Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 4

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα και απο εμας. Χρονια πολλα να τα χιλιασουνε ολα τα παιδακια μας που είχαν γενεθλια,να τα χιλιασουν να ειναι ολα τους γερα και καλοτυχα.Και εσεις οι μανουλες να τα καμαρώνετε.

Jesgk χαλαρώνεις τωρα χωρίς τα παιδιά,δεν σου λειπουνε?

Εμείς δεν περπατήσαμε ακόμα μόνη μας, αλλα βγάλαμε αλλα δυο δοντακια δυο επανω και δυο κάτω και ειμαστε σωστα κουνελάκια.Μου αρεσει πολύ με τα δοντάκια αλλαξε η μουριτσα του ειναι για δαγκωμα.

viki να μου πεις πως φτιαχνεις αυτο με τη σφολιάτα,τον κιμά και την μπεσαμελ ωραίο μου ακούγεται.

ευα δεν μας ειπες λεπτομερειες απο το παρτυ τι εγινε πως περάσατε ωραία η τούρτα σας.

Jesgk χαλαρώνεις τωρα χωρίς τα παιδιά,δεν σου λειπουνε?

Annina μου, μου λείπουνε αλλα εχω συνηθίσει όπως ειπε κ η προσπ που είχαμε παρόμοια συζήτηση!! Τον γιο απο τοτε που ήταν 1,5 τον έπαιρναν μαζί τους στο χωριό τα καλοκαίρια αφού εγω δούλευα δεν μπορούσα να ακολουθήσω κ δεν γινόταν αλλιώς...Το καλοκαίρι που θα φύγουν Ιταλία για 2 μήνες θα με μαζευετε όμως

Διαφημίσεις

..αχ δεν μπορω ουτε να το σκεφτομαι..

Αχ έτσι έλεγα κ εγώ τον πρώτο χρόνο κ τον δεύτερο.. μετά που περνάει ο καιρός κ εχείς χρόνια να κάνεις πιπί χωρίς το παιδί... παρακαλάς να στο πάρει καποιος έστω για μια ημέρα. Θα με θυμηθείτε κορίτσια, τώρα σας φαίνεται απίστευτο αλλα ειναι μια πραγματικότητα.. Βέβαια αυτό με την Ιταλία δεν το έχω χωνέψει ακόμα

δυο μήνες πολύ είναι:confused::confused: αλλα και στην περιπτωση που δεν εχεις καποιον να σου τα κρατήσει αστα βράστα:-(

Δεν πειράζει ας είναι καλά και θα περασει ο καιρός.Εσυ θα κάνεις λίγο ριλάξ και που ξέρεις μπορεί να κάνεις και το τρίτο:lol::tongue::tongue::tongue::tongue:(ξερω οτι δεν θες σε καμία περίπτωση και σε πειράζω)

Εσυ θα κάνεις λίγο ριλάξ και που ξέρεις μπορεί να κάνεις και το τρίτο:lol::tongue::tongue::tongue::tongue:(ξερω οτι δεν θες σε καμία περίπτωση και σε πειράζω)

Αφήστε γιατί ακόμη δεν αδιαθέτησα κ μου είπε ο άντρας μου ότι αν είμαι έγκυος θα κάνουμε τεστ dna γιατί σίγουρα δεν είναι δικό του.

Αχ έτσι έλεγα κ εγώ τον πρώτο χρόνο κ τον δεύτερο.. μετά που περνάει ο καιρός κ εχείς χρόνια να κάνεις πιπί χωρίς το παιδί... παρακαλάς να στο πάρει καποιος έστω για μια ημέρα. Θα με θυμηθείτε κορίτσια, τώρα σας φαίνεται απίστευτο αλλα ειναι μια πραγματικότητα.. Βέβαια αυτό με την Ιταλία δεν το έχω χωνέψει ακόμα

μμμ..και το λες εσυ που δουλευεις κιολας αρα καθημερινα εισαι μακρυα τους για λιγες ωρες..αρα ειναι λογικο οσες εχω γνωρισει και δεν εργαζονταν μετα τον δευτερο χρονο να ειναι σε φρικαρισμενη κατασταση ψυχολογικα λογω οτι εχουν παθει overdose με τα μικρα τους..

το θεμα με την Ιταλια σου ειναι αχωνευτο γιατι πολυ απλα δεν θα πανε πχ στην Πατρα αρα μπορεις ανα πασα στιγμη να πεταχτεις αν σου λειψουν τοσο η αν κατι συμβει (χτυπα ξυλο)..ειναι πολυ πιο μακρυα..

αλλα μαλλον εφοσον ξερεις οτι ειναι προδιαγεγραμμενο να συμβει θα το ξεπερασεις σιγα σιγα..

εμεις εδω τι κανουμε αλλωστε!! παρηγορια στον αρρωστο που λενε!!

Διαφημίσεις

Αφήστε γιατί ακόμη δεν αδιαθέτησα κ μου είπε ο άντρας μου ότι αν είμαι έγκυος θα κάνουμε τεστ dna γιατί σίγουρα δεν είναι δικό του.

πω πω χιουμοοοοοορρρ...μπρρρρρρρρρρ....

ορμονικο ειναι ορμονικο πες του..

εμεις εδω τι κανουμε αλλωστε!! παρηγορια στον αρρωστο που λενε!!

έτσι όπως τα λες

Λοιπόν μόλις νευρίασα με μια συνάδελφο. Μου άφησαν στο γραφείο το λουρί του σκυλιού της αφεντικίνας κ το πήρα κ το έβαλα αλλού, κ μου λέει μια συνάδελφος που έχει σκύλους "δεν σου αρέσουν τα ζώα";;;; κ της απαντώ ... μου αρέσουν αλλα οχι κ να εχω το λουρι κολλαρο.

Δλδ με το που δεν θες τα ζωα να κυλιουνται πανω σου μισεις τα ζωα;;;;;

Εχω αδικο;;;;

αστην να μωρε να λέει που θα χαλάσεις εσυ τη διαθεσή σου:mad:. Και εγώ τα λατρεύω τα ζώα και εχουμε μάλιστα 2 στη Σαλαμίνα. Αλλα τώρα με το παιδί δεν θέλω να τα πλησιάζω καθόλου φοβάμαι για τις τρίχες.

αστην να μωρε να λέει που θα χαλάσεις εσυ τη διαθεσή σου:mad:. Και εγώ τα λατρεύω τα ζώα και εχουμε μάλιστα 2 στη Σαλαμίνα. Αλλα τώρα με το παιδί δεν θέλω να τα πλησιάζω καθόλου φοβάμαι για τις τρίχες.

βρε jesgk Μην δινεις σημασια..η καθε μια λεει το μακρυ και το κοντο της..

annina..σε ποια περιοχη εχετε σπιτι? εξοχικο η μονιμη κατοικια? εμεις εχουμε εξοχικο ΔΕΗ-Χαλιωτη λιγο πριν τα Περιστερια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...