Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλησπέρα . Υπάρχει κοπέλα που δεν έκανε διπλασιασμους αλλά ανέβαινε η χοριακη λίγο λίγο και να τα κατάφερε ? 

Μ είπε υπάρχει η πιθανότητα για εξωμήτριο επειδή δε κάνει καλό διπλασσιασμο και από κείνη την ώρα Μ έχει πιάσει φοβερό άγχος. 

Στις 14 μέρες είχα 240 και στις 27 μερες 800

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!

Μαεστρία δύσκολο να ήταν ο χάζμπαντ μου. Εσείς στο σταθμό ανήκετε στον ΟΤΕ του Βαρδαρίου. Ο χάζμπαντ είναι στον ΟΤΕ της Ερμού.

Εγώ τις δουλίτσες μου τις έκανα Παρασκευή βράδυ και έτσι ήμουν χαλαρή το σκ. Ευτυχώς η Γεωργίτσα δεν κοιμόταν μεσημέρι και απο τις 8 ήταν για νάνι. Χθες κοιμήθηκε εφτάμιση και παρόλα αυτά κοιμισμένη την κατέβασα στην πεθερά. Τρέχει όλη μέρα και κουράζεται.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κοριτσάκια...

λοιπόν σας διάβασα αλλά σήμερα δεν εποικοινωνεί ο εγκέφαλος...

για να δω τι θα θυμηθώ...

προσπ είπαμε να μην κουράζεσαι...

από τώρα συχνοουρία?χάθηκες!!!

εγώ έχω γενικά οπότε στην εγκυμοσύνη...το ξέσκισα!!

μαεστριάκι καθάρισες βλέπω...

έχετε στρώσει χαλιά ήδη?

εμείς ακόμα...

τα έχω δώσει τα 4 μεγάλα στο καθαριστήριο.τα πλένουν με απιονισμένο νερό και τα φυλάνε,δεν έχω χώρο...

πρινσέσσα το πήρες το φόρεμα?

ευάκι περαστικά...σιχαίνομαι οδοντίατρους...

πάντως έχετε δίκιο,πρέπει να τα αφήνουμε να τα βγάζουν πέρα μόνα τους...

παράδειγμα προχθές στους κουμπάρους...η έλλη πήρε ένα αυτοκινητάκι μακκουίν από το βαφτηστήρι,έχει τρέλα με αυτά και της το άρπαξε να το πάρει πίσω,η δική μου άρχισε να τον μαλώνει,τους άφησα...

το βαφτηστήρι στην ίδια περίπτωση πάει στη μάνα του και κλαίει...

είχα την κουμπάρα συνέχεια να λέει "πρόσεχε την,θα πέσει από την καρέκλα, θα χτυπήσει"

αμάν πια,στο τέλος έπεσε και της πρήστηκαν τα χείλη...

δεν έγινε και τίποτα...και η κουμπάρα απάντηση "αφού δεν έσπασε κάνα δόντι!!!!!!"

αμάν πια,τη καταστροφή έφερε!!!

δεν ήξερα να τρέχω όλη μέρα από πίσω της!!!!

jesgk δεν είδα ζωγραφιά...πάω τώρα!!!

βρε την ανδρείνα που μελάνιασε την γιώτα!!!!!χαχα

κι εγώ είδα μια γαμοβάφτιση στη πόλη χθες...μακάρι να τα καταφέρουμε κι εμείς σύντομα!!πριν πάει δημοτικό η έλλη!!!!

ελεναδίτσα που είναι οι φώτο της βάφτισης,1-2 είδαμε!!

λοιπόν τις τελευταίες μέρες έχει ξεκινήσει η έλλη να φωνάζει με το παραμικρό,να κλαίει με ουρλιαχτά γιατί θέλει κάτι...

βέβαια βγάζει και κάτι δοντάκια,αλλά πολλά νεύρα...

θα αρχίσω να την γράφω κάθε φορά που θα κάνει τέτοια...

χθες πρώτη φορά το έκανε και στη βόλτα μας...και αυτό δεν το δέχομαι!!!!!!!!!!

θα την στρώσω,που θα πάει!!!!

Καλημέρα!

Μαεστρία δύσκολο να ήταν ο χάζμπαντ μου. Εσείς στο σταθμό ανήκετε στον ΟΤΕ του Βαρδαρίου. Ο χάζμπαντ είναι στον ΟΤΕ της Ερμού.

Εγώ τις δουλίτσες μου τις έκανα Παρασκευή βράδυ και έτσι ήμουν χαλαρή το σκ. Ευτυχώς η Γεωργίτσα δεν κοιμόταν μεσημέρι και απο τις 8 ήταν για νάνι. Χθες κοιμήθηκε εφτάμιση και παρόλα αυτά κοιμισμένη την κατέβασα στην πεθερά. Τρέχει όλη μέρα και κουράζεται.

καλημέρα...και το μεσημέρι τι κάνετε?πως αντέχεις βρε παιδάκι μου??

