Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλησπέρα . Υπάρχει κοπέλα που δεν έκανε διπλασιασμους αλλά ανέβαινε η χοριακη λίγο λίγο και να τα κατάφερε ? 

Μ είπε υπάρχει η πιθανότητα για εξωμήτριο επειδή δε κάνει καλό διπλασσιασμο και από κείνη την ώρα Μ έχει πιάσει φοβερό άγχος. 

Στις 14 μέρες είχα 240 και στις 27 μερες 800

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

λοιπόν ρίχνει καρέκλες όλη μέρα...

τα νερά έχουν φτάσει στην εξώπορτα...

είμασταν στους κουμπάρους και πριν λίγο γυρίσαμε...

δεν μπορούσαμε να βγούμε από το αυτοκίνητο...

καληνύχτααααα

Γειά σας και... καληνύχτα!! Και εδώ βρέχει όληηηη μέρα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γειά σας και... καληνύχτα!! Και εδώ βρέχει όληηηη μέρα!!!

Αληθεια;;; Σε ποιο χωριό εισαι εσυ;; Κι εδω βρέχει..:tongue: Καλυτερα μου εισαι κοριτσι η παλι θα βρεις καμια δικαιολογια να μην βρεθουμε;;;;;;;

Οσο για το αλλο το κοριτσακι, ΔΕΝ μιλαμε για σφαλιαρες..Μιλαμε για να μας βγαλει τα ματια και ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΩ! Σορρυ αλλα δεν αντεχω να κινδυνευει το δικο μου το παιδι σε τετοιο βαθμο μεχρι να μαθει το αλλο να συμπεριφερεται!!!:confused: Δηλαδη αν την ειχε χτυπησει τι θα εκανα;;;;; Ουτε να το σκεφτομαι!!! Οι γονεις της ειναι αρκετα ελαστικοι για μενα σε αυτο το θεμα και την μαλωνουν μεν αλλα πολυ χλιαρα δε..Ρωτησα και την ξαδερφη μου που ειναι βρεφονηπιοκομος και μου ειπε ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ και απο καπου προερχεται ολο αυτο..Και συμφωνω..

Προσπ εγκυουλα μας ΑΚΟΥ ΜΕ σε παρακαλω..Θα εχεις την πιο τελεια εγκυμοσυνη!! Μην ανησυχεις..Πολλα φιλακια

Δεσποινα ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!! Σκεψου οτι ειναι κατι που η δεν θα το ξαναζησεις η θα αργησεις πολυυυυυυυυυυυ ξανα..

Μαεστρια τι κανει ο Γιαννακης;;;;

Μιαμαμα ΜΗΧΑΝΟΒΙΑ φιλακια..

Αυτα, εγω περασα ενα Σαββατο κλεισμενη μεσα, μονο σουπερ-μαρκετ πηγα, δουλειες, κυνηγητο κτλ κτλ κτλ..Καληνυχτα

yRf6p1.png

Αληθεια;;; Σε ποιο χωριό εισαι εσυ;; Κι εδω βρέχει..:tongue: Καλυτερα μου εισαι κοριτσι η παλι θα βρεις καμια δικαιολογια να μην βρεθουμε;;;;;;;

Οσο για το αλλο το κοριτσακι, ΔΕΝ μιλαμε για σφαλιαρες..Μιλαμε για να μας βγαλει τα ματια και ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΩ! Σορρυ αλλα δεν αντεχω να κινδυνευει το δικο μου το παιδι σε τετοιο βαθμο μεχρι να μαθει το αλλο να συμπεριφερεται!!!:confused: Δηλαδη αν την ειχε χτυπησει τι θα εκανα;;;;; Ουτε να το σκεφτομαι!!! Οι γονεις της ειναι αρκετα ελαστικοι για μενα σε αυτο το θεμα και την μαλωνουν μεν αλλα πολυ χλιαρα δε..Ρωτησα και την ξαδερφη μου που ειναι βρεφονηπιοκομος και μου ειπε ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ και απο καπου προερχεται ολο αυτο..Και συμφωνω..

Προσπ εγκυουλα μας ΑΚΟΥ ΜΕ σε παρακαλω..Θα εχεις την πιο τελεια εγκυμοσυνη!! Μην ανησυχεις..Πολλα φιλακια

Δεσποινα ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!! Σκεψου οτι ειναι κατι που η δεν θα το ξαναζησεις η θα αργησεις πολυυυυυυυυυυυ ξανα..

