Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

πολύ όμορφα αλλά τα παπουτσάκια κάνουν για χειμώνα? Δεν έχουν επένδυση νομίζω. Εγώ ψώνισα ακόμα πιο φτηνά απο ένα μαγαζί με παιδικά της γειτονιάς που απλά έβγαλε σε προσφορά τα περσινά. κοτλέ παντελόνι , μπλούζα, ζακέτα σετάκι όλα μαζί 15 ευρώ. πολύ ζεστά και άριστη ποιότητα. άλλο κοτλέ παντελόνι με μπλούζα (και βραχιόλι ''μαργαριταρένιο'':tongue:) 15 ευρώ. φόρμα στενή γραμμή γνωστής μάρκας που μου διαφέυγει 15 ευρώ και απο αθλητικά είδη puma δερμάτινα 22 ευρώ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

συμφωνώ με την βίκυ για το θέμα σου πρινσέσα...

σε έχει σίγουρη και νομίζει ότι κι αν κάνει θα του το συγχωρέσεις...

δεν είναι έτσι όμως...πρέπει να προσπαθούν και οι 2 σε έναν γάμο ή μια σχέση...

δεν ξέρω αν στέλνουν ελλάδα,της τα δοκίμασα εκεί γιατί έχουμε θέμα με τα νούμερα.πάπούτσια της πήρα 24 νούμερο...

ρούχα για 3-4 ετών...

εδώ δεν παίζει φθηνά...πολύ καλές τιμές τα πήρες βίκυ μου..μόνο ένα μαγαζί βγάζει πούμα 25Ε αλλά ποτέ δεν βρίσκω νούμερα...

δεν είναι πολύ λεπτά σαν τζην ύφασμα είναι,θα τα φοράει όταν δεν βρέχει με κάλτσες χοντρές...

αλλά θα της πάρω κι ένα ζευγάρι μποτάκια για τον χειμώνα.

κοτλέ παντελόνια είχα πάρει τον φλεβάρη,2,ελπίζω να της κάνουν.θα δούμε,ευτηχώς μπουφάν έχω από πέρσυ...

Διαφημίσεις

συμφωνώ με την βίκυ για το θέμα σου πρινσέσα...

σε έχει σίγουρη και νομίζει ότι κι αν κάνει θα του το συγχωρέσεις...

δεν είναι έτσι όμως...πρέπει να προσπαθούν και οι 2 σε έναν γάμο ή μια σχέση...

Το ότι θα τον συγχωρήσει είναι το μόνο σίγουρο. Απο εκεί και πέρα είναι ικανή να καταλάβει αν πραγματικά άλλαξε. Ένα, φιλί, ένα χάδι, ένα βλέμμα , μια στιγμή, μπορούν να πουν πολλά. Όπως και τόσο καιρό καταλάβαινε οτι κάτι πάει στραβά.

δεν ξέρω αν στέλνουν ελλάδα,της τα δοκίμασα εκεί γιατί έχουμε θέμα με τα νούμερα.πάπούτσια της πήρα 24 νούμερο...

ρούχα για 3-4 ετών...

εδώ δεν παίζει φθηνά...πολύ καλές τιμές τα πήρες βίκυ μου..μόνο ένα μαγαζί βγάζει πούμα 25Ε αλλά ποτέ δεν βρίσκω νούμερα...

δεν είναι πολύ λεπτά σαν τζην ύφασμα είναι,θα τα φοράει όταν δεν βρέχει με κάλτσες χοντρές...

αλλά θα της πάρω κι ένα ζευγάρι μποτάκια για τον χειμώνα.

κοτλέ παντελόνια είχα πάρει τον φλεβάρη,2,ελπίζω να της κάνουν.θα δούμε,ευτηχώς μπουφάν έχω από πέρσυ...

Πρέπει να κυνηγάμε ευκαιρίες, αλλιώς.......

