Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλησπέρα . Υπάρχει κοπέλα που δεν έκανε διπλασιασμους αλλά ανέβαινε η χοριακη λίγο λίγο και να τα κατάφερε ? 

Μ είπε υπάρχει η πιθανότητα για εξωμήτριο επειδή δε κάνει καλό διπλασσιασμο και από κείνη την ώρα Μ έχει πιάσει φοβερό άγχος. 

Στις 14 μέρες είχα 240 και στις 27 μερες 800

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

τι λετε?για πειθαρχια?

κι εμενα με γραφει η κορη μου,τις πιο πολλες φορες.

παντως εχω απελπιστει μ'αυτο το θεμα,γιατι δεν με βοηθαει κανεις.ο αντρας μου δεν την μαλωνει ποτε,και τα πεθερικα μου δεν της χαλανε χατηρι.

πριν λιγο της δωσανε παλι ενα ωμο ψαρι να παιξει!:shock:

και της λεω της πεθερας,γιατι της το δωσατε?ε,αφου εκλαιγε!

τα νευρα μου!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι λετε?για πειθαρχια?

παντως εχω απελπιστει μ'αυτο το θεμα,γιατι δεν με βοηθαει κανεις.ο αντρας μου δεν την μαλωνει ποτε,και τα πεθερικα μου δεν της χαλανε χατηρι.

τα νευρα μου!

καλώς την ελεναδίτσα!!!!

πω πω και βρομάει ψαρίλα!!:shock::shock:

αχ τι να κάνεις?αφού τους έχεις στην ίδια πολυκατοικία...

αυτό το κακό έχουν οι παπούδες,κακομαθαίνουν!!!

εμείς δεν έχουμε τέτοιο θέμα γιατί δεν το βλέπουν το παιδί!!:?:?

Και'σενα αν σου πούνε: "Θέλω την μελέτη έτοιμη μέχρι αύριο"

και "Θέλω να πάμε για ψώνια και μετά για καφεδάκι" πιο θα ακούσεις;;;; :tongue:

Άσε με εμένα, τώρα μιλάμε γι' αυτά. :tongue:

Εμένα ο χάζμπαντ μ' εκνευρίζει, γιατί χάνει εύκολα την υπομονή του κι έχει τρελή οργή μέσα του αν εκνευριστεί και φωνάζει άγρια.

Του λέω ότι είναι τρομακτικός (κι εμένα με τρομάζει, αν και τον βρίζω και τον βάζω στη θέση του) και φοβίζει το μωρό, δεν το καταλαβαίνει.

Μετά συνειδητοποιεί τι έκανε και ζητάει συγνώμη. Εμ, να το βράσω τώρα. :mad:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

γεια σου elenada! Ακου ψαρι!!

Εμενα η κουνιαδα μου την αφηνει να παιζει με το ρυζι και τις φακες οταν παραλληλα μαγειρευει και βεβαια παντα τα βρισκω στο πατωμα..αλλα δεν συγκρινεται με το ψαρι!!

Διαφημίσεις

το θέμα είναι ότι αυτά δεν τα έκανε...και τα έχω πάρει!!!!

Ηρέμησε!! Σε δοκιμάζει... ψυχραιμία, το ότι δεν τα έκανε πριν δεν σήμαίνει ότι δεν θα τα ξανακάνει κ' το ότι το έκανε δεν σημαίνει απαραίτητα οτι πάλι θα το ξανακάνει

Κι εμένα μπορεί να νευριάσει και έχει τύχει να μου ρίξει σφαλιάρα αλλά της πιάνω και χέρια και της λέω αυστηρά να μην ξανατολμήσει να με χτυπήσει.. και πιάνει... μέχρι να τύχει να το ξανακάνει, κάθε φορά την ίδια αντίδραση, θυμηθήκε ότι ειναι πολύ πιο ευκολο να ενδώσεις στη κακή συμπεριφορά παρά να βάλεις όρια, αφού τα όρια θέλουν μεγαλύτερο κόπο. Αν άλλωστε ήταν ευκολο δεν θα γνωρίζαμε ανυπόφορα παιδάκια, θα ήταν όλα αγγελούδια

Εμένα ο χάζμπαντ μ' εκνευρίζει, γιατί χάνει εύκολα την υπομονή του κι έχει τρελή οργή μέσα του αν εκνευριστεί και φωνάζει άγρια.

Του λέω ότι είναι τρομακτικός (κι εμένα με τρομάζει, αν και τον βρίζω και τον βάζω στη θέση του) και φοβίζει το μωρό, δεν το καταλαβαίνει.

να σου πω τη γνωμη μου??

Ισως το κανει ασυνειδητα επειδη ειναι αγορι..

Οι ανδρες προς τα αγορια ειναι πιο απαιτητικοι και δικαιολογουν τον θυμο... ενω στα κοριτσια μπορει να το παιξουν αυστηροι αλλα υποκυπτουν ευκολοτερα..

