Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλησπέρα . Υπάρχει κοπέλα που δεν έκανε διπλασιασμους αλλά ανέβαινε η χοριακη λίγο λίγο και να τα κατάφερε ? 

Μ είπε υπάρχει η πιθανότητα για εξωμήτριο επειδή δε κάνει καλό διπλασσιασμο και από κείνη την ώρα Μ έχει πιάσει φοβερό άγχος. 

Στις 14 μέρες είχα 240 και στις 27 μερες 800

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σου κορίτσι!!!

Μεγαλώνουν καλό μου. Μεγαλώνουν! :D

Αχ, το νοικοκυροκόριτσο!

Η Προσπερίνα τι έγινε; Δε θέλω να την ενοχλήσω τηλεφωνικά. Έστειλε κανένα μνμ;

αυτό θα ρωτούσα και εγώ. ίσως δεν πρόλαβαν να βγουν. Θα μάθουμε αν καινομίζω δεν θα ακούσουμε κάτι καινούριο.

Πολύ νοικοκυροκόριτσο όμως. Σήμερα πήγαμε για φαγητό μετά τη δουλειά. Σε κάποιαφάση όπως τριγυρνούσε στο μαγαζί σταματάει μπροστά στην καρέκλα που ήταν κρεμασμένη η τσάντα με τις πανες της και τα σχετικά. Την ανοίγει, βγάζει το στρωματάκι αλλάγματος, το στρώνει κάτω και κάθεται. Μετά βγάζει ένα μωρομάντηλο και αρχίζει να καθαρίζει το πάτωμα. Στη συνέχεια ξαπλώνει στο στρωματάκι της , ανοίγει τα πόδια της και σκουπίζει τον κώλο της όπως την σκουπίζω όταν την αλλάζω. Μετά σκουπίζει το ένα της παπούτσι και μετά το άλλο (επειδή προφανώς κάθε φορά πριν βγούμε της τα περνάω με ένα βρεγμένο πανάκι για να είναι καθαρά;)). Έχω όλη τη φάση σε βίντεο στο κινητό. Όταν το περάσω στο λάπτοπ θα σας το στείλω:tongue:

Καλέ τί είναι πάλι αυτή βλακεία στον αντέννα? Δεν μας έφτανε μια eurovision αποκτήσαμε και άλλη?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλέ τί είναι πάλι αυτή βλακεία στον αντέννα? Δεν μας έφτανε μια eurovision αποκτήσαμε και άλλη?

Αχ, ούτε που έδωσα σημασία.

Μια ταινία βλέπει ο Κ. στο Star, αλλά βαριέμαι, την έχω δει. Θα βάλω καμιά σειρά σε λίγο, αλλά τώρα πίνω το Breezer μου στ' αλήθεια και έψαχνα παρέα! :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Αχ, ούτε που έδωσα σημασία.

Μια ταινία βλέπει ο Κ. στο Star, αλλά βαριέμαι, την έχω δει. Θα βάλω καμιά σειρά σε λίγο, αλλά τώρα πίνω το Breezer μου στ' αλήθεια και έψαχνα παρέα! :tongue:

Εγώ πριν λίγο τελείωσα με τις δουλειές οπότε πού πολυτέλεια για ταινία. Μόλις τελείωσε το πλυντήριο. Πάω να βγάλω τα ρούχα και έρχομαι.

Εγώ πριν λίγο τελείωσα με τις δουλειές οπότε πού πολυτέλεια για ταινία. Μόλις τελείωσε το πλυντήριο. Πάω να βγάλω τα ρούχα και έρχομαι.

Ααααααααααααα, ξέχασα να βάλω πλυντήριοοοοοοοο!

Φτου! :evil:

Καλά, αύριο.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ήρθα!

χθες με το που γύρισα απο τη δουλειά με έβαλε ο Πάνος να του κάνω κρέπες γλυκές. Κρατήθηκα και δεν έφαγα γιατί πρέπει να κάνω κράτη. Σήμερα που βγήκαμε το παρακάναμε που το παρακάναμε, ε, είπα να το αποτελειώσω με μια κρέπα το κακό που μόλις έφαγα. ήταν και η τελευταία. Να μη δοκιμάσω το δημιούργημά μου? Πρώτη φορά δοκίμασα να βάλω λίγο λιωμένο βουτυράκι στη ζύμη και ομολογώ ήταν πεντανόμιστες.

sweet_crepes_s.jpg

Διαφημίσεις

Κοριτσακια που να σας προλαβω να μπεκρουλιασουμε παρεα;;;

8 παρα 20;;;;;;;;; αυτο θα πει ευτυχια!!!

