Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Angel83 είπε:

Τον έχω χρόνια κ πριν με παρακολουθούσε ο μπαμπάς του, είναι πολύ καλός κ του έχω εμπιστοσύνη, αλλά έπεσα στην περίπτωση τώρα... Μέσω γνωστών το πάω τώρα... Μαζεύω γνώμες.... 

Εντάξει δεν είναι Κ πολύ επαγγελματικό να μην έχει κάποιον να σου συστήσει για αντικατάσταση. Εντάξει ανθρώπινο είναι να μην μπορεί στην γέννα αλλά πρέπει να διευθετήσει τις εγκυμονούσες έστω με άλλους γιατρούς . 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

επισης εγω δεν εχω καμια τρελλα να παω ταξιδι σε εξωτικα νησια..ΜΟΝΟ αν μου κανουν δωρο τα εξοδα.. ΔΕΝ πληρωνω για να παω να κωλοβαραω.. θελω μερη με αξιοθεατα, μουσεια και τετοια κατασταση.. να χω να γυρναω..

Συμφωνώ μ' αυτό.

Για κωλοβάρεμα και χαλάρωση έχει ωραιότατα ξενοδοχεία και η Χαλκιδική. Άλλωστε δεν περισσεύουν! Αν περίσσευαν, ήξερα κι εγώ να πάω Barbados για Χριστούγεννα. :tongue:

Τώρα όμως ΠΡΕΠΕΙ να μαζέψω λεφτά για να πάω (το 2035 :tongue:) ταξίδι New York - Boston - Washington!

Έχω βγάλει και πρόγραμμα, αμέ.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Συμφωνώ μ' αυτό.

Για κωλοβάρεμα και χαλάρωση έχει ωραιότατα ξενοδοχεία και η Χαλκιδική. Άλλωστε δεν περισσεύουν! Αν περίσσευαν, ήξερα κι εγώ να πάω Barbados για Χριστούγεννα. :tongue:

Τώρα όμως ΠΡΕΠΕΙ να μαζέψω λεφτά για να πάω (το 2035 :tongue:) ταξίδι New York - Boston - Washington!

Έχω βγάλει και πρόγραμμα, αμέ.

σορρυ για την απρεμβαση, αλλα θα σου προτεινα NEW YORK-LAS VEGAS-SAN FRANCISCO

bgx2ye5lc.png

Διαφημίσεις

σορρυ για την απρεμβαση, αλλα θα σου προτεινα NEW YORK-LAS VEGAS-SAN FRANCISCO

Δεν με τραβάει καθόλου ρε συ η Γουέστ Κόαστ. Έχω τρέλα με τ' ανατολικά!

(και γιατί λες σόρυ μαρή;)

Καλή όρεξη Miamama. Τι καλό έχεις σήμερα;;;

Εγώ φακές ... :rolleyes:

fakes.jpg

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

καλη ορεξη.. εγω εχω γεμιστα και μπιφτεκια με πουρε..αλλα τωρα θελω γλυκο να φαω..

Αααααααααααααχ, θα λυποθημίσω! Τρελαίνομαι για κεφτεδάκια με πουρέ!

(άρχισαν να τρέχουν τα σάλια)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

γιατι Στο Vegas? Να δουμε τι?

ετσι ελεγα κιεγω πριν παω , ειναι όμως εμπειρια , δεν εχει σχεση με το αν το βρισκεις καλογουστο ή κιτς ή ο,τιδήποτε, ΑΝ σου αρεσουν τα ταξιδια, γιατι απλά σου αρεσει να βλεπεις ΑΛΛΑ πραγματα, δεν υπαρχει περιπτωση να μην σου αρεσει, ειναι σαν ντισνευλαντ για μεγαλους...

bgx2ye5lc.png

ετσι ελεγα κιεγω πριν παω , ειναι όμως εμπειρια , δεν εχει σχεση με το αν το βρισκεις καλογουστο ή κιτς ή ο,τιδήποτε, ΑΝ σου αρεσουν τα ταξιδια, γιατι απλά σου αρεσει να βλεπεις ΑΛΛΑ πραγματα, δεν υπαρχει περιπτωση να μην σου αρεσει, ειναι σαν ντισνευλαντ για μεγαλους...

αν εχεις χρηματα να πας ως εκει τα βλεπεις ολα... δεν λες οχι δεν παω.. αν ειχα εναλλακτικη αλλης πολιτειας δεν θα ελεγα οχι..Πχ μια αλλη πολιτεια στα ενδοτερα της Ηπειρου..

αλλα δεν μπορειτε να πειτε.. θα τα πολυ ενδιαφερον ενα ταξιδι με αυτοκινητο απο ακτη σε ακτη.. μερες πολλες, πολεις πολλες, διαφορετικοι ανθρωποι.. διαφορες παραστασεις..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...