εγω προσωπικα πιστευω οτι ο ανδρας μου οσο καλος ειναι με τη κορη τοσο απαιτητικος θα ναι με το γιο..

Εμενα η κουνιαδα μου την αφηνει να παιζει με το ρυζι και τις φακες οταν παραλληλα μαγειρευει και βεβαια παντα τα βρισκω στο πατωμα..αλλα δεν συγκρινεται με το ψαρι!!

οταν ειναι με την πεθερα μου,παιζει με τα παντα!με το φαγητο της,πανω στο τραπεζι,στον καναπε,παντα την παιρνω σαν γουρουνακι απο την πεθερα μου.

ολο λεω,δεν την ξαναπαω,αν θελει να την δει να ερχεται στο σπιτι να την βλεπει,να τους επιτηρω.;)

αλλα δεν καθονται σπιτι μου,την παιρνει παλι και την παει απο πανω,να χαλασουν το σπιτι της!αλλα κι εγω βρε κοριτσια οταν παω σε αλλα σπιτια δεν θελω να κανει τα ιδια,να ειναι σαν θηριο ανημερο,δεν το καταλαβαινουν?

προσπ,εχεις ζαλαδες και ναυτιες?ή μονο συχνοουρια?

Δεν θέλω να το παίξω έξυπνη αλλά τα λέω επειδή τα έχω περάσει με το Θοδωρή

τι λετε?για πειθαρχια?

τα νευρα μου!

Δεν βρίσκω κάπου το κακό να παιζει με ένα ωμο ψάρι, ίσα-ίσα θα μάθει να μην ειναι σιχασιάρα και μυγιαγκιχτη που ειναι τα περισσότερα κορίτσια, εμένα τα παιδιά εχουν μεγάλη επαφή με τη φύση και ο πατέρας μου τους δίνει πάντα να πιάνουν ότι πιάνει, καβούρια, ψάρια, γαρίδες, νυχτερίδες, τα προφυλάσσει πάντα αλλά δεν με ενοχλέι, τους εξιτάρει την περιέργεια
τους άντρες τους κάνουν ότι θέλουν οι κόρες τους!!!

αλλά θα τον στρώσω κι αυτόν,που θα πάει!!

δεν ειναι όλη έτσι, κι ο δικός μου ειναι πιο ελαστικός απ'οτι εγώ με την κόρη οτυ παρα με το γιό αλλά αν τον πιάσει

για τα παιδιά αναφέρομαι κι εγώ... εδώ δεν μπορείς να συγκρατηθείς εσύ μεγάλη κοπέλα έτσι και το παιδί θα ακούσει αυτό που του αρέσει

Ετσι ακριβώς ειναι και ο Στε. αφού για αρκετά χρονια φοβόμουν να τον αφησω, σαν παλαβός κάνει με την αυστηρη γαίδουροφωνάρα του

Μια χαρά ωραία περνάει η Χριστουλα.!!! Από το να τα βάζουν στην τηλεοραση όπως κάνει αρκετός κόσμος χίλιες φορές αυτό

Ηρέμησε!! Σε δοκιμάζει... ψυχραιμία, το ότι δεν τα έκανε πριν δεν σήμαίνει ότι δεν θα τα ξανακάνει κ' το ότι το έκανε δεν σημαίνει απαραίτητα οτι πάλι θα το ξανακάνει

Κι εμένα μπορεί να νευριάσει και έχει τύχει να μου ρίξει σφαλιάρα αλλά της πιάνω και χέρια και της λέω αυστηρά να μην ξανατολμήσει να με χτυπήσει.. και πιάνει... μέχρι να τύχει να το ξανακάνει, κάθε φορά την ίδια αντίδραση, θυμηθήκε ότι ειναι πολύ πιο ευκολο να ενδώσεις στη κακή συμπεριφορά παρά να βάλεις όρια, αφού τα όρια θέλουν μεγαλύτερο κόπο. Αν άλλωστε ήταν ευκολο δεν θα γνωρίζαμε ανυπόφορα παιδάκια, θα ήταν όλα αγγελούδια

καλα τα λες τζες.θα το κανω κι εγω αυτο.

μιαμαμα,της λες γιατι ειναι κακο αυτο και γιατι την βαζεις τιμωρια?ειναι σημαντικο κι αυτο.

Διαφημίσεις

να σου πω τη γνωμη μου??

Ισως το κανει ασυνειδητα επειδη ειναι αγορι..

Οι ανδρες προς τα αγορια ειναι πιο απαιτητικοι και δικαιολογουν τον θυμο... ενω στα κοριτσια μπορει να το παιξουν αυστηροι αλλα υποκυπτουν ευκολοτερα..

εγω προσωπικα πιστευω οτι ο ανδρας μου οσο καλος ειναι με τη κορη τοσο απαιτητικος θα ναι με το γιο..

Ναι, δεν αποκλείεται να ισχύει αυτό που λες.

