Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Angel83 είπε:

Τον έχω χρόνια κ πριν με παρακολουθούσε ο μπαμπάς του, είναι πολύ καλός κ του έχω εμπιστοσύνη, αλλά έπεσα στην περίπτωση τώρα... Μέσω γνωστών το πάω τώρα... Μαζεύω γνώμες.... 

Εντάξει δεν είναι Κ πολύ επαγγελματικό να μην έχει κάποιον να σου συστήσει για αντικατάσταση. Εντάξει ανθρώπινο είναι να μην μπορεί στην γέννα αλλά πρέπει να διευθετήσει τις εγκυμονούσες έστω με άλλους γιατρούς . 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εμείς γράφουμε λίγο πολύ τι θα κάναμε εμείς στη θέση της...η ίδια όμως θα αποφασίσει τι θέλει να κάνει...

πάντως το συζητούσα με τον άντρα μου και μου λέει"γιατί δεν φεύγει η κοπέλα να ησυχάσει αφού δεν είναι σωστός?"

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι ειναι το αμεσα λογικο αλλα για να γινει αυτο θελει καποιες προυποθεσεις:

α) εγωισμο

β) συνθηκες που να στηριζουν το μεγαλωμα του παιδιου και την αυτοσυντηρηση της ιδιας της κοπελας (οικογενεια, οικονομικη κατασταση κλπ)

γ) τολμη

ενα βημα καθε φορα.. καλυτερα να ξεκινησει με μια ξεκαθαρη κουβεντα (τα λογια ειναι φτωχια βεβαια αλλα αξιζει την τελευταια του ευκαιρια ο θητης.. και ο δημιος ρωταει πριν εκτελεσει την τελευταια επιθυμια :rolleyes:)

πολύ παραστατική είσαι...

εγώ είμαι πολύ απαιτητική σε τέτοια θέματα,απόλυτη...τα θέλω όλα...τα παίρνω κρανίο,ζηλεύω κλπ!!!!!!!

και δεν θα δεχόμουν τέτοια συμπεριφορά...ξέρεις τι έχει ακούσει από προχθές ο καλός μου που μας είπε για το μήνυμα η πρινσέσσα???

ένα σωρό!!!!!!

καληνύχτα

Σημερα πηγαμε εξω για να συζητησουμε..

αυτος επιμενει στο οτι δεν συζητανε τιποτα πονηρο, οταν ρωταω τι συζητανε τελοσπαντων απανταει οτι δεν θυμαται..

Η κοπελα ειναι παντρεμενη, μενει στη δραμα και εχει 2 αριθμους κινητων..προφανως ενα για τον συζυγο και εναν για ολους τους αλλους..

Κοντευω να βρω και τον μπελα μου ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ! νευριαζει και απο πανω..Μαλλον ανηκει στην κατηγορια αυτων που επιμενουν!

Πλεον τα σβηνει ολα απο το κινητο..Του ζητησα να την παρει μπροστα μου και να της πει να μην τον ξαναπαρει και τελικα πηρε μονος του..Και μαλιστα λεει οτι της φανηκα ΓΕΛΟΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ που φανταζομαι η τρελλη..

Δεν ειμαι σε θεση να παρω καμια σοβαρη αποφαση..Αλλα ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ! με τιποτα..Επισης ειπε (το κερασακι) οτι αν ειναι να μην τον πιστευω, να χωρισουμε..

Και κερατας και δαρμενος λενε στο χωριο μου..Ειλικρινα δεν ξερω τι να κανω και τι να σκεφτω..σας ευχαριστω για την συμπαρασταση βρε κοριτσακια, την εχω πολυ αναγκη..

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Αχ βρε πρινσέσα μου, πολύ θράσος ο δικός σου.....Άκου εκεί να χωρίσετε...... Ναι ρε πές τον, χωρίζουμε, τσαμπουκαλέψου λίγο, δείξε αποφασισμένη, όχι σε πιστεύω δε σε πιστεύω, ή δε σε πιστεύω αλλά για να μην χωρίσουμε κάνω το κορόιδο. Γίνε απόλυτη και κοφτές κουβέντες. Αυτός με τη συζήτηση βγαίνει και απο πάνω ρε! Μήπως πρέπει να ζητήσεις και συγνώμη για την αναστάτωση? Άμα θέλει ας μείνει αλλά σαν πατέρας και σύζυγος και όχι περαστικός απο το σπίτι και αν δε γουστάρει έτσι τα μπογαλάκια του και στη Δράμα. Που σιγά μην είναι και απο την Αλεξανδρούπολη η τύπισσα. Απλώς φοβάται μην τον περιορίζεις στις εξόδους νομίζοντας οτι βγαίνει μαζί της ή να δικαιολογήσει οτι ουδε μια άλλη επαφή πέρα απο το τηλ. Και τόσο καιρό πού βολόδερνε μόνος του?που πήγαινε? Και το μυαλό του πού ήταν που δε γούσταρε να πάρει τη γυναίκα του ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ και να περάσετε όμορφα σαν ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Να γίνεις η Μαρία που δεν έχει ξαναδεί στη ζωή του ούτε θα φανταζόταν ποτέ! Αστον να τρώει οτι βρίσκει και να πλένει μόνος του τα σώβρακά του.

