Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εγώ είπα στο γιατρό που μπορούμε να βρούμε λίγο απ αυτό το φάρμακο για το σπίτι 😂

Καλή επιτυχία κορίτσι! Κι εγώ αγχωμένη ήμουν και μου κάνει η μαία όλες την πρώτη φορά αγχώνεστε μετά τα παίζετε στα δάχτυλα! Και όντως τίποτα δεν θα καταλάβεις θα ξυπνήσεις από τον καλύτερο ύπνο που θα έχεις κάνει! Όλα καλά να πάνε 🤞🙏

Σοβαρά; Και εγώ αυτό είπα. Μπορώ να πάρω λίγο για το στιπι. Χαχαχχα δεν το πιστεύω. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Και ξέρεις γιατί???? Εχθές το απόγευμα έπλυνα το μπαλκόνι

Να παίρνεις ένα τηλέφωνο κοπελιά μόλις τελειώνεις, να ξέρουμε! :mrgreen:

Ευτυχώς προνόησα κι έβαλα κλειστά παπούτσια τουλάχιστον.

(και σταμάτα να πλένεις το μπαλκόνι καλέ!!!)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αααα. εγω εφαγα αλλο κολλημα

σκεφτομουν οτι οταν με το καλο θα κοντευω να γεννησω θα πρεπει να στησω το λικνο κοντα στο κρεβατι ΑΡΑ θα μετακινησω την τουαλετα και ο καθρεπτης θα αφησει σημαδι στον τοιχο (σκια) και θα φαινεται.. μηπως να τον βγαλω απο τωρα????? υπερβολικο ε? δεν σκοπευω να ξαναβαψω το δωματιο αμεσα...περσι το βαψα.. παλι??!!!

αααα. εγω εφαγα αλλο κολλημα

σκεφτομουν οτι οταν με το καλο θα κοντευω να γεννησω θα πρεπει να στησω το λικνο κοντα στο κρεβατι ΑΡΑ θα μετακινησω την τουαλετα και ο καθρεπτης θα αφησει σημαδι στον τοιχο (σκια) και θα φαινεται.. μηπως να τον βγαλω απο τωρα????? υπερβολικο ε? δεν σκοπευω να ξαναβαψω το δωματιο αμεσα...περσι το βαψα.. παλι??!!!

Δεν χωράει απο την άλλη μεριά το λίκνο?

Να παίρνεις ένα τηλέφωνο κοπελιά μόλις τελειώνεις, να ξέρουμε! :mrgreen:

Ευτυχώς προνόησα κι έβαλα κλειστά παπούτσια τουλάχιστον.

(και σταμάτα να πλένεις το μπαλκόνι καλέ!!!)

Και εγώ αθλητικά έβαλα σήμερα. Πούπα (puma)όπως λέει η Γεωργίτσα.

Διαφημίσεις

Δεν χωράει απο την άλλη μεριά το λίκνο?

Η μια ειναι τοιχο η αλλη εχει την πορτα του δωματιου.. ισως να το βαλω στα ποδια μπροστα γιατι εχουμε και ενα θεμα με το κλιματιστικο που ναι απο τη μερια του τοιχου και επειδη θα ναι καλοκαιρι θα λειτουργει ενω το χειμωνα στην κορη μου σπανια δουλευε ως καθολου..

τωρα που λετε για μπαλκονια, τι προστατευτικο εχετε βαλει?

εγω εχω βεραντα καθοτι ειμαστε υπερυψωμενο ισογειο και δεν βγαινει ποτε μονη της..

μονο στο εξοχικο εχω βαλει πορτακια για να μην πηγαινει στις σκαλες.

παιδια σουπερ προσοχη με τα κρασπεδα (τα μικρα τοιχακια που πατανε τα καγκελα ιδιως αν εχουν και μαρμαροποδιες) ο μικρος του αφεντικου (13 μηνων) επεσε στην ακμη και του ανοιξε το κεφαλι..δεν ξερω ποσα ραμματα εκανε προχθες το καημενο..

Διαφημίσεις

παιδια σουπερ προσοχη με τα κρασπεδα (τα μικρα τοιχακια που πατανε τα καγκελα ιδιως αν εχουν και μαρμαροποδιες) ο μικρος του αφεντικου (13 μηνων) επεσε στην ακμη και του ανοιξε το κεφαλι..δεν ξερω ποσα ραμματα εκανε προχθες το καημενο..

δεν το ακταλαβα πώς επεσε εκει???

bgx2ye5lc.png

Και εγώ όταν ήμουν μωρό στην περπατούρα σκάλωσα στις ράγες που ανοιγοκλείνει το παντζούρι και έσκυσα το μέτωπό μου εκεί που λές:mrgreen: Το τότε μπαλκόνι μας ήταν στενό όμως. Τώρα έχω φαρδύ μπαλκόνι επομένως και να σκοντάψει στις ράγες δεν φτάνει μέχρι εκεί, όχι βέβαια ότι δεν μπορεί τώρα να χτυπήσει.

βγηκε στο μπαλκονι, πηγε να τον αγκαλιασει η αδελφη του 2,5 ετων και δεν ισορροπησαν καλα, επεσε αυτος και χτυπησε με το δοξα πατρι πανω στην ακμη..

πλεγμα βρισκεις και σε γειτονικο καταστημα οικοδομικων υλικων το δενεις με Stripes στα καγκελα με το δεσιμο προς τα εξω των κιγκλιδωματων..

Και εγώ όταν ήμουν μωρό στην περπατούρα σκάλωσα στις ράγες που ανοιγοκλείνει το παντζούρι και έσκυσα το μέτωπό μου εκεί που λές:mrgreen: Το τότε μπαλκόνι μας ήταν στενό όμως. Τώρα έχω φαρδύ μπαλκόνι επομένως και να σκοντάψει στις ράγες δεν φτάνει μέχρι εκεί, όχι βέβαια ότι δεν μπορεί τώρα να χτυπήσει.

εγω οταν ημουν μωρο εφυγα με τη στρατα απο το κλιμακοστασιο και μετρησα 20 σκαλια αλλα δεν επαθα γρατσουνια.. το προβλημα ΤΕΛΙΚΑ ηταν εσωτερικο αλλα πηρε χρονια να το καταλαβουμε..:tongue::mrgreen:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...