Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Τι γίνεται με αυτή τη gonal ρε παιδιά, την ψάχνω σαν τρελή στο νησί κ δεν βρίσκω πουθενά... Μόνο στην Αθήνα βρίσκω. Ξεκίνησα τα ενέσιμα και είμαι καλυμμένη μέχρι την Τρίτη βράδυ, αν συνεχίσουμε την ίδια δοση. Έχω αγχωθεί και δεν θα έπρεπε. Τι δίνουν αυτό το φάρμακο αν είναι τόσο δύσκολο?

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ναι αλλά αν μετά βγεις στο μπαλκόνι και είναι μες στη λάσπη και το χώμα γιατί την προηγούμενη έβρεξε, πώς να διατηρήσεις την ηρεμία σου?

Πήγαινε για ένα καφέ να ηρεμήσεις κι εσύ!

Μπα, ψύχωση με το μπαλκόνι! :tongue:

το θεμα πλανου το εχω πληρωσει ΑΠΕΙΡΕΣ φορες αλλα ειναι στο γονιδιο μου τελικα..και θεμα ζωδιου επισης!

Ναι το 'χεις. Χαλαρό άνθρωπο δε σε λένε, είναι η αλήθεια. :tongue:

Καλέ γιατί δουλεύω; Πότε θα πάρω κάνα φράγκο; Ας μου δώσει κάποιος ένα λόγο που κάθομαι εδώ και δουλεύω; (κι έχω και δουλειά, μη κοιτάται που γράφω)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ το κάνω χρόνια!

Τώρα, που θα δουλεύω 7ωρο και θα φεύγω πιο αργά, πρέπει να ξαναρχίσω.

Αχ, ωραία ήταν που έφευγα στις 3 για λίγο, πήγαινα κι έτρωγα σπίτι μου.

Μη σκας, ούτε εγώ το 'χω!

Τα βασικά, για να είναι καθαρό το σπίτι για το παιδί.

Και τι έγινε; Θα μας πούνε ανεπρόκοπες; ΜΙΑ ΣΚΑΣΙΛΑ! :mrgreen:

προσωπικα με ενδιαφερει μονο για το τι θα πουν για το δικο μου σπιτι.. οταν παω σε αλλονων δεν ενδιαφερομαι..ο καθενας επιλεγει να ζει οπως θελει.. εχω πιει νερο και καφε σε κατι ποτηρια που ο Θεος ξερει που ηταν πριν και τι περασε απο μεσα τους αλλα It is ok..

εχω γειτονα ο οποιος ειναι τοσο σιχασιαρης που ποτε δεν τρωει εξω σε αλλο σπιτι η μαγαζι και οπου πανε παιρνει παντα μαζι του ταπερακι με δικο του φαι και σερβιτσιο.. απιστευτη κατασταση..ουτε νερο δεν πινει απο αλλου..

την πεθερα του οταν την κρατανε στο σπιτι τους κατα καιρους την βαζει να τοποθετει τα πηρουνια και αλλα σερβιτσια της σε ξεχωριστο συρταρι..

ο καθενας με τη μουρλα του..

Είναι το μονο πράγμα που δεν μετανιώνω και πάλι το ίδιο θα έκανα. Ουτε για πλάκα δεν θα ήθελα να ειναι κοντά. Δεν υπήρχε περίπτωση να την παλέψω

αυτο νομιζω οτι περιμενα να μου απαντησεις..

Διαφημίσεις

τα χω ξανα πει αλλα δεν πειραζει..

εγω οταν γνωρισα τον ανδρα μου και μεναμε μαζι επρεπε να μαθω ο καθενας να χει το δικο του ποτηρι (αυτο χαριν σε εμενα γενικευτηκε και μονο η κουνιαδα το κανει για τον εαυτο της), τις δικες του πετσετες κλπ

συμφωνω τελικα με το οτι ο καθενας πρεπει να χει δικες του πετσετες ολα τα αλλα τα βρισκω Too much..

η κουνιαδα σκεφθειτε οτι προχθες αφου της επεσε η πετσετα που θα σκουπιζε τα μαλλια της στο πατωμα αντι να την τιναξει (και σιγα τι ειχε το δαπεδο) την πηρε και την επλυνε..

Αυτα τα κανει συνεχεια και προσπαθουμε πολυ με τον ανδρα μου να τα περιοριζουμε αφου δεν μπορουμε να της τα κοψουμε..

το κακο ειναι οτι στις ωρες που περναει με τη μικρη καμια φορα κανει τετοια κουλα πανω στο παιχνιδι.. αλλα προσπαθω να μην δινω παντα σημασια.

Προσπ στην Χριστούλα ανακοινώσατε οτι περιμένει αδερφάκι???

