Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , dimi.tra είπε:

Καλέ γιατί να αφαιρέσεις μια χαρά υγιέστατη σάλπιγγα! Για πιθανότητα εξωμήτριου;; Ούτε να το σκέφτεσαι! Απλά το αποδέχεσαι ότι υπάρχει σαν ενδεχόμενο! Δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα ξανασυμβεί. Μάλλον το έχεις αρκετά φρέσκο ακόμα και σε επηρεάζει ψυχολογικά. Να είσαι δυνατή και σίγουρη πως θα κάνεις παιδάκι και σύντομα! Μην αφήνεις μια πιθανότητα να σε κρατάει πίσω. 

Είχε κάποια ένδειξη και πριν; Πολύ περίεργο να αρχίσει έτσι πόνος ξαφνικά. Μήπως τραυματίστηκε στο γυμναστήριο; Κάτσε θα δείτε μέχρι το απόγευμα τι είναι, μακάρι να είναι κάτι απλό! 🙏

Έχεις δίκιο, ούτε 3 μήνες δεν έχουν περάσει από το χειρουργείο και δν το έχω ξεπεράσει ακόμα, σε ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σου, με ηρέμησες.. θα σας πω νέα αύριο από τη συνάντηση.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

σας ειπα οτι μαλλον ειμαστε σε καλο δρομο για να κοιμηθουμε σχεδον σερι τα βραδυα? ..ναιιιι.. γινονται και θαυματα.. ελπιζω οτι σε λιγες εβδομαδες θα ειναι και οριστικο.. να προλαβω δηλαδη να κανω και ενα διαλλειμα μεχρι το επομενο επεισοδιο..:tongue:

δηλαδη δεν θηλαζει το βραδυ?μπραβο προσπ,πολυ χαιρομαι!και κοιμαται στο κρεβατι της?

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν σας ειπα,τωρα τελευταια η μικρη μου λεει συνεχεια για τον μπαμπουλα κι ολο ρωταω τους παντες αν της εχουν πει κατι για τον μπαμπουλα,και μου λενε οχι.

μονο μια φορα πριν ενα μηνα,ειχε πει κατι για τον μπαμπουλα,η γυναικα του παιδιατρου στην μικρη την ωρα που εκλαιγε,για να σταματησει να τσιριζει και να την εξετασει ο γιατρος,και νομιζα οτι με το κλαμα δεν το ακουσε η μικρη,αλλα μαλλον πως το ακουσε και της εμεινε,γμτ!

και δεν της ειχα πει τιποτα τοτε της χαζης,απο το ζορι μου τοτε να ηρεμησω την μικρη.

και κατι αλλο,ολο την ενοχλει η πανα,μηπως πρεπει ν'αρχισω προσπαθειες να της κοψω την πανα αφου την ενοχλει?

η αποψη μου ειναι γνωστη.. μπορεις να κανεις προσπαθειες μεσα στην ημερα αλλα μην περιμενεις αμεσα και εντυπωσιακα αποτελεσματα.. απο το φορουμ ξερω κοπελα που η κορη της ηδη 18μηνων ειχε τελειωσει με την πανα..

στις 3.00 το ξημερωμα η δικια μου ξυπνησε και μου ζηταγε να βγαλει την πανα και να παμε στην τουαλετα..

και κατι αλλο,ολο την ενοχλει η πανα,μηπως πρεπει ν'αρχισω προσπαθειες να της κοψω την πανα αφου την ενοχλει?

αν την ενοχλει κανε μια προσπάθεια, μάλλον θα ειναι θετική

Εμένα η ανηψιά μου (4,5-5 χρονών τότε) με ρωτούσε ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που μ' έβλεπε πότε θα γεννήσω. :tongue:

Ετσι κάνουν, εγώ τη μέρα που πήγα να γεννήσω του ειπα οτι πάω στο γιατρό να δει την μικρή στον υπερηχο για να μην εχει άγχος, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει και έτσι όταν με το καλό γεννήθηκε η μικρή του το έιπαμε

δηλαδη δεν θηλαζει το βραδυ?μπραβο προσπ,πολυ χαιρομαι!και κοιμαται στο κρεβατι της?

θηλαζει αλλα οχι οπως πρωτα.. εδω και 4 βραδυα εχω κανει προσπαθειες να ελαττωσω τους νυχτερινους θηλασμους και προς εκπληξη μου εχει συνεργαστει αναπαντεχα καλα.. συνηθως πινει νερο η στα πιο δυσκολα θηλαζει 1 λεπτο και μετα της δινω νερο και ξανακοιμαται..

επισης ανταποκρινεται στο "κοιμησου, ειναι νυχτα ακομη..ο ηλιος κοιμαται", αρκετες φορες απλα αλλαζει πλευρο και ξανακοιμαται..

