Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• ΕΚανα την ωοληψια μου σήμερα κορίτσια .. σαν διαδικασία δεν κατάλαβα κάτι αλλά επειδή έβγαλα 18 ωάρια έπαθα υπερδιέγερση… ζαλίστηκα δυο φορές οι μαιες καημένες είχαν αγχωθεί … αλλά ρινταηει τέλος καλά όλα καλά !!! Τώρα σπίτι πρισμενη φουσκωμένη είμαι αλλά νιώθω καλύτερα !!💪

• Λουλούδια 3

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν ξέρω τί γίνεται στην Αθήνα αλλά εδώ ο κόσμος μπάινει στο σπίτι σου για να κοτσομπολέψει. Φαντάσου να βγούν για τσιγάρο στο μπαλκόνι και να είναι τα παντζούρια βρώμικα!

βρε βικακι,εννοειται οτι θα τα καθαρισεις τα πατζουρια.

αλλα εγω αν ειναι να εχω τετοιους καλεσμενους στο παρτυ του παιδιου μου καλυτερα να μην κανω τιποτα.εγω καλω ατομα δικα μου που θα ερθουν γιατι αγαπουν το παιδι μου,οχι για να με σχολιασουν.τους υπολοιπους κακεντρεχεις τους κραταω εξω απο το σπιτι μου.

μετα που θα μεγαλωσει το παιδι και θα ερχονται αγνωστες με τα παιδια τους απο το σχολειο,ενταξει.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

και εμενα μου αρεσει να κανω γενεθλια αλλα δεν ειμαι σαν την jesgk εφευρετικη και ικανη για εντυπωσιασμους.

Αν εχω ομως διαθεση και χρημα κανω οτι μπορω..και οταν δεν εχω παλι κανω οτι μπορω νομιζω..

αυτα..

καλο μεσημερι εφαγα του σκασμου, δουλεψα κιολας και εχω και ενα στομαχι χαλια..(αλλο και αυτο..και τρωω και ανακατευομαι)

παω σπιτι..

bye!

αλλα εγω αν ειναι να εχω τετοιους καλεσμενους στο παρτυ του παιδιου μου καλυτερα να μην κανω τιποτα.εγω καλω ατομα δικα μου που θα ερθουν γιατι αγαπουν το παιδι μου,οχι για να με σχολιασουν.τους υπολοιπους κακεντρεχεις τους κραταω εξω απο το σπιτι μου.

μετα που θα μεγαλωσει το παιδι και θα ερχονται αγνωστες με τα παιδια τους απο το σχολειο,ενταξει.

εγω παντζουρια κανω επειδη χρειαζονται και αυτα δυο φορες το χρονο γιατι ειναι ξυλινα..μια το μηνα κανω τζαμια..

τελικα επλυνα τις κουρτινες με τα γατζακια..και δεν μουρμουρισε η κουνιαδα γιατι προφανως ξερει καλα οτι ειναι βαβουρα να τα βαζεις και να τα βγαζεις.. μαλιστα εχθες πηρε πρωτοβουλια να αποθηκευσει τη μια διπλωμενη με τα γατζακια..καθως οπως ειπε "ειναι πλαστικο και ημιδιαφανες δεν θα παθει τιποτε η κουρτινα.." εντυπωσιαστηκα ομολογω!

γεια σου εγκυουλα!να τρως καλα!καλη ξεκουραση!

εγω παντως οταν παω σε παρτυ,παω για να περασω καλα με το παιδι μου,οχι να δω αν εχει καποια καθαρα πατζουρια.

θα κουτσομπολεψω μονο αν δεν μ'αρεσει η συμπεριφορα των γονιων προς το παιδι ή προς εμας.

κι αυτο νομιζω οτι ειναι το φυσιολογικο.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

καλά τα λες ελεναδίτσα μου,αλλά όταν αυτοί οι "καλοί" άνθρωποι είναι μέσα στο σόι...τι κάνεις???

