Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλησπέρα . Υπάρχει κοπέλα που δεν έκανε διπλασιασμους αλλά ανέβαινε η χοριακη λίγο λίγο και να τα κατάφερε ? 

Μ είπε υπάρχει η πιθανότητα για εξωμήτριο επειδή δε κάνει καλό διπλασσιασμο και από κείνη την ώρα Μ έχει πιάσει φοβερό άγχος. 

Στις 14 μέρες είχα 240 και στις 27 μερες 800

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

λοιπόν επειδή τα κουβεντιάζουμε θα τα κάνει όλα σήμερα!!!!!!!!!

αυτή τη στιγμή ουρλιάζει...αλλά δεν της δίνω σημασία.........

επειδή ήθελε να ανέβει τη σκάλα!!!

μετάλλαξη έπαθε!!!!!!!!!!

βαθιές ανάσες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1...2...3...

ειναι η μέρα της... βαθιές ανάσες

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν θέλω να το παίξω έξυπνη αλλά τα λέω επειδή τα έχω περάσει με το ΘοδωρήΔεν βρίσκω κάπου το κακό να παιζει με ένα ωμο ψάρι, ίσα-ίσα θα μάθει να μην ειναι σιχασιάρα και μυγιαγκιχτη που ειναι τα περισσότερα κορίτσια, εμένα τα παιδιά εχουν μεγάλη επαφή με τη φύση και ο πατέρας μου τους δίνει πάντα να πιάνουν ότι πιάνει, καβούρια, ψάρια, γαρίδες, νυχτερίδες, τα προφυλάσσει πάντα αλλά δεν με ενοχλέι, τους εξιτάρει την περιέργεια

τζεσικα,σωστηη η παρατηρηση σου.οσο αφορα τα ζωα,ειμαι πολυ χαλαρη,εδω ακομα και τα μαμουνια της λεω οτι ειναι καλα,και δεν την φοβιζω για να τα σιχαινεται,οπως κανουν πολλες μαμαδες.δεν ειναι καθολου σιχασιαρα και μιγιαγγιχτη η κορη μου,απο μονη της,οποτε δεν χρειαζεται να παιξει μ'ενα ωμο ψαρι,γιατι πολυ απλα δεν ειναι παιχνιδι το ψαρι.δηλαδη αν δει ενα χρυσοψαρο στη γυαλα θα θελει να παιξει και μ'αυτο και να το πιασει,ειναι σωστο?και πιο πολυ τα παιρνω γιατι της κανουν τα χατηρια σε ολα!ειπαμε να ειναι ελευθερο το παιδι να παιζει με την φυση,με τα χωματα,κτλ. μην το παρακανουμε ομως.σε μερικα πραγματα οπως ειπες κι εσυ πρεπει να βαζουμε ορια,γιατι βλεπω οτι το παιδι αν συνεχισουν ετσι,θα γινει οχι μονο κακομαθημενο,αλλα και αγοροκοριτσο,χωρις τροπους,και αυθαδης.τις προαλλες ειπε του πατερα της,να,κωλου!κωλου την λενε τα πεθερικα μου.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

της λέω τι δεν πρέπει να κάνει...αλλά στου κουφού τη πόρτα!!!

ζωάκια να δει και να πίασει,αλλά ως ένα σημείο,σιχαίνομαι από μικρή εγώ τα πάντα...

και δεν έχω μεγαλώσει με ζώα,αλλά της μαθαίνει ο άντρας μου που είναι από χωριό...

αλλά δεν μπορώ να βλέπω νύχια μαύρα...και βρώμικα ρούχα...

άκου ο θοδωρής ζωηρός!!!

και τι θέλουν να κάνει στη παιδική χαρά?να κάθεται στη γωνία???

Τι νομίζες Κερκυραία, δε θα ταρζάνιαζε η δική σου δηλαδή;;; ;)

