Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , LENAKI19 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!Το Σάββατο έκανα την ετ με μια βλαστοκύστη 4ΑΑ.Τη Δευτέρα είχα μια κηλίδα αίμα,κυριολεκτικά μια ομως σε σημείο που έφερα το χαρτί πολύ κοντά.Την τρίτη στο εσώρουχο μου(καθώς φοράω μόνο λευκά αυτές τις μέρες)Υπήρχε καφέ σκούρα στάμπα μεγαλουτσικη.Τις υπόλοιπες μέρες μέχρι και σήμερα πραγματικά νιώθω ότι θα αδιαθετησω,ότι τώρα θα πάω τουαλέτα και θα μου έρθει.Συνοψιζοντας 6μερες μετά από την ετ μου θέλω τόσο πολύ να κάνω ένα τεστ,αλλά είμαι τόσο μεγάλη κότα.Προσπαθω να σκέφτομαι θετικά αλλά μέσα μου υπάρχει μια φωνή που όλη την ώρα λέει ‘δεν θα καταφέρεις ποτέ,δεν θα μείνεις έγκυος,ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ.

Αυτα ήθελα να σας πω,ελπίζω το μήνυμα μου να σας βρίσκει όλες καλά!!

Εγώ θα σου ευχηθώ να έχεις μια τεράστια χωριακη και επίσης να αρχίσεις να σκέφτεσαι και λίγο θετικά 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγώ έχω βαρεθεί το θέμα ντουλάπα και συρτάρια. ρε κορίτσια εγώ τα βάζω τακτοποιημένα και ο άλλος για να πάρει μια μπλούζα ψαχουλεύει και τα κάνει ανάστα ο κύριος:mad::mad::mad::mad: Το ίδιο και στο συρτάρι με τα εσώρουχα. άσε που φοράει 5 μπλούζες και έχει 55 μέσα στη ντουλάπα. Τζάμπα χώρο πιάνουν και με παιδεύουν. Τώρα που θα βγάλω τα χειμερινά όμως θα κάνω καλό ξεκαθάρισμα. τίποτα στο ράφι που να πιάνει άδικα χώρο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το να μην έχεις χώρους ειναι ότι χειρότερο, δυστυχώς έχω και εγώ αυτό το πρόβλημα αλλά προσπαθώ να τα έχω όσο καλύτερα γινεται, θέλω όλα να έχουν το ίδιο μέγεθος και να ειναι σε στήλες ανα χρώματα και είδος.

οχι οχι οχι οχι κοπελια αυτο το συνδρομο δεν το χω.. ισως η κουνιαδα μου σε καποια ειδη (καποτε και αυτο στο φαινεσθαι οχι στα ενδοτερα...πλεον ειναι σε απεριγραπτη αναποδη φαση) αλλα εγω οχι.. και ευχομαι οτι δεν θα το αποκτησω..

αν σε εκτονωνει ομως its ok..

θέλω όλα να έχουν το ίδιο μέγεθος και να ειναι σε στήλες ανα χρώματα και είδος.

Κι εσύ να το κοιτάξεις αυτό κοπελιά!!! :tongue:

χμ.. λετε απο βδομαδα που θα παω στο γιατρο να ανοιξω και τοπικ μανουλες Μαιου 2011???? Αν και οι περισσοτερες δεν θα το χουν ανακαλυψει ακομη..

Ναι, βρε, βιάζεσαι εσύ!

Μια χαρά (ταμάμ που λένε) θα 'ναι ο Μάιος. Θα 'χεις και το καλοκαίρι μπροστά, να ξεπεταχτεί χωρίς να 'χει το φόβο των ιώσεων.

Κι εγώ θα 'θελα μέχρι Ιούνιο, αλλά δε το βλέπω να γίνεται γρήγορα.

Αχ, δεν παλεύεται το καλοκαίρι έγγυος, όπως δεν αντέχω και τη ζέστη.

Πω, πω, πως θα τη βγάλω σήμερα άυπνη; :-(

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

λοιπόν ελεναδίτσα μου ήλιο δεν βλέπω για σήμερα...και σε λίγο θα απλώσω πλυντήριο,να δω πως θα στεγνώσει!!!

αν έχει συννεφιά κι εγώ έχω κακή όρεξη...

υπάρχουν στιγμές που βαριέμαι να κάνω δουλειές τρελά...αλλά δεν γίνεται και να μην κάνω...

εγώ ευτηχώς που έχω το πάνω κάτω(πόσες φορές το έχω πει??χμμμ)

κι ετσί αν είναι κάτω οκ,είμαι πιο ήσυχη...

