Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλησπέρα . Υπάρχει κοπέλα που δεν έκανε διπλασιασμους αλλά ανέβαινε η χοριακη λίγο λίγο και να τα κατάφερε ? 

Μ είπε υπάρχει η πιθανότητα για εξωμήτριο επειδή δε κάνει καλό διπλασσιασμο και από κείνη την ώρα Μ έχει πιάσει φοβερό άγχος. 

Στις 14 μέρες είχα 240 και στις 27 μερες 800

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αγώνας εξουσίας είναι πάντως, έτσι;

Κανονικά!! Αγώνας, όπως τα λες!! Και βέβαια το πιο σημαντικό ολων ειναι να το πιστευεις εσύ αυτό που λες, όταν ακούω να τα προσπαθούν να βάλουν όρια και ειναι λες και τα χαϊδευουν εκνευρίζομαι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κανονικά!! Αγώνας, όπως τα λες!! Και βέβαια το πιο σημαντικό ολων ειναι να το πιστευεις εσύ αυτό που λες, όταν ακούω να τα προσπαθούν να βάλουν όρια και ειναι λες και τα χαϊδευουν εκνευρίζομαι

Όχι, είμαι αυστηρή. Θεωρώ ότι η πειθαρχία είναι καλό πράγμα. Ζούμε σε κοινωνία, με άλλους ανθρώπους, πρέπει να μπορεί το παιδί να συνυπάρχει.

Άσε, είμαι bitch όταν θέλω, την έβαψε ο Τζόνυ. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

εμενα η μικρη τελευταια εχει μια επιθετικη ταση προς τη θεια οχι σαφως απο κακια απλα επειδη ξερει οτι δεν θα τιμωρηθει... πχ σημερα αντεδρασε για κατι και την γρατζουνισε στο προσωπο (να θυμηθω να της κοψω νυχια αποψε).. σε εμας εννοειται οτι δεν τα κανει..ουτε σε αλλο παιδι οσς φορες βρεθηκαμε..

εχει να κανει καθαρα με το πως αντιδρα ο καθενας..

και εγω αυτο κανω στο καθε μη ακολουθει και επεξηγηση..οσες φορες χρειαστει..

ΟΥΦ, υπομονή κι επιμονή δηλαδή Τζες.

Ναι, έτσι προσπαθώ. Εύχομαι να μη βγάλουμε κ***παιδα.

κι εγώ αυτό εύχομαι, με το Θοδωρή τα κατάφερα, η μικρή ειναι πιο δυνατός χαρακτήρας και εγω εχω χάσει λιγο από το Χιτλερικό μου αλλά μετά την 12 φορά που της λεώ να μαζεψψει τα παιχνίδια κατι κάνει ,, στο Θοδωρή χρειάζονταν μονο 2 φορες και μετά το δευτερο χρονο χρειαζόταν μονο ένα βλέμμα

κι εγώ αυτό εύχομαι, με το Θοδωρή τα κατάφερα, η μικρή ειναι πιο δυνατός χαρακτήρας και εγω εχω χάσει λιγο από το Χιτλερικό μου αλλά μετά την 12 φορά που της λεώ να μαζεψψει τα παιχνίδια κατι κάνει ,, στο Θοδωρή χρειάζονταν μονο 2 φορες και μετά το δευτερο χρονο χρειαζόταν μονο ένα βλέμμα

αχ αυτο το βλεμμα της μανας.. βλεπω οτι στην κορη μου ηδη πιανει..ελπιζω να κρατησει..

Διαφημίσεις

Χθες γυρνάνε απ' το χωριό μου, που τους είχα ξαποστείλει, και βρίσκουν ένα ερείπιο στον καναπέ!

ΔΕΝ μπορούσα ν' ασχοληθώ καθόλου μαζί του, ήμουν κομμάτια, ερχόταν μου 'δινε μπάτσες όπου έβρισκε ή έπαιρνε πράγματα και τα χτυπούσε στο τραπέζι ή στο πάτωμα, κάτι στο οποίο ξέρει ότι θα πω μη.

Μια φορά, όταν το παράκανε, τον έστειλα τιμωρία.

Άλλες φορές, έκανε δυνατή κίνηση, χτυπούσε το χέρι του ο χαζούλης κι ερχόταν κλαίγοντας σε 'μένα για να το κάνω μα.

Όταν θέλει προσοχή και δεν την παίρνει, αν είναι και κουρασμένος όπως χθες (δεν είχε κοιμηθεί μεσημέρι) είναι ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ μιλάμε!! Για να τον τραβήξεις βιντεάκι. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

εμενα η μικρη τελευταια εχει μια επιθετικη ταση προς τη θεια οχι σαφως απο κακια απλα επειδη ξερει οτι δεν θα τιμωρηθει... πχ σημερα αντεδρασε για κατι και την γρατζουνισε στο προσωπο (να θυμηθω να της κοψω νυχια αποψε).. σε εμας εννοειται οτι δεν τα κανει..ουτε σε αλλο παιδι οσς φορες βρεθηκαμε..

εχει να κανει καθαρα με το πως αντιδρα ο καθενας..

και εγω αυτο κανω στο καθε μη ακολουθει και επεξηγηση..οσες φορες χρειαστει..