Αν ήξερα τί νούμερο θα φοράει του χρόνου το καλοκαίρι θα της ψώνιζα στις εκπτώσεις που έχει πολύ καλές ευκαιρίες αλλά δεν μπορείς να υπολογίσεις. Αυτό το μήνα για παράδειγμα πήρε 3 πόντους.

ήμαστε 88 εκ. και 11500κιλά.

Καλημερα!εχει μια ωραια ησυχια εδω.....η Βαλερια κοιμαται στον καναπε του σαλονιου,ο Μανος στο παιδικο δωματιο, ο συζυγος στην κρεβατοκαμαρα ,κι εγω η εξυπνη συγυριζω και μαγειρευω!ο συζυγος κουραστηκε να καθεται και ειπε να την πεσει ενα δυωρακι να στανιαρει!!!!

myprincess,το σεναριο να ειναι απλα φιλοι δεν παιζει γιατι το μηνυμα εγραφε΄΄ μωρο μου΄΄,ετσι δεν ειναι????μαλλον πως πρεπει να απλοποιησεις τα πραγματα στο μυαλο σου.το να παιξετε την κολοκυθια,οχι τα εχετε,οχι δεν τα εχουμε,ειναι ανωφελο.απλα επισημαινω....

τι θα αποφασισεις ,μονο ο χρονος θα το δειξει....

ενα μονο σου λεω....

εγω μεσα μου εχω ευχηθει να μου συμβει αυτο,για να εχω το ελευθερο μετα να παρω τα παιδακια μου και να την κανω.για μενα δηλαδη θα ηταν κατι σαν δωρο.....!!!!!:shock::shock::shock:

αλλα αυτο ισχυει για την δικη μου περιπτωση μονο....

τα ορια των ανθρωπων ειναι παντα διαφορετικα....αλλες το δεχονται ,αλλες οχι ,αλλες ακομα και βολευονται για να καλυψουν τα δικα τους.....κολοκυθοπιτααααα λοιπον.

κανε κουραγιο ,δωσε χρονο στον εαυτο σου και μην παρεις αποφαση εν θερμω!!!!οτι κι αν αποφασισεις ,να ειναι υπερ του συμφεροντος του παιδιου σου και του εαυτο σου!!!!

μαγειρευω μπροκολο σαλατα,χοιρινο και πατατες θα τηγανισω αργοτερα.

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!εχει μια ωραια ησυχια εδω.....η Βαλερια κοιμαται στον καναπε του σαλονιου,ο Μανος στο παιδικο δωματιο, ο συζυγος στην κρεβατοκαμαρα ,κι εγω η εξυπνη συγυριζω και μαγειρευω!ο συζυγος κουραστηκε να καθεται και ειπε να την πεσει ενα δυωρακι να στανιαρει!!!!

myprincess,το σεναριο να ειναι απλα φιλοι δεν παιζει γιατι το μηνυμα εγραφε΄΄ μωρο μου΄΄,ετσι δεν ειναι????μαλλον πως πρεπει να απλοποιησεις τα πραγματα στο μυαλο σου.το να παιξετε την κολοκυθια,οχι τα εχετε,οχι δεν τα εχουμε,ειναι ανωφελο.απλα επισημαινω....

τι θα αποφασισεις ,μονο ο χρονος θα το δειξει....

ενα μονο σου λεω....

εγω μεσα μου εχω ευχηθει να μου συμβει αυτο,για να εχω το ελευθερο μετα να παρω τα παιδακια μου και να την κανω.για μενα δηλαδη θα ηταν κατι σαν δωρο.....!!!!!:shock::shock::shock:

αλλα αυτο ισχυει για την δικη μου περιπτωση μονο....

τα ορια των ανθρωπων ειναι παντα διαφορετικα....αλλες το δεχονται ,αλλες οχι ,αλλες ακομα και βολευονται για να καλυψουν τα δικα τους.....κολοκυθοπιτααααα λοιπον.

