Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλησπέρα . Υπάρχει κοπέλα που δεν έκανε διπλασιασμους αλλά ανέβαινε η χοριακη λίγο λίγο και να τα κατάφερε ? 

Μ είπε υπάρχει η πιθανότητα για εξωμήτριο επειδή δε κάνει καλό διπλασσιασμο και από κείνη την ώρα Μ έχει πιάσει φοβερό άγχος. 

Στις 14 μέρες είχα 240 και στις 27 μερες 800

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ασχετο,αλλα τον νοεμβρη θα γιορτασουμε πρωτη χρονια το ονομα της μικρης!εσεις κανετε γιορτες στα παιδια σας?

Στις ονομαστικες γιορτές εμείς έχουμε το σπίτι μας ανοιχτό και όποιος θέλει έρχεται. Δεν καλάμε κόσμο όπως τα γεννέθλια.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ασχετο,αλλα τον νοεμβρη θα γιορτασουμε πρωτη χρονια το ονομα της μικρης!εσεις κανετε γιορτες στα παιδια σας?

Πέρσι βγήκαμε με πεθερικά και γονείς (αυτοί τρώγανε, εγώ κυνηγούσα τον Γιάννη) και μας κέρασε ο πεθερός, γιατί επίσης γιορτάζει.

Του 'χα κάνει γενέθλια. (έχουν μόλις 10 μέρες διαφορά)

Φέτος και τα δυο, αν είναι καθημερινές, θα τα κάνω στον παιδικό, να γίνει εκεί φασαρία. Κουράστηκα πολύ πέρσι, γιατί είναι όλα μαζί, Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, γιορτή του, γενέθλιά του.

Εσύ σκέφτεσαι να κάνεις τπτ; Γενέθλια της έκανες;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Στις ονομαστικες γιορτές εμείς έχουμε το σπίτι μας ανοιχτό και όποιος θέλει έρχεται. Δεν καλάμε κόσμο όπως τα γεννέθλια.

το ξερω οτι δεν καλανε κοσμο,κι οτι αν θες δεν κανεις τιποτα.εννοω αν κανετε γιορτη με τραπεζι κτλ? μου φαινεται λιγο νωρις για να της κανω γιορτη,αλλα ολο και καποιος θα θελει να ερθει.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

το ξερω οτι δεν καλανε κοσμο,κι οτι αν θες δεν κανεις τιποτα.εννοω αν κανετε γιορτη με τραπεζι κτλ? μου φαινεται λιγο νωρις για να της κανω γιορτη,αλλα ολο και καποιος θα θελει να ερθει.

Τί εννοείς να της κάνεις γιορτή? Γιορτάζει το όνομα της και όποιος θέλει να ευχηθεί καλοδεχούμενος . ¨εχεις και ένα κέρασμα καβάντζα και αυτό ήταν όλο. Αν μεγαλώσει δηλαδή θα της κάνεις πάρτυ και στην ονομαστική γιορτή?

Διαφημίσεις

Ρε κορίτσια, να ρωτήσω κάτι; Σας αρέσει να ετοιμάζετε γενέθλια, κτλ, τέτοια;

Εμένα δεν μ' αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ! Αγγαρεία κάνω.

Αχ, δε θα μ' αγαπάει το παιδάκι μου, θα του δημιουργήσω τραύματα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Μην του το λες! Εμένα απλώς με κουράζουν και με αγχώνουν. Θα το σκεφτώ σοβαρά για παιδότοπο φέτος.

Πέρσι βγήκαμε με πεθερικά και γονείς (αυτοί τρώγανε, εγώ κυνηγούσα τον Γιάννη) και μας κέρασε ο πεθερός, γιατί επίσης γιορτάζει.

Του 'χα κάνει γενέθλια. (έχουν μόλις 10 μέρες διαφορά)

Φέτος και τα δυο, αν είναι καθημερινές, θα τα κάνω στον παιδικό, να γίνει εκεί φασαρία. Κουράστηκα πολύ πέρσι, γιατί είναι όλα μαζί, Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, γιορτή του, γενέθλιά του.

Εσύ σκέφτεσαι να κάνεις τπτ; Γενέθλια της έκανες;

ετσι κι εμενα,νοεμβρη γιορταζει η μικρη,δεκεμβρη ο αντρας μου και πρωτοχρονια η μικρη τα γενεθλια.γενεθλια εννοειται οτι εκανα και θα κανω καθε χρονο,γενεθλια,αλλα για την γιορτη δεν ξερω,πρωτη φορα φετος τι να κανω.η νονα δεν θα μπορει να ερθει γιατι ειναι ξαπλα στο κρεβατι,γιορταζει κι ο νονος μας ιδια μερα,και τα πεθερικα μου.