Μαεστρια τι κανει ο Γιαννακης;;;;

Μιαμαμα ΜΗΧΑΝΟΒΙΑ φιλακια..

Αυτα, εγω περασα ενα Σαββατο κλεισμενη μεσα, μονο σουπερ-μαρκετ πηγα, δουλειες, κυνηγητο κτλ κτλ κτλ..Καληνυχτα

προσπ συγχαρητηρια!!!! μην ανησυχεις βρε ολα θα πανε μια χαρα!!!:D:D

μαρακι σε καταλαβαινω απολυτα! και εγω δεν θεωρω φυσιολογικη αυτη τη συμπεριφορα. η μελινα δεν εχει σηκωσει ποτε χερι σε αλλο παιδακι, ουτε καν εχει σπρωξει και εχει φαει πολυ ξυλο απο 2 παιδια φιλων. αυτο που εχω καταλαβει εγω ειναι πως οτι βλεπουν κανουν. η μια απο τις 2 μαμαδες χτυπαει συνεχεια το παιδι στα χερια οταν κανει κατι και ΔΥΝΑΤΑ! Ε τι να πεις μετα; αφου ετσι το μαθανε!!! εκνευριζομαι απιστευτα λεμε!!!

Αληθεια;;; Σε ποιο χωριό εισαι εσυ;; Κι εδω βρέχει..:tongue: Καλυτερα μου εισαι κοριτσι η παλι θα βρεις καμια δικαιολογια να μην βρεθουμε;;;;;;;!

Παλιοκόριτσο με έχεις να σου λέω δικαιολογίες;;;; τσ τσ τσ !

γεια σας κοριτσια μου!

τι κανετε?καλως το δεσποινακι!

εδω εχει συννεφια αλλα ζεσταινομαστε!

λοιπον εγω ειμαι στην αντιθετη θεση απο σας,γιατι εμενα δαγκωνει,και χτυπαει.και δεν την χτυπαμε καθολου.

και δεν ηταν ετσι,ποτε δεν χτυπουσε,αλλα οταν αρχισε να χτυπαει,εγω την μαλωνα,ενω αλλοι,πχ πεθερικα γελαγανε,κι ετσι το εχει παρει σαν παιχνιδι.για το δαγκωμα δεν ξερω πως το εμαθε,νομιζω απο αμυνα επειδη η ελιζα,η φιλη της, της τραβουσε συνεχεια τα μαλλια.

παντως εχει φαει ξυλο κι η δικη μου απο πολλα παιδακια,ειναι φυσιολογικο να μαλωνουνε,γι'αυτο και δεν κοβω την παρεα με κανενα παιδακι,στον παιδικο τα ιδια γινονται,αν ειχε αδερφακι παλι θα μαλωνανε.

ομως δεν το αφηνω κι ετσι χαλαρα οταν δαγκωνει,παντα την βαζω τιμωρια και την μαλωνω.

αλλα να θελουν να της βγαλουν τα ματια δεν μου εχει τυχει,myprincess.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια μου!

τι κανετε?καλως το δεσποινακι!

εδω εχει συννεφια αλλα ζεσταινομαστε!

αλλα να θελουν να της βγαλουν τα ματια δεν μου εχει τυχει,myprincess.

Βρε και μενα δαγκωνει που και που..Εμενα οχι αλλα παιδακια..Σας λεω ολα αυτα τα καταλαβαινω και δεν θα εδινα σημασια..Και σφαλιαρες και μαλλιοτραβηγματα..Αλλα οχι να της βγαλει και το ματι!! Να τρεχουμε και να μην φτανουμε μετα:(

yRf6p1.png

Γειά σας κοριτσάκια. Η Γεωργίτσα και πάλι έπεσε ψόφια! Χι!Χι!

Πρόσπ όλα θα πάνε καλά! Συμφωνώ με τη θετική σκέψη! Προσοχή και ξεκούραση!

