Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα

εγω αρχικα κρατησα τα παντα γιατι εχοντας ελπιδες να κανω δευτερο παιδακι θα θελα να τα ξαναχρησιμοποιησω ιδιως αν ειναι παλι κοριτσι..

ωστοσο επειδη η κουμπαρα μου περιμενει κοριτσακι, και μια φιλη το ιδιο αποφασισα να τους δανεισω καποια αντικειμενα και να τους χαρισω ορισμενα ρουχα καθημερινης χρησης.

Εντωμεταξυ εχουμε πεσει σε αντιθετες εποχες γεννησεως και ετσι τα ρουχα 6-9 πχ ειναι για καλοκαιρινους μηνες τα δικα μας ενω εκεινες θα θελουν χειμερινα..

ετσι εχω αρκετα στη ντουλαπα ακομη..

προσωπικα οταν δεν θα χω την αναγκη να κανω τριτο παιδι οτι μου μεινει απο ρουχα θα τα δωσω σε οποια γνωστη μου τα χρειαστει (Δεν μπορει ολο και καποια θα βρεθει) αλλα αν τα αντικειμενα (κρεβατι, ζυγαρια,ριλαξ κλπ) μου μεινουν και δεν θα χω που να τα δωσω σε δικο μου ατομο, απλα θα τα πουλησω σε χαμηλη τιμη εφοσον ειναι και σε καλη κατασταση και λειτουργουν αρτια..οτι δεν πληρη τις προηγουμενες προυποθεσεις απλα θα χαριστει.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλά έκανες.Εγώ στη θέση σου θα το είχα κάνει πολύ νωρίτερα.Σε κάτι τέτοια είμαι πολύ ανυπόμονη.Εγώ μετά την πρώτη περίοδο είχα 10 μέρες καθυστέρηση που στη ζωή μου η πρώτη καθυστέρηση ήταν όταν έμεινα έγκυος.όταν πήρα τον γιατρό να ρωτήσω αν είναι φυσιολογικό με ρώτησε αν υπήρχε περίπτωση εγκυμοσύνης.ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ!Τρέμαν τα χέρια μου.Στο καπάκι έγκυος?Με ψυχοφάρμακα θα ήμουν τώρα!Ήταν ημέρα Παρασκευή και μου λέει αν μέχρι την Δευτέρα δεν σου έρθει κάνε τέστ.Ποιά Δευτέρα!δεύτερο λεπτό δεν άφησα να περάσει και διακτινίστηκα στο φαρμακείο.Ευτυχώς αρνητικό!

Κοριτσια ουτε για αστειο για δευτερη εγκυμοσυνη!!

Ειναι υπερβολικα νωρις, δεν το συζητω (τουλαχιστον για μενα).

Θελει πολυ σκεψη το πραγμα..:!:

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

IANOYAΡΙΟΣ

1 ΧΡΙΣΤΟΥΛΑ -ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ!!!

2 Αντζελινα (elenada)

3 Δαναη (irene555)

3 Γιωτα (eva79)

4

5

6

7 viki 1 - Γεωργίτσα

8

9

10

11 Nαταλια (myprincess)

12

13

14

15

16

17

18

19

20 μπεμπάκος (παναγιωτης) annina

20 κωνσταντινος (μπουμπουλιθρα)

21

22 Ανδρέινα-Μαρια(jesgk)

23

24

25

26

27

28

29

30 Χρίστος (μαρια 39)

31

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

1

2

3

4

5

6 ΕΛΛΗ (miamama) :) :) :) :)

7

8

9

10

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

κορίτσια καλημέρα!!!

τι κάνετε?

εμείς καλύτερα σιγά σιγά.

τέστ βλέπω κάνετε!!!

χεχε

πολλές φορές χρειάζονται εδώ στο πάρεντς ρουχαλάκια,δώστε τα.

εγώ ευτηχώς δεν έχω αγοράσει ρούχα μέχρι τώρα,ψιλλοπράγματα.

είχα της αδερφής μου,αλλά τώρα δεν θα μου δίνει πια,γιατί θα τα χρησιμοποιεί στην 2η.

7 μήνες διαφορά έχουν τα μικρά μας.

οπότε θα έχω πρόβλημα από το καλοκαίρι,γιατί εδώ δεν έχει και πολλές επιλογές.

zara, H&M θα με βόλευαν αν είχαμε,τα υπόλοιπα είναι πανάκριβα.

τόσο καιρό δεν μας περίσσευε να πάρουμε ένα ρούχο του παιδιού,τώρα να δω τι θα κάνουμε....

αυτά τα ωραία για σήμερα!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές.Να τα χαιρόμαστε τα ζουζουνάκια μας!

Η πεθερά μου αγόρασε στη μικρή μια κούκλα μωράκι.Εχθές λοιπόν εκεί που καθόταν δίπλα στο μωράκι της και έπινε το τσαγάκι της η γεωργίτσα γυρνάει το μπιμπερό στο στόμα της κούκλας και λέει μάμ!Πω πω! Έχουν αντίληψη τα ανθρωπάκια μας!

Σήμερα με έχει φέρει στα όρια μου η μικρή.Την έκανα φρουτόκρεμα να φάει και ήθελε να την φάει μόνη της!Μετά απο πολύ γκρίνια της δίνω το κουτάλι μπας και ηρεμήσει το βουτάει μες στο πιάτο και το αποτέλεσμα το φαντάζεστε!Και εγώ και αυτή και το σπίτι μες στη φρουτόκρεμα (και απο χθες ξεκίνησα γενική:eek:)Έβαλα λοιπόν τις κατσάδες άρχισε να κλαίει και αυτή και την έστειλα για ύπνο.και μπροστά στο λάπτοπ έφαγα και την φρουτόκρεμα!Χι,Χι,Χι!Δεν ξέρω αν φέρθηκα σωστά αλλά αγανάκτηκα!Τσέσικα τι λές?Είμαι σε καλό δρόμο?

Σήμερα με έχει φέρει στα όρια μου η μικρή.Την έκανα φρουτόκρεμα να φάει και ήθελε να την φάει μόνη της!Μετά απο πολύ γκρίνια της δίνω το κουτάλι μπας και ηρεμήσει το βουτάει μες στο πιάτο και το αποτέλεσμα το φαντάζεστε!Και εγώ και αυτή και το σπίτι μες στη φρουτόκρεμα (και απο χθες ξεκίνησα γενική:eek:)Έβαλα λοιπόν τις κατσάδες άρχισε να κλαίει και αυτή και την έστειλα για ύπνο.και μπροστά στο λάπτοπ έφαγα και την φρουτόκρεμα!Χι,Χι,Χι!Δεν ξέρω αν φέρθηκα σωστά αλλά αγανάκτηκα!Τσέσικα τι λές?Είμαι σε καλό δρόμο?

χαχαχαχαχαχα!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...