Μην του το λες! Εμένα απλώς με κουράζουν και με αγχώνουν. Θα το σκεφτώ σοβαρά για παιδότοπο φέτος.

Η αδελφή μου έκανε 2 φορές σε παιδότοπο, σαφώς πιο ξεκούραστα μου 'χε πει.

Εγώ στον παιδικό, αν δεν είναι άρρωστος, στάνταρ φέτος. Κάτσε να δω, μήπως πέφτει σαβ/ριακο. Αλλά θα μου πεις, τα κάνεις και την επόμενη μέρα.

Ήδη είχε ο Γιάννης 2 κεράσματα στο σχολείο, μια φορά γενέθλια, σβήσανε κεράκια και είχε δωράκια για τα μικρά και μια φορά γιορτή, τους κεράσανε Kinder γαλακτοφέτες. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Τί εννοείς να της κάνεις γιορτή? Γιορτάζει το όνομα της και όποιος θέλει να ευχηθεί καλοδεχούμενος . ¨εχεις και ένα κέρασμα καβάντζα και αυτό ήταν όλο. Αν μεγαλώσει δηλαδή θα της κάνεις πάρτυ και στην ονομαστική γιορτή?

εδω κανουμε τραπεζια ή μπαρμπεκιου στις γιορτες.ή μπουφε με σφολιατοειδη.

ετσι κι εμενα,νοεμβρη γιορταζει η μικρη,δεκεμβρη ο αντρας μου και πρωτοχρονια η μικρη τα γενεθλια.γενεθλια εννοειται οτι εκανα και θα κανω καθε χρονο,γενεθλια,αλλα για την γιορτη δεν ξερω,πρωτη φορα φετος τι να κανω.η νονα δεν θα μπορει να ερθει γιατι ειναι ξαπλα στο κρεβατι,γιορταζει κι ο νονος μας ιδια μερα,και τα πεθερικα μου.

Α, κι εσύ Πρωτοχρονιά; Μαζί με το προσπεράκι είστε;

Πάντως, είναι κρίμα ρε, ο δικός μου τα 'χει όλα μαζί, Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, γιορτή του και γενέθλια.

Παίρνει μαζεμένα τα δώρα και μετά τπτ το καημένο. :tongue:

Κοριτσάκια σας αφήνω προς το παρόν.

Καλό απόγευμα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

σιγα που δεν θα σ'αγαπαει,επειδη δεν σ'αρεσουν τα παρτυ!

εγω τρελαινομαι για παρτυ,κι απο τωρα σκεφτομαι τι θα κανω στης μικρης το παρτυ.

Εμείς θα γιορτάσουμε 1η φορά 30 Νοεμβρίου και σκεφτόμουν να έρθουν οι γονείς μας σπίτι και να γιορτάσουμε μαζί τις δύο Ανδρεϊνες!!!!!

μια χαρα το βρισκω αυτο!κι εμεις μαλλον ετσι οικογενειακα με τα πεθερικα, θα ψησουμε καμμια μπριζολα στα καρβουνα.

πέρσυ είχα το σπίτι ανοιχτό...έφτιαξα γαλακτομπούρεκο και μπακλαβά...

και ξεκίνησαν τα τηλ...ήταν και ο ιός τότε της γρίπης!!!

κάποιοι ήταν άρρωστοι,κάποιοι δικαιολογίες ηλίθιες όπως η μανούλα μου...(είχε παει στον γιατρό το πρωί και κάποιος εκεί είχε τον ιό...μην τον μεταφέρει σε μας,καλύτερα να μην βρεθούμε μου είπε)!!!!

και ήρθαν μόνο η ξαδέρφη μου με τον άντρα της και συνέταιρο του άντρα μου...

με την μικρή τους...και κατά τις 22.00 που ετοιμαζόμουν να βάλω την μικρή για ύπνο...ήρθε η κουμπάρα από άλλη γιορτή...αφού δεν ντράπηκε καθόλου που άργησε...

κάθησαν μισή ώρα και έφυγαν!!!!!!!!!

μου έμειναν τα γλυκά...

και ξέρετε είναι και έξοδα...

ποτά,αναψυκτικά,γλυκά,ξηρούς καρπούς!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...