημέρι.

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μηνες πριν και της Ιλαρας τον Ιουλιο.. θα κανει μαντου τον Νοεμβρη πρωτη φορα..καποιοι εδω το χετε κανει ηδη.

πρωτα κανατε της ανεμοβλογιας και μετα της ιλαρας?δεν εκανες το priorix?το μαντοιυ τι ειναι?δεν μου το εχει γραψει στο βιβλιαρακι ο γιατρος....μηπως δεν το κανουν ολοι?

bgx2ye5lc.png

Axileas παλι Ευελπιδων πηγα για μια αλλη εκκρεμοτητα..

τα εταιρικα (κτ 7) μεταφερονται απο 4/10 στην Δεγλερη κοντα στην Λουκαρεως (στο Εφετειο)

ολα τα πιστοποιητικα για εταιρειες δηλαδη?η δεγλερη τι ειναι?αλλο κτιριο απο το εφετειο?το ειρηνοδικειο εχει ηδη μετακομισει?εχεις παει καθολου?

bgx2ye5lc.png

Καλώς το Χριστινάκι! Αν η φυγή είναι το καλύτερο για σένα και τα παιδιά νομίζω αφορμές έχεις αρκετές. Αλλά τα γράμματα τα ξέρεις καλά και καλύτερα απο όλες. Νομίζω της συμβουλές της πρινσέσας της έχεις δώσει και στον εαυτό σου. δώσε φιλιά στο Μανωλο και τη Βαλέρια με το ωραίο όνομα.

αφορμες εχω πολλες,λεφτα ομως καθολου.τι εννοεις γραμματα?θα δωσω θα δωσω.τρομερη επιτυχια το Βαλερια τελικα!:tongue::tongue::tongue:

και επισης να πω,πως με απειλει πως δεν θα με αφησει να παρω τα παιδια.μου λεει ,μονη σου φυγε και πηγαινε οπου θες!δεν ειναι λοιπον ,τοσο ευκολα ολα

αν ειχα μπαμπα με λεφτα,θα ειχα γινει λουης;)

εγω !οχι η πρινσεσα μας!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

πρωτα κανατε της ανεμοβλογιας και μετα της ιλαρας?δεν εκανες το priorix?το μαντοιυ τι ειναι?δεν μου το εχει γραψει στο βιβλιαρακι ο γιατρος....μηπως δεν το κανουν ολοι?

Το priorix ειναι το τριπλο Ιλαρας ερυθρας παρωτιτιδας

το μαντου ειναι το δοκιμαστικο της φυματιωσης που γινεται στο χερι πριν το καρπο και αν δειξει ερεθισμο υποτιθεται οτι εχει περασει το μικροβιο της φυματιωσης στον οργανισμο εστω και κληρονομικα αλλιως αν ειναι νορμαλ αργοτερα γινεται της φυματιωσης το κανονικο εμβολιο.

ολοι το κανουν

Διαφημίσεις

αφορμες εχω πολλες,λεφτα ομως καθολου.τι εννοεις γραμματα?θα δωσω θα δωσω.τρομερη επιτυχια το Βαλερια τελικα!:tongue::tongue::tongue:

και επισης να πω,πως με απειλει πως δεν θα με αφησει να παρω τα παιδια.μου λεει ,μονη σου φυγε και πηγαινε οπου θες!δεν ειναι λοιπον ,τοσο ευκολα ολα

αν ειχα μπαμπα με λεφτα,θα ειχα γινει λουης;)

εγω !οχι η πρινσεσα μας!

ουτε εσενα θα θελε να μην εχει.. εισαι καλη μαμα..

ολα τα πιστοποιητικα για εταιρειες δηλαδη?η δεγλερη τι ειναι?αλλο κτιριο απο το εφετειο?το ειρηνοδικειο εχει ηδη μετακομισει?εχεις παει καθολου?

στο κτ 7 στον 1ο ειναι το τμημα των εταιρικων (συστασεις, μεταβολες, πιστοποιητικα τροποποιησεων κλπ) το τμημα αυτο λοιπον παε Δεγλερη 4 απεναντι λεει απο γηπεδο Νικολαιδης (του Παναθηναικου)

Το Ειρηνοδικειο πρεπει να χει μετακομισει αλλα δεν θυμαμαι το που..δεν παω κιολας ..

Κοριτσια οσο και να εχω πληγωθει και οσο προδομενη και αν νιωθω δεν μπορω να τον αφησω..Τον αγαπαω παρα πολυ αυτον τον ανθρωπο..Το θεμα ειναι ομως οτι ενας απο τους βασικους λογους που τον παντρευτηκα ειναι γιατι ΠΟΤΕ δεν μου εδινε δικαιωμα για τιποτα, παντα ηξερα οτι ελεγε αληθεια και ενιωθα τρομερη ασφαλεια σε σχεση με τους πρωην..

Αν γκρεμιστει ολη αυτη η εμπιστοσυνη απλα ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΕΤΣΙ..

Κι εγω προσανατολιζομαι σε αυτο που λεει η προσπ..Θα του δωσω μια ευκαιρια (αν και ξερω οτι τωρα θα προσεχει ακομα περισσοτερο) και θα τον παρακολουθω οσο μπορω..Αν ξαναδω τιποτα τετοιο θα χωρισουμε σιγουρα..Με πληγωνει οτι ολο αυτο γινεται αρκετο καιρο απο οτι καταλαβα και οτι αν δεν τυχαινε να το μαθω ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΠΟΤΕ..

