Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , little miracle είπε:

παντως με την εξωσωματικη δυστυχως οι πιθανοτητες αυξανονται. οποτε δεν μπορει απο μονο του να αποτελεσει αυτο τον λογο για εξωσωματικη. ειδικα απ τη στιγμη που μενεις φυσιολογικα εγκυος. ουτε ο φοβος του αντρα σου ειναι λογος σαφεστατα. φοβος προφανως και θα υπαρχει. το θεμα ειναι να γνωριζεις και τα πραγματικα δεδομενα κι οτι η εξωσωματικη ουτε πανακεια ειναι ουτε κανει θαυματα σε αυτες τις περιπτωσεις.

Ναι δεν είπα πως είναι πανάκια, και γι αυτό ρωτάω. Σκέφτομαι αυτό που είπε η κ η Δήμητρα πιο πάνω, "τον άλλο λόγο που με πάει για εξωσωματική) 

πρίν από 10 λεπτά , κολοκυθάκι είπε:

Ναι δεν είπα πως είναι πανάκια, και γι αυτό ρωτάω. Σκέφτομαι αυτό που είπε η κ η Δήμητρα πιο πάνω, "τον άλλο λόγο που με πάει για εξωσωματική) 

Η γυναικολόγος αυτή όταν πήγα και μου βρήκε το εξωμητριο μας είπε πως είναι ένα τυχαίο γεγονός και να το αφήσουμε πίσω μας ,της έλεγα να κάνω σαλπιγγογραφια και μ έλεγε όχι την είδα την σαλπιγγα σου είναι μια χαρά, με δική μου λοιπόν πρωτοβουλία έκανα και βγήκαν τα αποτελέσματα που σας έγραψα πιο πάνω, όταν λοιπόν εγώ διάβασα τα διαβατη και αυτά από την εξέταση λέμε με τον άντρα μου μια χαρά ωραία πάμε από εκεί που το αφήσαμε. Βλέπει η γυναικολόγος την εξέταση κ την προβλημάτισε αυτή η ήπια κατακρατηση ,δεν μας είπε απευθείας για εξωσωματική, ρωτάει ο άντρας μ τι πιθανότητες έχουμε για εξωμητριο ξανά ( έχοντας πει βέβαια πως δεν είναι αυξημένος ο κίνδυνος στην εξωσωματική) και του απαντάει ένα 5% να γίνει. Η ιστολογικη της σάλπιγγας μου δεν εδειξε συμφησεις ,λοίμωξη, περίεργη μορφολογία και τα λοιπά. Έκανα τεστ παπ, καλλιέργεια όλα καλά. Και τότε λέει ο άντρας μου πάμε για εξωσωματική δεν το ρισκάρω με τόσο ποσοστό εδώ μας έγινε το 1 στα διακόσια είπε. Και απαντάει η γυναικολόγος ναι μπορείτε να πάτε σε εξωσωματικη με φυσικό κυκλο χωρίς πολλά η καθόλου φάρμακα. Έτσι έγιναν τα πράγματα, νομίζω πως πιο πολύ εμείς μιλήσαμε για την εξωσωματικη πάρα εκείνη, έχοντας στο μυαλό μας βέβαια αυτό που είχε πως δεν υπάρχει τόσο κίνδυνος με αυτό το τρόπο.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

σόρρυ jesgk...δεύτερη έχεις δίκιο!!!!

καλώς τες και τις υπόλοιπες...

άκου ζήλεια?????η ανδρείνα είναι για φάγωμα!!!

η δική μου έχει πείσμα και είναι πονηρή!!!

ενώ ξέρει πολλά δεν τα λέει...

χθες με φώναξε κανονικά "μαμά",και μετά πάλι τα ίδια...δεν το έλεγε!!!

όλο κάτι ακαταλαβίστικα λέει!!

πάλι συννεφιά σήμερα,χθες το απόγευμα έριξε τρελή βροχή...

βαριέμαι και πρέπει να μαγειρέψω,θα φτιάξω πίτα,θέλω να καθαρίσω το σπανάκι...κλπ...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ακου κει.. πηρα την στο ΙΚΑ να κλεισω ραντεβου με τον γυναικολογο ωστε να κανω τις εξετασεις μου δωρεαν (αιματολογικες) και μου κλεισαν 1/11!!!

Θα παω σημερα η αυριο χωρις ραντεβου να μπαστακωθω μπας και μου τις γραψει ετσι..

Διαφημίσεις

ακου κει.. πηρα την στο ΙΚΑ να κλεισω ραντεβου με τον γυναικολογο ωστε να κανω τις εξετασεις μου δωρεαν (αιματολογικες) και μου κλεισαν 1/11!!!

Θα παω σημερα η αυριο χωρις ραντεβου να μπαστακωθω μπας και μου τις γραψει ετσι..

