Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλημέρα! Μην ανησυχείς το πρήξιμο είναι απλά ένα σύμπτωμα, δεν το νιώθουν όλες. Εγώ δεν είχα ούτε πρήξιμο, ούτε ενόχληση στο στήθος, ούτε τίποτα απολύτως! Οταν με το καλό συνέλθεις στείλε μας να μας πεις τα νέα σου! 🤞🤞🤞

Εννοείται τώρα ετοιμαστήκαμε να πάνε … wish me luck 🍀 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλέ μαεστρία ο γιάνναρος είναι σαν παιδί 2 χρονών και παραπάνω...

στείλε και καμμιά χωρίς τσεμπέρι!!!

κουκλί ζωγραφιστό!!!!!!

Εσένα το μέηλ σου όποτε θέλει λαμβάνει ή απο όποιον θέλει?:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εσένα το μέηλ σου όποτε θέλει λαμβάνει ή απο όποιον θέλει?:tongue:

ακριβώς!!!!!!:tongue::tongue:

από την μαεστρία μια χαρά...από εσένα και την ελενάδα δεν λαμβάνω!!!!

κι έχω 2μέηλ!!

τι να πω!!

Διαφημίσεις

προσπ αυτο με την βιβλιοθηκη που ετοιμαζεις τι ακριβως ειναι???????

Στον οικισμο που εχουμε εξοχικη κατοικια στον χωρο της παιδικης χαρας εχει δημιουργησει εναν πολυ μικρο χωρο (αρχικα προοριζοταν για αποθηκη) ως δανειστικη βιβλιοθηκη η συζυγος του Προεδρου της κοινοτητας. Επειδη δεν μπορουσε μονη της να υλοποιησει την ιδεα την ειχε αφησει στη μεση και ανελαβα εθελοντικα να την εξελιξω και να προωθησουμε επιπλεον δωρεαν υπηρεσιες σχετικα με την δημιουργικη απασχοληση των παιδιων (παρουσιαση βιβλιων, ζωγραφικη, κατασκευες, παιχνιδι)..

εχω δεσμευτει να μαζεψω υλικο για του χρονου και ειναι καιρος να αρχισω σιγα σιγα ωστε να της δωσω τις ιδεες μου μεσα στον χειμωνα του 2011..

μονο που δεν θα μπορω να συμμετεχω καθολου στις πασχαλινες δραστηριοτητες αν ολα πανε καλα γιατι θα περιμενω να γεννησω αλλα νομιζω οτι για το καλοκαιρι θα χω μια πιο ενεργη συμμετοχη.

Προσπ θα σε δειρω και δεν κανει στην κατασταση σου..Μην ακουσω ξανα αν και αν..ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!! χωνεψε το επιτελους..Και ναι να ανοιξεις θεμα για να εισαι προεδρος..

Το μηνυμα εγραφε "πως εισαι μωρο μου;"..Το συνδυασα γιατι ο Χρ ειχε ΠΑΡΑ πολυ δουλεια και ηταν πτωμα..Απο την αλλη δεν δινω καμια μα καμια σημασια..Αν ειναι να εχω πεσει τοσο εξω για αυτον καλυτερα να το μαθω..

Και γω δεν μπορω αλλο με τις δουλειες..ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΠΟ ΣΑΣ!! χιχιχι..

σημερα πηγα κομμωτηριο και βρηκα επιτελους παπουτσια της Ναταλιας..

yRf6p1.png

Προσπ θα σε δειρω και δεν κανει στην κατασταση σου..Μην ακουσω ξανα αν και αν..ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!! χωνεψε το επιτελους..Και ναι να ανοιξεις θεμα για να εισαι προεδρος..

Το μηνυμα εγραφε "πως εισαι μωρο μου;"..Το συνδυασα γιατι ο Χρ ειχε ΠΑΡΑ πολυ δουλεια και ηταν πτωμα..Απο την αλλη δεν δινω καμια μα καμια σημασια..Αν ειναι να εχω πεσει τοσο εξω για αυτον καλυτερα να το μαθω..

Και γω δεν μπορω αλλο με τις δουλειες..ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΠΟ ΣΑΣ!! χιχιχι..

σημερα πηγα κομμωτηριο και βρηκα επιτελους παπουτσια της Ναταλιας..

Φιλενάδα παρακολούθα σιωπηλά!!! Παρόλα αυτά αφού δουλευει οδηγός (ελπίζω να θυμάμαι καλά) σίγουρα στο κινητό θα έχει διάφορα άγνωστα νούμερα και θα μπορεί κάποια να έκανε και λαθος, εύχομαι να ειναι αυτό

Με γειές το μαλλί

Καλημέρα κορίτσια!

