Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει δεν είναι Κ πολύ επαγγελματικό να μην έχει κάποιον να σου συστήσει για αντικατάσταση. Εντάξει ανθρώπινο είναι να μην μπορεί στην γέννα αλλά πρέπει να διευθετήσει τις εγκυμονούσες έστω με άλλους γιατρούς . 

@Angel83 ότι έγινε έγινε κορίτσι μου το καλο ειναι οτι στο ειπε νωρις  σιγουρα θα βρεις και ολα θα πανε καλα ,δεν χρειαζεται να αγχωθεις χρονος υπαρχει .... εγώ θα ρωτήσω και την κολητη μου ποιος την ξεγεννήσε και θα σ ενημερώσω 

πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

@Angel83 ότι έγινε έγινε κορίτσι μου το καλο ειναι οτι στο ειπε νωρις  σιγουρα θα βρεις και ολα θα πανε καλα ,δεν χρειαζεται να αγχωθεις χρονος υπαρχει .... εγώ θα ρωτήσω και την κολητη μου ποιος την ξεγεννήσε και θα σ ενημερώσω 

@Angel83 μόλις μου ρθε πολυ καλα λογια εχω ακουσει για το γητα γιωργο αν δεν κανω λαθος ,ψαξτο μηπως και 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

δεν του εχω δωσει ακομα του μικρου ακριβως επειδη κιεγω εκανα ετοιμο ελεγα να το αποφυγω οσο μπορω

οχι εγω της δινω ετοιμο.. αλλιως κανουμε μαλακες πατατες στο φουρνο και τις τρωει οπως ειναι..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

δεν σας προλαβαίνω...

σπανακόπιτα από χθες οι μεγάλοι,με γιαουρτάκι συνεδευτικό και η μικρή αρακά με πατάτες γιαχνί...κολοκυθάκι,καροτάκι...

εγώ τρελαίνομαι μόνο για τον έτοιμο πουρέ...μου αρέσει η γεύση...για το παιδί κάνω δικό μου πουρέ,ή πατάτες βραστές...

εγώ θέλω να πάω παντού...

πάω να ξαπλώσω τώρα!!!!

α τον είχα δεί που το έλεγε ο θεοφάνους μια φορά και είδα και πλάνα...λέει να μπορούσαμε να πάμε!!

Κοριτσακια δεν διαβασα τιποτα..

Τελικα δεν χρειαστηκε να περιμενω πολυ..Χτες ηρθε ο λογαριασμος του κινητου και ο καλος μου εχει στειλει μεχρι και 40 ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ στον αριθμο που δεν ηξερε!!! περιττο να πω οτι ειμαι χαλια, δεν ξερω τι να πιστεψω..

Στην αρχη μου ειπε ψεματα οτι ειναι για δουλεια αλλα επειδη ειχα ψαξει σε ποιον ανηκει ο αριθμος αναγκαστηκε να το παραδεχτει..Μετα ειπε οτι ειναι μια κοπελα που γνωριζε απο παλια και ΕΤΥΧΕ και μιλησανε (τωρα που βρηκε το νεο του κινητο δεν ξερουμε..) και οτι ΔΕΝ ειναι τιποτα πονηρο και απλα λενε πως τα περνανε..ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ: 40 μηνυματα χρειαζονται να τα πεις αυτα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΕΛΕΟΣ!!! Δεν ξερω τι να κανω..Οτι και να μου λεει δεν τον πιστευω ρε κοριτσια..Το νιωθω μεσα μου οτι δεν πρεπει να τον πιστεψω!! Αυτος λεει οτι μαγαπαει και δεν θα της ξαναμιλησει αλλα αυτα για μενα ειναι μαλ567979ιες!! Απλα θα κρυβεται καλυτερα απο δω και περα..

Το στομαχι μου ειναι χαλια, σχεδον ολη μερα κλαιω..Γκρεμιστηκαν ολα μεσα μου..Εχω αναγκη να τον πιστεψω γιατι τον αγαπαω ΑΛΛΑ ειναι απλα αδυνατο..Ξερω οτι κι εσεις δεν μπορειτε να κανετε κατι απλα ηθελα να σας το πω..

yRf6p1.png

γεια σας κορίτσια. Σήμερα είχα μαστόρια στο γραφείο και δεν μπόρεσα να μπω.

Μαεστρία και εμείς audi a3 εχουμε.

Τζέσικα thanks για την ενημέρωση

Εμείς δοντάκια πλένουμε κάθε βράδυ στο μπανάκι.

πουρέ έτοιμο δεν έχω φτιαξει ποτέ. Βρασμένη πατατούλα με βουτυράκι , γάλα και λίγο σκόνη κνορ γίνεται πεντανόστιμος.

