Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα και απο εμας. Χρονια πολλα να τα χιλιασουνε ολα τα παιδακια μας που είχαν γενεθλια,να τα χιλιασουν να ειναι ολα τους γερα και καλοτυχα.Και εσεις οι μανουλες να τα καμαρώνετε.

Jesgk χαλαρώνεις τωρα χωρίς τα παιδιά,δεν σου λειπουνε?

Εμείς δεν περπατήσαμε ακόμα μόνη μας, αλλα βγάλαμε αλλα δυο δοντακια δυο επανω και δυο κάτω και ειμαστε σωστα κουνελάκια.Μου αρεσει πολύ με τα δοντάκια αλλαξε η μουριτσα του ειναι για δαγκωμα.

viki να μου πεις πως φτιαχνεις αυτο με τη σφολιάτα,τον κιμά και την μπεσαμελ ωραίο μου ακούγεται.

ευα δεν μας ειπες λεπτομερειες απο το παρτυ τι εγινε πως περάσατε ωραία η τούρτα σας.

Ανίνα μου πολύ απλό.Αν σου περισσεύει χρόνος ανοίγεις σφολιάτα αλλιώς καλά να'ναι οι έτοιμες και κατα προτίμιση οι μικρές, αυτές που είναι είδη κομμένες στρόγγυλες για τυροπιτάκια.Βάζεις τη σφολιάτα στο φορμάκι, όχι μόνο στον πάτο, να καλύψεις και τα πλαϊνά.Κάνεις κυμά όπως για τα μακαρόνια και το βάζεις μέσα στο φορμάκι και τέλος σκεπάζεις με μπεσαμέλ και έτοιμο για ψήσιμο.Με λίγη φαντασία παραπάνω μπορείς να αυτοσχεδιάσεις και να γεμίσεις τα φορμάκια με ότι σου αρέσει.Γίνονται πεντανόστιμα και εντυπωσιακά.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόν δεν άντεχα κ θα με έτρωγε η αγωνία, έκανε ένα τεστ clearblue αφού είχα να δω αίμα από τις 21/10 κ βγήκε αρνητικό ...ΕΥΤΥΧΩΣ, πηρα το γυναικολόγο κ έκλεισα ραντεβού για την παρασκευή στις 16:30 για να μου κάνει έναν υπέρηχο. Τί μπορεί να μου δεί;;; πολυκυστικές δεν έχω αλλά πάντοτε είχα άστατο κύκλο που μου είχαν πει οτι οφείλεται στο άγχος. Θα του πω να που πει προκαταβολικά ποιά χάπια να πάρω.. δεν γίνεται αλλιώς... ούτε γούτσου γούτσου δεν μπορώ να κάνω γιατί φοβάμαι μην μείνω έγκυος

Λοιπόν δεν άντεχα κ θα με έτρωγε η αγωνία, έκανε ένα τεστ clearblue αφού είχα να δω αίμα από τις 21/10 κ βγήκε αρνητικό ...ΕΥΤΥΧΩΣ, πηρα το γυναικολόγο κ έκλεισα ραντεβού για την παρασκευή στις 16:30 για να μου κάνει έναν υπέρηχο. Τί μπορεί να μου δεί;;; πολυκυστικές δεν έχω αλλά πάντοτε είχα άστατο κύκλο που μου είχαν πει οτι οφείλεται στο άγχος. Θα του πω να που πει προκαταβολικά ποιά χάπια να πάρω.. δεν γίνεται αλλιώς... ούτε γούτσου γούτσου δεν μπορώ να κάνω γιατί φοβάμαι μην μείνω έγκυος

καλά έκανες.Εγώ στη θέση σου θα το είχα κάνει πολύ νωρίτερα.Σε κάτι τέτοια είμαι πολύ ανυπόμονη.Εγώ μετά την πρώτη περίοδο είχα 10 μέρες καθυστέρηση που στη ζωή μου η πρώτη καθυστέρηση ήταν όταν έμεινα έγκυος.όταν πήρα τον γιατρό να ρωτήσω αν είναι φυσιολογικό με ρώτησε αν υπήρχε περίπτωση εγκυμοσύνης.ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ!Τρέμαν τα χέρια μου.Στο καπάκι έγκυος?Με ψυχοφάρμακα θα ήμουν τώρα!Ήταν ημέρα Παρασκευή και μου λέει αν μέχρι την Δευτέρα δεν σου έρθει κάνε τέστ.Ποιά Δευτέρα!δεύτερο λεπτό δεν άφησα να περάσει και διακτινίστηκα στο φαρμακείο.Ευτυχώς αρνητικό!

ευτυχως που δεν ειναι εγκυμοσυνη (εφοσον δεν επιθυμεις κατι τετοιο) και ελπιζω η απουσια περιοδου να μην οφειλεται σε κατι δυσκολα αντιμετωπισημο..μαλλον οι ορμονες σου κανουν παρτι..