ξυπναει μεσο ορο 2 φορες εδω και 3 βραδυα.. ελπιζω οτι θα κρατησει..και βεβαια μου μειωθηκε και το γαλα απο αυτην την αραιωση

ναι, κοιμαται στο κρεβατι της αλλα ειμαι και εγω μαζι της αρκετες ωρες προς το ξημερωμα παω στο δικο μου..

εχω αποφασισει μεχρι να αποθηλασει και να κοιμαται συνεχομενα να μαι κοντα της και μετα να αρχισω να απομακρυνομαι..

θα δουμε..

οκ λοιπον,θα παω να παρω μια βαση για την λεκανη,για να την βαζω εκει.

και για τον μπαμπουλα,τι να της λεω,οποτε τον αναφερει?εγω της λεω οτι δεν εχουμε μπαμπουλα,πηγε σπιτι του.τζες,εσυ σαν πιο εμπειρη ειχε φοβιες ο θοδωρης?κι αν ναι,τι του ελεγες?

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Εμένα η ανηψιά μου (4,5-5 χρονών τότε) με ρωτούσε ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που μ' έβλεπε πότε θα γεννήσω. :tongue:

Μπράβοοοοοοοοοο!

Άντε, καλούς ύπνους σου εύχομαι. Ειδικά τώρα έγγυα, θα σου χρειαστούν.

Κορίτσια δεν την παλεύω!

zZzZzZzZzZ

αν δεν την παλευεις τι να σου πω και εγω που κουτουλαω και δεν πινω και καφε (τωρα θα θελα εναν αλλα καλο ειναι να τους αποφευγω)

πρεπει να εργασθω και εντατικα να κλεισω εκκρεμοτητες για παν ενδεχομενο πχ να πρεπει ξαφνικα να μεινω σπιτι..

σημερα εχω κωλοβαρεσει κανονικα..λειπουν και ολοι και αντι να παω στα δικαστηρια για κατι χαρτια ξεμυαλιστηκα μαζι σας.. και αυριο μερα ειναι!!

Θα περνούσαμε τέλεια μαζί... θα σε κυνηγούσα με το αλυσοπρίονο... ευτυχώς με τα χρόνια έχω καλυτερευσει, όταν ήμουν φοιτήτρια δεν κοιμόμουν αν κάτι καθόταν στραβά, ακόμα και ένα στυλό, κανεις δεν ήθελε να συγκατοικήσει μαζί μου, τυχαίο, δεν νομίζω

εγώ θα ήθελα συγκατοικήσουμε!!!:-D:grin:

το πιο καθαρό σπίτι φοιτητών στην αγγλία,ήταν όπου έμενα...αλλά είχα πάντα κάποιον να μου το χαλάει...

θυμάμαι μερικές φορές ότι έψαχνα καθαρό ποτήρι ή πιάτο σπίτι και δεν έβρισκα...ήταν όλα άπλυτα και πολλά έλειπαν από τη κουζίνα...

τα έβρισκα στα δωμάτια κάποιον κοριτσιών μουχλιασμένα...

τα μάζευα και τα έπλενα!!!!!!!!!!

μια χρονιά μας το έλεγαν κάποια παιδιά..."έχετε το πιο καθαρό σπίτι..."

αφού στα άλλα δεν μπορούσες να πατήσεις...ήταν πετάμένα πράγματα,ρούχα,πιάτα παντού!!!!!!!!!!!:confused::confused:

Ετσι κάνουν, εγώ τη μέρα που πήγα να γεννήσω του ειπα οτι πάω στο γιατρό να δει την μικρή στον υπερηχο για να μην εχει άγχος, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει και έτσι όταν με το καλό γεννήθηκε η μικρή του το έιπαμε

αχ ακομη θυμαμαι την ημερα που χτυπησε το τηλεφωνο και μου ανηγγειλε ο πατερας μου οτι γεννηθηκε ο αδελφος μου (16 ετων γαιδουρι βεβαια τοτε)

τι ριγος και συγκινηση ηταν αυτη..ανεπαναληπτη..

εγώ θα ήθελα συγκατοικήσουμε!!!:-D:grin:

το πιο καθαρό σπίτι φοιτητών στην αγγλία,ήταν όπου έμενα...αλλά είχα πάντα κάποιον να μου το χαλάει...

θυμάμαι μερικές φορές ότι έψαχνα καθαρό ποτήρι ή πιάτο σπίτι και δεν έβρισκα...ήταν όλα άπλυτα και πολλά έλειπαν από τη κουζίνα...

τα έβρισκα στα δωμάτια κάποιον κοριτσιών μουχλιασμένα...

τα μάζευα και τα έπλενα!!!!!!!!!!