Σκεφτομαι να παρω την κοπελα να τη ρωτησω καποια πραγματα, σκεφτομαι να παρω τον αντρα της να την μαζεψει, σκεφτομαι παρα πολλα..αλλα δεν θελω να γινω κατινα..

Παντως ο Χρηστος εχει καταλαβει οτι εχω στεναχωρηθει απιστευτα και προσπαθει να με κανει να ξεχνιεμαι..Το νιωθω οτι με αγαπαει αλλα ολα αυτα που νιωθω δεν συμβαδιζουν με τις πραξεις του..

yRf6p1.png

για μαντου δεν μου ειπε τιποτα, αλλα εχουμε καθυστερησει λογω καλοκαιριου και ποδιου και θα κανουμε της γριπης και της ανεμοβλογιας και μετα απο κανεναν μηνα του πνευμονιοκοκου.θα ρωτησω και για το μαντου...στης ανεμοβλογιας σας εκανε παρενεργειες?

bgx2ye5lc.png

καλώς το χριστινάκι!!

εμείς μαντού κάναμε πριν κάνα μήνα...και ανεμοβλογιάς κλπ...συνεχίζουμε εμείς,έχουμε κι άλλα να κάνουμε...

δύσκολες καταστάσεις...αν δεν τα πας καλά με τον σύντροφο σου...πως να είσαι καλά?

Διαφημίσεις

cristin να μη σε απαγοητευσω αλλα πιστευω οτι ο ανδρας σου σε αγαπαει και σε θελει απλα με τα οικονομικα ειναι τα χαλια του και εκει βαλτωνει η σχεση.. (θυμισου να τα πουμε μια μερα εχω να σου λεω να γελαμε..)

ο καθενας αγαπαει με τον τροπο του

κι αλλοι μπαμπαδες αγαπανε τα παιδια τους και εχουν να τα δουν 20 χρονια!ομως ,μεσα τους τα αγαπανε

οταν αγαπας,προσφερεις ,δεν στερεις!

οπωσδηποτε με αγαπαει,του κραταω το σπιτι τα παιδια και παλευω για μια καλη ισορροπια .....χωρις εμενα ,πελαγωνει ....αλλα ,δεν ειμαι κολωνα να στηριζονται ολοι πανω μου .....θελω κι εγω εναν ωμο να στηριζομαι ,οταν το εχω αναγκη....

τεσπα,εχει καταντησει κουραστικο να μιλαω συνεχεια για αυτον

ειδατε χθες την ταινια στο σταρ ,με τη ανιστον?πολυ με αρεσε ,που λεει και ο μαεστρος της παρεας!που εισαι μαεστρο να συντονισεις τη μπαντα?

kKhCp3.png

b5ebp2.png

πρινσέσα μου,σου φτάνει όμως να αγαπάς εσύ κάποιον και αυτός να μην σου δείχνει την αγάπη του,να μην προσπαθεί για την σχέση σας,την οικόγενειά του??

θα έπρεπε να σε έχει στα όπα όπα...να σε φροντίζει,να περνάει κάθε ελεύθερη στιγμή μαζί σου και με το παιδί σας!!

έτσι το βλέπω εγώ...

Κοριτσια οσο και να εχω πληγωθει και οσο προδομενη και αν νιωθω δεν μπορω να τον αφησω..Τον αγαπαω παρα πολυ αυτον τον ανθρωπο..Το θεμα ειναι ομως οτι ενας απο τους βασικους λογους που τον παντρευτηκα ειναι γιατι ΠΟΤΕ δεν μου εδινε δικαιωμα για τιποτα, παντα ηξερα οτι ελεγε αληθεια και ενιωθα τρομερη ασφαλεια σε σχεση με τους πρωην..

Αν γκρεμιστει ολη αυτη η εμπιστοσυνη απλα ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΕΤΣΙ..

Κι εγω προσανατολιζομαι σε αυτο που λεει η προσπ..Θα του δωσω μια ευκαιρια (αν και ξερω οτι τωρα θα προσεχει ακομα περισσοτερο) και θα τον παρακολουθω οσο μπορω..Αν ξαναδω τιποτα τετοιο θα χωρισουμε σιγουρα..Με πληγωνει οτι ολο αυτο γινεται αρκετο καιρο απο οτι καταλαβα και οτι αν δεν τυχαινε να το μαθω ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΠΟΤΕ..

Σκεφτομαι να παρω την κοπελα να τη ρωτησω καποια πραγματα, σκεφτομαι να παρω τον αντρα της να την μαζεψει, σκεφτομαι παρα πολλα..αλλα δεν θελω να γινω κατινα..

Παντως ο Χρηστος εχει καταλαβει οτι εχω στεναχωρηθει απιστευτα και προσπαθει να με κανει να ξεχνιεμαι..Το νιωθω οτι με αγαπαει αλλα ολα αυτα που νιωθω δεν συμβαδιζουν με τις πραξεις του..

και καλά θα κάνεις να του δώσεις ευκαιρία. Και σε αυτόν και στο γάμο σας πάνω απ'ολα. Αλλά πρώτο και κυριότερο να βρεις τρόπο να είσαι εσύ καλά και χαρούμενη.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...