Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• ΕΚανα την ωοληψια μου σήμερα κορίτσια .. σαν διαδικασία δεν κατάλαβα κάτι αλλά επειδή έβγαλα 18 ωάρια έπαθα υπερδιέγερση… ζαλίστηκα δυο φορές οι μαιες καημένες είχαν αγχωθεί … αλλά ρινταηει τέλος καλά όλα καλά !!! Τώρα σπίτι πρισμενη φουσκωμένη είμαι αλλά νιώθω καλύτερα !!💪

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κaλημέρα σε όλες!!! Σήμερα έχω τρελό πήξιμο στη δουλειά, ουφ, είναι και ο καιρός περίεργος και δεν ειμαι και στα καλύτερά μου.

ΜyPrincess υπομονή με τη Ναταλίτσα, θα στρώσει, τώρα για το σύζυγο, εγώ δεν εμπιστεύομαι ούτε τη μύγα που πετάει έτσι ειμαι η πλεόν ακατάλληλη να εκφέρω γνώμη αφού πάντου βλέπω ενδείξεις,με όλους τους συντρόφους μου ήμουν έτσι γι'αυτό και δεν μπορώ να ξεχωρίσω αν είναι διαιίσθηση ή ψύχωση δική μου

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημέρα κορίτσια.

Είμαι ΠΟΛΥ κουρασμένη γμτ! Δεν συνήλθα ακόμα απ' την Κυριακή.

Δεν μπορώ να καταλάβω πως είστε άρρωστες (όπως λέτε εσείς) με τις δουλειές του σπιτιού. Εγώ ΒΑΡΙΕΜΑΙ! Δεν κουράζεστε βρε κορίτσια; Δε θέλετε να ξεκουραστείτε;

Κουρτίνες είχα πλύνει πέρσι, όταν τις πήρα, κι έπλυνα φέτος.

Θα ξαναπλύνω του χρόνου. :D

Δεν κοιμήθηκα και καλά - με πιάνουν αϋπνίες πότε πότε, έχω ένα θέμα - κι έχω τις μαύρες μου. Ο μικρός κοιμήθηκε αργά (9+ αργά για τα δικά του δεδομένα) και με το ζόρι σηκώθηκε στις 8, με καθυστέρησε, αμάν να τον πάω στον παιδικό.

Ουφ, μύλος.

Μαράκι, δεν ξέρω τι να σου πω για τα καμώματα του άντρα σου. Εγώ είμαι πολύ αναίσθητη, γενικώς δε ζηλεύω. Αλλά - για να 'χω το κεφάλι μου ήσυχο - πότε πότε τσεκάρω κι εγώ το κινητό του. ;)

Αυτό που λέει η Προσπ είναι το βασικό, ΤΙ ακριβώς έλεγε το μήνυμα; Και τώρα, αν ήταν όντως κάτι, θα 'χει το νου του τώρα, οπότε δεν ξέρω τι θα καταφέρεις να μάθεις.

Πάνω απ' όλα κοίτα να είσαι εσύ καλά! Να παίρνεις τη μικρή και να βγαίνετε, να την πηγαίνεις έστω σε κανένα πάρκο, να ξεδίνει. Μην κλείνεσαι σπίτι όλη μέρα, θα πάθουν τα νεύρα σου! Ή πήγαινε σε φίλους με παιδιά. Όπου μπορείς τέλος πάντων.

Κοίτα, πρώτα απ' όλα, τον εαυτό σου!!!

Καλημέρα είπα; ΚΑΛΗΜΕΡΑ (χαμένες δεν πάνε και οι παραπανίσιες)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ενταξει κουραζομαστε αλλα δεν μπορουμε και να τα αφησουμε στην μοιρα τους..

πχ εγω σκουπιζω και σφουγγαριζω δυο φορες την εβδομαδα (το σκουπισμα καθημερινα σε κουζινα και μπανιο) γιατι ειμαστε 3 ενηλικες και ενα παιδι.. Λιγο πολυ ολοι δεν προσεχουμε και ξερω και καποιον που δεν προσεχει καθολου..μα καθολου λεμε..οτι περναει απο τα χερια του βρισκεται στο πατωμα..

Οι αλλες δουλειες οι γενικες γινονταν καποτε τακτικα τωρα ομως τα κανουμε σε συχνα διαστηματα αλλα πιο αραια απο την αρχη. Και βοηθαει και ο ανδρας μου..

