Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλησπέρα . Υπάρχει κοπέλα που δεν έκανε διπλασιασμους αλλά ανέβαινε η χοριακη λίγο λίγο και να τα κατάφερε ? 

Μ είπε υπάρχει η πιθανότητα για εξωμήτριο επειδή δε κάνει καλό διπλασσιασμο και από κείνη την ώρα Μ έχει πιάσει φοβερό άγχος. 

Στις 14 μέρες είχα 240 και στις 27 μερες 800

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα και απο μενα..

πριν λιγο πηγα για χοριακη επαναληπτικη εν μεσω πολλων αλλων δραστηριοτητων..

εγω το Σαββατο σιδερωσα δεν ξερω ποσα ρουχα και 3 κουρτινες και επλυνα αλλες τοσες οι οποιες με περιμενουν για σιδερωμα..

αντε παλι τον Μαρτιο αλλα τοτε θα αγγαρευτει αλλος..εγω κουρα..!

Τα χαλια τα πλυναμε στο εξοχικο (και του εξοχικου μαζι αρχες Αυγουστου) τα πολυυυυ μεγαλα τα στελνουμε εξω κατι (4*4 ασηκωτα)..

καλο υπολοιπο..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα και απο μενα..

πριν λιγο πηγα για χοριακη επαναληπτικη εν μεσω πολλων αλλων δραστηριοτητων..

Καλα αποτελεσματα να εχεις!!!!

Και σταματα να κουραζεσαι τοσο πολυ!!!

Kαλημέρα!!! Καλή εβδομάδα σε όλες!! Σήμερα έχω καλή διάθεση ... για να δούμεεεεεε!

Και για να τα μαρτυρησω ολα ...... εχθες η κορη μου εφαγε τις χρονιας της απο την Ανδρεϊνα!!!Ναι καλα ακουτε αυτο το αγγελικο προσωπο ριχνει κατι σφαλιαρες....περιξυγιρισμενες!!!!

Προσπαθουσε να μας πει μαλλον οτι το σπιτι της ανηκε και κουμαντο εκει μεσα εκανε αυτη.Η δε Τζεσσικα στην κοσμαρα της!!!!!

Με μωλωπες γυρισα το παιδακι μου στο σπιτι!!!Αλλα δεν θα ερθετε??Θα σας δειξουμε εμεις!!!!!!χαχαχαχχαχα

Χαχα!!! Υπερβολές!!! Κάθε φορά που της έριχνε μια σφαλιάρα (3 στο σύνολο) έτρχε και γελούσε δυνατά η Ανδρείνα .. της φαινόταν τόσο αστείο!!

Κυρία μου την μάλωνα την κόρη μου και εσύ έλεγες δεν πειράζει.. θα σε ξεμπροστιάσω εγώ :tongue:, το κορίτσι μου ήθελε να κρατήσει την κούκλα σου μακριά από το γιο μου που ακόμα και στην τουαλέτα από πίσω πήγαινε... τσ τσ τσ... ξέχασε να σας πει ότι της έφερε και ένα αυτοκινητάκι στο κεφάλι αλλά μετά της έκανε και παπάω, και αγκαλίτσα και την τάιζε και σταφύλια στο στόμα.... μια φυσιολογική σχέση κουνιάδας--νύφης δλδ... από μπροστά αγάπες και από πίσω μαχαιρόματα!!!!!!!!!!!!

Εντωμεταξύ κάτω απ' το γραφείο ήταν το πρωί ένα βαν, συνεργείο του ΟΤΕ, μπορεί να ήταν και ο χάζμπαντ της πατριώτισσας. :D

Είπα να πω ένα γεια, αλλά ούτε ξέρω που είχαν πάει και τι διορθώνανε τα μαστόρια εκείνη την ώρα.

Άντε καλέ, που είστε όλες; Μια, μια ξεπροβάλλει.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

μπραβο τα κοριτσια....τωρα ειναι στα ντουζενια τους...και εμενα η μικρη νομιζει οτι τα παιχνιδια που κανει εκεινη της ανηκουν..αναμενομενα πραγματα..

