Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Τι γίνεται με αυτή τη gonal ρε παιδιά, την ψάχνω σαν τρελή στο νησί κ δεν βρίσκω πουθενά... Μόνο στην Αθήνα βρίσκω. Ξεκίνησα τα ενέσιμα και είμαι καλυμμένη μέχρι την Τρίτη βράδυ, αν συνεχίσουμε την ίδια δοση. Έχω αγχωθεί και δεν θα έπρεπε. Τι δίνουν αυτό το φάρμακο αν είναι τόσο δύσκολο?

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Στεγνωτήριο καλή μου! Μου έλυσε τα χέρια!

Αχ, πως σε ζηλεύω!

Μετά λέτε για μένα που κατέβασα κουρτίνες επειδή μύριζαν ψαρίλα:tongue::tongue::tongue:

Εσύ και η Τζες (ακολουθεί η Προσπ) είστε η πιο προχωρημένες περιπτώσεις. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

για το θεμα του οτι αν πανε ολα καλα θα γεννησω Απριλη-Μαη βρισκω τα εξης καλα:

α) ειναι λιγο πριν το καλοκαιρι

β) το καλοκαιρι θα μπορω να ειμαι μονιμα στο εξοχικο

γ) θα χω σαραντησει πριν την εναρξη των δραστηριοτητων της βιβλιοθηκης αρα θα μπορω να συμμετεχω ως ενα βαθμο ελπιζω σημαντικο (και το μωρο να θηλαζει κατω απο το ring sling!)

δ) οταν θα χρονιζει το μωρο το 2012 και θα αρχισει να ειναι πιο κινητικο κια αντιδραστικο (που μεταφραζεται σε εξαρση της ζηλειας μεταξυ των παιδιων) θα ειναι παλι αρχες καλοκαιριου που θα μαι παλι πιο πολυ κοντα στα παιδια αρα δεν θα τα παιξει πολυ η κουνιαδα και αν ειμαι σε θεση το φθινοπωρο του 2012 θα στειλω τη μικρη σε παιδικο σταθμο αρα θα μοιραζονται οι ωρες baby sitting για την κυρα κουνιαδα.

Αν παλι δεν παει κατι καλα στην τρεχουσα εγκυμοσυνη (λεμε τωρα!) οι επομενες προσπαθειες θα ναι μετα το νεο ετος σιγουρα συνεπως θα αλλαξουν τα δεδομενα μιας και τοτε θα μιλαμε για χειμωνιατικη γεννα οπως η κορη μου..ελπιζω ομως οτι δεν θα χρειαστει..

Αχ, πως σε ζηλεύω!

Εσύ και η Τζες (ακολουθεί η Προσπ) είστε η πιο προχωρημένες περιπτώσεις. :tongue:

μπα εγω κατα βαθος ειμαι τεμπελα.. απλα η συμβιωση με ανθρωπους που δεν σεβονται καποια λεπτα θεματα με ωθουν να ειμαι εγω ετσι..βεβαια ειναι και ο τροπος που θεωρω οτι πρεπει να λειτουργω ως νοικοκυρα..μονη μου ομως θα κανα μια φορα στο τοσο και απο βαρεμαρα καποια πραγματα..

χαχα! με λιγα λογια μια συνηθισμενη νορμαλ νοικοκυρα!

elenada οταν εισαι και στο σπιτι το πολυ το κυριε ελεησον το βαριεται και ο παπας..δεν μπορεις να τα κανεις για παντα τακτικα..σε βαραινει η κλεισουρα..

οταν παραλληλα δουλευεις εισαι σε μια ΜΟΝΙΜΗ τσιτα και καποια πραγματα γινονται διαφορετικα ειτε απο εσενα ειτε απο οποιον παρεχει βοηθεια..

η καλυτερα να το πω..με την τσιτα αποφασιζεις ακαριαια τι θα κανεις και το κανεις..

οχι το συνδρομο ανοιγω ντουλαπα πεταω το ρουχο μεσα και οταν θελω κατι ριχνω στο πατωμα οοοοολα τα ρουχα και ψαχουλευω σε ενα βουνο απο αυτα μονο η μανουλα μου το κανει.. απαπαπααααααααα...για αυτο δεν παταω ποτε στα υπνοδωματια χαχα!