Λοιπόν προσπ και μιαμαμα για να σας λύσω την απορία:

ναι, τους έκανα καφε:tongue:

Αλλά βασικά όλο το γραφείο ήταν ανάστα και κανείς στη θέση του. Όλοι πηγαινοερχόταν στο χώρο. Ε, εγώ δεν μπορούσα να σερφάρω με όλους αυτούς γύρω μου.

Μπάζα δεν είχε , μια τζαμαρία περάσανε, αλλά όσο να'ναι αφήσαν τα απομεινάρια τους, έτσι να τα άφηνα? Να αναπνέουμε και τις σκόνες?:tongue:

λοιπον.. ειμαι υπερ ολων των παραπανω που ειπαν οι προλαλησασες αλλα αυτη τη στιγμη δεν ειναι παιχνιδι ανταγωνισμου..

το ψεμα ειναι ψεμα και αυτος που λεει αληθεια πασχιζει για αυτη και δεν υποβιβαζει τον αλλο.

ακριβως επειδη δεν ειναι γκομενος σου και ακριβως επειδη υπαρχει και ενα παιδι (προς Θεου μην σκεφθειτε ποτε να κανετε δευτερο μπας και καλυτερεψει η σχεση μεταξυ σας αργοτερα..εγκληματικη πραξη κατ εμε)

προτεινω να κανεις οτι δηθεν τον πιστευεις και να πνιξεις για λιγο το θυμο σου.. στανταρακι και θα με θυμηθεις οτι θα επιστρεψει στον τοπο του εγκληματος ξανα.. που σημαινει οτι αν το συνεχιζει μολις καταλαγιασει η ολη κατασταση και χαλαρωσει και αυτος θα φανει και παλι οτι κανει..

δεν ειναι καθολου εξυπνος και ουτε πονηρος..ψευτομαγκακι ισως τιποτε ομως απο τα αλλα δυο..

ας εισαι λοιπον εσυ η ξυπνια και η καθαρη της υποθεσης..και μετα αποφασιζεις με ηρεμια και πληρη αυτογνωσια..

αυτα

σημερα οι ορμονες μου με εχουν κανει χαλια.. απελπισια νοιωθω..

καλο μηνα (λεμε τωρα)

Λοιπόν προσπ και μιαμαμα για να σας λύσω την απορία:

ναι, τους έκανα καφε:tongue:

Αλλά βασικά όλο το γραφείο ήταν ανάστα και κανείς στη θέση του. Όλοι πηγαινοερχόταν στο χώρο. Ε, εγώ δεν μπορούσα να σερφάρω με όλους αυτούς γύρω μου.

Μπάζα δεν είχε , μια τζαμαρία περάσανε, αλλά όσο να'ναι αφήσαν τα απομεινάρια τους, έτσι να τα άφηνα? Να αναπνέουμε και τις σκόνες?:tongue:

μπραβο κοριτσαρα μου!!!

Εγώ πιστεύω για να σε εκτιμήσει ο άλλος πρέπει να νιώσει πώς σε χάνει, ή πως χάνει το παιχνίδι . έχοντας απέναντί του τη Μαρία που είχε και ξέρει τόσα χρόνια απλώς ξέρει να τη χειριστεί. Αν έχει να αντιμετωπίσει μια καινούρια Μαρία δεν θα ξέρει τί και απο πού να το περιμένει.

Μαράκι εσύ και μόνο εσύ ξέρεις ποίος είναι ο άνθρωπος δίπλα σου και πώς μπορείς, θέλεις και αισθάνεσαι να φερθείς. Έξω απ'το χωρό πολλά τραγούδια λές. άλλο να σου τύχει σε μια σχέση, άλλο μέσα στο γάμο και άλλο σε γάμο με παιδί. Για το πρώτο λίγο πολύ όλες θα έχουμε κάποια εμπειρία αλλά για το τελευταίο και πιο δύσκολο εγώ λέω πώς νομίζω οτι θα φερόμουνα αλλά όταν τα πράγματα παύουν να είναι θεωριτικά αλλά έρχεσαι αντιμέτωπος με την πραγματικότητα ίσως ξεχνάς τις τότε θεωρίες σου. Ούτε και εγώ μπορώ να εγκυηθώ 100% για τις αντιδράσεις μου σε τέτοια περίπτωση.

Διαφημίσεις

Εήρθα...

λοιπόν χθες κατεβήκαμε πόλη για δουλειές και βόλτα...

είχε δροσούλα,με μπουφανάκι είμασταν,μάλλον θα ξεκινήσω να της βάζω εσώρουχο αμάνικο μέσα από τα ρούχα της Έλλης...

πήγα m+s είχε την προσφορά που είχε πει η μαεστρία...

της πήρα πάνινα τύπου all star με Ε22.90,βέβαια στο αγγλικό σάιτ τα έχει Ε12....τι να πεις!!!

http://www.marksandspencer.com/Younger-Girls-Round-Floral-Trainer/dp/B003UQ9DY0?_encoding=UTF8&categoryNodeID=53882031&node=215425031&mnSBrand=core&ref=sr_1_20&qid=1285924118&sr=1-20&rh=n%3A215425031&page=2

ένα τζην με Ε12.90,πολύ ωραίο,ανοιχτόχρωμο. και ένα μπλουζάκι που γράφει "my mum is faboulous!!!!"

πλήρωσα 38.90!!!

πολύ καλά ήταν...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...