Ευα καλη επιτυχια με την επεμβαση..χαλια οι υποθεσεις με ουλα.. χρωσταω και λεφτα στον οδοντιατρο..κανω τον κινεζο τωρα.. εχει προτεραιοτητα ο γυναικολογος..

παντως εχω μεγαλη τσιτα και αγχος..περναμε και αλλη φαση στο θηλασμο αναπαντεχα, βαριεμαι να τα γραφω.. εχω και μια συχνοουρια απιστευτου..

παω τραπεζα και ερχομαι..

εχω και μια συχνοουρια απιστευτου..

:lol::lol::lol: Αχ, τι μου θύμησες τώρα!

Μανούλα μου, πως θα τα ξαναπεράσουμε;;!!!

Πρέπει να πάω και στη γυναικολόγο για ένα τσεκ απ κι ένα τεστ ΠΑΠ, να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Αχ, αχ, τα κοκκαλάκια μουυυυυυ!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ευα καλη επιτυχια με την επεμβαση..χαλια οι υποθεσεις με ουλα.. χρωσταω και λεφτα στον οδοντιατρο..κανω τον κινεζο τωρα.. εχει προτεραιοτητα ο γυναικολογος..Καλή επιτυχία μουρλοκομείο

Κι εγώ χρειάζομαι οδοντίατρο, αν μείνει κάτι παό το δωρο Χριστουγέννων αν και όταν το πάρουμε

παντως εχω μεγαλη τσιτα και αγχος..περναμε και αλλη φαση στο θηλασμο αναπαντεχα, βαριεμαι να τα γραφω.. εχω και μια συχνοουρια απιστευτου..

c u later

:lol::lol::lol:

Eγω σηκώθηκα στις 6:30, σιδέρωσα τα πλυντήρια που είχα από το ΣΚ, σήκωσα το γιο έκανε ανάγνωση-ορθογραφία και μετά τον πήγα σχολείο, σήμερα πάλι διάβασμα

Είδατε τη ζωγραφια που έκανα για το παιδικό δωμάτιο;;;;

:lol::lol::lol: Αχ, τι μου θύμησες τώρα!

Μανούλα μου, πως θα τα ξαναπεράσουμε;;!!!

Πρέπει να πάω και στη γυναικολόγο για ένα τσεκ απ κι ένα τεστ ΠΑΠ, να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Μωρε ας τα περασουμε και ας ειναι μονο αυτα..αντε να βγει και η επαναληπτικη χοριακη να δω οτι αυξανεται προοδευτικα να ηρεμησω λιγο γιατι εχω ανησυχιες μαζι με τις αυπνιες (οπως παντα βεβαια..)..

ο ανδρας μου γλιστρησε στο εξοχικο και του λεω

ο γερος η απο χ....η απο πεσιμο θα παει.. (ενταξει καλα ειναι..)

παντως εγω η απο αυπνια η απο μαλ@#@#$# θα παω..

φευγω και ρχομαι..

Διαφημίσεις

Eγω σηκώθηκα στις 6:30, σιδέρωσα τα πλυντήρια που είχα από το ΣΚ, σήκωσα το γιο έκανε ανάγνωση-ορθογραφία και μετά τον πήγα σχολείο, σήμερα πάλι διάβασμα

καλε ναι.. τι ομορφη που ειναι...μπραβο..

Eγω σηκώθηκα στις 6:30 ( ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΜΑΖΟΧΑ) , σιδέρωσα τα πλυντήρια που είχα από το ΣΚ, σήκωσα το γιο έκανε ανάγνωση-ορθογραφία και μετά τον πήγα σχολείο, σήμερα πάλι διάβασμα

Όχι, που να τη δούμε;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

στο fb την ανέβασα

Δε βλέπω φβ απ' τη δουλειά κοριτσάκι.

Εν τω μεταξύ μάλλον κάποιος μου "πήρε" το μέηλ μου στο Hotmail. Έχει ιό εδώ και καιρό και πλέον δεν μπορώ καν να μπω μέσα. :?

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...