εμενα το προβλημα μου εινια οτι αν θεωρω οτι το σπιτι μου ειναι μπαχαλο δεν καλω κοσμο.. για αυτο και παντα θελω να το ξερω τουλαχιστον μια μερα πισω.

Δεν μπορω να δεχθω κοσμο και να μην ειμαι συγυρισμενη.. προχθες ηρθε μια φιλη τελευταια στιγμη και σχεδον απροειδοποιητα και ειχα εκνευρισμο που με ευρισκε ανω κατω..με καθησυχαζε το οτι ξερω πως και εκεινη ποτε δεν κανει δουλειες και εχει μονιμο προσωπικο στο σπιτι να της φροντιζει τα παιδια και το σπιτι..

Διαφημίσεις

εμενα το προβλημα μου εινια οτι αν θεωρω οτι το σπιτι μου ειναι μπαχαλο δεν καλω κοσμο.. για αυτο και παντα θελω να το ξερω τουλαχιστον μια μερα πισω.

Δεν μπορω να δεχθω κοσμο και να μην ειμαι συγυρισμενη.. προχθες ηρθε μια φιλη τελευταια στιγμη και σχεδον απροειδοποιητα και ειχα εκνευρισμο που με ευρισκε ανω κατω..με καθησυχαζε το οτι ξερω πως και εκεινη ποτε δεν κανει δουλειες και εχει μονιμο προσωπικο στο σπιτι να της φροντιζει τα παιδια και το σπιτι..

Ολες λίγο πολύ έχουμε τα θεματάκια μας με την καθαριότητα, εγώ αυτό που θέλω ειναι αν τύχει και έρθει κάποιος απροειδοποίητα να ειναι το σπιτι καθαρό γιάυτό και σε καθημερινή βάση κάτι κάνω, ίσως όχι όλα μαζί αλλά εναλλάξ, όλα μαζί το Σάββατο!! Γι'αυτό και όταν ο Στ αφήνει πράγματα στην μέση με κάνει έξαλλη, δεν θέλω να υπάρχει τίποτα στη μέση και με τα παιδιά το έχω καταφέρει σε ένα βαθμο αφού ενώ θα παίξουν μετά θα τα μαζεψουν. Το βράδυ όταν πάμε για ύπνο πρεπει απαραίτητα να εινα ο νεροχύτης καθαρός και το πρωί όταν φευγουμε στρωμένα κρεβάτια και τίποτα στη μέση, εχω κι εγώ τα ψυχαναγκαστικά θεματά μου.Εχω και τα θεματάκια μου με τις ντουλάπες που θέλω όλα να ειναι σε σειρά.. από κάπου το βγάζω το Χιλτερικό σίγουρα

καλο.. thanks miamama..

ποσο θα προτιμουσα να μουν σπιτι και να ασχολουμουν με τη μικρη και τις δουλιτσες μου..αλλα να μπορω να μετακινουμαι καπως..οχι να μαι ταβλα.. εδω στο γραφειο βαριεμαι..ειλικρινα βαριεμαι.. αντε δηλαδη να κανω περιδεση και η που να μην ξαναπατησω μεχρι να γεννησω η να δουλευω 4ωρα..

εγω απλα ξερω οτι μπορω να επιβιωσω και χωρις να χω κανει παντζουρια, πορτες, χαλια κλπ απλα και παλι μεσα μου θα με ενοχλει..

Να το κοιτάξεις αυτό κοπελιά! :mrgreen:

Βρε Προσπ πολύ ΠΟΛΥ πολύ χάρηκα που πάει καλά το προσπεράκι Νο2!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Κι εγώ κάνω κάτι λίγα κάθε μέρα βρε παιδιά - εγώ έχω ψυχαναγκαστικό με το να είναι όλα στη θέση τους - αλλά όχι να σκουπίζω και να σφουγγαρίζω 2 φορές τη βδομάδα ή να κάνω πατζούρια, κουρτίνες, κλπ, βαριά πράγματα κάθε 2 βδομάδες.