Η Προσπ σιγουρα ειναι στον 7ο ουρανο και κινητα εκει δεν πιανουν!!!

Θα σας πω τι εγινε σημερα το απογευμα να μου πειτε αν εχετε ζησει κατι τετοιο..Εχω μια πολυ καλη μου φιλη, τα μωρα μας εχουν 2 μηνες διαφορα..Πηγαμε με τη ναταλια σπιτι τους να παιξουν τα κοριτσακια..ΤΙ ΤΟ ΘΕΛΑ;;;;;;

Η μικρη να ορμαει στη Ναταλια να της βγαλει τα ματια..ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ, οχι αστεια..με τοση δυναμη που δεν μπορουσαμε να της βγαλουμε το χερι!! Ευτυχως την προλαβαιναμε στο τσακ..Απο ενα σημειο και περα δεν αντεξα και ειχαμε μια την μια στο καρεκλακι και την αλλη κατω, μια το αντιθετο..ΕΧΩ ΣΟΚΑΡΙΣΤΕΙ!! Δεν εχω ξαναδει παιδακι να συμπεριφερεται ετσι..και δεν μπορω να καταλαβω το γιατι..Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν την ξαναπαω να παιξουνε με τιποτα..Εχασα 10 χρονια απτο αγχος μου συνεχεια!!!

Αυτα..Καλο ΣΚ να εχουμε

yRf6p1.png

αναμένουμε εδώ.........

που είσαι δεσπ??????????μας ξέχασες!!!κοντεύεις κι εσύ!!!

Που να ειμαι μωρε; ακομα τιποτα!!!! εγω και οι ελεφαντες μονο κανουμε τοσο καιρο να γεννησουμε!!! τη μελινα 40+2, και σε αυτον εφτασα 39+1 και ακομα τιποτα!!!! και σκεψου οτι εδω και μια εβδομαδα ειμαι με διαστολη 2!!!:confused: ελεος πια!!!! τι τους αρεσει εκει μεσα και δεν βγαινουν?

η ειρηνη θα μπει μαλλον την ερχομενη παρασκευη!!

αντε ρε προσπ που εισαι? ελα στο κλαμπ!!

το χριστινακι πως τα παει με τα 2 μαμουνια; εχω χασει επεισοδια!

ααα!!να μην το ξεχασω!! τζεσικα εχω ριξει ΤΟ γελιο με τις φωτο τις κορης σου!!! μια με το γαλα, μια με τη μπανιερα!δεν παιζεται λεμε το παιδι!!!:mrgreen::mrgreen:

καλημερα σε ολες και συγνωμη που δεν μπηκα νωριτερα..

εκανα τη χοριακη και βγηκε 260 μοναδες δηλαδη οπως υπολογιζα ειναι η αρχη μιας κυησης (3 εβδομαδων το πολυ)..μιλησα και με το γιατρο μου και με περιμενει την επομενη Δευτερα να με δει (νωρις πιστευω οτι ειναι εκεινος λεει οτι ειναι μια χαρα) και θα παω μαλλον να κανω και επαναληπτικη χοριακη για να δω αν εξελισσεται νορμαλ (την περασμενη φορα ο γιατρος μου χε πει να κανω γιατι ειχε προηγηθει η αποβολη αλλα τωρα δε το θεωρει απαραιτητο εκτος αν εγω θελω και βεβαια θα παω τη Δευτερα το πρωι)..

κατα τ αλλα καλα..

εχουμε πολυυυυυυυυυυυυυ δρομο μπροστα για αυτο ναι με χαρες αλλα κραταμε και την πισινη μας γιατι το εργο το χουμε δει σε διαφορες version..

ειπαμε να βρεξει αλλα οχι να το ξεφτιλισει κιολας!!

Παω να σιδερωσω τις κουρτινες και το απογευμα βουρ για εξοχικο..

φιλια σε ολες.. αντε desp με το καλο..περιμενουμε να μας πεις οτι γυρισες με το μπεμπε στο σπιτι!!

Που να ειμαι μωρε; ακομα τιποτα!!!! εγω και οι ελεφαντες μονο κανουμε τοσο καιρο να γεννησουμε!!! τη μελινα 40+2, και σε αυτον εφτασα 39+1 και ακομα τιποτα!!!! και σκεψου οτι εδω και μια εβδομαδα ειμαι με διαστολη 2!!!:confused: ελεος πια!!!! τι τους αρεσει εκει μεσα και δεν βγαινουν?

