Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , dimi.tra είπε:

Καλέ γιατί να αφαιρέσεις μια χαρά υγιέστατη σάλπιγγα! Για πιθανότητα εξωμήτριου;; Ούτε να το σκέφτεσαι! Απλά το αποδέχεσαι ότι υπάρχει σαν ενδεχόμενο! Δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα ξανασυμβεί. Μάλλον το έχεις αρκετά φρέσκο ακόμα και σε επηρεάζει ψυχολογικά. Να είσαι δυνατή και σίγουρη πως θα κάνεις παιδάκι και σύντομα! Μην αφήνεις μια πιθανότητα να σε κρατάει πίσω. 

Είχε κάποια ένδειξη και πριν; Πολύ περίεργο να αρχίσει έτσι πόνος ξαφνικά. Μήπως τραυματίστηκε στο γυμναστήριο; Κάτσε θα δείτε μέχρι το απόγευμα τι είναι, μακάρι να είναι κάτι απλό! 🙏

Έχεις δίκιο, ούτε 3 μήνες δεν έχουν περάσει από το χειρουργείο και δν το έχω ξεπεράσει ακόμα, σε ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σου, με ηρέμησες.. θα σας πω νέα αύριο από τη συνάντηση.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δεσποινιω,δεν παιζω κρυφτο ρε χρυσο μου,οντως δεν προλαβαινω ...Οπως τωρα πχ,θελω να αραξω λιγο στο η/υ,και σκεφτομαι πως σε καμια ωρα ο μικρος θα ειναι ορθιος και θα κανει τα μυρια οσα.Βικυ,δεν εχει ξεφυγει μονο το δικο σου μωρο,οπως δειχνουν τα πραγματα ο δικος μου παει για βραβειο σκανταλιας...του φωναζω -μου φωναζει κι αυτος

του κανω χειρονομιες-μου κανει κι αυτος με το χερακι του,μεχρι πως θα με κανει νταντα μου εκανε εχθες,και επισης ειπε μαμα κακοοοοο!!!!επειδη τον μαλωσα,οταν κοιμοταν η μπεμπα και επιτηδες ανεβαινε στο κρεβατι και πηδαγε για να την ξυπνησει........

κατα τα αλλα,οσο πιο νωρις αποδεχθουμε το ρολο του Βεγγου,τοσο πιο γρηγορα θα συνηθισουμε στις νεες απαιτησεις.αυτο ειναι το συμπερασμα μου!τωρα πια ξερωωωω

οταν ξυπνησω το πρωι,θα θηλασω,θα πλυνω δυο κωλους,θα βγαλω τα σκουπιδια εξω(να μην μυριζει ο τοπος:mad:)και ισως μετα...να πιω και μια γουλια καφε....

ειναι η απολυτη ευτυχια,αλλα ευτυχια σε κατασταση πανικου!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ πάλι σκέφτομαι να τσιρίξω!!!

Ακόμα νωρίς είναι για σχόλασμα βρε κοπελιά, δε σχολάμε κι απ'τις 12!!

Κορίτσια κάνω μια αγγαρεία εδώ και πόση ώρα. Κοντεύω να τελειώσω και δεν μπορώ λόγω της ΤΡΑΓΙΚΗΣ σύνδεσης ίντερνετ που έχουμε και η οποία δεν διορθώθηκε ακόμα!!!

Αϊ σιχτίρ εδώ μέσα!

Υ.Γ. Προσπ εγώ στην εγκυμοσύνη έπεινα 1 καφέ την ημέρα

εγω γενικα δεν πινω και οταν το κανω με χτυπαει ΝΤΑΝΓΚ!!!

Να θυμαστε.. ειμαι 56 κιλα... καλη ανοδο!!!

Δεσποινιω,δεν παιζω κρυφτο ρε χρυσο μου,οντως δεν προλαβαινω ...Οπως τωρα πχ,θελω να αραξω λιγο στο η/υ,και σκεφτομαι πως σε καμια ωρα ο μικρος θα ειναι ορθιος και θα κανει τα μυρια οσα.Βικυ,δεν εχει ξεφυγει μονο το δικο σου μωρο,οπως δειχνουν τα πραγματα ο δικος μου παει για βραβειο σκανταλιας...του φωναζω -μου φωναζει κι αυτος

του κανω χειρονομιες-μου κανει κι αυτος με το χερακι του,μεχρι πως θα με κανει νταντα μου εκανε εχθες,και επισης ειπε μαμα κακοοοοο!!!!επειδη τον μαλωσα,οταν κοιμοταν η μπεμπα και επιτηδες ανεβαινε στο κρεβατι και πηδαγε για να την ξυπνησει........

