Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Χαχαχαχα 😂😂😂😂😂 αχ ευχαριστώ κορίτσι μου μακάρι !!🙏💪❤️

Πάντως αύριο που έχω ωοληψια δεν νιώθω φουσκωμένη … παρα πολύ λίγο … είναι φυσιολογικό αυτό ; 

Καλημέρα! Μην ανησυχείς το πρήξιμο είναι απλά ένα σύμπτωμα, δεν το νιώθουν όλες. Εγώ δεν είχα ούτε πρήξιμο, ούτε ενόχληση στο στήθος, ούτε τίποτα απολύτως! Οταν με το καλό συνέλθεις στείλε μας να μας πεις τα νέα σου! 🤞🤞🤞

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αυτο με τα ρουχα ειναι ενα θεμα...

εχω ακομα δυο αδερφουλες, η μια γενναει σε 1 μηνα κα;ι θα γινει καλη ανακυκλωση, αλλα πρπεει να συμπιπτουν και χρονικα, αλλιως τζιφος!

bgx2ye5lc.png

Εγώ σκεφτόμουν ότι τελικά καλύτερα να κάνω και δεύτερο αγόρι, γιατί θα βγει πιο οικονομικά. ;)

Αλλά γερό να 'ναι. ΧεΧε.

το θεμα ειναι να σε βολευει η περιοδος.. η μικρη ειναι χειμωνιατικη και τα καλοκαιρινα της για το επομενο θα πεφτουν πανω στο χειμωνα.. αρα τζιφος!

το θεμα ειναι να σε βολευει η περιοδος.. η μικρη ειναι χειμωνιατικη και τα καλοκαιρινα της για το επομενο θα πεφτουν πανω στο χειμωνα.. αρα τζιφος!

Είναι κι αυτό!

Βέβαια ο Γιάννης ήταν θηρίο και αν κάνω δεύτερο θα γίνει με καισαρική, πιο νωρίς θα το πάρουνε, οπότε θα 'ναι μικρότερο σωματικά, οπότε μπορεί και να βολεύει!

(Δες ΤΙ κάθισα και σκέφτηκα τώρα!!! Προσπ, η παρέα μαζί σου είναι επικίνδυνη! :rolleyes:)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Είναι κι αυτό!

Βέβαια ο Γιάννης ήταν θηρίο και αν κάνω δεύτερο θα γίνει με καισαρική, πιο νωρίς θα το πάρουνε, οπότε θα 'ναι μικρότερο σωματικά, οπότε μπορεί και να βολεύει!

(Δες ΤΙ κάθισα και σκέφτηκα τώρα!!! Προσπ, η παρέα μαζί σου είναι επικίνδυνη! :rolleyes:)

Η βλακεια ειναι κολλητικη.. δεν το ξερες????!!!! :tongue:

εγω βγαζω μπιζουδακια παιδακια..2650 μονο το μικρουλι μου..

τι σκεφθηκα σημερα..

οταν εκανα περιδεση μου εκαναν ελεγχο ανα 3 ωρες με υπερηχο (οχι οπτικο) για να ακουμε την καρδια του εμβρυου..και τον ακουμε στεροφωνικα.. και αφου θυμηθηκα την ολη φαση συνειδοτποιησα το θαυμα της εξελιξης και της αποστασης απο τοτε στο τωρα που ναι ενα ολοκληρομενο μεγαλο παιδακι.. νομιζω οτι στο δευτερο θα συγκινουμαι ιδιαιτερα κατα την κυηση.. ηδη περιμενω ανυπομονα τον πρωτο υπερηχο..

Διαφημίσεις

Εγώ πάλι είμαι αναίσθητος άνθρωπος, δε συγκινούμαι εύκολα.

Όσες σκέψεις έχω για τη νέα εγκυμοσύνη είναι του στυλ "ωχ, πως θα τη βγάλω πάλι;".

Ουφ, γερό να 'ναι, είπαμε.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλα εγω σου λεω για την παλια...

για την νεα εννοειται οτι εχουμε διαφορα θεματα να λυσουμε οποτε εχουμε μελλον ακομα....