Πρινσέσα και εμένα δεν μου έχει τύχει κάτι ανάλογο. Προς το παρόν δεν έχει φάει ξύλο απο παιδάκι.Χθες πήγαμε στο σπίτι ενός συναδέλφου του άντρα μου ο οποίος έφερε την ανηψούλα του που μένει απο πάνω τους 2μιση χρονών (γλωσσοκοπάνα η μικρή, έκανες κανονικό διάλογο μαζί της) η οποία ήταν πολύ διαχειτική και ''ορμησε'' να φιλήσει τη Γεωργίτσα. Η δικιά μου ενοχλήθηκε και την έσπρωχνε απλά για να την απομακρύνει. Μετά παίξανε κυνηγητό,πήραν μαξιλάρια και ξάπλωσαν στο πάτωμα δίπλα δίπλα, μοιράστηκαν την ίδια πολυθρόνα αλλά όποτε πηγαινε να τη φιλήσειτο κοριτσάκι η δικιά μου έδειχνε να ενοχλείται:tongue:

hello!

σας ευχαριστω και ολες για την στηριξη και θελω να πιστευω στο καλυτερο δυνατον...

εγω για το θεμα των παιδιων που αντιδρουν ετσι ισως να χω μια αποψη σκληροπυρινικη.. θεωρω οτι στο ιδιο τους το σπιτι η στα αντικειμενα τους επιτρεπουν οι ανθρωποι που τα μεγαλωνουν να φερονται παρομοια..ακομη και ενα παιχνιδι μεταξυ τους με ξυλο που φαινομενικα ειναι αστειο, υποσυνειδητα στο παιδι γινεται μια αντιδραση που για αυτο ειναι νορμαλ προς αλλα παιδακια και ας ειναι στα πλαισια τους παιχνιδιου η της εξερευνησης..

πχ ενας φιλος με παιδια αγορια εκανε στην μικρη ενα παιχνιδι οπου με ενα αδειο πλαστικο μπουκαλι της εκανε κουτουλιες..

εγω του ζητησε ευγενικα να μη το κανει γιατι απλα μπορει εκεινη τη δεδομενη στιγμη να ηταν αστειο και να ανωδυνο κλπ κλπ αλλα σε μια αλλη στιγμη σε καποιο αλλο παιδι η ατομο γενικα να παει το παιδι μου να παρει κατι σχετικο και να του την κοπανησει στο κεφαλι..

δεχομαι αυτο που λετε περι ζηλειας και αντιδρασης αλλα και παλι αν καποιος παντα προσπαθει να εξηγει στο παιδι η αντιδραση του ισως να ειναι πιο μαλακη..

στην οποια περιπτωση σε αυτες τις ηλικιες δεν θα τα βαζα ποτε με το παιδι..

επισης πιστευω και παααααρα πολυ στον χαρακτηρα του παιδιου..

εχω αντιστοιχη περιπτωση με κοριτσακι 5 ετων (το οποιο εχει ενα μικροτερο αδελφακι αγορι με εναμιση χρονο διαφορα) που ενω ειναι σε ηλικια συνενοησιμη οταν βλεπει την κορη μου ειτε κατεβαζει μια μουρη μεχρι κατω ειτε κανει την καλη για κανα μισαωρο και μετα μεταλλασεται στο παιδι της Ροζμαρι... δεν την χτυπαει αλλα την διωχνει και κατι αλλα κουλα σπαστικα..επειδη ξερω το ζευγαρι αρκετα καλα θελω να πιστευω οτι δεν οφειλεται τοσο σε εκεινους αλλα στην ιδια την προσωπικοτητα της..

παντως οπως και να χει ολα ειναι σχετικα..

σημερα πηγα στην γαμοβαφτιση ενος ζευγους που εχω γνωρισει απο δω και ειλικρινα συγκινηθηκα.. ειναι ομορφο να παντρευεσαι και να χεις το παιδακι σου μαζι..ειναι τελειως αλλη φαση..ευχομαι σε οσες κανατε πολιτικο και ελπιζετε στον θρησκευτικο να τα καταφερετε.. και το συγκεκριμενο ζευγαρι τα καταφερε με πολυ προσωπικη δουλεια και ελαχιστα χρηματα να κανουν κατι ομορφο και αξιοπρεπεστατο.

Ευχομαι να ζησουν ενωμενοι, ευτυχισμενοι και να αποκτησουν συντομα το δευτερο παιδακι τους.