(ή να συμμαζεύω τις ντουλάπες ΚΑΘΕ βδομάδα ;))

Καλέ ξεκουραστείτε και λιγάκι! Κάντε λίγο μπωτέ! Με το ζόρι το προλαβαίνω εγώ, που δεν είμαι με το σφουγγαρόπανο στο χέρι όλη την ώρα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Ολες λίγο πολύ έχουμε τα θεματάκια μας με την καθαριότητα, εγώ αυτό που θέλω ειναι αν τύχει και έρθει κάποιος απροειδοποίητα να ειναι το σπιτι καθαρό γιάυτό και σε καθημερινή βάση κάτι κάνω, ίσως όχι όλα μαζί αλλά εναλλάξ, όλα μαζί το Σάββατο!! Γι'αυτό και όταν ο Στ αφήνει πράγματα στην μέση με κάνει έξαλλη, δεν θέλω να υπάρχει τίποτα στη μέση και με τα παιδιά το έχω καταφέρει σε ένα βαθμο αφού ενώ θα παίξουν μετά θα τα μαζεψουν. Το βράδυ όταν πάμε για ύπνο πρεπει απαραίτητα να εινα ο νεροχύτης καθαρός και το πρωί όταν φευγουμε στρωμένα κρεβάτια και τίποτα στη μέση, εχω κι εγώ τα ψυχαναγκαστικά θεματά μου.Εχω και τα θεματάκια μου με τις ντουλάπες που θέλω όλα να ειναι σε σειρά.. από κάπου το βγάζω το Χιλτερικό σίγουρα

να θυμασαι.. θαυμαζω τους ανθρωπους που χουν την ντουλαπα τους σε σειρα..

η μανα μου μεχρι σημερα ειναι τελειως απαραδεκτη σε αυτο το θεμα.. ετσι ως παιδακι οταν ανοιγα την ντουλαπα της γιαγιας μου και τα εβλεπα ολα τακτοποιημενα, διπλωμενα και να μοσχομυριζουν ειχα την επιθυμια να κλειστω εκει μεσα και να το απολαμβανω.. τετοιο θεμα λεμε!

Εγω δεν ειμαι ιδιαιτερα τακτικη με τη ντουλαπα και αυτο λογω ελλειψης χωρου περισσοτερο αλλα και παλι τα χω μοιρασμενα και την αναδιαρθρωνω κατα καιρους (τελευταια τα χω φορτωσει στον κουκο)

Να το κοιτάξεις αυτό κοπελιά! :mrgreen:

Βρε Προσπ πολύ ΠΟΛΥ πολύ χάρηκα που πάει καλά το προσπεράκι Νο2!!!

σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια σχετικα με το προσπερακι Νο 2

για το θεμα με τις δουλειες σκεψου οτι εχω τρεις κουρτινες πλυμενες και με περιμενουν να τις σιδερωσω.. εχθες γυρισα απο το γραφειο και σε ολη τη διαδρομη απλα κρατιομουν με το ζορι να μην κοιμηθω ορθια.. μολις εφθασα σπιτι επεσα με τα ρουχα στο κρεβατι, κοιμηθηκα μιση ωρα και καπακι σηκωθηκα, φαγαμε και μεταξυ του να σιδερωσω η να ασχοληθω με τη μικρη προτιμησα το δευτερο..οπου πηγαμε παιδικη χαρα ολοι μαζι.. σημερα ομως θα κατσω να κανω σιδερο γιατι αναμενω επισκεψεις μεσοβδομαδα.

δεν αντεξα να τα διαβασω ολα..

Λοιπον αν ΔΕΝ στρωνουν μετα τα 2, ΕΧΩ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..Δεν αντεχω αλλο, κανει οτι να ναι..Ο υπνος εχει παει περιπατο και τα νευρα μου κροσια!! Οταν λεω μη ειναι σαν να μην μιλαω καθολου, τι ειναι αυτη καλε;;; Εμενα ηταν αγγελουδι..Βεβαια καταλαβαινει οτι δεν πρεπει..

σε καταλαβαινω.κι εμενα τα ιδια,δεν θελει να κοιμηθει,γκρινιαζει με το παραμικρο και πολλα αλλα.υπομονη,θα περασει κι αυτη η φαση,περναει γρηγορα ο καιρος με τα ζουζουνια μας.παντως εγω ξερω οτι μετα τα δυο γινονται πιο απαιτητικα και θελουν να τα κανουν ολα μονα τους.ο παιδικος σταθμος μονο νομιζω οτι τους κανει πολυ καλο,γτ μαθαινουν να μοιραζονται,και να πειθαρχουν.