θέλω όμως να ξέρω νωρίτερα για τις επισκέψεις...

εδώ όμως που μένω,και όλη μέρα να καθαρίζω,πάντα κάτι είναι βρώμικο...μέχρι να καθαρίσω το ένα,έχει λερωθεί το άλλο...

δλδ μόλις έχω σφουγγαρίσει,κάτι θα μας πέσει κάτω και θα γίνει χάλια το πάτωμα,λίγη ζάχαρη,λίγος καφές...(ο αντρούλης μου)

τι να πεις??οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτέ!!!

άσε που έχω τρέλω με το νεροχύτη της κουζίνας,έχουμε χάλια νερό με άλατα, και για να είναι καθαρός ο ανοξείδωτος νεροχύτης πρέπει κάθε μέρα viakal,εννοείται πως δεν το κάνω...αλλά με νευριάζει που γίνεται έτσι...γρανίτη νεροχύτη μόνο κορίτσια να το ξέρετε,δεν φαίνονται τα άλατα!!!

crisitn πως πας με τα μπουμπούκια σου???

φιλάκια!!

πρέπει να έπαθαν μετάλλαξη,γιατί και η δική μου ήσυχη ήταν...πάντως χθες δεν ήταν καλά όλη μέρα..της έδωσα ντεπόν...της έβαλα κρέμα στα δόντια...

στα προηγούμενα δόντια ήταν καλύτερη...

πρινσέσα μου κι εγώ είμαι λίγο καχύποπτη σε τέτοια θέματα...

κι εγώ κοιτάζω το κινητό που και που,αλλά λόγω δουλειάς έχει συχνά νούμερα που δεν είναι αποθηκευμένα...

μηνύματα δεν έχω βρει...όντως τι έγραφε το μην?

δεν μπορώ να τον ελέγχω επειδή είναι εξωτερική δουλειά και ώρες ώρες τα παίρνω...

μπορεί να είναι οπουδήποτε...

συμφωνώ με προσπ,να παρακολουθείς τα πράγματα για ένα διάστημα να δεις τι γίνεται...

ποιος είπε για σεξ???χχαχαχα καλό κι αυτό το ξεχασμένο σπορ!!!!

σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια σχετικα με το προσπερακι Νο 2

για το θεμα με τις δουλειες σκεψου οτι εχω τρεις κουρτινες πλυμενες και με περιμενουν να τις σιδερωσω.. εχθες γυρισα απο το γραφειο και σε ολη τη διαδρομη απλα κρατιομουν με το ζορι να μην κοιμηθω ορθια.. μολις εφθασα σπιτι επεσα με τα ρουχα στο κρεβατι, κοιμηθηκα μιση ωρα και καπακι σηκωθηκα, φαγαμε και μεταξυ του να σιδερωσω η να ασχοληθω με τη μικρη προτιμησα το δευτερο..οπου πηγαμε παιδικη χαρα ολοι μαζι.. σημερα ομως θα κατσω να κανω σιδερο γιατι αναμενω επισκεψεις μεσοβδομαδα.

Δοκίμασες τις να πλύνεις σε λίγες στροφές και τις κρεμάσεις βρεγμένες?

Διαφημίσεις

Εγώ έχω βαρεθεί το θέμα ντουλάπα και συρτάρια. ρε κορίτσια εγώ τα βάζω τακτοποιημένα και ο άλλος για να πάρει μια μπλούζα ψαχουλεύει και τα κάνει ανάστα ο κύριος:mad::mad::mad::mad: Το ίδιο και στο συρτάρι με τα εσώρουχα. άσε που φοράει 5 μπλούζες και έχει 55 μέσα στη ντουλάπα. Τζάμπα χώρο πιάνουν και με παιδεύουν. Τώρα που θα βγάλω τα χειμερινά όμως θα κάνω καλό ξεκαθάρισμα. τίποτα στο ράφι που να πιάνει άδικα χώρο!

κλασσικα.. οτι ειναι διπλωμενο σε στοιβα παντα θελουν να παρουν το ενδοιαμεσα και δεν θα σηκωσουν ΠΟΤΕ προσεκτικα τα πανω για να παρουν αυτο που θελουν, θα πανε να το τραβηξουν και ολα θα ειναι ανω κατω..

το συρταρι με τα εσωρουχα θα ειναι μονιμα μπαχαλο

και οταν θελουν κατι τους λες που ειναι και ΠΟΤΕ δεν το βρισκουν..

ακομη δεν εχει μαθει σε πιο συρταρι ειναι οι δικες του πετσετες!!

Δοκίμασες τις να πλύνεις σε λίγες στροφές και τις κρεμάσεις βρεγμένες?

