Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 26/2/2025 at 12:57 ΜΜ, Xristina96 είπε:

σε ευχαριστώ πολύ. Απλά στον σύζυγο δεν του έδωσαν ποτέ ούτε καν μια βιταμίνη. και ας είχαμε θέμα με το σπέρμα. ο Ανδρολόγος του είπε να πάμε με εξωσωματική, καμία βιταμίνη δεν βοηθάει, τσάμπα λεφτά πετάς.  ενώ έχουμε θέμα με αριθμό (13κ καλύτερο αποτέλεσμα) 8κ το χειρότερο που έχουμε πάρει, dfi δεν κάναμε ποτέ. 

Εμάς μας έδωσε ο εξωσωματικος βιταμίνες για τον άντρα μου για 3 μήνες πριν κάνουμε τη γονιμοποίηση και είπε ότι βοηθάνε αρκετά. Γενικά ήταν πολύ υπέρ και ο ανδρολογος που είχαμε επισκεφθεί πριν αποφασίσουμε την εξωσωματική. Δεν θυμάμαι καθόλου νούμερα κλπ αλλά όντως βοήθησαν. Δεν κάνουν θαύματα δεν κάνουν όμως και κακό. Σου γράφω αυτές που μας εδωσε.

Androferti/ Pure fish oil και intelecta. 

Και τα τρία μαζί. Τώρα δόσεις κλπ δίνει ο κάθε γιατρός

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω παροτι ειμαι σχολαστικη με τη καθαριοτητα σιχαινομαι να τη βαλω να κατσει στη μπανιερα.. παντα κανουμε ντουζ..δηλαδη ορθια.. και βεβαια πειραζει τα παντα..την μπαταρια, τα σφουγγαρια, τα καλλυντικα και ειναι περα δωθε..εχω μεσα πλαστικο πατακι αλλα ειναι ακομη ατσουμπαλη και καποιες φορες εχει χασει την ισορροπια της.. ειναι δυνατον να την αφησω μονη εκει? μονο αν την εχω στη λεκανη και κανει τσισα η κακα παω σε αλλο χωρο για να φερω πχ πετσετα.

και εγώ επειδή δε θέλω να τη βάζω στη μπανιέρα, γεμίζω το μπανάκι της το οποίο έχω μέσα στη μπανιέρα, βάζω και τα παπάκια της και πάιζει.

Και εγώ έχω πλαστικό πατάκι. Ρε συ τί κάνεις με τις βεντούζες που μαυρίζουν? Εγώ το βάζω κάθε Σάββατο στο πλυντήριο και μέχρι την επόμενη βδομάδα πάλι μαύρες είναι οι βεντούζες απο κάτω:mad:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχαχαχαχαχχαχαχχχαχαχα! Σόρυ που γελάω!

Γιατί σόρυ; Κι εγώ γέλασα όταν τον είδα. Μετά από 1 δευτερόλεπτο συνειδητοποίησα ότι πνίγεται κι έτρεξα έντρομη βέβαια!

ειχε παρει τον κουβα για τα ρουχα ειχε μπει μεσα αγκαλια με δυο μεγαλα αρκουδια και περιμενε να παμε να την δουμε...

Ελπίζω να την έβγαλες φωτογραφία, έτσι;

Ο δικός μου είχε μπει μέσα στο κάστρο που βάζουμε τα παιχνίδια του (το κουτί με τα βαφτιστικά του ήταν) και - φυσικά - το αποθανάτισα. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

και εγώ επειδή δε θέλω να τη βάζω στη μπανιέρα, γεμίζω το μπανάκι της το οποίο έχω μέσα στη μπανιέρα, βάζω και τα παπάκια της και πάιζει.

