Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εγώ είπα στο γιατρό που μπορούμε να βρούμε λίγο απ αυτό το φάρμακο για το σπίτι 😂

Καλή επιτυχία κορίτσι! Κι εγώ αγχωμένη ήμουν και μου κάνει η μαία όλες την πρώτη φορά αγχώνεστε μετά τα παίζετε στα δάχτυλα! Και όντως τίποτα δεν θα καταλάβεις θα ξυπνήσεις από τον καλύτερο ύπνο που θα έχεις κάνει! Όλα καλά να πάνε 🤞🙏

Σοβαρά; Και εγώ αυτό είπα. Μπορώ να πάρω λίγο για το στιπι. Χαχαχχα δεν το πιστεύω. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

miamamaaaaaaaaaaaaa... εχει desperate houseiwifes Στην ΕΤ καθε βραδυ τον 5ο κυκλο.. να τον δεις..ειναι νομιζω ο καλυτερος.. ρωτα με να σου πω οτι δεν καταλαβαινεις..

είμαι ακόμα στο 2ο κύκλο...πάω με τον αντέννα...πως θα δω το 5ο?το είχα βάλει 1-2 φορές,κι έχασα τη μπάλα...

πρέπει να τα βρω σε dvd να τα δω με την ησυχία μου!!

τώρα βλέπω greys στον αντέννα,ποιος κύκλος...δεν ξέρω...:lol::lol:

Εγώ τον έπαιρνα μαζί αν η ανάγκη στην τουαλέτα έπαιρνε ώρα, σαν μωρά ποτέ μα ποτέ δεν έκατσαν σε πάρκο και εννοείται όχι στην κουνια αφου από το λίκνο μεταφέρθηκαν στο μονο και οταν ξυπνουσαν κατέβαιναν, η Ανδρείνα αν λειπει ο Θοδωρής δεν ειναι να την αφήσεις μονη της γιατι το μονο σίγουρο ειναι οτι θα ανέβει στη κουκέτα ή θα πάει στο μπάνιο να ανοιξει τη βρύση και να βαφτεί ή θα πάει στο σαλόνι και θα ανοιξει το laptop, τα ηχεια ή θα ανέβει στο ελλειπτικό να κάνει γυμναστική

ότι θες μαγειρεύει ο άντρας μου...τον νοικιάζω!!!

μοιάζει με της προσπ...κρέπες σπάνια φτιάχνω εγώ...:-D:grin:

ευτηχώς η έλλη καθόταν και κάθεται...

από τη στιγμή που μπουσούλησε με ακολουθούσε από πίσω...

τώρα πάει όπου θέλει και με γράφει...

Kaλησπέρα,

εχω περίπου μια ώρα που μπήκα, σήμερα πήγα τον Θοδωρή οδοντίατρο, μου έιχαν πει ότι θα έπρεπε να κάνει ένα σφράγισμα. Ετσι λοιπόν κάναμε το 1ο μας σφράγισμα :( ευτυχώς σε δόντι που θα αλλάξει σε 4 χρόνια. Ολα τα υπόλοιπα ειναι σε άριστη κατάσταση. Το Δεκέμβρη θα πάμε πάλι για να του κάνει επικαλύψεις στα πίσω πάνω μόνιμα δόντια για να μην χαλάσουν για 5 χρόνια και μετά θα κάνουμε και τα δύο κάτω μονιμα δόντια. Τα κάτω 2-2 αφού κοστίζει 40? η κάθε επικάλυψη, σύνολο 160? +50? ο καθιερωμένος 6μηνος καθαρισμός. Τουλάχιστον αν τα διατηρήσει σε ένα πολύ καλό επιπεδο μέχρι την ενηλικιώση θα ειμαι ευχαριστημένη.

Διαφημίσεις

τώρα βλέπω greys στον αντέννα,ποιος κύκλος...δεν ξέρω...:lol::lol:

O 6oς, δυστυχώς απ' τους χειρότερους. :rolleyes:

Τι να πάρω, τι να πάρω;;; Αχ, το Toyota Auris πήγαμε να δούμε σήμερα και μας καλάρεσε. Αλλά είναι ακριβό γμτ. :mad:

Εμένα είναι χαλασμένο το πισί και δεν μπορώ να δω τις σειρές μου, γιατί με το πισί συνδέω τον εξωτερικό και μετά τα συνδέω και με την οθόνη της τηλεόρασης, οπότε τα βλέπω στην οθονάρα!

Τώρα βολεύομαι με το λάπτοπ, αλλά πρέπει να το στήνουμε κάθε μέρα, γιατί ο Γιάννος αν το δει θα το κάνει θερινό. :roll:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

μπα? εχουν βρει τροπο να τα παιρνουν οι οδοντιατροι απο τις μικρες κιολας ηλικιες ε?.. τεσπα.. ειμαι και εγω υπερ της οδοντικης υγιεινης και σκοπευω να τηρω επισκεψεις παιδοδοντιατρικες.

παλι δεν εκανα κουρτινες.. σιδερωσα μονο καμποσα ρουχα οσο η μικρη ηταν κουνιες και με τα χιλια ζορια την εβαλα για υπνο (ειχε υπερενταση)..αντε να δουμε τι ωρα θα ξυπνησει σημερα, ειναι και ταισμενη για βραδυ..ελπιζω το νωριτερο 1.00 και να μη με παιδεψει πολυ..

παω και εγω για υπνο..

Διαφημίσεις

για αυτο εχει ησυχια μεσα στο σαλονι.. ειπα και γω..

Βάζελος είναι ο "Γκέλης";; Αχ, θα πληγώθηκε ο καημένος!

Εγώ το απολαμβάνω, γιατί ακόμα εκνευρίζομαι με το γιαλαντζί πέναλτι που πήρανε εδώ μέσα. (χαριλάου)

Αλλά τώρα είναι Champions League, άλλοι διαιτητές. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

έχει διαφημίσεις...βλέπω τούρκικο...

κι εμείς πήγαμε οδοντίατρο πριν κάνα μήνα...όλα οκ,αλλά βρωμίζουν τα δόντια από τα φαγητά και μας είπε να της τα κάνουμε με οξυζένε και την οδοντόβουρτσα...

μαεστρία το hiundai i30 το είδατε?

είναι καλό νομίζω...

και το δικό μας....εννοείται!! citroen c4!!!!

opel astra,ford focus,fiat stilo...

αν θυμηθώ άλλο θα σου πω!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...