Βέβαια την "οργή" την έχει ο χάζμπαντ ούτως ή άλλως, αλλά ίσως με κόρη να ήταν πιο υπομονετικός. Οι ομόφυλλοι τείνουν να είναι πιο απαιτητικοί, σ' αυτό συμφωνώ, και ανταγωνιστικοί επίσης.

Όπως και σε επαγγελματικό επίπεδο, οι άντρες προϊστάμενοι είναι πιο αυστηροί στους άντρες και "τουμπάρονται" με τις γυναίκες, και το αντίθετο.

Εμένα πιο πολύ με ζόρισε γυναίκα αφεντικό που είχα. Αλλά ήταν και πιο σωστή στις αμοιβές, βέβαια. :rolleyes: (ΑΣΧΕΤΟ)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

προσπ,εχεις ζαλαδες και ναυτιες?ή μονο συχνοουρια?

ζαλαδες οχι,

εχω συχνοουρια, πειναω του θανατα συχνα σε σημειο να πεσω κατω αν δεν εχω εκεινη τη στιγμη και καμια φορα μεσα στην ημερα εχω το στομαχι μου αδιαθετο η νοιωθω πεσμενη..

και ειμαι οξυθυμη επισης..(καλα αυτο δεν εχει και διαφορα με πριν..)

Ναι, δεν αποκλείεται να ισχύει αυτό που λες.

Βέβαια την "οργή" την έχει ο χάζμπαντ ούτως ή άλλως, αλλά ίσως με κόρη να ήταν πιο υπομονετικός. Οι ομόφυλλοι τείνουν να είναι πιο απαιτητικοί, σ' αυτό συμφωνώ, και ανταγωνιστικοί επίσης.

Όπως και σε επαγγελματικό επίπεδο, οι άντρες προϊστάμενοι είναι πιο αυστηροί στους άντρες και "τουμπάρονται" με τις γυναίκες, και το αντίθετο.

Εμένα πιο πολύ με ζόρισε γυναίκα αφεντικό που είχα. Αλλά ήταν και πιο σωστή στις αμοιβές, βέβαια. :rolleyes: (ΑΣΧΕΤΟ)

για τις αμοιβες δεν ξερω αλλα εγω παντα με ανδρες εργοδοτες ειχα αψογες σχεσεις και λεφτα εχω παρει..με τις γυναικες υπαρχει θεματακι (θα στε σιγουρες...:tongue:)

οταν ειναι με την πεθερα μου,παιζει με τα παντα!με το φαγητο της,Σ'αυτό συμφωνώ μαζί σου, κι εμείς πάντα της λέμε ότι με το φαγητό δεν παίζουμε (με το ωμο ψάι ομως ναι!!!)πανω στο τραπεζι,στον καναπε,παντα την παιρνω σαν γουρουνακι απο την πεθερα μου.

ολο λεω,δεν την ξαναπαω,αν θελει να την δει να ερχεται στο σπιτι να την βλεπει,να τους επιτηρω.;)

αλλα δεν καθονται σπιτι μου,την παιρνει παλι και την παει απο πανω,να χαλασουν το σπιτι της!αλλα κι εγω βρε κοριτσια οταν παω σε αλλα σπιτια δεν θελω να κανει τα ιδια,να ειναι σαν θηριο ανημερο,δεν το καταλαβαινουν?

Δεν ειναι απαραίτητο ότι θα τα κάνει, έχεις ένα έξυπνο κορίτσι που σίγουρα θα ξέρει ποιους να χειρίζεται. Θα σου πω ένα παράδειγμα, ο Θοδωρής στις κουνιες ξεσαλώνει και πάει πάντα με τον πατέρα μου, στο εξάμηνο που καθομουν στο σπίτι με τη μικρή τον πήγαινα εγώ κούνιες, την πρώτη φορά που πήγα με φώναξε μια κοπέλα (που τώρα κάνουμε στενή παρέα) να με ρωτήσει αν ήμουν μαμά του, οταν της απάντησα ναι μου λέει "σύγνώμη αλλά πως τον αντέχετε στο σπίτι;;;; τα γκρεμίζει όλα;;;;" Εγώ την κοίταξα απορημένη γιατί δεν κατάλαβα τί εννοούσε;;;; Και της ειπα "Ξέρεται ποιος ειναι ο Θοδωρής;; Μαλλον μπερδευτήκατε.

Με τον πατέρα μου στις κούνιες ήταν πολύ δραστήριος, η ψυχή της παρέας, ο φασαριόζος και μαζί μου Παναγίτσα!!!

Εκείνη την ημέρα την κάλεσα στο σπίτι και έμεινε άφωνη για το πως ήταν ο Θοδωρής μέσα στο σπίτι:D:D

λοιπόν επειδή τα κουβεντιάζουμε θα τα κάνει όλα σήμερα!!!!!!!!!

αυτή τη στιγμή ουρλιάζει...αλλά δεν της δίνω σημασία.........

επειδή ήθελε να ανέβει τη σκάλα!!!

μετάλλαξη έπαθε!!!!!!!!!!

βαθιές ανάσες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1...2...3...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...