γι'αυτό σκέφτηκα τα επόμενα γενέθλια μήπως τα κάναμε μόνο με παιδάκια και τους γονείς τους!!!

όταν λέω σόι εννοώ...την γιαγιά μου και τον παππού μου που θα πούνε διάφορες βλακείες!!!

την αδερφή της μαμάς μου,που κοιτάζει με κακία,και ζηλεύει!!

την κουνιάδα μου που πέρσυ μας τα έκανε σκ#$@...

πετάνε τις μ@#$% και δεν τους νοιάζει...

και δεν γίνεται να μην τους καλέσω...

γιάυτό ή παιδότοπο(σιγά μην έρθουν) ή μόνο παιδάκια...

αλλά θέλω να καλέσω την μαμά μου,τον μπαμπά μου και την αδερφή μου...

την κουνιάδα όχι...

άστε μύλος κατάσταση!!!!!!

δεν την παλευω...........

τα εχω δει ολα ......

μπηκα για μια καλησπερα μονο και διαβασα το πιο απιστευτοοοοοοοοοοο

ρε συ Δημητρουλα,εισαι εγκυος ρε παιδι?

Παναγια μου κοριτσι μου,δεν ξερεις πως εχω συγκινηθει !!!!

ειλικρινα,να πανε ολα καλα κοριτσι μου!!!!

η χαρα μου ειναι μεχρι το ταβανι!!!

συγχαρητηρια και στον συζυγο!!!!

στο ξενοδοχειο διπλα στο σπιτι μου,εχει κρητικη βραδια,και παιζει το τραγουδι του Σφακιανακη που λεει ,αγαλματα..να γινομασταν αγαλματα,αυτην την αγια ωρα ,ετουτη τη στιγμη,να πεθαινα,μες στα χερια σου να πεθαινα ,να πεθαινες μες στα χερια μου κι εσυ...και το αφιερωνω στην προσπερινα και στον συζυγουλη της!

μου το τραγουδουσε ο συζυγος μου,οταν ημασταν στα μελια και ομολογω ,μου αρεσε πολυ το νοημα.....

υγ.ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ χιχι

kKhCp3.png

b5ebp2.png

δεν την παλευω...........

τα εχω δει ολα ......

μπηκα για μια καλησπερα μονο και διαβασα το πιο απιστευτοοοοοοοοοοο

ρε συ Δημητρουλα,εισαι εγκυος ρε παιδι?

Παναγια μου κοριτσι μου,δεν ξερεις πως εχω συγκινηθει !!!!

ειλικρινα,να πανε ολα καλα κοριτσι μου!!!!

η χαρα μου ειναι μεχρι το ταβανι!!!

συγχαρητηρια και στον συζυγο!!!!

στο ξενοδοχειο διπλα στο σπιτι μου,εχει κρητικη βραδια,και παιζει το τραγουδι του Σφακιανακη που λεει ,αγαλματα..να γινομασταν αγαλματα,αυτην την αγια ωρα ,ετουτη τη στιγμη,να πεθαινα,μες στα χερια σου να πεθαινα ,να πεθαινες μες στα χερια μου κι εσυ...και το αφιερωνω στην προσπερινα και στον συζυγουλη της!

μου το τραγουδουσε ο συζυγος μου,οταν ημασταν στα μελια και ομολογω ,μου αρεσε πολυ το νοημα.....

υγ.ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ χιχι

που εισαιιιιιιιιι!!!!!!!!!! πες μας και αλλα πες μας και αλλα!!!! με εχει φαει το αγχος!!! θελω λεπτομερειες!!!

δεν αντεξα να τα διαβασω ολα..

Λοιπον αν ΔΕΝ στρωνουν μετα τα 2, ΕΧΩ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..Δεν αντεχω αλλο, κανει οτι να ναι..Ο υπνος εχει παει περιπατο και τα νευρα μου κροσια!! Οταν λεω μη ειναι σαν να μην μιλαω καθολου, τι ειναι αυτη καλε;;; Εμενα ηταν αγγελουδι..Βεβαια καταλαβαινει οτι δεν πρεπει..