οχι ακομη και δεν νομιζω πριν κανω την περιδεση (αν ειχα υπομονη οχι και πριν τη β επιπεδου)

σιγουρα δεν κατανοει τι σημαινει αυτο αλλα αν της κολλησει να δειχνει την κοιλια μου και να λεει νινι και τελικα κατι παει στραβα και δεν υπαρχει το νινι δεν θα ηθελα να την εχω και να περιμενει κατι η τελος παντων να το ακουω μεχρι να το ξεχασει..

Sorry σκεφτομαι οσα μπορω πρωτιστως για να διαφυλαξω τη δικη μου ψυχολογια στο θεμα αυτο..

Εγώ το κάνω χρόνια!

Τώρα, που θα δουλεύω 7ωρο και θα φεύγω πιο αργά, πρέπει να ξαναρχίσω.

Αχ, ωραία ήταν που έφευγα στις 3 για λίγο, πήγαινα κι έτρωγα σπίτι μου.

Μη σκας, ούτε εγώ το 'χω!

Τα βασικά, για να είναι καθαρό το σπίτι για το παιδί.

Και τι έγινε; Θα μας πούνε ανεπρόκοπες; ΜΙΑ ΣΚΑΣΙΛΑ! :mrgreen:

δεν σκαω,οι φιλοι μας και τα κοντινα μου ατομα που μπαινουν σπιτι μου,με ξερουν χρονια τωρα,δεν παρεξηγουν,οταν δουν το σπιτι ακαταστατο,γιατι καθαρο ειναι.

οταν ερχονται ασχετοι,παιρνουν πρωτα ενα τηλ. ευτυχως κι ετσι προσπαθω να ειναι πιο τακτοποιημενο το σπιτι,οσο μπορω με την μικρη.

κι εγω το'χω αποδεχτει,οτι ποτε δεν θα ειναι στην εντελεια το σπιτι,παρα μονο οταν μεγαλωσει η μικρη.

γιατι τωρα την αφηνω και βγαζει ολα τα ρουχα μου εξω απο το συρταρι και μου ζηταει να της τα βαλω,κι εγω δεν της χαλαω χατηρι.

βγαζει τα παπουτσια της ολα εξω απο το συρταρι και μου ζηταει να της τα βαλω,και τα δικα μου τα παιρνει μονη της απο την παπουτσοθηκη και τα βαζει.

βγαζει ολα τα πετσετακια απο την κουζινα και σκεπαζει τα μωρα της,και πολλα αλλα.

συμβαλλει το παιδι μου κατα πολυ στην τακτοποιηση του σπιτιου!;)

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

δεν σκαω,οι φιλοι μας και τα κοντινα μου ατομα που μπαινουν σπιτι μου,με ξερουν χρονια τωρα,δεν παρεξηγουν,οταν δουν το σπιτι ακαταστατο,γιατι καθαρο ειναι.

οταν ερχονται ασχετοι,παιρνουν πρωτα ενα τηλ. ευτυχως κι ετσι προσπαθω να ειναι πιο τακτοποιημενο το σπιτι,οσο μπορω με την μικρη.

κι εγω το'χω αποδεχτει,οτι ποτε δεν θα ειναι στην εντελεια το σπιτι,παρα μονο οταν μεγαλωσει η μικρη.

γιατι τωρα την αφηνω και βγαζει ολα τα ρουχα μου εξω απο το συρταρι και μου ζηταει να της τα βαλω,κι εγω δεν της χαλαω χατηρι.

βγαζει τα παπουτσια της ολα εξω απο το συρταρι και μου ζηταει να της τα βαλω,και τα δικα μου τα παιρνει μονη της απο την παπουτσοθηκη και τα βαζει.

βγαζει ολα τα πετσετακια απο την κουζινα και σκεπαζει τα μωρα της,και πολλα αλλα.

ετσι ετσι και η δικια μου με τα πετσετακια της κουζινας...

σιγουρα δεν κατανοει τι σημαινει αυτο αλλα αν της κολλησει να δειχνει την κοιλια μου και να λεει νινι και τελικα κατι παει στραβα και δεν υπαρχει το νινι δεν θα ηθελα να την εχω και να περιμενει κατι η τελος παντων να το ακουω μεχρι να το ξεχασει...

Επειδή το έχω περάσει θα σου συμβούλευα να μην πεις τίποτα και να κρατηθείς μέχρι τουλάχιστον τον 5ο μήνα, ακόμα και να φαίνεται η κοιλιά σου (που σίγουρα θα πεταχτεί γρήγορα αφού εισαι αδύνατη.

