Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλησπέρα . Υπάρχει κοπέλα που δεν έκανε διπλασιασμους αλλά ανέβαινε η χοριακη λίγο λίγο και να τα κατάφερε ? 

Μ είπε υπάρχει η πιθανότητα για εξωμήτριο επειδή δε κάνει καλό διπλασσιασμο και από κείνη την ώρα Μ έχει πιάσει φοβερό άγχος. 

Στις 14 μέρες είχα 240 και στις 27 μερες 800

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περιθώριο να κάνουμε τι ακριβώς; :confused:

Η' θα τα στρώσουμε μέχρι να γίνουν 2χρ ή θα τα πνίξουμε. Απλά από 1 εως 2 χρ. γινεται η πρροεργασία για να μην γίνουν κ@λοπαιδα και να μας ακουνε, οι πρώτες βάσεις της πειθαρχίας

Διαφημίσεις

Η' θα τα στρώσουμε μέχρι να γίνουν 2χρ ή θα τα πνίξουμε. Απλά από 1 εως 2 χρ. γινεται η πρροεργασία για να μην γίνουν κ@λοπαιδα και να μας ακουνε, οι πρώτες βάσεις της πειθαρχίας

Για δώσε κανένα τιπ;

Εγώ πάντως αν κρίνω απ' το σχολείο είναι καλό παιδάκι και παίζει μ' όλους. Ένα άλλο μικρό τον δάγκωσε, αυτός είναι Κύριος!

εγω γιατι διαβαζω οτι αυτη η περιοδος της εγωκεντρικης συμπεριφορας συμπεριλαμβανομενου της επιθετικοτητας κραταει ως τα 4????

Βγηκε νεο μοντελο?

Εσύ γρήγορα τελείωσες απ' την τράπεζα. :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

εγω γιατι διαβαζω οτι αυτη η περιοδος της εγωκεντρικης συμπεριφορας συμπεριλαμβανομενου της επιθετικοτητας κραταει ως τα 4????

Βγηκε νεο μοντελο?

άλλο η επιθετικότητα και άλλο να μιλάς και να σε γράφει στο πωπό του. Δλδ δεν μπορεί ενας γονιός μεχρι τα 3-4 να μην έχει πει ποτέ μη και μετά ξαφνικά να θυμηθεί οτι θέλει το παιδί οτυ να πειθαρχεί

χαιδευα την κοιλια μου και επαιζα την εγκυα!! :tongue::tongue:

ΕΥΓΕ!!!

Κι εγώ το δούλεψα πολύ αυτό, ειδικά σε τράπεζες και ΙΚΑ!

Άσε που μου 'χει μείνει και (%^$(%^#(κοιλιά και μερικές φορές, αν σηκωθεί κανείς σε λεωφορείο (αστικό), στρογγυλοκάθομαι η γκαστρωμένη. :oops::tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Για δώσε κανένα τιπ;

Εσύ γρήγορα τελείωσες απ' την τράπεζα. :rolleyes:

Θα σου πω τί έκανα με το Θοδωρή, ότι και να του απαγόρευα του έλεγα πάντα το γιατί, το έλεγα μέχρι που μάλλιαζε η γλώσσα μου, ότι ήθελα να κάνει του το ζητούσα μέχρι να το κάνει, το ίδιο κάνω και με την Ανδρείνα και επειδή ειναι πιο δυναμιική από το Θοδωρή χρειαζεται να το λέω τις τριπλάσιες φορες αλλά θα το κάνει, δεν θα της περάσει

άλλο η επιθετικότητα και άλλο να μιλάς και να σε γράφει στο πωπό του. Δλδ δεν μπορεί ενας γονιός μεχρι τα 3-4 να μην έχει πει ποτέ μη και μετά ξαφνικά να θυμηθεί οτι θέλει το παιδί οτυ να πειθαρχεί

Α, εγώ του λέω μη και για πράγματα που θεωρώ σημαντικά έχω επιμονή, να τα μάθει.

Τον βάζω και - σπάνια βέβαια - τιμωρία. Μόνος, στο δωμάτιό του για 1 λεπτό.

Δεν του αρέσει καθόλου. :rolleyes:

Αγώνας εξουσίας είναι πάντως, έτσι;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ΕΥΓΕ!!!

Κι εγώ το δούλεψα πολύ αυτό, ειδικά σε τράπεζες και ΙΚΑ!

Άσε που μου 'χει μείνει και (%^$(%^#(κοιλιά και μερικές φορές, αν σηκωθεί κανείς σε λεωφορείο (αστικό), στρογγυλοκάθομαι η γκαστρωμένη. :oops::tongue:

γαϊδουριάααααααα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...