ειλικρινα ο καιρος που παρακαλουσα να χω καθυστερηση δεν μου φαινεται καθολου μακρυς και απο την μια θελω πως και πως να ρθει απο την αλλη σιχαινομαι αυτη την αναμονη γιατι δεν την αντεχω..παλι καλα που χουν βγει τα τεστ νεας γενιας που δειχνουν απο την 5η κιολας μερας της συλληψης και οχι της καθυστερησης και σχεδον παντα με επιτυχια λενε το αποτελεσμα νωρις...

αυτο που εχω νοσταλησει ειναι η περιοδος που ειχα μεινει σπιτι πριν γεννησω (εξι μηνες) αλλα οταν θα ξαναγινει θα ναι λογω περιδεσης και θα χω και την μικρουλα που θα θελει να ασχολουμαι μαζι της και δεν θα μπορω 100%..για αυτο ως τοτε θα προσπαθησω να ξεσαλωσω μαζι της..

αααα..ναι..και σημερα μια φιλη που χει μια κορουλα 6 ετων μου λεγε οτι θα συμμετασχεισ το καρναβαλι του Μοσχατου και με ρωτησε αν θελω να παρω και εγω μερος μιας και κατα καιρους κανω κατι τετοια αλλα τωρα με τη μικρη δεν θα το κανω ακομη..θα περιμενω να περασουν κανα δυο χρονακια ακομη και πρωτα ο Θεος μετα θα την παρω να κανουμε ..οικογενειακα μαμα και κορη τους καρναβαλους!!

By the way τι θα ντυσετε τα μικρα σας?? πρεπει να αρχισω να το ψαχνω γιατι εχω να παμε σε δυο γενεθλια - παρτυ μασκε..εννοειται οτι θα ντυθει και η μαμα μαζι με τη μικρουλα..

εννοειται οτι θα ντυθει και η μαμα μαζι με τη μικρουλα..
και δεν σου φαινόταν :tongue::tongue::tongue::tongue:

Δεν μπορώ να αποφασίσω τί θέλω να την ντύσω την κούκλα μου. ΑΑΑ κ κάτι άλλο... στο 2ο παιδί ο χρόνος περνάει πιο γρήγορα απότι στο πρώτο, δεν κατάλαβα πότε πέρασε ένας χρόνος κορίτσια.. στο γιο πιο πολλά ειχα καταλάβει κ είχα κ πιο πολύ χρόνο... πω πω.... δεν θυμάμαι τίποτα από αυτό το χρόνο.. τί μανα ειμαι

Και επανέρχομαι

Δεν ξέρω τί να την ντύσω, θέλω κατι φανταχτερό... όχι minnie,πασχαλίτσα κ τέτοια.. θέλω στολή υπερπαραγωγή

Διαφημίσεις

αυτο που εχω νοσταλησει ειναι η περιοδος που ειχα μεινει σπιτι πριν γεννησω (εξι μηνες) αλλα οταν θα ξαναγινει θα ναι λογω περιδεσης και θα χω και την μικρουλα που θα θελει να ασχολουμαι μαζι της και δεν θα μπορω 100%..για αυτο ως τοτε θα προσπαθησω να ξεσαλωσω μαζι της..

εγώ η άσχετη να ρωτήσω.. όταν κάνεις περίδεση μια φορά πρέπει να ξανακάνεις οπωσδήποτε;;; αφού η μια εγκυμοσύνη ειναι διαφορετική απο την άλλη... μην μουτζώνετε

και δεν σου φαινόταν :tongue::tongue::tongue::tongue:

δεν θυμάμαι τίποτα από αυτό το χρόνο.. τί μανα ειμαι

Δεν ξέρω τί να την ντύσω, θέλω κατι φανταχτερό... όχι minnie,πασχαλίτσα κ τέτοια.. θέλω στολή υπερπαραγωγή

απαντω:

ειμαι καρναβαλος γενικα..

δεν εισαι παντως απονη, ακαρδη, ανεπροκοπη..εισαι αψογη μανουλα..επισης..

εγω θελω να τη ντυσω κατι που θα το αντεχει και δεν θα θελει να το βγαλει στα επομενα δεκα λεπτα..γιατι απο ποιοτητα οι στολες..αλλο τιποτε!!

περσι στο parents επαιζε διαφημιση ενος site που πωλουσε πολυ ωραιες παιδικες στολες...αν το βρω θα σας το παραθεσω..

εγώ η άσχετη να ρωτήσω.. όταν κάνεις περίδεση μια φορά πρέπει να ξανακάνεις οπωσδήποτε;;; αφού η μια εγκυμοσύνη ειναι διαφορετική απο την άλλη... μην μουτζώνετε

η περιδεση γινεται ακριβως επειδη υπαρχει ιστορικο αποβολων β τριμηνου και ιδιως οταν δεν εχει διευκρινιστει η αιτια..προληπτικα δηλαδη..αυτο βεβαια δεν αποκλειει το γεγονος οτι και χωρις περιδεση η κυηση δεν θα ειναι επιτυχης..απλα για να μη ρισκαρουμε ξανα αναγκαστικα γινεται η περιδεση και αυτο πρεπει να γινεται σε καθε επομενη κυηση γιατι μην ξεχναμε οτι καθε κυηση (επιτυχης η οχι) επιβαρυνει γενικα τον τραχηλο και σε επομενη κυηση ειναι πιο ευαισθητος..για αυτο και εχει παρατηρηθει οτι οι γυναικες που λυνουν την περιδεση λιγο πριν γεννησουν τα δευτερα η τριτα παιδια τους γεννουν σχεδον αμεσως ενω η πρωτοτοκες λιγες μερες μετα η τελειομηνα.

