Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Angel83 είπε:

Κορίτσια από Θεσσαλονίκη βοήθεια... Έχετε να μου συστήσετε κάποιο γυναικολόγο? Ο δικός μου μόλις μου είπε ότι δε θα είναι εδώ όταν θα γεννήσω 17.08 κ πρέπει να βρω άλλο να με παρακολουθεί. Ευχαριστώ! 

Έχω τον δικό μου,είναι πολύ καλός,αλλά ξεγενναει μόνο στο Γένεσις.Αν ενδιαφέρεσαι στείλε μου μνμ

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

οταν ειχε γινει πριν χρονια η βομβιστικη επιθεση στο Μπαλι μια φιλη που γενικα βρισκει τροπους και ταξιδευει junky (τωρα βεβαια οχι γιατι εχει καπαρωσει τον ματσομενο ανδρα και παει κυριλε οπου γουσταρει) ειχε γυρισει ολη τη χωρα με τον φιλο της και ειχε χαλασει συνολικα με τα αεροπορικα 550 ευρω!!!! σχεδον ενα μηνα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επίσης θέλω να πάω και Νέα Υόρκη, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.

Όταν - ΑΝ - μου περισσέψουν 5.000? (πως το θέλω; :shock:) και θα μπορώ να παρκάρω κάπου τον μικρό, τσουπ, την έκανα!

Τι ωραία που τα λέω! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

δικαιως θελεις να πας στην πολη και στην νεα υορκη μαεστρια, τραστ μι, ειναι στα καλυτεροτερα μου ακι εχω ταξιδεψει πολυ δοξα τω θεω και την οικογενεια μου.....

bgx2ye5lc.png

οταν ειχε γινει πριν χρονια η βομβιστικη επιθεση στο Μπαλι μια φιλη που γενικα βρισκει τροπους και ταξιδευει junky (τωρα βεβαια οχι γιατι εχει καπαρωσει τον ματσομενο ανδρα και παει κυριλε οπου γουσταρει) ειχε γυρισει ολη τη χωρα με τον φιλο της και ειχε χαλασει συνολικα με τα αεροπορικα 550 ευρω!!!! σχεδον ενα μηνα!

Ε, ρε κοπελία να πάμε να γουστάρουμε κιόλας!

Αν είναι να 'μαι λέσι άτομο, πάω κι εδώ ελεύθερο κάμπινγκ και κάθομαι 1 μήνα. :tongue:

Μια κολλητή μου, νεοχίπισσα, έτσι κάνει.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

δικαιως θελεις να πας στην πολη και στην νεα υορκη μαεστρια, τραστ μι, ειναι στα καλυτεροτερα μου ακι εχω ταξιδεψει πολυ δοξα τω θεω και την οικογενεια μου.....

Μη τα λες πολύ αυτά εσύ, γιατί εκεί που σε συμπάθησα, θ' αρχίσω να σ' αντιπαθώ.

(ναι, ΖΗΛΕΥΩ!!!! :evil:)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Επίσης θέλω να πάω και Νέα Υόρκη, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.

Όταν - ΑΝ - μου περισσέψουν 5.000 (πως το θέλω; :shock:) και θα μπορώ να παρκάρω κάπου τον μικρό, τσουπ, την έκανα!

Τι ωραία που τα λέω! :mrgreen:

εγω δεν ειχα ποτε την καψα να ταξιδεψω ΗΠΑ αλλα πλεον θα ηθελα νομιζω..

Το ιδανικο θα ταν να μπορουσα να διασχισω απο την Ανατολικη στη δυτικη ακτη την ηπειρο αλλα αυτο προυποθετει πολλα..

μια πολη δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο να πας να δεις αλλα μια πολη εκει ισον με μια ολοκληρη Ελλαδα..

η κολλητη μου περσι τετοια περιοδο πηγε 15 μερες Ουασιγκτον και δεν ειδε ουτε τη μιση πολη παροτι την φιλοξενουσαν ντοπιοι και την γυρνουσαν καθημερινα..

Ναι θα πηγαινα και μαλλον Ν. Υορκη που ολο και καποιο γνωστο εχουμε..

Πολλά ομως τα λεφτα Αρη..

ωραιότατες διακοπές σε πεντάστερο ξενοδοχείο στην...αλβανία!!!!!!!!!!

στη τουρκία είναι φθηνά...και στα εξωτικά που θέλω να πάω...μόνο πεντάστερα έχει!!!

αχχχχ!!!!

Διαφημίσεις

επισης εγω δεν εχω καμια τρελλα να παω ταξιδι σε εξωτικα νησια..ΜΟΝΟ αν μου κανουν δωρο τα εξοδα.. ΔΕΝ πληρωνω για να παω να κωλοβαραω.. θελω μερη με αξιοθεατα, μουσεια και τετοια κατασταση.. να χω να γυρναω..

ωραιότατες διακοπές σε πεντάστερο ξενοδοχείο στην...αλβανία!!!!!!!!!!

στη τουρκία είναι φθηνά...και στα εξωτικά που θέλω να πάω...μόνο πεντάστερα έχει!!!

αχχχχ!!!!

Ουκρανια θα πηγαινα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...