Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• ΕΚανα την ωοληψια μου σήμερα κορίτσια .. σαν διαδικασία δεν κατάλαβα κάτι αλλά επειδή έβγαλα 18 ωάρια έπαθα υπερδιέγερση… ζαλίστηκα δυο φορές οι μαιες καημένες είχαν αγχωθεί … αλλά ρινταηει τέλος καλά όλα καλά !!! Τώρα σπίτι πρισμενη φουσκωμένη είμαι αλλά νιώθω καλύτερα !!💪

• Λουλούδια 9

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κι εμένα μου αρέσουν τα γενέθλια ίσως επειδή ποτέ δεν έκανα μικρή...

αρκεί να μην μου τα χαλάσουν τρίτοι όπως πέρσυ....

τα πήρα τώρα!!!!!!!!

κι εγώ παιδότοπο θέλω αργότερα!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α, κι εσύ Πρωτοχρονιά; Μαζί με το προσπεράκι είστε;

Πάντως, είναι κρίμα ρε, ο δικός μου τα 'χει όλα μαζί, Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, γιορτή του και γενέθλια.

Παίρνει μαζεμένα τα δώρα και μετά τπτ το καημένο. :tongue:

Κοριτσάκια σας αφήνω προς το παρόν.

Καλό απόγευμα!

ναι,αυτο ειναι σπαστικο,αλλα εσυ ξεμπερδευεις ετσι με την μια,αφου δεν σ'αρεσουν και τα παρτυ.εμενα εχει στις 2/01 γενεθλια,και παιρνει ενα δωρο και για γενεθλια και για τα χριστουγεννα.

καλη ξεκουραση!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

εγώ μετά από 7 χρ. ακόμα δεν έχω κουραστεί!!!!!!!!!

δικια μου εισαι εσυ!εγω σκεφτομαι τι θεμα να εχουμε φετος στα γενεθλια!

η minnie της αρεσει πολυ,αλλα παλι minnie?

παιρνω και ιδεες για μπουφε,φετος θα το εμπλουτισω,περυσι ειχα μονο ετοιμα σφολιατοειδη για τους μεγαλους.τωρα ομως που τρωνε τα παιδακια απ'ολα θα φτιαξω πολλα πραγματακια,ειδα και τον σκατζοχοιρο με τα καλαμακια,που ειχε κανει η μιαμαμα,ειδα κι ενα σαντουιτς σαρανταποδαρουσα τελειο!

παιρνω και ιδεες για μπουφε,φετος θα το εμπλουτισω,περυσι ειχα μονο ετοιμα σφολιατοειδη για τους μεγαλους.τωρα ομως που τρωνε τα παιδακια απ'ολα θα φτιαξω πολλα πραγματακια,ειδα και τον σκατζοχοιρο με τα καλαμακια,που ειχε κανει η μιαμαμα,ειδα κι ενα σαντουιτς σαρανταποδαρουσα τελειο!

εγώ τα έκανα αντίστροφα, τα πρώτα χρονια ξεσκιζόμουν στο μαγείρεμα, τώρα έχω αρκετά έτοιμα

Εμάς το θέμα θα είναι σίγουρα ντόρα. Τρελή λατρεία μιλάμε. Με αυτήν ξυπνάει με αυτή κοιμάται:confused::rolleyes:

Εμένα δεν με κουράζουν οι ετοιμασίες αλλά το ότι πρέπει να κάνω 3 μέρες γενική πρώτα, μια μέρα οι ετοιμασίες, η επόμενη συμάζεμα, πάει μια βδομάδα!

Διαφημίσεις

πέρσυ είχα το σπίτι ανοιχτό...έφτιαξα γαλακτομπούρεκο και μπακλαβά...

και ξεκίνησαν τα τηλ...ήταν και ο ιός τότε της γρίπης!!!

