Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 26/2/2025 at 12:57 ΜΜ, Xristina96 είπε:

σε ευχαριστώ πολύ. Απλά στον σύζυγο δεν του έδωσαν ποτέ ούτε καν μια βιταμίνη. και ας είχαμε θέμα με το σπέρμα. ο Ανδρολόγος του είπε να πάμε με εξωσωματική, καμία βιταμίνη δεν βοηθάει, τσάμπα λεφτά πετάς.  ενώ έχουμε θέμα με αριθμό (13κ καλύτερο αποτέλεσμα) 8κ το χειρότερο που έχουμε πάρει, dfi δεν κάναμε ποτέ. 

Εμάς μας έδωσε ο εξωσωματικος βιταμίνες για τον άντρα μου για 3 μήνες πριν κάνουμε τη γονιμοποίηση και είπε ότι βοηθάνε αρκετά. Γενικά ήταν πολύ υπέρ και ο ανδρολογος που είχαμε επισκεφθεί πριν αποφασίσουμε την εξωσωματική. Δεν θυμάμαι καθόλου νούμερα κλπ αλλά όντως βοήθησαν. Δεν κάνουν θαύματα δεν κάνουν όμως και κακό. Σου γράφω αυτές που μας εδωσε.

Androferti/ Pure fish oil και intelecta. 

Και τα τρία μαζί. Τώρα δόσεις κλπ δίνει ο κάθε γιατρός

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μήπως ξέρεις καμιά θεραπεία????? Πρέπει να το περιορίσω:mrgreen:

Για να φανταστείς στην πρώτη μου περίοδο μετά τη γέννα είχα 12 μέρες αίμα. Πήρα τηλ τον γιατρό να τον πω οτι σαράντησα αλλά έχω τόσες μέρες αίμα περιόδου και δεν μπορεί να με δει (το γάλα μου κόπηκε στις 20 μέρες υπενθυμίζω). Μου είπα να πάω αμέσως να με δει γιατί αυτό δεν είναι λογικό και τελικά ήταν απο το κρύωμα:tongue:

υπερβολες.. εγω ειχα αιμα πανω απο 40 μερες

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ωρα για Prosperiako ξεκατινιασμα..

λοιπον χθες σε φιλικο σπιτι ειδα τα εξης κουλα:

α) το ζευγαρι με το ενα παιδι 24 μηνων εξω στην αυλη να πινουν καφεδακι με γειτονους και το 4 μηνων μωρο, ξυπνιο, στο καθισματακι του μεσα στο σπιτι..μονο..απο οτι μου πε η μαμα του καμια ωριτσα μονο του γαιτι οπως λεει δεν παθαινει τιποτε..

β) αφηνει το μεγαλο παιδι (24 μηνων) μονο του να παιζει στο μπανιο. Γεμιζει τη μπανιερα με λιγο νερο, του αφηνει παιχνιδια και εκεινοι πανε μεσα και καθονται για να ηρεμησει το κεφαλι τους..

περιεργως δεν της ειπα τιποτε..

αλλη φιλη που ρθε σπιτι μου προ ημερων με το 2 μηνων μωρο της εκατσε πανω απο ωρα μαζι μου στο σαλονι να πιει καφε ενω το μωρο το αφησε στο κρεβατι της κορης μου (ξυπνιο) και δεν πηγε ουτε μια φορα να το δει.. και οταν πηγα εγω κανα δυο φορες με εκραζε οτι και καλα δεν παθαινει τιποτε και οτι αν θελει κατι θα κλαψει..

ΡΕ... ΠΑΤΕ ΚΑΛΟΥΑ???

Εγώ μαζί σου!

Εγώ όλη μέρα την κοίμιζα στον καναπέ του σαλονιού . Της έστρωνα ένα παπλωματάκι και ήθελα να την βλέπω συνέχεια αλλά και να με αισθάνεται.Και το βράδυ μέχρι 5-6 μηνών στην καλαθούνα δίπλα μου. Ποτέ δεν την άφησα σε δωμάτιο μόνη της. Ακόμα και τώρα αν τύχει να σχοληθεί με κάτι στο δωμάτιο της ανά 5 λεπτά πάω και την κοιτάω.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΕΔΩ!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΕΡΝΑΩ ,ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΟΨΑΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ,ΗΤΑΝ Η ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΡΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ,ΚΑΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΕ (ΞΑΝΑ)ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ,ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΞΑΝΑΗΡΘΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ,ΚΑΙ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΜΠΡΟΣ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ...

