Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, dimi.tra είπε:

Καλά κι εγώ που έμεινα μόνη μου αν με αφήσεις μια βδομάδα θα ζω με τοστ και σαλάτα. 😆
      Δόξα το θεό κάνει τις υπόλοιπες δουλειές, βασικά στο σπίτι μας ισχύει ο νόμος το είδες το έκανες, δεν περιμένει να του πω κάνε αυτό ή εκείνο ή το άλλο και αυτό με βοηθάει πολύ γιατί είμαι και ελεύθερος επαγγελματίας και τα ωράρια μου είναι ότι να ναι. Αλλά έχω φίλες που ο σύντροφος τους είναι σαν να μην μένει στο ίδιο σπίτι, ειλικρινά δεν την παλεύουν και με παιδιά. Όλο γκρινιάζουν ότι δεν έχουν βοήθεια από πουθενά. Το σωστό είναι μένεις στο ίδιο σπίτι; Οι δουλειές του σπιτιού είναι επίσης υποχρέωση σου. Αλλά το φαγητό, αν θέλουμε να φάμε και να μην πάθουμε δηλητηρίαση ας το κάνω εγώ... βέβαια δεν σιδερώνω να τα λέμε κι αυτα 😂

Κι εμένα γι αυτό το πήρε στο τέλος το χρησιμοποιώ εγώ ψήνει τα μπιφτέκια τέλεια 😂

Χαχαχαχα. Και εγώ έτσι. Ξέρω να μαγειρεύω αλλά φοιτήτρια και δουλειά μαζί , αραβικές και σαλάτες έτρωγα 😂 με έβαλε στον ίσιο δρόμο και τρώω από όλα. Μέχρι και αρνί με έμαθε να τρώω και λαδερά! Ούτε εγώ σιδέρωνα, το κάνω γιατί το είχε παράπονο η πεθερούλα μου 😂😂 (για να μην με ζαλίζει). Τα υπόλοιπα τα κάνουμε όλα. Πχ εκείνος καθαρίζει βεράντα με ντουλάπια εξωτερικού χώρου και όλα, εγώ κάνω φούρνο ψυγείο γενική κουζίνα, μετά συνεχίζουμε. Μαζί! Αυτό ακριβώς! Μένουμε εδώ; Και οι δύο! Οσο και να σαγαπαω αν είναι να μαζεύω και τα δικά σου και του παιδιού και του σκύλου καλύτερα να μην μένεις εδώ. Είμαστε άνθρωποι κορίτσια! Χρειαζόμαστε λίγο προσωπικό χρόνο! 
      Θα ξεκινήσω τώρα γυμναστήριο φανταστείτε! Αν δεν τα μοιραζόμασταν; Ούτε χρόνο για νύχια δεν θα είχα . 
      μην χάνετε τους εαυτούς σας! Χαρούμενη μαμά = χαρούμενο παιδι! 

Α να προσθέσω και ολας, ότι έχουμε τρομερή ευθύνη εμείς που σταματάνε να κάνουν δουλειές. Οταν καθαρίζει ο άλλος , συμμαζεύει, και όλο του λέμε όχι έτσι, ή πάμε από πάνω και τα κάνουμε, θα σταματήσει να κάνει δουλειές. Λογικό δεν είναι; Φταίμε εμείς που τα φέρνουμε σε αυτήν την κατάσταση, και μετά βλέπουμε τα παιδιά μας τα αγόρια μας πως συμπεριφερόμαστε με τον μπαμπά τους και πάνε μετά και έχουν τις ίδιες απαιτήσεις από τις συντρόφους του. Ενας φαύλος κύκλος. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κορίτσια καλημέρα,συγνώμη για τις καθυστερημένες ευχές...

σήμερα μπήκα ίντερνετ,είχα από την πέμπτη ρεπό!!!

ακόμα είμαστε άρρωστοι,αυτή η ίωση κρατάει πολλές μέρες,πάμε στις 10 μέρες.

η ανηψιά μου την περνάει πιο βαριά από όλους.

τέρμα οι συγκεντρώσεις πια

!!!!

στα γενέθλια της Έλλης μόνο πια !!!!

(και θα πάρω τηλ την θεία μου που μας κόλλησε ο γιος της να της πω αν είναι άρρωστοι να μην έρθουν!!!!)

η ευγένεια έλαβε τέλος,αρρωστήσαμε 8 άτομα!!!!

κατά τα άλλα εμείς περάσαμε ήσυχα,παραμονή προτωχρονιάς η Έλλη κοιμόταν από τις 9.30. μόνο η κουνιάδα μου είχε έρθει με τον γιο της, και ανήμερα είμασταν εμείς σπίτι τους.