λοιπον εχεις δικιο με την δουλεια.οταν δουλευα ειχα πιοο πολυ ορεξη,τωρα εχω βαρεθει.ασε που αν δεν δουλευεις,λες,ελα μωρε εχω χρονο.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

για το θεμα του οτι αν πανε ολα καλα θα γεννησω Απριλη-Μαη βρισκω τα εξης καλα:

α) ειναι λιγο πριν το καλοκαιρι

β) το καλοκαιρι θα μπορω να ειμαι μονιμα στο εξοχικο

γ) θα χω σαραντησει πριν την εναρξη των δραστηριοτητων της βιβλιοθηκης αρα θα μπορω να συμμετεχω ως ενα βαθμο ελπιζω σημαντικο (και το μωρο να θηλαζει κατω απο το ring sling!)

δ) οταν θα χρονιζει το μωρο το 2012 και θα αρχισει να ειναι πιο κινητικο κια αντιδραστικο (που μεταφραζεται σε εξαρση της ζηλειας μεταξυ των παιδιων) θα ειναι παλι αρχες καλοκαιριου που θα μαι παλι πιο πολυ κοντα στα παιδια αρα δεν θα τα παιξει πολυ η κουνιαδα και αν ειμαι σε θεση το φθινοπωρο του 2012 θα στειλω τη μικρη σε παιδικο σταθμο αρα θα μοιραζονται οι ωρες baby sitting για την κυρα κουνιαδα.

Αν παλι δεν παει κατι καλα στην τρεχουσα εγκυμοσυνη (λεμε τωρα!) οι επομενες προσπαθειες θα ναι μετα το νεο ετος σιγουρα συνεπως θα αλλαξουν τα δεδομενα μιας και τοτε θα μιλαμε για χειμωνιατικη γεννα οπως η κορη μου..ελπιζω ομως οτι δεν θα χρειαστει..

ουαου!εχεις κανει ηδη πλανο μεχρι το 2012!δεν παλευεσαι!εγω δεν θελω να κανω μελλοντικα πλανα,γτ παντα κατι στραβο μου καθεται.

ελπιζω να πανε ολα κατευχην προσπ μου.

μπα εγω κατα βαθος ειμαι τεμπελα.. απλα η συμβιωση με ανθρωπους που δεν σεβονται καποια λεπτα θεματα με ωθουν να ειμαι εγω ετσι..βεβαια ειναι και ο τροπος που θεωρω οτι πρεπει να λειτουργω ως νοικοκυρα..μονη μου ομως θα κανα μια φορα στο τοσο και απο βαρεμαρα καποια πραγματα..

κι εγώ βαριέμαι πολλές φορες, προτιμώ δλδ να τακτοποιήσω ντουλάπες και να ξεσκονίσω ή να σιδερώσω παρά να σφουγγαρίσω ή να κάνω μπαλκόνια, με τα άλλα ηρεμω γιατί ειναι στάνταρ η σειρά που θα τα κάνω

Θα περνούσαμε τέλεια μαζί... θα σε κυνηγούσα με το αλυσοπρίονο... ευτυχώς με τα χρόνια έχω καλυτερευσει, όταν ήμουν φοιτήτρια δεν κοιμόμουν αν κάτι καθόταν στραβά, ακόμα και ένα στυλό, κανεις δεν ήθελε να συγκατοικήσει μαζί μου, τυχαίο, δεν νομίζω

τελεια!θα ηθελα να συγκατοικησουμε,μπας και στρωσω.αλλα αν δεν το'χεις,δεν το'χεις!κι εγω μαλλον δεν το'χω!

ουαου!εχεις κανει ηδη πλανο μεχρι το 2012!δεν παλευεσαι!εγω δεν θελω να κανω μελλοντικα πλανα,γτ παντα κατι στραβο μου καθεται.

ελπιζω να πανε ολα κατευχην προσπ μου.