παντως ειναι 1500 ευρω στο νερακι αυτα σε ιδιωτικο νοσοκομειο..

Που πήγανε όλες!!! Εγώ λίγο σιδερώνω λίγο έρχομαι κ βλέπω.. Λοιπόν μας έφερε μια συνάδελφος ένα κρασί στη δουλειά μα ένα κρασί... η ίδια που με νευρίασε με τα ζώα παρεπιπτόντως... Λέγεται Saracco κ ειναι Moscato d'Asti.... δεν έχω ξαναπιεί ωραιότερο λευκό κρασί, το βρήκα στο ΑΒ 12,35 νομίζω... Λοιπόν είναι για ρομαντικες νύχτες με το σύζυγο.... αχ βαχ .... δεν υπάρχει πάρτε το κ θα με θυμηθείτε

Διαφημίσεις

η περιδεση γινεται ακριβως επειδη υπαρχει ιστορικο αποβολων β τριμηνου και ιδιως οταν δεν εχει διευκρινιστει η αιτια..προληπτικα δηλαδη..αυτο βεβαια δεν αποκλειει το γεγονος οτι και χωρις περιδεση η κυηση δεν θα ειναι επιτυχης..απλα για να μη ρισκαρουμε ξανα αναγκαστικα γινεται η περιδεση και αυτο πρεπει να γινεται σε καθε επομενη κυηση γιατι μην ξεχναμε οτι καθε κυηση (επιτυχης η οχι) επιβαρυνει γενικα τον τραχηλο και σε επομενη κυηση ειναι πιο ευαισθητος..για αυτο και εχει παρατηρηθει οτι οι γυναικες που λυνουν την περιδεση λιγο πριν γεννησουν τα δευτερα η τριτα παιδια τους γεννουν σχεδον αμεσως ενω η πρωτοτοκες λιγες μερες μετα η τελειομηνα.

παντως ειναι 1500 ευρω στο νερακι αυτα σε ιδιωτικο νοσοκομειο..

thank you για το μάθημα!! :lol:

Να ρωτήσω κάτι αν κ την απάντηση την ψιλάζομαι αφού όλες είσαστε στο πρώτο μωρό. Τί τα κάνατε τα ρούχα των μωρών σας;; Στο γιό είχα πάθει τέτοια εξάρτηση κ ειχα κρατήσει 7 βαλίτσες ρούχα για 5,5 χρ. μέχρι δλδ που έμαθα ότι είμαι έγκυος κ ειναι κορίτσι... κ δεν είχα κρατήσει απλά τα καλύτερα αλλα όλα. ΕΕ κ μετά τα χάρισα σχεδόν όλα.

Τώρα δεν ξέρω τί να κάνω. Αλλο παιδάκι δεν θέλω να κάνω κ θα κάνω τα πάντα για να μην ξαναμείνω έγκυος κ δεν ξέρω να τα δώσω σε κανένα ίδρυμα ή να τα βάλω στο φορουμ να τα χαρίσω. Αυτό που με ενδιαφέρει ειναι να τα πάρει καποις που τα έχει ανάγκη κ όχι απλά για να τα πάρει.

IANOYAΡΙΟΣ

1 ΧΡΙΣΤΟΥΛΑ -ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ!!!

2 Αντζελινα (elenada)

3 Γιωτα (eya79)

3 Δαναη (irene555)

4

5

6

7 viki 1 - Γεωργίτσα

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20 μπεμπάκος (παναγιωτης) annina

20 Κωνσταντινος (μπουμπουλιθρα)

21

22 Ανδρεϊνα-Μαρια (jesgk)

23

24

25

26

27

28

29

30 Χρίστος (μαρια 39)

31

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

1

2

3

4

5

6 ΕΛΛΗ (miamama) :) :) :) :)

7

8

9

10

βρηκα την λιστα και προσθεσα κι αυτα που ηξερα.

Επεξεργάστηκαν by elenada

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Καλημέρα

jesgk και εγω στη θεση σου ετσι θα τα εδινα σε καποιον που το εχει πραγματικά ανάγκη. Μπορείς να βρεις παρα πολλούς και στο χαμόγελο του παιδιού μπορείς να απευθυνθείς και εκείνη θα σου πούνε που να τα πάς.

Εγω τα εχω φιλάξει του μπεμπάκου μου οπως λες και εσύ για το δεύτερο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...