παντα ετσι τις πλενω και παντα οτα στεγνωνουν ειναι σαν σιδερωμενες αλλα ΠΑΝΤΑ θελω να τις περναω γιατι καπου θα χει καποια τσακιση που δεν στρωνει..

miamama εκει εχετε και υγρασια πολυ..αντε να στεγνωσουν τα ρουχα..

στο γρανιτη αν ειναι σκουρος φαινονται και τα καθαριστικα τον τρωνε και θαμπωνει..

παω να κανω καμια δουλεια κοριτσια..

αχ αυτοί οι άντρες με την ντουλάπα τους!!!!

του παιδιού πάντως είναι τέλεια τακτοποιημένα!!!!

η δική μου καλή...αλλά του άντρα...άστα!!!

εγώ θα ήθελα να γεννήσω πάλι φλεβάρη ή μάρτη ή απρίλη...για να μπει και θάλασσα το μπουμπούκι!!!

Kαλημέρα κορίτσια.

Είμαι ΠΟΛΥ κουρασμένη γμτ! Δεν συνήλθα ακόμα απ' την Κυριακή.

Δεν μπορώ να καταλάβω πως είστε άρρωστες (όπως λέτε εσείς) με τις δουλειές του σπιτιού. Εγώ ΒΑΡΙΕΜΑΙ! Δεν κουράζεστε βρε κορίτσια; Δε θέλετε να ξεκουραστείτε;

Κουρτίνες είχα πλύνει πέρσι, όταν τις πήρα, κι έπλυνα φέτος.

Θα ξαναπλύνω του χρόνου. :D

Καλημέρα είπα; ΚΑΛΗΜΕΡΑ (χαμένες δεν πάνε και οι παραπανίσιες)

λοιπον,οσον αφορα τις δουλειες,κι εγω βαριεμαι,και κακως θα μου πειτε γιατι δεν δουλευω.αλλα ειμαι λιγο τεμπελα.κανω τα βασικα,ξεσκονισμα,σκουπισμα μερα παρα μερα,σφουγγαρισμα 2-3 φορες την εβδομαδα και ειναι λιγο,γτ ειμαστε σε εξοχη,κι η μικρη θελει να ειναι συνεχεια στον κηπο,το σκυλι μεσα εξω,οποτε καταλαβαινετε τι γινεται.

αλλα γενικη κανω 1-2 φορες τον χρονο,στα γενεθλια της μικρης και το καλοκαιρι που κατεβαζω τα καλοκαιρινα.

τζαμια δεν κανω συχνα,παρα μονο τα μπροστινα της αυλης,που λερωνονται συνεχεια,με εκνευριζουν τα τζαμια.την αυλη καθε βδομαδα,εξαιτιας του σκυλου.και το σιδερο το βαριεμαι,κανω της μικρης και τα δικα μας σιδερωνω τα ρουχα μονο,πετσετες και σεντονια τα παταω λιγο.

εχω και προβλημα οργανωσης κι αυτο πρεπει να το κοιταξω,γιατι μαζευω και για να βρω κατι μετα,παλι τα βγαζω ολα εξω,και τα ξανακανω χαλια.επισης οι ντουλαπες μας ειναι ενα χαος.αυτα!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

εχω και προβλημα οργανωσης κι αυτο πρεπει να το κοιταξω,γιατι μαζευω και για να βρω κατι μετα,παλι τα βγαζω ολα εξω,και τα ξανακανω χαλια.επισης οι ντουλαπες μας ειναι ενα χαος.αυτα!

Θα περνούσαμε τέλεια μαζί... θα σε κυνηγούσα με το αλυσοπρίονο... ευτυχώς με τα χρόνια έχω καλυτερευσει, όταν ήμουν φοιτήτρια δεν κοιμόμουν αν κάτι καθόταν στραβά, ακόμα και ένα στυλό, κανεις δεν ήθελε να συγκατοικήσει μαζί μου, τυχαίο, δεν νομίζω

λοιπον,οσον αφορα τις δουλειες,κι εγω βαριεμαι,και κακως θα μου πειτε γιατι δεν δουλευω.αλλα ειμαι λιγο τεμπελα.κανω τα βασικα,ξεσκονισμα,σκουπισμα μερα παρα μερα,σφουγγαρισμα 2-3 φορες την εβδομαδα και ειναι λιγο,γτ ειμαστε σε εξοχη,κι η μικρη θελει να ειναι συνεχεια στον κηπο,το σκυλι μεσα εξω,οποτε καταλαβαινετε τι γινεται.