Πρεπει να αρχισω λεξοτανιλ..Που θα τα αρχισω..Σημερα βρηκα στο κινητο του αντρα υποπτο μηνυμα απο αγνωστο αριθμο..Την εκανα την κατινια μου και πηρα και βγηκε μια κοπελιτσα..Μετα που τον ρωτησα δηθεν αδιαφορα ειπε οτι ηταν ΑΓΝΩΣΤΟ νουμερο..(Δεν ηταν αποθηκευμενο οντως)..Κανονικα θα τον πιστευα, αλλα κατι μου λεει οτι μου λεει ψεματα..Θα δειξει..

Δεν εχω καθολου κεφια..καληνυχτα

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

Ελενάκι παιδικό πάρτυ χωρίς παιδάκια δεν γίνεται. Εγώ στο φιλικό μου περιβάλλον μια φίλη έχω η οποία γέννησε ένα χρόνο μετά απο μένα. Ούτε στο σόι μου έχω παιδάκια. Απο το σόι μόνο τη μαμά μου καλώ. Τα παιδάκια είναι απο γειτονιά και εγγόνια φίλων της πεθεράς.

Ένα θεματάκι με την καθαριότητα το έχω και ίσως ώρες ώρες είμαι υπερβολική αλλά δεν μπορώ να ξεκουραστώ αν έχω κάτι μέσα στο μυαλό μου. Καναπέδες τραβάω σχεδόν κάθε 15νθήμερο, παντζούρια κοι κουρτίνες πλένω ανα δίμηνο τρίμηνο και στα πολλά κρύα απλώς τα περνάω έξω με το λάστιχο και μέσα με κουβά και βιτέξ, το καλοκαίρι που δεν έχει χαλιά σφουγγαρίζω σχεδόν κάθε μέρα γιατί όλο και κάτι θα πέσει και θα λεκιάσει, μετά απο κάθε μαγείρεμμα πλένω νεροχύτη και πάγκο και τουλάχιστον τα κάτω ντουλάπια γιατί άνοιξε κλείσε ντουλάπια συρτάρια αφήνουν σημάδια και νερά ίσως τρέξουν απο το νεροχύτη , μετά που όρεξη για σεξ και τα συναφή:confused:

δεν αντεξα να τα διαβασω ολα..

Λοιπον αν ΔΕΝ στρωνουν μετα τα 2, ΕΧΩ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..Δεν αντεχω αλλο, κανει οτι να ναι..Ο υπνος εχει παει περιπατο και τα νευρα μου κροσια!! Οταν λεω μη ειναι σαν να μην μιλαω καθολου, τι ειναι αυτη καλε;;; Εμενα ηταν αγγελουδι..Βεβαια καταλαβαινει οτι δεν πρεπει..

Πρεπει να αρχισω λεξοτανιλ..Που θα τα αρχισω..Σημερα βρηκα στο κινητο του αντρα υποπτο μηνυμα απο αγνωστο αριθμο..Την εκανα την κατινια μου και πηρα και βγηκε μια κοπελιτσα..Μετα που τον ρωτησα δηθεν αδιαφορα ειπε οτι ηταν ΑΓΝΩΣΤΟ νουμερο..(Δεν ηταν αποθηκευμενο οντως)..Κανονικα θα τον πιστευα, αλλα κατι μου λεει οτι μου λεει ψεματα..Θα δειξει..