και κατα τα αλλα ,η ζωη συνεχιζεται...

myprincess,υποπτο το μηνυμα,αλλα μην κουραζεις το μυαλο σου παιδι μου...

εγω καποτε ειχα βρει το εξης μηνυμα

i love you my love and when i come i will tell everybody what a nice guy you are.....!!!!!!

και ειπε πως του το εστειλε ο φιλος του ο Μιρο απο Δανια,για να τον ευχαριστησει που του εστειλε μια φανελα της τοπικης ομαδας....

εδω γελαμεεεεεε,χαχαχα

εχω τρελα κεφια,μην ρωτατε γιατι...

απο το πρωι τραγουδαω το ασμα

it's now or never ,come hold me tight

kiss me my darling ,be mine tonight.....

as to βαλει καποια να το ακουσουμε,εγω δεν ξερω να το ανεβαζω

και ιδεα δεν εχω ποιος το τραγουδαει.....ο σινατρα?

kKhCp3.png

b5ebp2.png

υπερβολες.. εγω ειχα αιμα πανω απο 40 μερες

Δεν κατάλαβες....

35 μέρες είχα αίμα και μετά απο μια βδομάδα μου ήρθε περίοδος που κράτησε 12 μέρες. Ο γιατρός μου είπε μετά το σαραντισμό και όταν καθαρίσω απο αίμα να παω να με δει. Τον πήρα λοιπον τηλ, του είπα οτι σαράντησα, οτι καθάρισα απο αίμα αλλά τώρα έχω 12 μέρες περίοδο .

Διαφημίσεις

ωρα για Prosperiako ξεκατινιασμα..

λοιπον χθες σε φιλικο σπιτι ειδα τα εξης κουλα:

α) το ζευγαρι με το ενα παιδι 24 μηνων εξω στην αυλη να πινουν καφεδακι με γειτονους και το 4 μηνων μωρο, ξυπνιο, στο καθισματακι του μεσα στο σπιτι..μονο..απο οτι μου πε η μαμα του καμια ωριτσα μονο του γαιτι οπως λεει δεν παθαινει τιποτε..

β) αφηνει το μεγαλο παιδι (24 μηνων) μονο του να παιζει στο μπανιο. Γεμιζει τη μπανιερα με λιγο νερο, του αφηνει παιχνιδια και εκεινοι πανε μεσα και καθονται για να ηρεμησει το κεφαλι τους..

περιεργως δεν της ειπα τιποτε..

αλλη φιλη που ρθε σπιτι μου προ ημερων με το 2 μηνων μωρο της εκατσε πανω απο ωρα μαζι μου στο σαλονι να πιει καφε ενω το μωρο το αφησε στο κρεβατι της κορης μου (ξυπνιο) και δεν πηγε ουτε μια φορα να το δει.. και οταν πηγα εγω κανα δυο φορες με εκραζε οτι και καλα δεν παθαινει τιποτε και οτι αν θελει κατι θα κλαψει..

ΡΕ... ΠΑΤΕ ΚΑΛΟΥΑ???

ok συμφωνω (με εσενα) στα παραπανω

ολοι εχουν τα ορια τους

και ειναι διαφορετικα

ορια για το θηλασμο αλλος καθολου, αλλος 1,2,,6 μηνες και αλλος 2 χρονια

για τον υπνο στο ιδιο δωματιο καθολου, 1,2, μηνες,2 χρονια

για το μπιμπερο

για την πιπιλα

για 1002..

bgx2ye5lc.png

Δεν κατάλαβες....

35 μέρες είχα αίμα και μετά απο μια βδομάδα μου ήρθε περίοδος που κράτησε 12 μέρες. Ο γιατρός μου είπε μετά το σαραντισμό και όταν καθαρίσω απο αίμα να παω να με δει. Τον πήρα λοιπον τηλ, του είπα οτι σαράντησα, οτι καθάρισα απο αίμα αλλά τώρα έχω 12 μέρες περίοδο .

καταλαβαμε, εννοεις την πρωτη περιοδο, οκ, κιεγω ειχα καμια 10μερες και παρα πολυ αιμα, ειναι φυσιολογικο...

bgx2ye5lc.png

παντως εγω οταν ηθελα να κανω δουλειες τον αφηνα μεσα στην κουνια του με το γυμναστηριο-παιχνιδια ακι καταδιασκεδαζε!!!!! κλωτσουσε μπαλες, κλπ ε δεν το αφηνεις το παιδι να κοιταει το ταβανι!!!!

bgx2ye5lc.png

μμμμ σαβουριαζω ενα παγωτακι..