θα τα πουμε αυριο με το καλο.. καλο βραδυ

Γειά σας κοριτσάκια. Η Γεωργίτσα και πάλι έπεσε ψόφια! Χι!Χι!

Πρόσπ όλα θα πάνε καλά! Συμφωνώ με τη θετική σκέψη! Προσοχή και ξεκούραση!

Πρινσέσα και εμένα δεν μου έχει τύχει κάτι ανάλογο. Προς το παρόν δεν έχει φάει ξύλο απο παιδάκι.Χθες πήγαμε στο σπίτι ενός συναδέλφου του άντρα μου ο οποίος έφερε την ανηψούλα του που μένει απο πάνω τους 2μιση χρονών (γλωσσοκοπάνα η μικρή, έκανες κανονικό διάλογο μαζί της) η οποία ήταν πολύ διαχειτική και ''ορμησε'' να φιλήσει τη Γεωργίτσα. Η δικιά μου ενοχλήθηκε και την έσπρωχνε απλά για να την απομακρύνει. Μετά παίξανε κυνηγητό,πήραν μαξιλάρια και ξάπλωσαν στο πάτωμα δίπλα δίπλα, μοιράστηκαν την ίδια πολυθρόνα αλλά όποτε πηγαινε να τη φιλήσειτο κοριτσάκι η δικιά μου έδειχνε να ενοχλείται:tongue:

οι κορες μας ειναι πολυ ομοιες σε αρκετα πραγματα..

miamama καλοριζικο το μηχανακι.. τσαντα ροδα και κοπαναααα..:mrgreen:

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολες σας!!!!

Σε λιγη ωρα παω να κανω μια μικροεπεμβαση στο ουλο μου!!!Τρεμω λεμε!!!

Οσο για τον τροπο συμπεριφορας των μικρων μας.Συμφωνω με την Prosp οτι παιζει ρολο και η προσωπικοτητα του παιδιου.Βεβαια πιστευω οτι ολα τα παιδια οταν παιζουν εντος εδρας ειναι πιο αγριμια σε σχεση με αυτα που ειναι φιλοξενουμενα.Ειμαι υπερ στο μαλωμα των παιδιων οταν πανε και βαρανε αλλα παιδακια αλλα παιζει ρολο και η ηλικια των παιδιων.Οσο και αν λεμε οτι τα μικρα μας καταλαβαινουν τα παντα δεν ειναι ετσι.Πολλα παιδακια οταν τα μαλωνεις πολυ θυμονουν και αντιδρουν χειροτερα απεναντι στα αλλα παιδακια.Ειμαι της αποψης οτι γενικως δεν πρεπει τα παιδια να τα μαλλωνουμε πολυ σκληρα οταν ειναι αλλα παιδακια μπροστα ουτε να μπαινουν τιμωρια.Πολλες φορες ακομα και οι σφαλιαρες που ριχνουν σε αλλα παιδακια το θεωρουν παιχνιδι ή προσπαθουν να χαϊδεψουν το αλλο παιδακι.Μονο που δυστυχως δεν μπορουν να ελεγξουν την δυναμη τους.Γι αυτο το λογο εμεις οι γονεις οφειλουμε να τους εξηγουμε το λαθος τους.Αλιμονο αν καθε φορα που μας βαραγαν το παιδι μας το απομακρυναμε απο το αλλο παιδακι.Πως θα μαθει να υπερασπιζεται το ατομο του?Δυστυχως δεν θα ειμαστε παντα διπλα του ωστε να το υπερασπιζομαστε εμεις!!!

My princcess οσο για το τι το αλλο παιδακι κοντεψε να βγαλει τα ματια της δικης σου ναι πιστευω πως μπορει να εχει μια κουκλα και να προσπαθει να της κανει το ιδιο χωρις οι γονεις της να της εξηγουν οτι αυτο ειναι λαθος.Με συνεπεια αυτο το παιδακι να το θεωρει παιχνιδι λοιπον κι αυτο.Δεν ειναι λυση να απομακρυνεις την Ναταλιτσα.Απλα πρεπει να ειστε προσεκτικες οταν και αμα ξαναπατε.