κάποιοι ήταν άρρωστοι,κάποιοι δικαιολογίες ηλίθιες όπως η μανούλα μου...(είχε παει στον γιατρό το πρωί και κάποιος εκεί είχε τον ιό...μην τον μεταφέρει σε μας,καλύτερα να μην βρεθούμε μου είπε)!!!!

και ήρθαν μόνο η ξαδέρφη μου με τον άντρα της και συνέταιρο του άντρα μου...

με την μικρή τους...και κατά τις 22.00 που ετοιμαζόμουν να βάλω την μικρή για ύπνο...ήρθε η κουμπάρα από άλλη γιορτή...αφού δεν ντράπηκε καθόλου που άργησε...

κάθησαν μισή ώρα και έφυγαν!!!!!!!!!

μου έμειναν τα γλυκά...

και ξέρετε είναι και έξοδα...

ποτά,αναψυκτικά,γλυκά,ξηρούς καρπούς!!!!

αυτο ειναι το κακο με τις γιορτες,δεν ξερεις ποιος θα ερθει,τι να ετοιμασεις,κτλ.

Εμάς το θέμα θα είναι σίγουρα ντόρα. Τρελή λατρεία μιλάμε. Με αυτήν ξυπνάει με αυτή κοιμάται:confused::rolleyes:

Εμένα δεν με κουράζουν οι ετοιμασίες αλλά το ότι πρέπει να κάνω 3 μέρες γενική πρώτα, μια μέρα οι ετοιμασίες, η επόμενη συμάζεμα, πάει μια βδομάδα!

ντορα,ε?ωραιο θεμα κι η ντορα!

ειναι πολυ κουραστικο οντως,αλλα μια φορα το χρονο γιορταζουμε γενεθλια,τα δικα μας εχουμε παψει καιρο τωρα να τα γιορταζουμε,οποτε εγω περιμενω πως και πως της μικρης τα γενεθλια.περυσι ειχαμε και κομφετι πολλα και τα μαζευα μια βδομαδα απο το σπιτι,αλλα τι χαρα κανανε τα παιδακια!

ντορα,ε?ωραιο θεμα κι η ντορα!

ειναι πολυ κουραστικο οντως,αλλα μια φορα το χρονο γιορταζουμε γενεθλια,τα δικα μας εχουμε παψει καιρο τωρα να τα γιορταζουμε,οποτε εγω περιμενω πως και πως της μικρης τα γενεθλια.περυσι ειχαμε και κομφετι πολλα και τα μαζευα μια βδομαδα απο το σπιτι,αλλα τι χαρα κανανε τα παιδακια!

και φυσικά θα της κάνω γεννέθλια. Απλά έχω στο μυαλό μου και τον παιδότοπο. Απο οικονομική άποψη βγαίνουντα ίδια, κόπος μηδέν και διασκεδάζουν καλά τα παιδάκια.

και φυσικά θα της κάνω γεννέθλια. Απλά έχω στο μυαλό μου και τον παιδότοπο. Απο οικονομική άποψη βγαίνουντα ίδια, κόπος μηδέν και διασκεδάζουν καλά τα παιδάκια.

συμφωνω.κι η μαμα μου που εκανε γενεθλια της αδερφης μου περυσι στον παιδοτοπο,ηταν τελεια.εμενα βεβαια ηταν μικρη και ολο μου την φερνανε,γτ εκλαιγε.αλλα η μανα μου δεν κουραστηκε καθολου,κι η μαρια μας με τ'αλλα παιδακια το ευχαριστηθηκαν.

αλλα εγω θελω τουλαχιστον τα πρωτα 3 χρονια,να τα κανουμε σπιτι μας,που ειναι πιο οικειο το περιβαλλον.

αν ηταν καλοκαιρι θα καναμε τελειο παρτυ στην αυλη και στον κηπο.τωρα ομως,στο καταχειμωνο,να δω αν θα χωραμε τα υπολοιπα χρονια.