Τώρα γίνονται οι πρώτες εξετάσεις ε? Πώ, πω τα ξέχασα κι όλας. Ευτυχώς εμένα ο γιατρός μου τα πρωινά εργάζεται στο ΙΚΑ επομένως μου γράφει τις εξετάσεις και μου τις φέρνει στο ιατρείο του. Και μετά τη γέννα που έπαθα ένα κρύωμα στα γυναικολογικά (λεχώνα έπλενα μπαλκόνια χειμωνιάτικα:mrgreen: και με κατσάδιασε:mrgreen:) μου έγραψε τα χάπια πήγα απέναντι στο φαρμακείο , πλήρωσα μόνο την συμμετοχή και την επόμενη μέρα απλά ο γιατρός πήγε την συνταγή στον φαρμακοπειό;)

Βρε το Ανδρεινάκι το τσαχπίνικο! Γυναίκες.......

Η Γεωργίτσα χθες βρήκε τα cross της και θυμήθηκε το καλοκαίρι στην θάλασσα και μου λέει άμμο, πύγο (έκανε πύργους με τον μπαμπά της)

Διαφημίσεις

Τώρα γίνονται οι πρώτες εξετάσεις ε? Πώ, πω τα ξέχασα κι όλας. Ευτυχώς εμένα ο γιατρός μου τα πρωινά εργάζεται στο ΙΚΑ επομένως μου γράφει τις εξετάσεις και μου τις φέρνει στο ιατρείο του. Και μετά τη γέννα που έπαθα ένα κρύωμα στα γυναικολογικά (λεχώνα έπλενα μπαλκόνια χειμωνιάτικα:mrgreen: και με κατσάδιασε:mrgreen:) μου έγραψε τα χάπια πήγα απέναντι στο φαρμακείο , πλήρωσα μόνο την συμμετοχή και την επόμενη μέρα απλά ο γιατρός πήγε την συνταγή στον φαρμακοπειό;)

ααααααα... εισαι προχωρημενη περιπτωσουλα κοριτσακι μου..με την καλη την εννοια!

ωρα για Prosperiako ξεκατινιασμα..

λοιπον χθες σε φιλικο σπιτι ειδα τα εξης κουλα:

α) το ζευγαρι με το ενα παιδι 24 μηνων εξω στην αυλη να πινουν καφεδακι με γειτονους και το 4 μηνων μωρο, ξυπνιο, στο καθισματακι του μεσα στο σπιτι..μονο..απο οτι μου πε η μαμα του καμια ωριτσα μονο του γαιτι οπως λεει δεν παθαινει τιποτε..

β) αφηνει το μεγαλο παιδι (24 μηνων) μονο του να παιζει στο μπανιο. Γεμιζει τη μπανιερα με λιγο νερο, του αφηνει παιχνιδια και εκεινοι πανε μεσα και καθονται για να ηρεμησει το κεφαλι τους..

περιεργως δεν της ειπα τιποτε..

αλλη φιλη που ρθε σπιτι μου προ ημερων με το 2 μηνων μωρο της εκατσε πανω απο ωρα μαζι μου στο σαλονι να πιει καφε ενω το μωρο το αφησε στο κρεβατι της κορης μου (ξυπνιο) και δεν πηγε ουτε μια φορα να το δει.. και οταν πηγα εγω κανα δυο φορες με εκραζε οτι και καλα δεν παθαινει τιποτε και οτι αν θελει κατι θα κλαψει..

ΡΕ... ΠΑΤΕ ΚΑΛΟΥΑ???

Η αποψη μου για τα παραπανω εχει ως εξης και ας φαω σουπερ κραξιμο και χωρις να σημαινει οτι εγω πραττω τα σωστα και τα δικαια:

οκ.. φτιαχνουν ανεξαρτητους ανθρωπους απο τα γεννοφασκια τους αλλα η ψυχροτητα που επιβαλλεται μεσω αυτων των ενεργειων φτιαχνει αντιστοιχους ανθρωπους (εφηβους και ενηλικες) στο μελλον (ο νοων νοειτο..)

ααααααα... εισαι προχωρημενη περιπτωσουλα κοριτσακι μου..με την καλη την εννοια!

Μήπως ξέρεις καμιά θεραπεία????? Πρέπει να το περιορίσω:mrgreen:

Για να φανταστείς στην πρώτη μου περίοδο μετά τη γέννα είχα 12 μέρες αίμα. Πήρα τηλ τον γιατρό να τον πω οτι σαράντησα αλλά έχω τόσες μέρες αίμα περιόδου και δεν μπορεί να με δει (το γάλα μου κόπηκε στις 20 μέρες υπενθυμίζω). Μου είπα να πάω αμέσως να με δει γιατί αυτό δεν είναι λογικό και τελικά ήταν απο το κρύωμα:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...