το θεμα πλανου το εχω πληρωσει ΑΠΕΙΡΕΣ φορες αλλα ειναι στο γονιδιο μου τελικα..και θεμα ζωδιου επισης!

Παρολα αυτα.. επειδη εχω αναλαβει και την υποχρεωση της βιβλιοθηκης θα μουν λαθος να μην σκεφτομαι και τις δυνατοτητες μου για τον επομενο χρονο..

για το περι 2012 με εβαλε σε σκεψεις η συζητηση της jesgk για τα παιδια και την επιθετικοτητα τους συν οτι η μικρη τελευταια ειναι παιχνιδιζοντας επιθετικη προς τη θεια της η απλα δεν την ακουει καθολου πραγμα που την κουραζει και την στενοχωρει συχνα και ας μην το παραδεχεται.

Επισης οσες μου χουν πει οτι εχουν δυο μικρα παιδια σε κοντινες ηλικιες καταληγουν οτι δεν την παλευουν απο μια φαση και μετα.. αρα νομιζω οτι πρεπει να συβαλλουμε για την καλυτερη δυνατη αντιμετωπιση.. αρα και καταληγω να τα αναλογιζομαι ολα αυτα..

Διαφημίσεις

κι εγώ βαριέμαι πολλές φορες, προτιμώ δλδ να τακτοποιήσω ντουλάπες και να ξεσκονίσω ή να σιδερώσω παρά να σφουγγαρίσω ή να κάνω μπαλκόνια, με τα άλλα ηρεμω γιατί ειναι στάνταρ η σειρά που θα τα κάνω

Ναι αλλά αν μετά βγεις στο μπαλκόνι και είναι μες στη λάσπη και το χώμα γιατί την προηγούμενη έβρεξε, πώς να διατηρήσεις την ηρεμία σου?

νομιζω οτι αν σε ρωτησω jesgk θα μου πεις οτι η διαφορα ηλικιας μεταξυ Ανδρεινας και Θοδωρη ειναι ιδανικη στο θεμα συνενοησης με το μεγαλο παιδι..αλλα και παλι εκτων υστερων θα ηθελες να ειχαν μικροτερη διαφορα?

Ναι αλλά αν μετά βγεις στο μπαλκόνι και είναι μες στη λάσπη και το χώμα γιατί την προηγούμενη έβρεξε, πώς να διατηρήσεις την ηρεμία σου?

εγω εκνευριζομαι και απλα ξαναμπαινω μεσα και κλεινω τη πορτα!!

παω να ψησω το τοστ μου.. εχω φερει και ιμαμ γα μεσημεριανο.. ξεκινησα να πηγαινοερχομαι με ταπερακια..οτι πιο εκνευριστικο!

Εγώ το κάνω χρόνια!

Τώρα, που θα δουλεύω 7ωρο και θα φεύγω πιο αργά, πρέπει να ξαναρχίσω.

Αχ, ωραία ήταν που έφευγα στις 3 για λίγο, πήγαινα κι έτρωγα σπίτι μου.

τελεια!θα ηθελα να συγκατοικησουμε,μπας και στρωσω.αλλα αν δεν το'χεις,δεν το'χεις!κι εγω μαλλον δεν το'χω!

Μη σκας, ούτε εγώ το 'χω!

Τα βασικά, για να είναι καθαρό το σπίτι για το παιδί.

Και τι έγινε; Θα μας πούνε ανεπρόκοπες; ΜΙΑ ΣΚΑΣΙΛΑ! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

νομιζω οτι αν σε ρωτησω jesgk θα μου πεις οτι η διαφορα ηλικιας μεταξυ Ανδρεινας και Θοδωρη ειναι ιδανικη στο θεμα συνενοησης με το μεγαλο παιδι..αλλα και παλι εκτων υστερων θα ηθελες να ειχαν μικροτερη διαφορα?

Είναι το μονο πράγμα που δεν μετανιώνω και πάλι το ίδιο θα έκανα. Ουτε για πλάκα δεν θα ήθελα να ειναι κοντά. Δεν υπήρχε περίπτωση να την παλέψω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...