μια χρονιά μας το έλεγαν κάποια παιδιά..."έχετε το πιο καθαρό σπίτι..."

αφού στα άλλα δεν μπορούσες να πατήσεις...ήταν πετάμένα πράγματα,ρούχα,πιάτα παντού!!!!!!!!!!!:confused::confused:

πλακα πλακα ξερω αρκετα ατομα που σπουδασαν εξω και εχουν αναλογες αναμνησεις..ειναι μια εμπειρια νομιζω χρησιμη και αξιομνημονευτη..ισως περισσοτερο απο το να εισαι φοιτητης εδω στην Ελλαδα σε καποια επαρχια..γιατι στο εξωτερικο συναντας και αλλες φυλες του Ισραηλ..

Διαφημίσεις

οκ λοιπον,θα παω να παρω μια βαση για την λεκανη,για να την βαζω εκει.

και για τον μπαμπουλα,τι να της λεω,οποτε τον αναφερει?εγω της λεω οτι δεν εχουμε μπαμπουλα,πηγε σπιτι του.

Και δεν έχετε μπαμπούλα γιατί απλά δεν υπάρχει όχι επειδή πήγε σπίτι του γιατί έτσι θα πιστεύει οτι κάπου υπάρχει μπαμπούλας απλά εσείς του έχετε κάνει έξωση.Ενα ωραίο κόλπο ειναι να κανετε ενα παιχνίδι όταν σου ξαναπεί για το μπαμπουλα.

Θα κλείσεις όλα τα φώτα και θα της πεις, παμε χεράκι χεράκι μεσα στη νύχτα, και μετά ειδες;;;; δεν υπάρχει κάτι μεσα στη νύχτα.. μονο το φως λείπει και αν κάτσεις πολύ ωρα στο σκοτάδι τα ματάκια σου θα συνηθίσουν και θα αρχίσεις να βλέπεις κάτι... τίποτα δεν υπάρχει πουθενά να μας τρομάζει!!!

τζες,εσυ σαν πιο εμπειρη ειχε φοβιες ο θοδωρης?κι αν ναι,τι του ελεγες?

Δεν ειχε φοβίες ο Θοδωρής γιατί δεν άφηνα κανέναν να τον φοβίζει, η ξαδέρφη μου στο χωριό που ειναι 5χρ μεγαλύτερη από το Θοδωρή άρχισε κάποια στιγμή να του λέει τέτοια και τις έβαλα κάτι τσιρίδες μπροστά στο Θοδωρή και συνήλθε και αυτή και ο Θοδωρής.

Και θα κάνεις τα πάντα

Δεν ειχε φοβίες ο Θοδωρής γιατί δεν άφηνα κανέναν να τον φοβίζει, η ξαδέρφη μου στο χωριό που ειναι 5χρ μεγαλύτερη από το Θοδωρή άρχισε κάποια στιγμή να του λέει τέτοια και τις έβαλα κάτι τσιρίδες μπροστά στο Θοδωρή και συνήλθε και αυτή και ο Θοδωρής.

Και θα κάνεις τα πάντα

μπραβο βρε jesgk..

Οπως τα λες ειναι.. θελει επιμονη και μεθοδικοτητα και το δευτερο μαλλον δεν ειναι χαρισμα αλλα κατι που οφειλουμε να δουλευουμε για να βοηθαμε τα παιδια μας..

νομιζω οτι κοντευει η ωρα που οι μισες πατε για φαγητο και οι αλλες μισες σκεφτομαστε το φαγητο και το σχολασμα!

Εγώ πάλι σκέφτομαι να τσιρίξω!!!

Ακόμα νωρίς είναι για σχόλασμα βρε κοπελιά, δε σχολάμε κι απ'τις 12!!

Κορίτσια κάνω μια αγγαρεία εδώ και πόση ώρα. Κοντεύω να τελειώσω και δεν μπορώ λόγω της ΤΡΑΓΙΚΗΣ σύνδεσης ίντερνετ που έχουμε και η οποία δεν διορθώθηκε ακόμα!!!

Αϊ σιχτίρ εδώ μέσα!

Υ.Γ. Προσπ εγώ στην εγκυμοσύνη έπεινα 1 καφέ την ημέρα

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

αμ το αλλο.. που η θεια της νομιζει οτι τωρα που εγω δεν θα μπορω λογω ογκου να κοιμαμαι με τη μικρη οταν θελει, θα πηγαινει εκεινη να το κανει..

σιφυλιαστηκα οταν το ακουσα..

απλα ειπα ορθα και κοφτα πως σκοπος ειναι να μαθει να κοιμαται μονη και οχι με εναλλασομενα ατομα..

ελπιζω το πηρε το μηνυμα...γρρρρρρρρρ...:cool:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...