Του το ανακοίνωσα ένα μήν πριν την Β'επιπέδου ότι περιμένουμε αδερφάκι, από εκείνη τη μέρα όλο χαίδευε την κοιλιά. Οταν όμως ένα μήνα μετά που ειπαν ότι η μικρή μπορεί να ειχε πρόβλημα και έκανα άμνιο πέρασα τραγικές στιγμές αφού προσπαθούσα να μπω στο τρυπάκι της απώλειας ενώ ο Θοδωρής μιλούσε καθημερινά για την αδερφή του, απευθυνθηκα και στην νηπιαγωγό του για να μου έλεγε τρόπους για να τον κάνω να κατανοήσει τυχον χαμό του μωρού, ήθελα να ειμαι προετοιμασμένη.

Εσύ έχεις τουλάχιστον το πλεονέκτημα της ηλικίας της Χριστούλας, καταλαβαίνουν πράγματα αλλά επειδή δεν έχουν την αίσθηση του χρόνου θα γινει σίγουρα πολύ ανυπομονη και πιεστική για το νέο μωράκι, οπότε όσο πιο αργά τοσο καλύτερα

ρε μανάρι θα βρείς τον μπελά σου μετά και δεν θα μπορείς να την μαζευεις, αν κάνεις δεύτερο θα πελαγώσεις

Διαφημίσεις

σας ειπα οτι μαλλον ειμαστε σε καλο δρομο για να κοιμηθουμε σχεδον σερι τα βραδυα? ..ναιιιι.. γινονται και θαυματα.. ελπιζω οτι σε λιγες εβδομαδες θα ειναι και οριστικο.. να προλαβω δηλαδη να κανω και ενα διαλλειμα μεχρι το επομενο επεισοδιο..:tongue:

δεν σας ειπα,τωρα τελευταια η μικρη μου λεει συνεχεια για τον μπαμπουλα κι ολο ρωταω τους παντες αν της εχουν πει κατι για τον μπαμπουλα,και μου λενε οχι.

μονο μια φορα πριν ενα μηνα,ειχε πει κατι για τον μπαμπουλα,η γυναικα του παιδιατρου στην μικρη την ωρα που εκλαιγε,για να σταματησει να τσιριζει και να την εξετασει ο γιατρος,και νομιζα οτι με το κλαμα δεν το ακουσε η μικρη,αλλα μαλλον πως το ακουσε και της εμεινε,γμτ!

και δεν της ειχα πει τιποτα τοτε της χαζης,απο το ζορι μου τοτε να ηρεμησω την μικρη.

και κατι αλλο,ολο την ενοχλει η πανα,μηπως πρεπει ν'αρχισω προσπαθειες να της κοψω την πανα αφου την ενοχλει?

Επειδή το έχω περάσει θα σου συμβούλευα να μην πεις τίποτα και να κρατηθείς μέχρι τουλάχιστον τον 5ο μήνα, ακόμα και να φαίνεται η κοιλιά σου (που σίγουρα θα πεταχτεί γρήγορα αφού εισαι αδύνατη.

αρα κατανοεις πληρως και το γιατι θελω να το καθυστερησω να της το αναγγειλω..

συμφωνω μαζι σου..αν και θα θελα να της το λεω ηδη.. ασε που αυτη νομιζει οτι αν κανουμε μωρο θα ειναι σαν τις κουκλες της και οτι θα το παιρνει αγκαλια και τετοια..

ρε μανάρι θα βρείς τον μπελά σου μετά και δεν θα μπορείς να την μαζευεις, αν κάνεις δεύτερο θα πελαγώσεις

εχεις δικιο.γι'αυτο θ'αργησω να κανω δευτερο.μ'αρεσει που λεω για τα πεθερικα μου αλλα κι εγω δεν παω πισω.

Εσύ έχεις τουλάχιστον το πλεονέκτημα της ηλικίας της Χριστούλας, καταλαβαίνουν πράγματα αλλά επειδή δεν έχουν την αίσθηση του χρόνου θα γινει σίγουρα πολύ ανυπομονη και πιεστική για το νέο μωράκι, οπότε όσο πιο αργά τοσο καλύτερα

Εμένα η ανηψιά μου (4,5-5 χρονών τότε) με ρωτούσε ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που μ' έβλεπε πότε θα γεννήσω. :tongue:

σας ειπα οτι μαλλον ειμαστε σε καλο δρομο για να κοιμηθουμε σχεδον σερι τα βραδυα? ..ναιιιι.. γινονται και θαυματα.. ελπιζω οτι σε λιγες εβδομαδες θα ειναι και οριστικο.. να προλαβω δηλαδη να κανω και ενα διαλλειμα μεχρι το επομενο επεισοδιο..:tongue:

Μπράβοοοοοοοοοο!

Άντε, καλούς ύπνους σου εύχομαι. Ειδικά τώρα έγγυα, θα σου χρειαστούν.

Κορίτσια δεν την παλεύω!

52669.png zZzZzZzZzZ

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...