αλλα γενικη κανω 1-2 φορες τον χρονο,στα γενεθλια της μικρης και το καλοκαιρι που κατεβαζω τα καλοκαιρινα.

τζαμια δεν κανω συχνα,παρα μονο τα μπροστινα της αυλης,που λερωνονται συνεχεια,με εκνευριζουν τα τζαμια.την αυλη καθε βδομαδα,εξαιτιας του σκυλου.και το σιδερο το βαριεμαι,κανω της μικρης και τα δικα μας σιδερωνω τα ρουχα μονο,πετσετες και σεντονια τα παταω λιγο.

χαχα! με λιγα λογια μια συνηθισμενη νορμαλ νοικοκυρα!

elenada οταν εισαι και στο σπιτι το πολυ το κυριε ελεησον το βαριεται και ο παπας..δεν μπορεις να τα κανεις για παντα τακτικα..σε βαραινει η κλεισουρα..

οταν παραλληλα δουλευεις εισαι σε μια ΜΟΝΙΜΗ τσιτα και καποια πραγματα γινονται διαφορετικα ειτε απο εσενα ειτε απο οποιον παρεχει βοηθεια..

η καλυτερα να το πω..με την τσιτα αποφασιζεις ακαριαια τι θα κανεις και το κανεις..

οχι το συνδρομο ανοιγω ντουλαπα πεταω το ρουχο μεσα και οταν θελω κατι ριχνω στο πατωμα οοοοολα τα ρουχα και ψαχουλευω σε ενα βουνο απο αυτα μονο η μανουλα μου το κανει.. απαπαπααααααααα...για αυτο δεν παταω ποτε στα υπνοδωματια χαχα!

λοιπόν ελεναδίτσα μου ήλιο δεν βλέπω για σήμερα...και σε λίγο θα απλώσω πλυντήριο,να δω πως θα στεγνώσει!!!

αν έχει συννεφιά κι εγώ έχω κακή όρεξη...κι εμενα με χαλαει η συννεφια,κι εδω ευτυχως εχει τελεια μερα!

υπάρχουν στιγμές που βαριέμαι να κάνω δουλειές τρελά...αλλά δεν γίνεται και να μην κάνω...

εγώ ευτηχώς που έχω το πάνω κάτω(πόσες φορές το έχω πει??χμμμ)

κι ετσί αν είναι κάτω οκ,είμαι πιο ήσυχη...

θέλω όμως να ξέρω νωρίτερα για τις επισκέψεις...

εδώ όμως που μένω,και όλη μέρα να καθαρίζω,πάντα κάτι είναι βρώμικο...μέχρι να καθαρίσω το ένα,έχει λερωθεί το άλλο...

δλδ μόλις έχω σφουγγαρίσει,κάτι θα μας πέσει κάτω και θα γίνει χάλια το πάτωμα,λίγη ζάχαρη,λίγος καφές...(ο αντρούλης μου)

τι να πεις??οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτέ!!!τα ιδια κι εδω!γι'αυτο λεω τα βασικα κανω,δηλαδη μαζευω συνεχεια το χαος.ο αντρας δεν βοηθαει καθολου,αντιθετα τα βαζει ολα στην μεση!εγω εχω 3 παιδια,σας το εχω ξαναπει.την μικρη,τον αντρα μου και τον σκυλο!

άσε που έχω τρέλω με το νεροχύτη της κουζίνας,έχουμε χάλια νερό με άλατα, και για να είναι καθαρός ο ανοξείδωτος νεροχύτης πρέπει κάθε μέρα viakal,εννοείται πως δεν το κάνω...αλλά με νευριάζει που γίνεται έτσι...γρανίτη νεροχύτη μόνο κορίτσια να το ξέρετε,δεν φαίνονται τα άλατα!!!αυτο με τα αλατα κι εγω το εχω βαρεθει!

crisitn πως πας με τα μπουμπούκια σου???

φιλάκια!!

σημερα δεν δουλευει ο αντρας μου και θελω να μου κανει μερικες δουλειες,οπως να μου βαλει βρυσες στην αυλη και στο μπαλκονι,αλλα δεν σηκωνεται!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Θα περνούσαμε τέλεια μαζί... θα σε κυνηγούσα με το αλυσοπρίονο... ευτυχώς με τα χρόνια έχω καλυτερευσει, όταν ήμουν φοιτήτρια δεν κοιμόμουν αν κάτι καθόταν στραβά, ακόμα και ένα στυλό, κανεις δεν ήθελε να συγκατοικήσει μαζί μου, τυχαίο, δεν νομίζω

Μετά λέτε για μένα που κατέβασα κουρτίνες επειδή μύριζαν ψαρίλα:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...