εσείς είχατε πάρτυ!!!!

σε λίγο κι εμείς!!σε ένα μήνα!!

Και εμείς με μυξούλες είμαστε.Δυο βδομάδες τώρα.Είχαμε και δέκατα κανα δυο μερεούλες αλλά τώρα τίποτα.Εμείς που έχουμε τον ανιψιό που πάει στα προνήπια και μένει απο κάτω μας και είναι 300 μέρες το χρόνο άρρωστος τί να πω?

Και η έξυπνη η πεθερά μου λέει οτι ο εγγονός της μέχρι να γίνει ενός δεν αρρώστησε.Ή μάλλον για να το πω όπως ακριβώς το γιατυπώνει,δεν τον αρρώστησαν.Και τι θέλει να πει οτι την μικρή εγώ την αρρώστησσα? Αφού αυτή την κοιτάει . Εγώ 10 ωρες την ημέρα λείπω.Αλλά δεν άντεξα της το είπα:Ο εγγονός σου δεν είχε τετράχρονο ξαδερφάκι άρρωστο 300 μέρες το χρόνο για να τον κολλάει!Είμαι κακιά μήπως???

όχι καλέ!!!

έτσι είναι όπως τα λες,πηγαίνουν στο σχολείο και κολλάνε!!!

η γιαγιά έλεγε συνέχεια τα χριστούγεννα ότι δεν τους θέλει το παιδί μου καθόλου...

τον τελευταίο καιρό δεν θέλει κανέναν.

κι ότι η ανηψιά μου τους ήθελε όλους.

ενώ έκανε κι αυτή τα ίδια στην ηλικία αυτή.

τα πήρα αλλά τι να τους πεις??

καλά τι τραπέζι θα κάνεις για τα γενέθλια??

μπράβο σου,είσαι μεγείρισα σούπερ!!!!

Διαφημίσεις

τον τελευταίο καιρό δεν θέλει κανέναν.

κι ότι η ανηψιά μου τους ήθελε όλους.

ενώ έκανε κι αυτή τα ίδια στην ηλικία αυτή.

τα πήρα αλλά τι να τους πεις??

καλα εννοείται οτι κάτι θα πουνε κ δεν τις μπορώ τις συγκρίσεις με τίποτα

Τον καημένο τον φούρνο λυπάμαι που θα ψήνει ασταμάτητα.Τα κεκάκια μπορώ να τα κάνω απο την προηγούμενη.Το ίδιο και τον κυμά για τα μπουρεκάκια.Σφολιάτα δεν θα ανοίξω δικιά μου θα πάρω έτοιμη.Θα τη βάλω στα φορμάκια να πάρει σχήμα θα πετάξω μέσα τον κιμά που θα τον έχω είδη στο ψυγείο και μπεσαμέλ θα πάρω πάλι του κουτιού.Την είπα τηα αμαρτία μου αλλά αλλιώς θέλω 2 μέρες να φτιάχνω.Τυροπιτάκια και λοιπά πάλι έτοιμα,μόνο ψήσιμο...ε,εγώ θα κάνω εξ΄ολοκλήρου τις πατατοκροκέτες.Τις εξομολογήθηκα όλες μου τις αμαρτίες:wink::lol:.Γι'αυτό είπα λυπάμαι τον καημένο το φούρνο!

ασχετο..πριν λιγο το αφεντικο μου κανε δωρο ενα παντελονακι burberry's σουπερ για την μικρη..και βεβαια δεν μου βαλε ευχετηρια καρτα γιατι ηξερε οτι θα τον κοριδευω ουτως η αλλως επειδη χρονια τον πειραζω για την προτιμηση του στη μαρκα αυτη..

αξιζει να σας ξαναανφερω τη συγκινηση μου οταν ελαβα την ανθοσυνθεση απο τον γυναικολογο μου για τα γενεθλια της μικρης...ακομη δεν το πιστευω..

το βρισκω σουπερ επαγγελματικη, ευγενικη και τρυφερη χειρονομια..

Τον καημένο τον φούρνο λυπάμαι που θα ψήνει ασταμάτητα.Τα κεκάκια μπορώ να τα κάνω απο την προηγούμενη.Το ίδιο και τον κυμά για τα μπουρεκάκια.Σφολιάτα δεν θα ανοίξω δικιά μου θα πάρω έτοιμη.Θα τη βάλω στα φορμάκια να πάρει σχήμα θα πετάξω μέσα τον κιμά που θα τον έχω είδη στο ψυγείο και μπεσαμέλ θα πάρω πάλι του κουτιού.Την είπα τηα αμαρτία μου αλλά αλλιώς θέλω 2 μέρες να φτιάχνω.Τυροπιτάκια και λοιπά πάλι έτοιμα,μόνο ψήσιμο...ε,εγώ θα κάνω εξ΄ολοκλήρου τις πατατοκροκέτες.Τις εξομολογήθηκα όλες μου τις αμαρτίες:wink::lol:.Γι'αυτό είπα λυπάμαι τον καημένο το φούρνο!