το αστειο ειναι πως για εκεινους ειμαστε υπερβολικοι ενω για εμας εκεινοι ειναι απλα απιστευτοι..

χριστινακι.. υπομονη...θα ρθουν καποτε και τα καλα...ναι ο Σινατρα ειναι..

αυτη η ιστορια με τα μυνηματα ειναι πονεμενη σας λεω..υπαρχουν κατι γκομενες Απιστευτες και θρασυτατες.. αλλα ο Θεος αγαπαει τον κλεφτη αλλα και τον νοικοκυρη..

Διαφημίσεις

ΡΕ... ΠΑΤΕ ΚΑΛΟΥΑ???

O καθένας μεγαλώνει τα παιδιά του διαφορετικά και θεωρεί ότι κάνει το σωστό, κι εγώ τον Θοδωρή δεν τον άφηνα μονο του με τίποτα, τώρα που ειναι δύο πάω τουλάχιστον τουαλέτα για την ανάγκη μου χωρίς να τα παίρνω μαζί μου ή τα αφήνω να πέζουνε πάντα ελεγχοντάς τα.

Οσον αφορά το μπάνιο, φέτος άρχισα να τον αφήνω μονο του το Θοδωρή και πάω απλά και τον ελεγχω αν δεν τον ακούω

Δυστυχώς όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος και θελουν 100% προσοχή

εδω γελαμεεεεεε,χαχαχα

εχω τρελα κεφια,μην ρωτατε γιατι...

απο το πρωι τραγουδαω το ασμα

it's now or never ,come hold me tight

kiss me my darling ,be mine tonight.....

as to βαλει καποια να το ακουσουμε,εγω δεν ξερω να το ανεβαζω

και ιδεα δεν εχω ποιος το τραγουδαει.....ο σινατρα?

Cristin μου δεν είσαστε και εσείς στην καλύτερη φάση, τέσπα, τα μωράκια καλά ειναι;;;

O καθένας μεγαλώνει τα παιδιά του διαφορετικά και θεωρεί ότι κάνει το σωστό, κι εγώ τον Θοδωρή δεν τον άφηνα μονο του με τίποτα, τώρα που ειναι δύο πάω τουλάχιστον τουαλέτα για την ανάγκη μου χωρίς να τα παίρνω μαζί μου ή τα αφήνω να πέζουνε πάντα ελεγχοντάς τα.

Οσον αφορά το μπάνιο, φέτος άρχισα να τον αφήνω μονο του το Θοδωρή και πάω απλά και τον ελεγχω αν δεν τον ακούω

Δυστυχώς όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος και θελουν 100% προσοχή

Cristin μου δεν είσαστε και εσείς στην καλύτερη φάση, τέσπα, τα μωράκια καλά ειναι;;;

ναι αγαπη μου.. ο γιοκας σου ειναι και ολοκληρος ανδρας πια.. αλλα ενα παιδι 24 μηνων????

Η Παναγια τα μεγαλωνει τελικα..

Εγώ μαζί σου!

Εγώ όλη μέρα την κοίμιζα στον καναπέ του σαλονιού . Της έστρωνα ένα παπλωματάκι και ήθελα να την βλέπω συνέχεια αλλά και να με αισθάνεται.Και το βράδυ μέχρι 5-6 μηνών στην καλαθούνα δίπλα μου. Ποτέ δεν την άφησα σε δωμάτιο μόνη της. Ακόμα και τώρα αν τύχει να σχοληθεί με κάτι στο δωμάτιο της ανά 5 λεπτά πάω και την κοιτάω.

Kι εγώ έτσι ήμουν (εκτός που τον πήγα στο δωμάτιό του σχεδόν 5 μηνών), δεν ήμουν της αγκαλιάς, αλλά τον είχα δίπλα μου στον καναπέ, έκανα διάφορα εγώ και του μιλούσα.

Τι να κάνει το μωρό μόνο στο δωμάτιο; Βαριέται.

Μόνο αν ξυπνάει πολύ νωρίς τον αφήνω να τραγουδήσει λίγο. Δεν την παλεύω τα πρωινά ως γνωστόν.

Cristin έτσι, δε θα το βάλουμε κάτω του κερατά!!! :roll:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...