Δοκιμάζουν και τα όριά μας, για να σου εξηγήσω τη φάση με τη Γιωτούλα εχθές η Ανδρείνα πήγε συνειδητά και της έφερε ένα αυτοκινητάκι στο κεφάλι, τοσο εγώ όσο και ο Στεφανος την μαλώσαμε λέγοντάς της ότι δεν πρέπει να το κάνει και ειναι κακή πράξη. Τις επόμενες δύο σφαλιάρες της έδωσε τρέχοντας, της εριξε τη μια και αφού η Γιώτα δεν αντέδρασε γέλαγε η δικιά μου και έτρεχε αφού ήξερε ότι θα τη μαλώσουμε και ξανά το έκανε άλλη μια φορά, δλδ βλεπουν τις αντιδράσεις μας και θέλουν να το τραβήξουν να δουν πόσο τους πέρνει.

Στο χωριό η κορούλα έφαγε τρελό ξύλο από μια συνομίληκη και παρόλα αυτά δεν σήκωσε το χέρι να τη βαρέσει.

Aχ, αυτό που μιλάω και με γράφει πως μ' εκνευρίζει!!!!

Πόσες φορές του τα λέμε με τον μπαμπά του, να επιμένουμε και οι δύο κι αυτός το χαβά του.

Αλλά εμείς εκεί, επιμονή μέχρι να κάνει αυτό που λέμε.

Ενώ αν τους πεις "θέλεις σοκολάτα;" σε ακούνε αμέσως. :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ενώ αν τους πεις "θέλεις σοκολάτα;" σε ακούνε αμέσως. :rolleyes:

Και'σενα αν σου πούνε: "Θέλω την μελέτη έτοιμη μέχρι αύριο"

και "Θέλω να πάμε για ψώνια και μετά για καφεδάκι" πιο θα ακούσεις;;;; :tongue:

Διαφημίσεις

ρε αυτα μας πουλανε και μας αγοραζουν..

η δικια μου εχει εκνευριστικη συμπεριφορα οταν νυσταζει και δεν της καθεται να κοιμαται.. δεν ακουει τιποτε..κανει τα απιστευτα..χτυπιεται και τετοια αλλα ακομη μετρημενα πραγματα..

εχθες στην εκκλησια δεν εβαζε ποπο κατω και παλι καλα που την κυνηγουσε ο πατερας της..

είναι πολύ σκαθάρια...

αλλά κάποια στιγμή μες στη μέρα φτάνεις στα όρια σου!!

ο μόνος τσακωμός με τον χάζμπαντ είναι να μη φωνάζω στο παιδί,να μη το μαλώνω...

αν του κάνει κάτι...δεν δίνει σημασία,εκτός κι αν είναι κάτι απαγορευμένο που της λέει απαλά μη!!!!

δεν γίνεται έτσι...

συμφωνώ με jesgk απολύτως!!!χεχε

εμένα πάντως αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μην μου κάνει τέτοια κόλπα όταν κατεβαίνουμε βόλτα!!!

για το γράψιμο που λέτε...πάρα πολύ...

μας γράφει κανονικα!!!

και μας μαλώνει!!!

αν πιάσει μια .. πιάνει πάντα

ανακουφιζομαι..

τωρα της λεμε θες μωρο? και λεει αμεσως ναι.. και περνει τα κουκλακια της τα σκεπαζει με οτι βρει και τα κανει καλο...

α ναι.. εχθες αποκτησαμε την 4η χελωνα μας.. μωρακι..

είναι πολύ σκαθάρια...

αλλά κάποια στιγμή μες στη μέρα φτάνεις στα όρια σου!!

ο μόνος τσακωμός με τον χάζμπαντ είναι να μη φωνάζω στο παιδί,να μη το μαλώνω...

αν του κάνει κάτι...δεν δίνει σημασία,εκτός κι αν είναι κάτι απαγορευμένο που της λέει απαλά μη!!!!

δεν γίνεται έτσι...

συμφωνώ με jesgk απολύτως!!!χεχε

εμένα πάντως αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μην μου κάνει τέτοια κόλπα όταν κατεβαίνουμε βόλτα!!!

για το γράψιμο που λέτε...πάρα πολύ...

μας γράφει κανονικα!!!

και μας μαλώνει!!!

α οχι... σε αυτο με τον συζυγο ειμαστε σε κοινη πορεια.. δεν διαφωνησαμε ποτε μεχρι τωρα.. με τη κουνιαδα υπαρχει θεμα αλλα δεν ασχολουμαστε και πολυ εφοσον η ιδια δεν φροντιζει για αυτο και ετσι απλα αρκουμαστε να της την λεμε αλλες φορες σοβαρα αλλες φορες μεταξυ σοβαρου και αστειου..

παντως νομιζω οτι αν καποιον δειχνει να υπολογιζει η μικρη ειμαι εγω κατ αρχην..

μόλις της είπα όχι για κάτι...για ένα διακόπτη που πείραζε...μετά πάει στην καρέκλα να πειράξει το λάπτοπ,την παίρνω αγκαλιά της όχι...με κοπάνησε κανονικά,κόντεψε να μου τσακίσει τα γυαλιά...

την βάζω τιμωρία,αυτή να φωνάζει...δεν της δίνω σημασία,σηκώνεται από τη γωνία και φωνάζει νευριασμένη γύρω γύρω,και σκίζει κι ένα περιοδικό...

σημασία εγώ...σταμάτησε...

το θέμα είναι ότι αυτά δεν τα έκανε...και τα έχω πάρει!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...