Πρινσεσάκι, τί να πώ ρε γμτ μου? Ίσως τώρα κατάλαβες γιατί αυτή η συμπεριφορά τόσο καιρό......Υπομονή κοριτσάκι μου, προσπάθησε να σκεφτείς με καθαρό μυαλό και πράξε ανάλογα. Μπράβο σου που έχεις το κουράγιο και το συζητάς, το βγάζεις απο μέσα σου.

Κοριτσακια δεν διαβασα τιποτα..

Τελικα δεν χρειαστηκε να περιμενω πολυ..Χτες ηρθε ο λογαριασμος του κινητου και ο καλος μου εχει στειλει μεχρι και 40 ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ στον αριθμο που δεν ηξερε!!! περιττο να πω οτι ειμαι χαλια, δεν ξερω τι να πιστεψω..

Στην αρχη μου ειπε ψεματα οτι ειναι για δουλεια αλλα επειδη ειχα ψαξει σε ποιον ανηκει ο αριθμος αναγκαστηκε να το παραδεχτει..Μετα ειπε οτι ειναι μια κοπελα που γνωριζε απο παλια και ΕΤΥΧΕ και μιλησανε (τωρα που βρηκε το νεο του κινητο δεν ξερουμε..) και οτι ΔΕΝ ειναι τιποτα πονηρο και απλα λενε πως τα περνανε..ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ: 40 μηνυματα χρειαζονται να τα πεις αυτα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΕΛΕΟΣ!!! Δεν ξερω τι να κανω..Οτι και να μου λεει δεν τον πιστευω ρε κοριτσια..Το νιωθω μεσα μου οτι δεν πρεπει να τον πιστεψω!! Αυτος λεει οτι μαγαπαει και δεν θα της ξαναμιλησει αλλα αυτα για μενα ειναι μαλ567979ιες!! Απλα θα κρυβεται καλυτερα απο δω και περα..

Το στομαχι μου ειναι χαλια, σχεδον ολη μερα κλαιω..Γκρεμιστηκαν ολα μεσα μου..Εχω αναγκη να τον πιστεψω γιατι τον αγαπαω ΑΛΛΑ ειναι απλα αδυνατο..Ξερω οτι κι εσεις δεν μπορειτε να κανετε κατι απλα ηθελα να σας το πω..

τι να σου πω βρε κοριτσι.. κλονιζεται η εμπιστοσυνη οπως και να χει το πραγμα.. αντε να αποδειξει οτι δεν ειναι ελεφαντας..και ας μη φταιει που λεει ο λογος..

το θεμα ειναι οτι σας ενωνει ενας γαμος, ενα παρελθον και ενα παιδι..οχι λιγα και απλα πραγματα..(κατι δηλαδη που εκεινος απο τα λεγομενα σου κατα καιρους δεν εχει χρειαστει να μπει στον κοπο να συνειδητοποιησει..μαλλον δεν του αρεσει ο ρολος του συζυγου και των ευθυνων του πατερα και προτιμα να παλιμπαιδιζει βγαινοντας και φλερταροντας με την οποια βρισκει μπροστα του για να του θυμιζει τα περασμενα ξεχασμενα μεγαλεια και να χει λογο υπαρξης)

δυστυχως οπως σου χα γραψει παλι προσφατα απο τη στιγμη που επιχειρησες να μαθεις η τελος παντων εκατσε να μαθεις ειναι και στο δικο σου χερι πως θα επωμιστεις αυτες τις συνεπειες.. δηλαδη το πως θα το αντιμετωπισεις..εχεις το καρπουζι εχεις και το μαχαιρι..

πρεπει να μιλησετε σοβαρα, χωρις την παρουσια του παιδιου και να γινεις ξεκαθαρη ως προς τα ζητουμενα σου..χωρις φωνες και υστεριες αλλα με αποφασιστικοτητα και εκεινος να ναι σε διαθεση να σε ακουσει (που αυτη τη στιγμη ειναι η καλυτερη για θεατρινισμους τυπου κατεβαζω το κεφαλι, και προσπαθω με χιλια τοσα να σε πεισω οτι ποτε δεν τρεχει τιποτε και θα μαι καλο παιδι απο αυριο το πρωι..)

αν μιλαμε για την περιπτωση υπαρξης παραλληλης σχεσης να σαι βεβαιη οτι αυτο θα επαναληφθει και να σου ορκιζεται στη μανα του την ιδια οτι δεν συνεχιζει η οτι δεν τρεχει καστανο..

αν απλα ειναι κατι που τον τσιτωσε και τον τονωσε σε φαση απλου φλερτ συζητα μαζι του τι τελικα ειναι αυτο που θεωρει οτι εσυ δεν του προσφερεις σε σχεση με το παρελθον και τα σημερινα του δεδομενα..

Το τανγκο το χορευουν δυο..