εσυ που σε πηραν τα χρονια βαλε μπρος!χεχε

bgx2ye5lc.png

Εγώ πάλι είμαι αναίσθητος άνθρωπος, δε συγκινούμαι εύκολα.

Όσες σκέψεις έχω για τη νέα εγκυμοσύνη είναι του στυλ "ωχ, πως θα τη βγάλω πάλι;".

Ουφ, γερό να 'ναι, είπαμε.

καλα και εγω ολο ετσι λεω οτι ταχα μου θα συγκινηθω αλλα στο τελος ειμαι μια ψυχρη σκυλα.. ισως συγκινουμαι στα μη αναμενομενα..:mrgreen:

δεν σας προλαβαίνω..μια πίτα είπα να φτιάξω...το λάδι μου βγήκε,έγινε η κουζίνα κ@#$!!

ευτηχώς το φύλο το άνοιξε ο άντρας μου,ήρθε νωρίτερα από τη δουλειά...

λοιπόν προσπ για το ζευγάρι που είπες...

θα σας πω κι εγώ τι έκανα...

τρελαμένη δεν ήμουν ποτέ...το άφηνα στη κούνια του,στο ρηλαξάκι κι έκανα τις δουλειές μου...

δεν το έπαιρνα από δωμάτιο σε δωμάτιο όμως...

ούτε στη τουαλέτα,υπερβολή...

την κούνια της την ευχαριστιόταν,καθόταν κι έβλεπε τα ψαράκια της πάνω...

αλλά να κάθομαι στο σαλόνι να πίνω καφέ και το παιδί στο άλλο δωμάτιο δεν το έκανα,δεν υπήρχε λόγος!!!

και ακόμα και τώρα την αφήνω στη κούνια της τα πρωινά 1-2 ώρες μόνη στο δωμάτιο...

κάθεται και παίζει...

ξέρω ότι δεν θα πάθει τίποτα εκεί...

αλλά στο μπάνιο απαγορευέται να αφήσεις το παιδί μόνο του!!!

αυτό είναι εγκληματική αμέλεια!!!

κι εγώ θα προτιμούσα πάλι κοριτσάκι...

τόσα ρούχα έχω δικά μας και από την αδερφή μου!!

Διαφημίσεις

καλα εγω σου λεω για την παλια...

για την νεα εννοειται οτι εχουμε διαφορα θεματα να λυσουμε οποτε εχουμε μελλον ακομα....

εσυ που σε πηραν τα χρονια βαλε μπρος!χεχε

Παιδάκι μου και στην πρώτη εγκυμοσύνη αναίσθητη ήμουν!

Πω, πω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ άρχισε να βρέχει. Επίσης, άρχισε να φυσάει μανιωδώς. Καταιγίδα προβλέπεται. Να δούμε ΠΩΣ θα πάω σπίτι. :roll:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Εγώ νομίζω και ένα αγόρι το θέλω. έχω ρουχάκια απο τον Μπάιο σε αυτήν την περίπτωση. αλλά τα συναισθήματα μου ίδια ότι φύλου και να είναι. Στο κάτω κάτω περίμενα αγόρι και γέννησα κορίτσα. Κανένα σοκ δεν έπαθα. Παιδί το ένα παιδί και το άλλο.

Παιδάκι μου και στην πρώτη εγκυμοσύνη αναίσθητη ήμουν!

Πω, πω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ άρχισε να βρέχει. Επίσης, άρχισε να φυσάει μανιωδώς. Καταιγίδα προβλέπεται. Να δούμε ΠΩΣ θα πάω σπίτι. :roll:

Και ξέρεις γιατί???? Εχθές το απόγευμα έπλυνα το μπαλκόνι:mrgreen::mrgreen::mrgreen::twisted: :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

viki ΔΕ ΠΑΙΖΕΣΑΙ!!!!!

Εγω βαρεθηκα να κανει ζεστη.. αλλα δεν συμπαθω τον αερα.. μονο προβληματα προκαλει και τα κανει ολα ανω κατω.. μπορει να βρεξει αργα το βραδυ

α) για να παει η μικρη παιδικη χαρα και να σιδερωσω καμια κουρτινα

β) για να μαζευτουν οι ανοητοι στα σπιτια τους και να μην κανουν τοοοοση φασαρια στους δρομους βραδυατικα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...