Τζες εγώ βλέπω τέτοια διαφορά στο "κολείο". Στο σπίτι ταρζανάκι και μαμουνάκι, να σε κοιτάει πονηρά πριν πάει να κάνει κάτι που ξέρει ότι δεν πρέπει, ενώ στο σχολείο οι κοπέλες "καλό παιδί" τον ανεβάζουν, "πολύ καλό παιδάκι" τον κατεβάζουν!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Δεν ειναι απαραίτητο ότι θα τα κάνει, έχεις ένα έξυπνο κορίτσι που σίγουρα θα ξέρει ποιους να χειρίζεται. Θα σου πω ένα παράδειγμα, ο Θοδωρής στις κουνιες ξεσαλώνει και πάει πάντα με τον πατέρα μου, στο εξάμηνο που καθομουν στο σπίτι με τη μικρή τον πήγαινα εγώ κούνιες, την πρώτη φορά που πήγα με φώναξε μια κοπέλα (που τώρα κάνουμε στενή παρέα) να με ρωτήσει αν ήμουν μαμά του, οταν της απάντησα ναι μου λέει "σύγνώμη αλλά πως τον αντέχετε στο σπίτι;;;; τα γκρεμίζει όλα;;;;" Εγώ την κοίταξα απορημένη γιατί δεν κατάλαβα τί εννοούσε;;;; Και της ειπα "Ξέρεται ποιος ειναι ο Θοδωρής;; Μαλλον μπερδευτήκατε.

Με τον πατέρα μου στις κούνιες ήταν πολύ δραστήριος, η ψυχή της παρέας, ο φασαριόζος και μαζί μου Παναγίτσα!!!

Εκείνη την ημέρα την κάλεσα στο σπίτι και έμεινε άφωνη για το πως ήταν ο Θοδωρής μέσα στο σπίτι:D:D

λες δηλαδη οτι και να την καλομαθαινουν οι αλλοι,εγω αν συνεχισω να ειμαι αυστηρη θα με ακουει?μακαρι!

Αυτο με τις ανασες πιανει πανευκολα με τη μικρη

ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ με τη κουνιαδα.. δεν υπαρχει γιατρειααααααα..

Aχ, κοπέλα μου, έχεις κι εσύ τον πόνο σου. :rolleyes:

Εμένα η πεθερά μ' αγαπάει πολύ αυτές τις μέρες και μ' έχουν ζώσει φίδια... :confused:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

λες δηλαδη οτι και να την καλομαθαινουν οι αλλοι,εγω αν συνεχισω να ειμαι αυστηρη θα με ακουει?μακαρι!

Πιο πολύ μαζί σου είναι βρε Ελένη μου.

Άσε που εσύ είσαι η "μαμά" και το ξέρει!!! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

να,κωλου!κωλου την λενε τα πεθερικα μου.
Κάτι καλύτερο δεν βρήκαν να πουν , έλεος

πολυ πιθανό, αφού εσύ την μεγαλώνεις Ελένη, λογικό ειναι οι παππούδες να τα κακομαθαίνουν

συμφωνώ ελενάδα,μετά τα βλέπουν όλα παιχνίδι...

να παίξει με το σκυλάκι,όχι με το ψάρι...

όρια!!

όπως με το φαγητό δεν παίζουμε...και τρώμε στο καρεκλάκι,πουθενά αλλού!!

τις προάλλες ήταν στην παιδική χαρά μια γιαγία με την εγγονή...κούκλα η μικρή,μελαχροινό καρέ μαλλί,με πράσινα μεγάλα μάτια...

ήσυχο φαινόταν...

της φαίρνει κάθε μέρα 3 τάπερ με φαγητό για να διαλέξει...

άκουσον άκουσον!!!!!!!!!1

κι εννοείται δεν τρώει τίποτα!!!!

Διαφημίσεις

ζαλαδες οχι,

εχω συχνοουρια, πειναω του θανατα συχνα σε σημειο να πεσω κατω αν δεν εχω εκεινη τη στιγμη και καμια φορα μεσα στην ημερα εχω το στομαχι μου αδιαθετο η νοιωθω πεσμενη..

και ειμαι οξυθυμη επισης..(καλα αυτο δεν εχει και διαφορα με πριν..):D:D:D

αχ,αυτη η λιγουρα,θυμαμαι κι εγω ολο πεινουσα!

τώρα τι κάνει....ανά διαστήματα παίζει με τα παιχνίδια της...σταματάει και ουρλιάζει!!!!!!!!!!1

οτωασπίδες εγώ!!!!!!!!!!!!!

τι μέρα "τέλεια" σήμερα!!!!!!!!!!!!!

εδω εχει πολυ καλο καιρο!καλοκαιρι!:tongue:

υπομονη μιαμαμα μου,ερχονται και χειροτερα.

τα ειπα κι εγω εδω και ξεθυμανα λιγο.

Αχ, αυτή η λιγούρα.

Κορίτσια εγώ και στα φυσιολογικά μου όταν πεινάω θέλω να ΦΑΩ αμέσως, δεν αντέχω. Που να δείτε όταν ήμουν έγγυος. Ο χάζμπαντ λέει ότι ήμουν τρομακτική!

Το αδηφάγο τέραααααααααααααας!!!

swamp_monster_cartoon.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...