Πρεπει να αρχισω λεξοτανιλ..Που θα τα αρχισω..Σημερα βρηκα στο κινητο του αντρα υποπτο μηνυμα απο αγνωστο αριθμο..Την εκανα την κατινια μου και πηρα και βγηκε μια κοπελιτσα..Μετα που τον ρωτησα δηθεν αδιαφορα ειπε οτι ηταν ΑΓΝΩΣΤΟ νουμερο..(Δεν ηταν αποθηκευμενο οντως)..Κανονικα θα τον πιστευα, αλλα κατι μου λεει οτι μου λεει ψεματα..Θα δειξει..

Δεν εχω καθολου κεφια..καληνυχτα

δεν ξερω κι εγω τι να πω για το μηνυμα,μαλλον θα εισαι πολυ καχυποπτη απο δω και περα,και λογικο ειναι.ελπιζω να μην ειναι τιποτα,αλλα κι η σταση του αντρα σου δεν βοηθαει στο να καταλαγιασει τους φοβους σου,και τυχον ανασφαλειες.πρεπει να κανετε μια καλη συζητηση ομορφα κι ωραια και να του εξηγησεις πως νιωθεις,κι οτι δεν εισαι ευτυχισμενη.

Ελενάκι παιδικό πάρτυ χωρίς παιδάκια δεν γίνεται. Εγώ στο φιλικό μου περιβάλλον μια φίλη έχω η οποία γέννησε ένα χρόνο μετά απο μένα. Ούτε στο σόι μου έχω παιδάκια. Απο το σόι μόνο τη μαμά μου καλώ. Τα παιδάκια είναι απο γειτονιά και εγγόνια φίλων της πεθεράς.

Ένα θεματάκι με την καθαριότητα το έχω και ίσως ώρες ώρες είμαι υπερβολική αλλά δεν μπορώ να ξεκουραστώ αν έχω κάτι μέσα στο μυαλό μου. Καναπέδες τραβάω σχεδόν κάθε 15νθήμερο, παντζούρια κοι κουρτίνες πλένω ανα δίμηνο τρίμηνο και στα πολλά κρύα απλώς τα περνάω έξω με το λάστιχο και μέσα με κουβά και βιτέξ, το καλοκαίρι που δεν έχει χαλιά σφουγγαρίζω σχεδόν κάθε μέρα γιατί όλο και κάτι θα πέσει και θα λεκιάσει, μετά απο κάθε μαγείρεμμα πλένω νεροχύτη και πάγκο και τουλάχιστον τα κάτω ντουλάπια γιατί άνοιξε κλείσε ντουλάπια συρτάρια αφήνουν σημάδια και νερά ίσως τρέξουν απο το νεροχύτη , μετά που όρεξη για σεξ και τα συναφή:confused:

καταλαβα.εγω ευτυχως ολες οι φιλες μου κι οι κουμπαροι μου εχουν παιδακια,οποτε δεν χρειαζεται να καλεσω ασχετους.ασχετους εννοω και τα ξαδερφια μας,που ενω εχουν παιδια δεν τους καλω,τα κανω πιο κλειστα τα γενεθλια.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

να θυμασαι.. θαυμαζω τους ανθρωπους που χουν την ντουλαπα τους σε σειρα..

η μανα μου μεχρι σημερα ειναι τελειως απαραδεκτη σε αυτο το θεμα.. ετσι ως παιδακι οταν ανοιγα την ντουλαπα της γιαγιας μου και τα εβλεπα ολα τακτοποιημενα, διπλωμενα και να μοσχομυριζουν ειχα την επιθυμια να κλειστω εκει μεσα και να το απολαμβανω.. τετοιο θεμα λεμε!

Εγω δεν ειμαι ιδιαιτερα τακτικη με τη ντουλαπα και αυτο λογω ελλειψης χωρου περισσοτερο αλλα και παλι τα χω μοιρασμενα και την αναδιαρθρωνω κατα καιρους (τελευταια τα χω φορτωσει στον κουκο)

Το να μην έχεις χώρους ειναι ότι χειρότερο, δυστυχώς έχω και εγώ αυτό το πρόβλημα αλλά προσπαθώ να τα έχω όσο καλύτερα γινεται, θέλω όλα να έχουν το ίδιο μέγεθος και να ειναι σε στήλες ανα χρώματα και είδος.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...