μπραβο βρε viki..εισαι χρυσοχερα..μακαρι να τα κανω και εγω σε λιγα χρονακια...θυμαμαι τη μανουλα μου που κανε διαφορα γα παιδικα παρτυ και ειναι καιρος να της μοιασω λιγακι..ανεπροκοπη μανα!!

ασχετο..πριν λιγο το αφεντικο μου κανε δωρο ενα παντελονακι burberry's σουπερ για την μικρη..και βεβαια δεν μου βαλε ευχετηρια καρτα γιατι ηξερε οτι θα τον κοριδευω ουτως η αλλως επειδη χρονια τον πειραζω για την προτιμηση του στη μαρκα αυτη..

αξιζει να σας ξαναανφερω τη συγκινηση μου οταν ελαβα την ανθοσυνθεση απο τον γυναικολογο μου για τα γενεθλια της μικρης...ακομη δεν το πιστευω..

το βρισκω σουπερ επαγγελματικη, ευγενικη και τρυφερη χειρονομια..

Μπράβο, άξιος ο γιατρός κ το αφεντικό!!! Με γειές

Διαφημίσεις

μπραβο βρε viki..εισαι χρυσοχερα..μακαρι να τα κανω και εγω σε λιγα χρονακια...θυμαμαι τη μανουλα μου που κανε διαφορα γα παιδικα παρτυ και ειναι καιρος να της μοιασω λιγακι..ανεπροκοπη μανα!!

Συνοψίζω τους χαρακτηρισμούς σου του 2009

Αχρηστη μάνα

Άπονη μάνα

Ανεπρόκοπη μάνα

Τί μανα εισαι εσύυυυυυυυυυυυυυυυυυ;;;;;;

Θα πω κάτι από Α κι εγώ για'σενα

Αψογη μάνα

Συνοψίζω τους χαρακτηρισμούς σου του 2009

Αχρηστη μάνα

Άπονη μάνα

Ανεπρόκοπη μάνα

Τί μανα εισαι εσύυυυυυυυυυυυυυυυυυ;;;;;;

Θα πω κάτι από Α κι εγώ για'σενα

Αψογη μάνα

ουχ!

θα βαζα εικονιδιο με προσωπακι που κοκκινιζει αλλα η τεμπελιτιδα μου δεν με αφηνει να ασχοληθω...για αυτο απλα και ντροπαλα σε ευχαριστω για το κοπλιμεντο..

.

.

.

πειτε και αλλα, πειτε και αλλα..

σας αξιζω!!!!

χιχι!!

να ρωτήσω τωρα και εγώ κάτι εχτες γιορταζε και η viki 1 μας γιατι αν ναι σου ζητάω ενα πελώριο συγνώμη και σου ευχομαι μεσα απο την καρδιά μου χρονια σου πολλα και καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία.

Μπράβο prosp και του χρόνου να εισαι καλά να ξανακάνεις ακόμα πιο ωραία γενέθλια στην κοριτσάρα σου.

Μyprincess να γνωρίσουμε τις κουνιάδες μας να κάνουν παρέα γιατι οι ξυνοί τα βρίσκουν καλύτερα μεταξύ τους. Εμένα ουτε τα χριστούγεννα ούτε και τώρα πήρε παρόλο που ξερει τη περνάω και το μυαλό μου είναι αλλού. Δεν βαριέσαι να γίνει το μπισκοτάκι μου καλά και πίσω εχει η αχλάδα την ούρα.

Σαν δεν ντρεπεται η παλιο-γαιδουρα!!!

ΓΡΑΨΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ! ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ!

ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ!!! ζΗΤΩ Ο ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΜΕ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ

ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΟΥ!!!

yRf6p1.png

Καλησπερα κοριτσια .Χρονια πολλα κ καλη χρονια!!!!!!!!!!!! να χαιρεστε τα μωρακια σας !!!! Εμεις καναμε τη γιορτη του Χριστου μου οικογενειακα κ τωρα περιμενουμε τα γενεθλια (30 Γεναρη)!!!!! χρονια πολλα σε οσα παιδακιαγιορταζαν η ειχαν γενεθλια .Να ειναι παντα γερα κ τυχερα!!!

line_flow_blue_beg_40_time_1233291600_text_f4ef20e1e3eff1e1eae920eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...