κατα τα αλλα,οσο πιο νωρις αποδεχθουμε το ρολο του Βεγγου,τοσο πιο γρηγορα θα συνηθισουμε στις νεες απαιτησεις.αυτο ειναι το συμπερασμα μου!τωρα πια ξερωωωω

οταν ξυπνησω το πρωι,θα θηλασω,θα πλυνω δυο κωλους,θα βγαλω τα σκουπιδια εξω(να μην μυριζει ο τοπος:mad:)και ισως μετα...να πιω και μια γουλια καφε....

ειναι η απολυτη ευτυχια,αλλα ευτυχια σε κατασταση πανικου!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΕΛΕΙΟ??????????????????????????!!!!

ΧΑΧΑ!! Χριστινακι κουραγιο.. εμενα το βαφτηστηρι μου (23 μηνων) χθες δαγκωσε την αδελφουλα του (4 μηνων) ... επονται και αλλα!!

ΤΕΛΕΙΟ??????????????????????????!!!!

ΧΑΧΑ!! Χριστινακι κουραγιο.. εμενα το βαφτηστηρι μου (23 μηνων) χθες δαγκωσε την αδελφουλα του (4 μηνων) ... επονται και αλλα!!

Πώς θα πείσω τον άντρα μου να κλείσει η μικρή τα τρία και μετά καινούριο μπεμπέ????? Αν ήταν στο ''χέρι'' του θα είχα γεννήσει είδη. Προς το παρών τον σταμάτησα λέγοντας να κάνουμε τα δεύτερα γεννέθλια και βλέπουμε....αλλά η αλήθεια είναι πως χρειάζομαι ακόμα λίγο χρόνο:rolleyes:

Διαφημίσεις

Πώς θα πείσω τον άντρα μου να κλείσει η μικρή τα τρία και μετά καινούριο μπεμπέ????? Αν ήταν στο ''χέρι'' του θα είχα γεννήσει είδη. Προς το παρών τον σταμάτησα λέγοντας να κάνουμε τα δεύτερα γεννέθλια και βλέπουμε....αλλά η αλήθεια είναι πως χρειάζομαι ακόμα λίγο χρόνο:rolleyes:

και τοτε θα λες οτι χρειαζεσαι περισσοτερο χρονο..ετσι παει μαλλον..

εγω μεχρι να χρονισει η μικρη περιμενα πως και πως για να ξαναμεινω εγκυος τελικα επρεπε να καθυστερησω και τωρα ειχα πιο πολλες φοβιες και ανησυχιες.

Εσύ είσαι και μικρή κι έχεις περιθώριο να περιμένεις 4-5 χρόνια. Εγώ στη θέση σου τόσο θα περίμενα.

Τι θα πει να τον πείσεις βρε Βίκη μου; Αν δεν είσαι έτοιμη εσύ, ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΗ!

Λες κι αυτός θα τραβήξει μεγάλα ζόρια; :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

και τοτε θα λες οτι χρειαζεσαι περισσοτερο χρονο..ετσι παει μαλλον..

εγω μεχρι να χρονισει η μικρη περιμενα πως και πως για να ξαναμεινω εγκυος τελικα επρεπε να καθυστερησω και τωρα ειχα πιο πολλες φοβιες και ανησυχιες.

Μπα, θα το πάρω απόφαση. Θέλω και ένα ακόμα αλλά δεν νιώθω έτοιμη ακόμα.

Διαφημίσεις

δεν σας προλαβαίνω!!!

μέχρι να μιλήσω με την αδερφή μου για το πάρτυ της μικρής..το 1ο της,να ταίσω τη μπάμπουσκα μου,και να βάλω το ψάρι του παιδιού να μαγειρευτεί...πάει...

τρέχετε!!!!

κριστιν όπως είπε και η μαεστρία αγωνιστικούς χαιρετισμούς!!!

συμφωνώ με jesgk για τον μπαμπούλα...

τι βλακείες λένε στα παιδιά...

έτσι και σε μας όταν είμασταν μικρά...

πάντως οι φοβίες είναι ανάλογα και το παιδί....

δεν έχουν όλα...

η δική μου γαιδούρα...

η ανηψιά η πρώτη έχει πολλές η καημένη μου!!!

μέχρι την εκκλησία φοβόταν μια εποχή...

την συγκατοίκηση στην αγγλία δεν την ξεχνώ...όλοι έλληνες ήταν εκτός από την πρώτη χρονιά...

και οι περισσότεροι φίλοι...

ελεναδίτσα μην την αφήνεις την αντζελίνα να σου κάνει τέτοια γιατί μετά χάθηκες...

λένε ότι τα 2α βγαίνουν πιο ζωηρά!!!!

Οταν δεν καταλαβαίνουν από λόγια θα πάρεις εσυ να κάνεις έργα.. αντισύλληψη και μετά την ερώτηση γιατί δεν έχεις μεινει ακόμη έγκυος... δεν έτυχε!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...