Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , little miracle είπε:

παντως με την εξωσωματικη δυστυχως οι πιθανοτητες αυξανονται. οποτε δεν μπορει απο μονο του να αποτελεσει αυτο τον λογο για εξωσωματικη. ειδικα απ τη στιγμη που μενεις φυσιολογικα εγκυος. ουτε ο φοβος του αντρα σου ειναι λογος σαφεστατα. φοβος προφανως και θα υπαρχει. το θεμα ειναι να γνωριζεις και τα πραγματικα δεδομενα κι οτι η εξωσωματικη ουτε πανακεια ειναι ουτε κανει θαυματα σε αυτες τις περιπτωσεις.

Ναι δεν είπα πως είναι πανάκια, και γι αυτό ρωτάω. Σκέφτομαι αυτό που είπε η κ η Δήμητρα πιο πάνω, "τον άλλο λόγο που με πάει για εξωσωματική) 

πρίν από 10 λεπτά , κολοκυθάκι είπε:

Ναι δεν είπα πως είναι πανάκια, και γι αυτό ρωτάω. Σκέφτομαι αυτό που είπε η κ η Δήμητρα πιο πάνω, "τον άλλο λόγο που με πάει για εξωσωματική) 

Η γυναικολόγος αυτή όταν πήγα και μου βρήκε το εξωμητριο μας είπε πως είναι ένα τυχαίο γεγονός και να το αφήσουμε πίσω μας ,της έλεγα να κάνω σαλπιγγογραφια και μ έλεγε όχι την είδα την σαλπιγγα σου είναι μια χαρά, με δική μου λοιπόν πρωτοβουλία έκανα και βγήκαν τα αποτελέσματα που σας έγραψα πιο πάνω, όταν λοιπόν εγώ διάβασα τα διαβατη και αυτά από την εξέταση λέμε με τον άντρα μου μια χαρά ωραία πάμε από εκεί που το αφήσαμε. Βλέπει η γυναικολόγος την εξέταση κ την προβλημάτισε αυτή η ήπια κατακρατηση ,δεν μας είπε απευθείας για εξωσωματική, ρωτάει ο άντρας μ τι πιθανότητες έχουμε για εξωμητριο ξανά ( έχοντας πει βέβαια πως δεν είναι αυξημένος ο κίνδυνος στην εξωσωματική) και του απαντάει ένα 5% να γίνει. Η ιστολογικη της σάλπιγγας μου δεν εδειξε συμφησεις ,λοίμωξη, περίεργη μορφολογία και τα λοιπά. Έκανα τεστ παπ, καλλιέργεια όλα καλά. Και τότε λέει ο άντρας μου πάμε για εξωσωματική δεν το ρισκάρω με τόσο ποσοστό εδώ μας έγινε το 1 στα διακόσια είπε. Και απαντάει η γυναικολόγος ναι μπορείτε να πάτε σε εξωσωματικη με φυσικό κυκλο χωρίς πολλά η καθόλου φάρμακα. Έτσι έγιναν τα πράγματα, νομίζω πως πιο πολύ εμείς μιλήσαμε για την εξωσωματικη πάρα εκείνη, έχοντας στο μυαλό μας βέβαια αυτό που είχε πως δεν υπάρχει τόσο κίνδυνος με αυτό το τρόπο.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kι εγώ έτσι ήμουν (εκτός που τον πήγα στο δωμάτιό του σχεδόν 5 μηνών), δεν ήμουν της αγκαλιάς, αλλά τον είχα δίπλα μου στον καναπέ, έκανα διάφορα εγώ και του μιλούσα.

Τι να κάνει το μωρό μόνο στο δωμάτιο; Βαριέται.

Μόνο αν ξυπνάει πολύ νωρίς τον αφήνω να τραγουδήσει λίγο. Δεν την παλεύω τα πρωινά ως γνωστόν.

Cristin έτσι, δε θα το βάλουμε κάτω του κερατά!!! :roll:

εμένα μόλις ξυπνάει φωνάζει μαμά. περιμένει μέχρι να πάω και μου απλώνει τα χέρια για να την πάρω αγκαλιά. Η επόμενη κουβέντα είναι Ντόη:rolleyes:

ναι αγαπη μου.. ο γιοκας σου ειναι και ολοκληρος ανδρας πια.. αλλα ενα παιδι 24 μηνων????Γι'αυτό μίλησα κι εγώ για το Θοδωρή, που ειναι 7χρ και παρόλα αυτά τον ελεγχω, μπορεί να χάσει τις αισθήσεις του, ποτέ δεν ξέρουμε τί μπορεί να γίνει

Η Παναγια τα μεγαλωνει τελικα..

Aυτο το έχω πει άπειρες φορές, πολλά παιδιά μεγαλώνουν και κατά τύχη δεν παθαίνουν κάτι

Μια φορά γέμιζα το μπανιερό του (μέσα στη μπανιέρα τη μεγάλη) και τον άφησα μόνο 5 δευτερόλεπτα (κάπου έλειπε ο χάζμπαντ).

Άπλωνε τα χέρια να πλατσουρίσει στο μπανιερό του και - ΦΥΣΙΚΑ - έπεσε με το κεφάλι μέσα στο νερό!

Τον βρήκα με το κεφάλι στο νερό και τα πόδια στον αέρα, να τα κουνάει απεγνωσμένα!!!