Η κορη μου εχει φαει παρα πολυ ξυλο απο αλλα παιδακια.Οταν ομως βρησκει την ευκαιρια ανταποδιδει.Δεν το λεω με περηφανια που κι αυτη πολλες φορες αμυνετε αλλα ναι πραγματικα χαιρομαι που ειναι δραστηρια και καταλαβαινει την αμυνα.Η αληθεια ειναι οτι δεν εχει βαρεσει ποτε κανενα παιδακι πολυ, αλλα κρυφοτσιμπιες ναι τις εχει δωσει.Σφαλιαριτσες τις εχει δωσει.

Αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι δεν μπορει να παιξει καλα με συνομιλικα παιδακια.Παντα μαλωνουνε!!Με τα μεγαλυτερα ειναι αλλο παιδι.

Αυτη ειναι η δικη μου αποψη.!!!!!

Και για να τα μαρτυρησω ολα ...... εχθες η κορη μου εφαγε τις χρονιας της απο την Ανδρεϊνα!!!Ναι καλα ακουτε αυτο το αγγελικο προσωπο ριχνει κατι σφαλιαρες....περιξυγιρισμενες!!!!

Προσπαθουσε να μας πει μαλλον οτι το σπιτι της ανηκε και κουμαντο εκει μεσα εκανε αυτη.Η δε Τζεσσικα στην κοσμαρα της!!!!!

Με μωλωπες γυρισα το παιδακι μου στο σπιτι!!!Αλλα δεν θα ερθετε??Θα σας δειξουμε εμεις!!!!!!χαχαχαχχαχα

Και για να τα μαρτυρησω ολα ...... εχθες η κορη μου εφαγε τις χρονιας της απο την Ανδρεϊνα!!!Ναι καλα ακουτε αυτο το αγγελικο προσωπο ριχνει κατι σφαλιαρες....περιξυγιρισμενες!!!!

Προσπαθουσε να μας πει μαλλον οτι το σπιτι της ανηκε και κουμαντο εκει μεσα εκανε αυτη.Η δε Τζεσσικα στην κοσμαρα της!!!!!

Με μωλωπες γυρισα το παιδακι μου στο σπιτι!!!Αλλα δεν θα ερθετε??Θα σας δειξουμε εμεις!!!!!!χαχαχαχχαχα

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλημερα σε ολες σας!!!!

Σε λιγη ωρα παω να κανω μια μικροεπεμβαση στο ουλο μου!!!Τρεμω λεμε!!!

καλη αναρρωση να εχεις.

Οσο για τον τροπο συμπεριφορας των μικρων μας.Συμφωνω με την Prosp οτι παιζει ρολο και η προσωπικοτητα του παιδιου.Βεβαια πιστευω οτι ολα τα παιδια οταν παιζουν εντος εδρας ειναι πιο αγριμια σε σχεση με αυτα που ειναι φιλοξενουμενα.Ειμαι υπερ στο μαλωμα των παιδιων οταν πανε και βαρανε αλλα παιδακια αλλα παιζει ρολο και η ηλικια των παιδιων.Οσο και αν λεμε οτι τα μικρα μας καταλαβαινουν τα παντα δεν ειναι ετσι.Πολλα παιδακια οταν τα μαλωνεις πολυ θυμονουν και αντιδρουν χειροτερα απεναντι στα αλλα παιδακια.Ειμαι της αποψης οτι γενικως δεν πρεπει τα παιδια να τα μαλλωνουμε πολυ σκληρα οταν ειναι αλλα παιδακια μπροστα ουτε να μπαινουν τιμωρια.Πολλες φορες ακομα και οι σφαλιαρες που ριχνουν σε αλλα παιδακια το θεωρουν παιχνιδι ή προσπαθουν να χαϊδεψουν το αλλο παιδακι.Μονο που δυστυχως δεν μπορουν να ελεγξουν την δυναμη τους.Γι αυτο το λογο εμεις οι γονεις οφειλουμε να τους εξηγουμε το λαθος τους.Αλιμονο αν καθε φορα που μας βαραγαν το παιδι μας το απομακρυναμε απο το αλλο παιδακι.Πως θα μαθει να υπερασπιζεται το ατομο του?Δυστυχως δεν θα ειμαστε παντα διπλα του ωστε να το υπερασπιζομαστε εμεις!!!