Κι εγώ έτσι ακριβώς, μόνο που δεν έχουμε παπάκια, έχουμε άδεια μπουκάλια σαμπουάν κι ένα ιπποποταμάκι. :mrgreen:

Ρε συ τί κάνεις με τις βεντούζες που μαυρίζουν? Εγώ το βάζω κάθε Σάββατο στο πλυντήριο και μέχρι την επόμενη βδομάδα πάλι μαύρες είναι οι βεντούζες απο κάτω:mad:

Έλα ντε;

Εχω αυτοκινητάκια, 6 κομμάτια, όχι ένα μεγάλο πλαστικό, και πάλι μαυρίζουν από κάτω. Τ' αφήνω ένα βράδυ μέσα στη χλωρίνη, τα ξεπλένω καλά μετά, τζίφος, πάλι χάλια είναι και πιο χάλια γίνονται.

Μάλλον πρέπει να τ' αλλάζεις συχνά;;; :roll:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Και εγώ έχω πλαστικό πατάκι. Ρε συ τί κάνεις με τις βεντούζες που μαυρίζουν? Εγώ το βάζω κάθε Σάββατο στο πλυντήριο και μέχρι την επόμενη βδομάδα πάλι μαύρες είναι οι βεντούζες απο κάτω:mad:

Καθε 15 σε κουβα με χλωρινη μια μερα ολοκληρη..

αν σηκωνεις το πατακι να στραγγιζει μετα απο καθε μπανιο και ιδιως οταν δεν μπαινουν χημικα βαρια στο μπανιο δεν μαυριζει τοσο γρηγορα..

εγω το μπανακι το χω καταργησει απο τη στιγμη που δεν βαζει ποπο κατω..

axileas δεν εχω δει κατι..απλα μου δειχνει την κοκκινη ενδειξη και μου λεει καιει..και κυο για το κρυο..αλλα της αρεσει να κοιταζει τη μουρη της στο inox που καθρεφτιζει..

δηλαδη αν τα νερα απο το πλυντηριο πεφτουν στην μπανιερα

η αν δεν στραγγιζει το πατακι κανει γλιτσα και μαυριζει γρηγορα.. εγω καθε 6 μηνες το αλλαζω και παλι δεν κανουμε ποτε καθιστοι...απαππααααα σιχαμα...

Γιατί σόρυ; Κι εγώ γέλασα όταν τον είδα. Μετά από 1 δευτερόλεπτο συνειδητοποίησα ότι πνίγεται κι έτρεξα έντρομη βέβαια!

Ελπίζω να την έβγαλες φωτογραφία, έτσι;

Ο δικός μου είχε μπει μέσα στο κάστρο που βάζουμε τα παιχνίδια του (το κουτί με τα βαφτιστικά του ήταν) και - φυσικά - το αποθανάτισα. :mrgreen:

Εγώ της έχω ένα ψάθινα καλαθάκι στο δωμάτιο της για τα άπλυτα. Ένα φεγγάρι πετούσε τα ρούχα έξω και έμπαινε μέσα. Και εγώ την αποθανάτησα!

Πλέον όποτε πλένω ρούχα και βλέπει τη λεκάνη φωνάζει κικι! κικι! Εννοεί να μπει μέσα να κάνει την κοτούλα. Γιατί όποτε την έβλεπε μέσα η μαμά μου της έλεγε κοτούλα είσαι και κάθεσαι εκεί?

Α! έχουμε και το άλλο , όταν της ετοιμάζω το μπάνιο, παίρνει τα κουκλάκια της ντόρα κια του μπουτσ και τα βάζει να κάτσουν στην λεκάνη της τουαλέτας για να τη βλέπουν πώς κάνει μπάνιο:mrgreen:

κι εμεις ορθιοι μπανιο, πατακι κλπ.

εχετε βρει κατι που να μπαινει στην μπαταρια για να μην το πιανει και καιγεται?ειχα δει κατι, αλλα μετα δεν μπορουσες να ανοιξεις το νερο αν ηθελες...τωρα καταλαβατε??????

Εγω βάζω 2-3 βιτεξ σε εκεινο το σημείο, κάπου ειχα δει κάτι αλλά δεν θυμάμαι καν που.

χλωρίνη!