Τραγελαφική κατάσταση! Από τότε όσο γεμίζει το μπανιερό δίπλα του ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

[/font]

Aυτο το έχω πει άπειρες φορές, πολλά παιδιά μεγαλώνουν και κατά τύχη δεν παθαίνουν κάτι

ακριβως, η γνωστη πιπιλα "γιατι εμεις τί παθαμε????"

αυτο ισχυει κυριως για τους παππουγιαγιαδες!!!!!

bgx2ye5lc.png

Διαφημίσεις

εγω παντως φοβαμαι πολυ στην μπανιερα.αν ειμαι μονη μου δεν του κανω τα μαλλια, γιατι τον ενοχλει και χτυπιεται

Εμένα βάζει τα χεράκια της στα μάτια της και περιμένει να τελειώσουμε.

Ωχ, μόλις θυμήθηκα οτι έχουμε εμβόλιο το απόγευμα. Ποιός την ακούει πάλι........

Μια φορά γέμιζα το μπανιερό του (μέσα στη μπανιέρα τη μεγάλη) και τον άφησα μόνο 5 δευτερόλεπτα (κάπου έλειπε ο χάζμπαντ).

Άπλωνε τα χέρια να πλατσουρίσει στο μπανιερό του και - ΦΥΣΙΚΑ - έπεσε με το κεφάλι μέσα στο νερό!

Τον βρήκα με το κεφάλι στο νερό και τα πόδια στον αέρα, να τα κουνάει απεγνωσμένα!!!

μπανιερο λεει ο πατερας μου το μαγιο!!!!!!!!

bgx2ye5lc.png

O καθένας μεγαλώνει τα παιδιά του διαφορετικά και θεωρεί ότι κάνει το σωστό, κι εγώ τον Θοδωρή δεν τον άφηνα μονο του με τίποτα, τώρα που ειναι δύο πάω τουλάχιστον τουαλέτα για την ανάγκη μου χωρίς να τα παίρνω μαζί μου ή τα αφήνω να πέζουνε πάντα ελεγχοντάς τα.

Οσον αφορά το μπάνιο, φέτος άρχισα να τον αφήνω μονο του το Θοδωρή και πάω απλά και τον ελεγχω αν δεν τον ακούω

Δυστυχώς όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος και θελουν 100% προσοχή

Cristin μου δεν είσαστε και εσείς στην καλύτερη φάση, τέσπα, τα μωράκια καλά ειναι;;;

και εγω εχω ψιλοχαλαρωσει με τη μικρη την αφηνω λιγο μονη της αλλα εχω το νου και τα αυτια μου στημενα..

εγω παροτι ειμαι σχολαστικη με τη καθαριοτητα σιχαινομαι να τη βαλω να κατσει στη μπανιερα.. παντα κανουμε ντουζ..δηλαδη ορθια.. και βεβαια πειραζει τα παντα..την μπαταρια, τα σφουγγαρια, τα καλλυντικα και ειναι περα δωθε..εχω μεσα πλαστικο πατακι αλλα ειναι ακομη ατσουμπαλη και καποιες φορες εχει χασει την ισορροπια της.. ειναι δυνατον να την αφησω μονη εκει? μονο αν την εχω στη λεκανη και κανει τσισα η κακα παω σε αλλο χωρο για να φερω πχ πετσετα.

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχαχαχχαχαχχχαχαχα! Σόρυ που γελάω! Είναι ακριβώς όπως το είπες, τραγελαφικό. Για γέλια η εικόνα αλλά παναγίτσα μου ευτυχώς που δεν έπαθε τίποτα. Εγώ την αφήνω μόνο αν είναι ο Μάριος μαζί της στο μπάνιο για να σηκώσω το τηλ πχ ή να φέρω πετσέτα αφήνοντας εντολή να μην την αφήσει να σηκωθεί. Την προσέχει πάρα πολύ! Δεν αφήνει άλλα παιδάκια να την αγγίξουν λέγοντας άστην ξαδέρφη μου είναι!:mrgreen:

η υποπτη ησυχια...αμα δεν ακουγεται...καποια σκανδαλια κανει

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ... Επι πεντε λεπτα τις προαλλες δεν ακουγοταν κιχ..

την ψιλιαστικα..

παω κρυφοκοιταω και τι ειχε κανει..

ειχε παρει τον κουβα για τα ρουχα ειχε μπει μεσα αγκαλια με δυο μεγαλα αρκουδια και περιμενε να παμε να την δουμε...

κιεμεις ορθιοι μπανιο, πατακι κλπ.

εχετε βρει κατι που να μπαινει στην μπαταρια για να μην το πιανει και καιγεται?ειχα δει κατι, αλλα μετα δεν μπορουσες να ανοιξεις το νερο αν ηθελες...τωρα καταλαβατε??????

bgx2ye5lc.png

Τα αγορια ειναι προστατες..

οσο εχω δει αγορια μεγαλυτερα να προσεχουν μικρα κοριτσακια δεν θα δω ποτε το αναποδο..

μην το λες .εμεις εχουμε μεγαλη ξαδερφουλα και τον προσεχει πολυ τον μικρο, βασικα τον εχει σαν κουκλα της, !!!!!!!!

bgx2ye5lc.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...