Δεν εχω καθολου κεφια..καληνυχτα

Πρινσέσα υπομονή και μόνο υπομονή. ένα μέτρο μπομπιράκια και σε 5 λεπτά μέσα μπορούν να σου κάνουν το σπίτι αγνώριστο:mad::-x:-x

Όσο για τον αντρούλη ............. τί να πώ τώρα?????? Δεν μπορείς να απορρίψεις την σκέψη, αλλά ούτε και σίγουρο είναι. Θα μπορούσε να είναι απλά μια παρεξήγηση. Κοίτα να σου πώ την αλήθεια εγώ στη ζωή μου είμαι πολύ καχύποπτη, τα λάθος νούμερα, παρεξήγηση, σύμπτωση κλπ τα έχω κλασικές δικαιολογίες αλλά φταίει η καχυποψία μου.Ίσως κάποιοι παράγοντες στη ζωή μου να με έκαναν έτσι και η αλήθεια είναι πώς η όλη στάση μου με κούρασε κάποια στιγμή. Το μυαλό μου ήταν διαρκώς απασχολημένο με σκέψεις που το περιτρυγύριζαν. Θα ήθελα να είμαι εντελώς διαφορετική. Το άλλο άκρο. Είτε αναίσθητη, είτε αφελής είτε απλώς αδιάφορη.

Σίγουρα σε προβλημάτισε το γεγονός, ίσως καλύτερα να μην ανέφερες τίποτα και να παρακολουθούσες σιωπηλά γιατί αν ήταν κάτι τώρα θα είναι σίγουρα πιο προσεκτικός.

καλημερα σε ολες!

cristin σε υπερ ευχαριστω για ολες τις ευχες σου (τελικα πιανουν οπως αποδεικνυεται στην πραξη! ;) ) και για την σουπερ αφιερωση αλλα και για την αγαπη που μας στελνεις.. ξερεις οτι ειναι αμοιβαια τα συναισθηματα..

εχθες εκανα και την επαναληπτικη χοριακη και απο οτι ειδα συγκριτικα και με τις τιμες της κορης μου παμε καλα και οπως πρεπει.

Τωρα ειμαστε on the way να μας δει ο γιατρος την ερχομενη Δευτερα., πρωτα ο Θεος.

Myprincess το θεμα ειναι τι εγραφε το μηνυμα.. απο κει και υστερα δεν μπορουμε να σου πουμε και κατι πανω σε αυτο το θεμα.. δηλαδη η θα σου πουμε μην ανησυχεις λαθος ηταν σιγουρα η θα σου πουμε οτι κατι τρεχει.. εσυ ηδη στο μυαλο σου εχεις την απαντηση που νοιωθεις οτι ταιριαζει ασχετα ποια ειναι σωστη και ποια οχι..

με την κινηση να δεις το κινητο του ανοιξες εναν ασκο ειτε με λογο ειτε χωρις λογο..και εγω το χω κανει και ναι μεν μου δειξε κατι που δεν ηξερα αλλα δεν μου εκανε και απολυτα καλο οταν επρεπε να αποφασισω τι να κανω με αυτη τη σχεση..ιδιως οταν εκεινος επεμενε οτι δεν τρεχει και τιποτε..

εγω θα το σταματουσα εδω το θεμα εφοσον εχω ηδη μια απαντηση και θα ειχα απλα τα ματια μου και τα αυτια μου ανοιχτα.. :rolleyes:

viki σε καταλαβαινω γιατι ειμαι και εγω σχετικα ομοια με το θεμα του νοικοκυριου αλλα προσπαθησε να χαλαρωσεις..θα σου βγει αργοτερα σε κουραση και οχι μονο σωματικη αλλα και ψυχολογικη..

εμεις παιδακια πλεον θα μαστε αρκετα. Δυο η κουμπαροθεια μου, σε λιγο δυο εγω, ολοι οι φιλοι μου εχουν δυο παιδια συνεπως εκτος και αν δεν μπορουν να ρθουν γιατι τα γενεθλια της μικρης ειναι ανημερα Πρωτοχρονιας κατα τ'αλλα εχουμε πιτσιρικαρια για το παρτακι..

και η δικια μου ειναι ρηγμενη γιατι γιορταζει Χριστουγεννα και Πρωτοχρονια και μονο σε ενα απο τα δυο θα χει κοσμο.. αντε τα Χριστουγεννα να ρχετε η μανα μου και ο πατερας μου δηλαδη συγγενολοι..

γι αυτο τη γιορταζω και 25 Μαρτη με τον πατερα της! χεχε:lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...