My princcess οσο για το τι το αλλο παιδακι κοντεψε να βγαλει τα ματια της δικης σου ναι πιστευω πως μπορει να εχει μια κουκλα και να προσπαθει να της κανει το ιδιο χωρις οι γονεις της να της εξηγουν οτι αυτο ειναι λαθος.Με συνεπεια αυτο το παιδακι να το θεωρει παιχνιδι λοιπον κι αυτο.Δεν ειναι λυση να απομακρυνεις την Ναταλιτσα.Απλα πρεπει να ειστε προσεκτικες οταν και αμα ξαναπατε.

Η κορη μου εχει φαει παρα πολυ ξυλο απο αλλα παιδακια.Οταν ομως βρησκει την ευκαιρια ανταποδιδει.Δεν το λεω με περηφανια που κι αυτη πολλες φορες αμυνετε αλλα ναι πραγματικα χαιρομαι που ειναι δραστηρια και καταλαβαινει την αμυνα.Η αληθεια ειναι οτι δεν εχει βαρεσει ποτε κανενα παιδακι πολυ, αλλα κρυφοτσιμπιες ναι τις εχει δωσει.Σφαλιαριτσες τις εχει δωσει.

Αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι δεν μπορει να παιξει καλα με συνομιλικα παιδακια.Παντα μαλωνουνε!!Με τα μεγαλυτερα ειναι αλλο παιδι.

Αυτη ειναι η δικη μου αποψη.!!!!!

καλημερα ευακι!συμφωνω σε ολα,εκτος απο την τιμωρια.θεωρω το δαγκωμα πολυ σοβαρο για να το αφησω να περασει ετσι.στα υπολοιπα κι εγω δεν δινω και πολυ σημασια,αλλα με το δαγκωμα ειναι το μονο που ειμαι πολυυυυ αυστηρη.

ααα,κι η δικια μου παιζει μια χαρα με μεγαλυτερα παιδακια,ποτε δεν μαλωνει.

maestria ο Τζονυ ειναι καλα τωρα? δεν διαβασα πισω..

Kαλημέρααααααααααααα!!!

Ο Γιαννάκος είναι καλά, έχει ν' ανεβάσει πυρετό απ' την Πέμπτη. Σήμερα πήγαμε σχολείο και αποχωριστήκαμε με κλάμματα πάλι. Μάλλον ξεσυνήθισε. :rolleyes:

Μόνο βήχας του 'χει μείνει, αλλά θέλω να πιστεύω ότι μέχρι να τελειώσει η αντιβίωση θα 'χει συνέλθει πλήρως.

Εμένα ακόμα να μ' αφήσει ο βήχας μου. :tongue:

Κορίτσια χθες έκανα γενική, με τη βοήθεια της γυναίκας. Τα κάναμε ΟΛΑ, εκτός απ' τη ντουλάπα στο υπνοδωμάτιό μου, και ΨΟΦΗΣΑ. Έκανα κι εγώ αρκετά, γιατί αλλιώς δεν προλαβαίναμε σε μια μέρα και ήθελα να τελειώνω.

Τι ωραία να μοσχοβολάει το σπίτι σου καθαριότητα (ακόμα κι αν πονάνε όλα τα κόκκαλά μου τώρα :tongue:).

Βέβαια σε λίγες μέρες ο Τζόνυ θα επαναφέρει τα πράγματα στη θέση τους. :mrgreen:

Επίσης δεν προλάβαμε να τινάξουμε όλα τα χαλιά, έμειναν τα 2 του σαλονιού, τα οποία πέρασε με την ηλεκτρική η καθαρίστρια.

Προτίμησα να καθαρίσει το μπάνιο, παρά να τινάξει τα χαλιά. Λέω να τα πλύνω αυτά τα δυο, είναι τα πιο βρώμικα.

Ρε κορίτσια, τι πρόβλημα αυτό στην πόλη; Δεν έχεις ΠΟΥ να πλύνεις. Στο χωριό η μανούλα τα βάζει στην αυλή, τσουπ με το λάστιχο, τα απλώνεις στα κάγκελα της αυλής και στεγνώνουν.

Ουφ, πολύ οικοκυρικό το μήνυμα, αλλά τι να κάνουμε; Ήταν σαβ/ριακο γενικής! :D

housewife.jpg

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...