Διαφημίσεις

και εγω κοιμηθηκα στις 2 παρα (βαριεμαι να γραφω το γιατι) και ξυπνησα 6.30 για να μαζεψω τα ρουχα και τα πραγματα απο το εξοχικο..ψιλοκουτουλαω αλλα κανω οτι δεν το καταλαβαινω..

Eγώ έχω παρατηρήσει ότι γίνεται πιο επιθετικός και μας χτυπάει κιόλας, όταν δεν ασχολούμαστε μαζί του και ζητάει προσοχή.

Ουφ, φάση είναι κι αυτή, θα περάσει.

Μιαμάμα μου τα καλοκαιρινά έχω στρωμένα. Δεν έχω κι άλλα δηλαδή. Πέρσι όλο το χειμώνα μ' αυτά τον έβγαλα. Ευτυχώς το σπίτι είναι ΠΟΛΥ ζεστό. (όταν λειτουργεί η θέρμανση)

Τζες η ζωγραφιά είναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Έχεις ταλέντο. ;)

Για τη γαμοβάφτιση που λέτε, πλάκα είχε, αλλά είναι ΠΟΛΥ κουραστικό, γιατί έχεις να κάνεις προετοιμασία για δύο μυστήρια και διαρκεί και πολύ, οπότε διπλή η κούραση.

Το αστείο είναι ότι ο Γιάννος δε θα ρωτάει (όπως ρωτήσανε όλα τ' ανήψια μου) "εγώ που είμαι;" όταν θα δει τυχόν φώτο γάμου, γιατί ήταν κι αυτός εκεί!

Μια ανηψιά μου ειδικά όταν έβλεπε βίντεο ή φώτο γάμου, έκλαιγε σπαρακτικά και φώναζε "εγώ γιατί δεν είμαιιιιιιιιιιιιιι;".

ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

κι εγώ δεν θα ήθελα γαμοβάφτιση μαζί,αλλά γάμο σκέτο με το παιδί μαζί!!!

θα το έχω παρανυφάκι κουκλί!!!

έχω φανταστεί να φοράει το τέλειο φόρεμα παράνυφης!!!

και να πάμε στην εκκλησία και οι 3 μαζί!!!!!!!

τέλειο!!

α και να κρατάει και η μικρή ανθοδέσμη μινιατούρα!!!

Διαφημίσεις

Eγώ έχω παρατηρήσει ότι γίνεται πιο επιθετικός και μας χτυπάει κιόλας, όταν δεν ασχολούμαστε μαζί του και ζητάει προσοχή.

Ουφ, φάση είναι κι αυτή, θα περάσει.

Μιαμάμα μου τα καλοκαιρινά έχω στρωμένα. Δεν έχω κι άλλα δηλαδή. Πέρσι όλο το χειμώνα μ' αυτά τον έβγαλα. Ευτυχώς το σπίτι είναι ΠΟΛΥ ζεστό. (όταν λειτουργεί η θέρμανση)

Τζες η ζωγραφιά είναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Έχεις ταλέντο. ;)

Για τη γαμοβάφτιση που λέτε, πλάκα είχε, αλλά είναι ΠΟΛΥ κουραστικό, γιατί έχεις να κάνεις προετοιμασία για δύο μυστήρια και διαρκεί και πολύ, οπότε διπλή η κούραση.

Το αστείο είναι ότι ο Γιάννος δε θα ρωτάει (όπως ρωτήσανε όλα τ' ανήψια μου) "εγώ που είμαι;" όταν θα δει τυχόν φώτο γάμου, γιατί ήταν κι αυτός εκεί!

Μια ανηψιά μου ειδικά όταν έβλεπε βίντεο ή φώτο γάμου, έκλαιγε σπαρακτικά και φώναζε "εγώ γιατί δεν είμαιιιιιιιιιιιιιι;".

ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα!

θα στρώσουν, ή θα γίνουν κακομαθημένα????απαπα

βρε την καημένη την ανηψιά!!

:-P

κι εγώ δεν θα ήθελα γαμοβάφτιση μαζί,αλλά γάμο σκέτο με το παιδί μαζί!!!

θα το έχω παρανυφάκι κουκλί!!!

έχω φανταστεί να φοράει το τέλειο φόρεμα παράνυφης!!!

και να πάμε στην εκκλησία και οι 3 μαζί!!!!!!!

τέλειο!!

α και να κρατάει και η μικρή ανθοδέσμη μινιατούρα!!!

Tην έχετε βαφτίσει ήδη, ε;

Άσε, εγώ είχα γέννα, προετοιμασία σπιτιού, χάζμπαντ στην Αθήνα, αγορά των πάντων για το σπίτι, κλπ, και ΠΡΗΞΙΜΟ απ' τους δικούς μου για θρησκευτικό.

Ε, έκανα και τη βάφτιση για να ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΩ, δεν την πάλευα άλλο. :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...