Το έχω ξαναπεί και παλιότερα αλλά δεν διαβάζετε μου φαίνεται καλά, δεν χρειάζεται να κάνετε το σπιτι τέλειο πριν το πάρτυ ειδικά αφού πάντα ειναι καθαρό, ένα καλό καθάρισμα αφού θα γίνει χάλια το σπίτι

Διαφημίσεις

συμφωνω.κι η μαμα μου που εκανε γενεθλια της αδερφης μου περυσι στον παιδοτοπο,ηταν τελεια.εμενα βεβαια ηταν μικρη και ολο μου την φερνανε,γτ εκλαιγε.αλλα η μανα μου δεν κουραστηκε καθολου,κι η μαρια μας με τ'αλλα παιδακια το ευχαριστηθηκαν.

αλλα εγω θελω τουλαχιστον τα πρωτα 3 χρονια,να τα κανουμε σπιτι μας,που ειναι πιο οικειο το περιβαλλον.

αν ηταν καλοκαιρι θα καναμε τελειο παρτυ στην αυλη και στον κηπο.τωρα ομως,στο καταχειμωνο,να δω αν θα χωραμε τα υπολοιπα χρονια.

Δεν είναι μόνο οτι γλιτώνεις κούραση. Εμένα ο χώρος μου είναι περιορισμένος. Σαλοκουζίνα γεμίζει μεγάλους. Ένα δωμάτιο δεν αρκεί να παίξουν τα παιδάκια. Είναι μικρό.

Το έχω ξαναπεί και παλιότερα αλλά δεν διαβάζετε μου φαίνεται καλά, δεν χρειάζεται να κάνετε το σπιτι τέλειο πριν το πάρτυ ειδικά αφού πάντα ειναι καθαρό, ένα καλό καθάρισμα αφού θα γίνει χάλια το σπίτι

Δεν ξέρω τί γίνεται στην Αθήνα αλλά εδώ ο κόσμος μπάινει στο σπίτι σου για να κοτσομπολέψει. Φαντάσου να βγούν για τσιγάρο στο μπαλκόνι και να είναι τα παντζούρια βρώμικα!

Δεν είναι μόνο οτι γλιτώνεις κούραση. Εμένα ο χώρος μου είναι περιορισμένος. Σαλοκουζίνα γεμίζει μεγάλους. Ένα δωμάτιο δεν αρκεί να παίξουν τα παιδάκια. Είναι μικρό.

ε,τοτε δεν το συζηταμε,παιδοτοπο,και παλι παιδοτοπο!αλλα μετα καθε χρονο σε παιδοτοπο θα τα κανουμε?

Δεν ξέρω τί γίνεται στην Αθήνα αλλά εδώ ο κόσμος μπάινει στο σπίτι σου για να κοτσομπολέψει. Φαντάσου να βγούν για τσιγάρο στο μπαλκόνι και να είναι τα παντζούρια βρώμικα!

Bικάκι δεν μιλάμε να ειναι το σπιτι βρώμικο και να μην ξεχωρίζεις τί χρώμα ειναι τα πατζούρια από τη βρώμα, κι εγώ όταν κάνω πάρτυ μπορείς να φας κι από το πάτωμα αλλά δεν μπαινω και στη διαδικασία να κάνω γενική, να τραβάω καναπέδες ή να κατεβάσω κουρτίνες πριν το πάρτυ ενώ ξέρω ότι θα μου το κάνουν χάλια

συμφωνώ,θέλει καθάρισμα,πριν και μετά...

και ειδικά το σόι μου κοιτάζει και τα φαγητά..."τι είναι αυτό?τι είναι εκείνο?"

λες κι έφτιαξα κινέζικο!!!

τα πατζούρια εμένα δεν γίνεται να είναι καθαρά ούτε μια ώρα,πάνω σε κεντρικό δρόμο που τρέχουν τα αυτοκίνητα μένω...

αλλά πάντα ξεσκιζόμαστε πριν τις γιορτές στις δουλειές....

εγώ δεν ξέρω θέμα,δεν έχει κόλημμα με κάτι!!

εμένα μου αρέσει η τίνκερμπελ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...