Τί κάνετε;;;; Δεν μπήκατε εχθές βλεπω!! Χιχι!!

Εγώ πήγα σε μια φίλη για κους κους και καφεδάκι (μπύρα ήπια τελειά) και πέρασα ένα ευχάριστο απόγευμα-βράδυ.

Ο Θοδωρής διάβασε πιο γρήγορα, αλλαξαμε σύστημα και ελπίζω να συνεχίσει έτσι για καλο δικό του και δικό μου (να μην πάω στο ψυχιατρείο η γυναίκα).

Σήμερα θα έχω πολύ τρεξιμο στη δουλειά, θα λείπει η γραμματέας και ο συνάδελφος που ειναι στο τμήμα μαζί μου και θα επωμιστώ όλη τη δουλειά, οπότε μπορεί και να με χάσετε!!

Διαφημίσεις

k.gifa.gifl.gifh.gifm.gife.gifr.gifa.gif

που είστε σήμερα?πρώτη μπήκα??

χθες πήγαμε στον παιδότοπο...καλά η έλλη κάθε φορά και καλύτερη!!

θέλει να σκαρφαλώνει στα παιχνίδια,να ανεβαίνει ανάποδα την τσουλίθρα και να χοροπηδάει στα φουσκωτά!!!

έχει πολύ γέλιο,είχε αρκετά παιδάκια και της άρεσε,ήρθε και το βαφτηστίρι,το οποίο χωρίς τη μάνα του δεν πήγαινε πουθενά...

σκαρφάλωνε η μικρή και περνούσε από κάτι κυλίνδρους,και ο μκρός με τα χίλια ζόρια...

χθες όπως την είδα με τα κοτσιδάκια και τα ρουχαλάκια της είδα ότι δεν είναι μωρό πια...έχει γίνει παιδάκι!!!

κοριτσάκι ναζιάρικο!!!

που είστε σήμερα?πρώτη μπήκα??ΕΕΕ όχι και πρώτη , ΔΕΥΤΕΡΗ, δεν με βλέπεις από πάνω σου;;;;;

χθες όπως την είδα με τα κοτσιδάκια και τα ρουχαλάκια της είδα ότι δεν είναι μωρό πια...έχει γίνει παιδάκι!!!

κοριτσάκι ναζιάρικο!!!

Μεγαλωνουν τα μανάρια μας, αυτές τις μέρες την έχει πιάσει τρελή λογοδιάρροια, εχθές όταν γύρισα από τη φίλη μου πάω και λέω στον άντρα μου, η κόρη σου φίλησε το Νίκο (τον άντρα της κοπέλας) και πάει με ύφος αυστηρόγελαστό και της λεει: Τι έκανες;; Φίλησες το Νίκο;;;" και τί του έκανε το κάθαρμά μου;;; " Ζήλια... ζήλια (με λίγο άχρωμο το ζ" και του εκανε και με το χέρι, κοντεψα να την φάω εκείνη την ώρα... ακου ζήλια

καλημερα

εγω σημερα ξυπνησα απο τις 6.30 εκανα κατι δουλειες καπακι σηκωθηκε και η μικρη και ασχοληθηκα μαζι της και απευθειας πηγα σε τραπεζα και Δικαστηρια για κατι υποχρεωσεις και ηρθα στο γραφειο ενα πτωμα. πω πωωωω.. αντε να σχολασουμε..

αυτα.. τρελλα κεφια λεμε..

my princess μη βαρας..και κανε οτι σου λεει η Jesgk..μεγια το μαλλι και το παπουτσι της κουκλας..

miamama Πλεον ειναι παιδια κανονικα.. εμενα με λεει μαλιουλα...(μανουλα)

Μεγαλωνουν τα μανάρια μας, αυτές τις μέρες την έχει πιάσει τρελή λογοδιάρροια, εχθές όταν γύρισα από τη φίλη μου πάω και λέω στον άντρα μου, η κόρη σου φίλησε το Νίκο (τον άντρα της κοπέλας) και πάει με ύφος αυστηρόγελαστό και της λεει: Τι έκανες;; Φίλησες το Νίκο;;;" και τί του έκανε το κάθαρμά μου;;; " Ζήλια... ζήλια (με λίγο άχρωμο το ζ" και του εκανε και με το χέρι, κοντεψα να την φάω εκείνη την ώρα... ακου ζήλια

πονηρο το μαιμουδακιιιιι.. Παλι στα μερη μας εισουν χθες εεε? Και ουτε ενα γεια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...