αν περιμενεις μετα την κουβεντα σας λιγο ακομη θα δεις απο μονη σου (αφου τωρα πια τα ματια σου τα χεις 400) αν συνεχιζει η οχι..

να θυμασαι κλεινοντας:

1. Ουδεν κρυπτον υπο του ηλιου...τελικα

2. α) ο εξυπνος παραδεχεται το λαθος του

β) ο πονηρος δικαιολογειται

γ) ο βλακας επιμενει

ευχομαι και ελπιζω στο καλυτερο και να αποδειχθει μια χαζοπεριπετειουλα που δεν θα χει επαναληψη..

εκτονωσου αν θες να κλαις αλλα ο ηττημενος δεν εισαι εσυ.. ειναι εκεινος και δεν το ξερει..αλλα θα το μαθει...καιρος γαρ εγγυς..

σε φιλω

γεια σας κορίτσια. Σήμερα είχα μαστόρια στο γραφείο και δεν μπόρεσα να μπω.

Μαεστρία και εμείς audi a3 εχουμε.

Τζέσικα thanks για την ενημέρωση

Εμείς δοντάκια πλένουμε κάθε βράδυ στο μπανάκι.

πουρέ έτοιμο δεν έχω φτιαξει ποτέ. Βρασμένη πατατούλα με βουτυράκι , γάλα και λίγο σκόνη κνορ γίνεται πεντανόστιμος.

Πρινσεσάκι, τί να πώ ρε γμτ μου? Ίσως τώρα κατάλαβες γιατί αυτή η συμπεριφορά τόσο καιρό......Υπομονή κοριτσάκι μου, προσπάθησε να σκεφτείς με καθαρό μυαλό και πράξε ανάλογα. Μπράβο σου που έχεις το κουράγιο και το συζητάς, το βγάζεις απο μέσα σου.

περιμενω να μας πεις ΤΙ εκανες εσυ με τα μαστορια..

(υπο αλλες συνθηκες θα υπονοουσα κατι πονηρο αλλα στη περιπτωση σου σε εχω να τους φτιαχνεις καφε και να τους βοηθας να μαζεψουν τα μπαζα και να νοικοκυρευετε το χωρο..):tongue: φιλακιαααα..

Διαφημίσεις

αχ βρε πρινσέσα μου...

δλδ το συζητήσατε και σου είπε αυτές τις βλακείες????

τι να πω...

υποτιμά την νοημοσύνη σου...νομίζω...

μήπως να τους πεις για να τον ψαρώσεις ότι δεν γουστάρεις να σε κοροιδεύει και θέλετε να χωρίσετε???

μπας και κουνηθεί...

εγώ προσωπικά θα του έκανα τη ζωή κολάση!!

να πει την αλήθεια,να σταματήσει εκεί αυτή τη κατάσταση που έχει ξεκινήσει με μηνύματα κλπ,διαφορετικά θα έφευγα από το σπίτι...

ξέρεις πόσο θα τον πονούσε τον άντρα μου αν έπαιρνα το παιδί κι έφευγα??

πολύ στεναχωριέμαι βρε πρινσέσα μου,γιατί έτσι...

αχ βρε πρινσέσα μου...

δλδ το συζητήσατε και σου είπε αυτές τις βλακείες????

τι να πω...

υποτιμά την νοημοσύνη σου...νομίζω...

μήπως να τους πεις για να τον ψαρώσεις ότι δεν γουστάρεις να σε κοροιδεύει και θέλετε να χωρίσετε???

μπας και κουνηθεί...

εγώ προσωπικά θα του έκανα τη ζωή κολάση!!

να πει την αλήθεια,να σταματήσει εκεί αυτή τη κατάσταση που έχει ξεκινήσει με μηνύματα κλπ,διαφορετικά θα έφευγα από το σπίτι...

ξέρεις πόσο θα τον πονούσε τον άντρα μου αν έπαιρνα το παιδί κι έφευγα??

πολύ στεναχωριέμαι βρε πρινσέσα μου,γιατί έτσι...

εχω την υποψια οτι μονο εγωιστικα θα τον πονουσε το οτι δεν θα χε κοντα του το παιδι..

απο τα λεγομενα της Myprincess ειναι ανυπαρκτος μεσα στην οικογενεια του.. εντελως ομως.. και ΣΑΦΩΣ δεν τον ενοχλει εφοσον και η κοπελα του χει ξανακανει παραπονα για την σχεση τους και την ολη συμπεριφορα του (που εμφανιζεται οποτε του ρθει, βγαινει συνεχεια και χωρις εκεινη η και με το παιδι, κλπ)..

παντως λυπαμαι myprincess που στα γραφω ετσι αλλα εχω και προσωπικο θυμο για αυτα τα πραγματα ειτε επειδη συνεβησαν σε εμενα καποτε ειτε επειδη συνεβησαν σε ανθρωπους που αγαπω και πληγωθηκαν..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...