κανε κουραγιο ,δωσε χρονο στον εαυτο σου και μην παρεις αποφαση εν θερμω!!!!οτι κι αν αποφασισεις ,να ειναι υπερ του συμφεροντος του παιδιου σου και του εαυτο σου!!!!

μαγειρευω μπροκολο σαλατα,χοιρινο και πατατες θα τηγανισω αργοτερα.

Καλώς το Χριστινάκι! Αν η φυγή είναι το καλύτερο για σένα και τα παιδιά νομίζω αφορμές έχεις αρκετές. Αλλά τα γράμματα τα ξέρεις καλά και καλύτερα απο όλες. Νομίζω της συμβουλές της πρινσέσας της έχεις δώσει και στον εαυτό σου. δώσε φιλιά στο Μανωλο και τη Βαλέρια με το ωραίο όνομα.

NAI τελοπαντων επειδη δεν ειμαι και στα καλα μου σημερα..

αυτο που λεει η cristin (μπας και με πιστεψετε) εννοω..

οχι αποφασεις εν θερμω..

και προσωπικα να προσθεσω οτι δεν υπαρχουν νεες Μαριες, Δημητρες κλπ

υπαρχει αποφαση για κατι εναλλακτικο αυτο μπορει να ειναι δραση με χωρισμο η χωρις..ειναι οντως ..κολοκυθοπιτα..

cristin να μη σε απαγοητευσω αλλα πιστευω οτι ο ανδρας σου σε αγαπαει και σε θελει απλα με τα οικονομικα ειναι τα χαλια του και εκει βαλτωνει η σχεση.. (θυμισου να τα πουμε μια μερα εχω να σου λεω να γελαμε..)

να σας ρωτησω , της ανεμοβλογιας το εμβολιο το κανατε?

μηνες πριν και της Ιλαρας τον Ιουλιο.. θα κανει μαντου τον Νοεμβρη πρωτη φορα..καποιοι εδω το χετε κανει ηδη.

προχθές κάναμε την πρώτη δόση.

εγω δεν ξερω ποτε τι εμβολιο εχει σειρα!:rolleyes:

ξερω μονο πως δεν εχουμε καθυστερησει κανενα εμβολιο μεχρι τωρα.

παντα κοιταω το υψος και τα κιλα στο βιβλιαριο και τελος.

α και τωρα που το θυμηθηκα,η παιδιατρος μου επαιρνε 40 ευρω για το 1 παιδακι.ξερετε ποσο μου παιρνει τωρα????

40 ευρω!!!!:Dειναι χρυσος ανθρωπος σας λεω.ειναι η μοναδικη γιατρος που εχω γνωρισει ,που ειναι πραγματικα γιατρος και μιλαω ανεξαρτητως ειδικοτητας!ειμαστε πολυ τυχερη που τη βρηκαμε!να φανταστειτε την τελευταια φορα που εκανε ο μικρος εμβολιο και εκλαιγε,την αγκαλιαζε και τη φιλουσε ,την ωρα που φευγαμε!!!πανω απο ολα ανθρωπος!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Πρέπει να κυνηγάμε ευκαιρίες, αλλιώς.......

Αν ήξερα τί νούμερο θα φοράει του χρόνου το καλοκαίρι θα της ψώνιζα στις εκπτώσεις που έχει πολύ καλές ευκαιρίες αλλά δεν μπορείς να υπολογίσεις. Αυτό το μήνα για παράδειγμα πήρε 3 πόντους.

ήμαστε 88 εκ. και 11500κιλά.

κι εγώ το σκεφτόμουν αυτό...έχω ελπίδες αν χάσει κοιλιά και πάρει μόνο ύψος θα της πηγαίνουν τα φετινά καλοκαιρινά..είναι για 4 ετών.κάποια δεν της τα έβαλα,ήταν μεγάλα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...