Εγώ της έχω ένα ψάθινα καλαθάκι στο δωμάτιο της για τα άπλυτα. Ένα φεγγάρι πετούσε τα ρούχα έξω και έμπαινε μέσα. Και εγώ την αποθανάτησα!

Πλέον όποτε πλένω ρούχα και βλέπει τη λεκάνη φωνάζει κικι! κικι! Εννοεί να μπει μέσα να κάνει την κοτούλα. Γιατί όποτε την έβλεπε μέσα η μαμά μου της έλεγε κοτούλα είσαι και κάθεσαι εκεί?

Α! έχουμε και το άλλο , όταν της ετοιμάζω το μπάνιο, παίρνει τα κουκλάκια της ντόρα κια του μπουτσ και τα βάζει να κάτσουν στην λεκάνη της τουαλέτας για να τη βλέπουν πώς κάνει μπάνιο:mrgreen:

χαχαχα!! Εμενα σημερα πηρε την Ντορα και ενα φλιτζανι απο το σετ της Fisher με την εκπαιδευτκη τσαγιερα.. την εβαλε να κατσει πανω του και μου λεει "Μαμα Ντοα τσισα"

Διαφημίσεις

Εγώ τους γεμίζω σπάνια την μπανιέρα και μονο για να παίξουν. Την μικρή (και το Θοδωρή) τα κάνω μπανιο όρθια από τοτε που περπάτησαν και τα χαρίσαμε τα μπανάκια, με βολεύει και τις περισσότερες φορες τα κάνω μονη μου και αρκετές φορες τα κανω και τα δυο μαζί για παιχνιδι.

δηλαδη αν τα νερα απο το πλυντηριο πεφτουν στην μπανιερα

η αν δεν στραγγιζει το πατακι κανει γλιτσα και μαυριζει γρηγορα.. εγω καθε 6 μηνες το αλλαζω και παλι δεν κανουμε ποτε καθιστοι...απαππααααα σιχαμα...

τα νερά του πλυντηρίου φέυγουν μόνα τους. Δεν απλώνω λάστιχα. Νερά πέφτουν αυτά του μπάνιου μόνο. Κάθε βδομάδα το πλένω στο πλυντήριο. Κάποια σημεία καθαρίζουν εντελώς, άλλα θέλουν το τρυψιματάκι τους. Αλλά και εγώ μπανιέρα δεν γεμίζω. Όρθιοι κάνουμε μπάνιο. Αλλά αφού της Γεωργίτσας της αρέσει να πάιζει με το νερό προτιμώ να πλένω το μπανιερό της πριν το γεμίσω παρά ολόκληρη μπανιέρα. Άσε που η μπανιέρα γλιστράει και πανω στον πλαστικό πάλι δεν θέλω να τη βάλω. Παρόλο που το πλένω ε, όλο και μαύρες βεντούζες θα έχει σε μερικές μέρες.

κιεμεις ορθιοι μπανιο, πατακι κλπ.

εχετε βρει κατι που να μπαινει στην μπαταρια για να μην το πιανει και καιγεται?ειχα δει κατι, αλλα μετα δεν μπορουσες να ανοιξεις το νερο αν ηθελες...τωρα καταλαβατε??????

Εγώ κάπου είδα κάτι φουσκωτα, σαν μπρατσάκια να φανταστείς στο ανάλογο μήκος και μέγεθος.

εχθες ειπα με μεγαλη χαρα οτι θα ξεφορτωθω ρουχα βρεφικα..τελικα απο τις 6 βαλιτσες ξεφορτωθηκα μονο μια καθως τα υπολοιπα ρουχα ηταν αντιθετης περιοδου απο αυτης που χρειαζεται η ενδιαφερομενη..

Το κακο ειναι πως αν γεννησω με το καλο Μαιο και ειναι κοριτσι ουτε σε εμενα θα κανουν εκτος απο τα εσωρουχα της που ναι παντος καιρου και ετσι βλεπω μετα τον 7ο μηνα της εγκυμοσυνης μου να τα μοιραζω απο δω και απο κει..ως τοτε μου εχουν τιγκαρει την ντουλαπα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...