Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Χαχαχαχα 😂😂😂😂😂 αχ ευχαριστώ κορίτσι μου μακάρι !!🙏💪❤️

Πάντως αύριο που έχω ωοληψια δεν νιώθω φουσκωμένη … παρα πολύ λίγο … είναι φυσιολογικό αυτό ; 

Καλημέρα! Μην ανησυχείς το πρήξιμο είναι απλά ένα σύμπτωμα, δεν το νιώθουν όλες. Εγώ δεν είχα ούτε πρήξιμο, ούτε ενόχληση στο στήθος, ούτε τίποτα απολύτως! Οταν με το καλό συνέλθεις στείλε μας να μας πεις τα νέα σου! 🤞🤞🤞

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

XAXA!!! STRIPES ειπα?? το μυαλο μου στο πονηρο!!!

tire up!! ειναι κατι πλαστικα μακρυναρια που εχουν στην μια ακρη μια θηλη οπου περναει το αλλο ακρο και δεν ξεκουμπωνει με τιποτε μετα..μονο με ψαλιδι..

Διαφημίσεις

ε οχι!παλι ειμαι η μεαγλυετρη?36...και δεν ξερω τι ειναι τα tire up!

ΣΙΓΑ που σε πηραν τα χρονια!!

Απλα σε επομενη εγκυμοσυνη μαλλον θα χεις να κανεις λιγες επιπλεον εξετασεις απο οτι γνωριζω..

γιατι θα πρεπε να ξερεις τα tire up???..

εδω λεω τη λεξη σκυροδεμα και με κοιτανε σαν ουφο..αν το πω μπετο ολο και καποιος θα καταλαβει.. ειναι ειδικες γνωσεις.. χαχα

τις επιπλεον εξετασεις που λες τις εκαναν και στην προηγουμενη, τροφοβλαστη συγκεκριμενα για καποιους λογους...

καλυτερα να λες οπλισμενο σκυροδεμα....μπορει να σε περασουν για κατασκοπο!

bgx2ye5lc.png

Διαφημίσεις

ευτηχώς το φύλο το άνοιξε ο άντρας μου,ήρθε νωρίτερα από τη δουλειά...Αυτο σπιτι μου δεν θα γίνει ΠΟΤΕ

δεν το έπαιρνα από δωμάτιο σε δωμάτιο όμως...

ούτε στη τουαλέτα,υπερβολή...

Εγώ τον έπαιρνα μαζί αν η ανάγκη στην τουαλέτα έπαιρνε ώρα, σαν μωρά ποτέ μα ποτέ δεν έκατσαν σε πάρκο και εννοείται όχι στην κουνια αφου από το λίκνο μεταφέρθηκαν στο μονο και οταν ξυπνουσαν κατέβαιναν, η Ανδρείνα αν λειπει ο Θοδωρής δεν ειναι να την αφήσεις μονη της γιατι το μονο σίγουρο ειναι οτι θα ανέβει στη κουκέτα ή θα πάει στο μπάνιο να ανοιξει τη βρύση και να βαφτεί ή θα πάει στο σαλόνι και θα ανοιξει το laptop, τα ηχεια ή θα ανέβει στο ελλειπτικό να κάνει γυμναστική

τις επιπλεον εξετασεις που λες τις εκαναν και στην προηγουμενη, τροφοβλαστη συγκεκριμενα για καποιους λογους...

καλυτερα να λες οπλισμενο σκυροδεμα....μπορει να σε περασουν για κατασκοπο!

ναι ναι!!! :mrgreen: :mrgreen:

Εγώ τον έπαιρνα μαζί αν η ανάγκη στην τουαλέτα έπαιρνε ώρα, σαν μωρά ποτέ μα ποτέ δεν έκατσαν σε πάρκο και εννοείται όχι στην κουνια αφου από το λίκνο μεταφέρθηκαν στο μονο και οταν ξυπνουσαν κατέβαιναν, η Ανδρείνα αν λειπει ο Θοδωρής δεν ειναι να την αφήσεις μονη της γιατι το μονο σίγουρο ειναι οτι θα ανέβει στη κουκέτα ή θα πάει στο μπάνιο να ανοιξει τη βρύση και να βαφτεί ή θα πάει στο σαλόνι και θα ανοιξει το laptop, τα ηχεια ή θα ανέβει στο ελλειπτικό να κάνει γυμναστική

ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ η Ανδρεινα.. τα κανει ΟΛΑ!!

Οσο για το ανοιγμα φυλλου.. περνα απο το σπιτι μου να θαυμασεις τον συζυγο.. ιδιως οταν κανουμε τσουρεκια και κουλουρια..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...