η ειρηνη θα μπει μαλλον την ερχομενη παρασκευη!!

αντε ρε προσπ που εισαι? ελα στο κλαμπ!!

το χριστινακι πως τα παει με τα 2 μαμουνια; εχω χασει επεισοδια!

ααα!!να μην το ξεχασω!! τζεσικα εχω ριξει ΤΟ γελιο με τις φωτο τις κορης σου!!! μια με το γαλα, μια με τη μπανιερα!δεν παιζεται λεμε το παιδι!!!:mrgreen::mrgreen:

κοντεύεις κοριτσάκι!!!δώσε φιλάκια στο Μελινάκι,θα περιμένει το μπεμπέ!!!

:-D:grin:

θα περιμένουμε νέα δικά σου και της ειρήνης!!

φιλιά!!!

Διαφημίσεις

Σήμερα με εντυπωσίασε το εξής: Η Γεωργίτσα έπαιζε με τα κουζινικά της ενώ χάζευα λίγο τηλεόραση. :-P
:mrgreen:μπράβο στη Γιωργίτσα

Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν την ξαναπαω να παιξουνε με τιποτα..Εχασα 10 χρονια απτο αγχος μου συνεχεια!
Παρόμοιο περιστατικό συνέβει σε εμάς την εβδομάδα που είμασταν στο χωριό. Ειναι ένα κοριτσάκι που έχει την ίδια ηλικία των δικών μας και κάθε φορά που πηγαίναμε να την επισκεφθούμε έτρωγε η Ανδρεϊνα τουλάχιστον 2-3 σφαλιάρες, 1 τράβηγμα μαλλιών, 1 σπρωξιά και την κυνησούσε με την κουτάλα της κουζίνας. Ηταν αδύνατο να την πάρουμε από τα χέρια της. ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΤΙΠΟΤΑ γιατί θεωρώ φυσιολογικό να αντιδρούν ετσι μέχρι την ηλικία των 2. Μέχρι τότε για αυτά όλα ειναι μια εξερεύνηση και ακόμα και με το ξύλο προσπαθούν να δείξουν είτε τη ζήλια τους είτε να τραβήξουν την προσοχή.

Από αυτή την ηλικία και μετα πιστεύω ότι ειναι λάθος χειρισμός των γονιών, δυστυχώς το ζω στο στενό μου περιβάλλον με μεγαλύτερο παιδάκι που ΔΕΝ ΛΕΕΙ να καταλάβει ότι δεν πρέπει να ενοχλεί τη μικρή γι'αυτό και αποφεύγω συναντήσεις. Δεν θα σου πρότεινα να ξεκόψεις να την πηγαίνεις αφού ειναι και τα δύο μικρά και εν καιρώ θα μάθει και το άλλο ότι δεν φέρονται έτσι. Αν δεν μάθει τότε το πρόβλημα το έχουν οι γονείς της. Εξάλλου πρέπει και η Ναταλίτσα να βρεί τρόπους να αμύνεται

τζεσικα εχω ριξει ΤΟ γελιο με τις φωτο τις κορης σου!!! μια με το γαλα, μια με τη μπανιερα!δεν παιζεται λεμε το παιδι!!!:mrgreen::mrgreen:
Με το καλό Δέσποινα!! Μπες να μας πεις τα χαρμόσυνα όταν γεννήσεις.

Η κόρη μου ειναι μια τρελή κορούλα, όλο κάτι σκαρφίζεται!!!

Είμαι αλήθινα χαρούμενη για εσένα και σου εύχομαι να έχεις μια υπέροχη τελειόμηνη εγκυμοσύνη και όλα να πάνε καλά, τα συγχαρητήρια και στο Τζιτζίγο

φιλιά!!!!

Φιλιά τρελοκομείο!!! Το πήρες το μηχανάκι;;; Δεν άκουσα κάτι στις ειδήσεις~~~:tongue:

εκανα τη χοριακη και βγηκε 260 μοναδες δηλαδη οπως υπολογιζα ειναι η αρχη μιας κυησης (3 εβδομαδων το πολυ)..μιλησα και με το γιατρο μου και με περιμενει την επομενη Δευτερα να με δει (νωρις πιστευω οτι ειναι εκεινος λεει οτι ειναι μια χαρα) και θα παω μαλλον να κανω και επαναληπτικη χοριακη για να δω αν εξελισσεται νορμαλ (την περασμενη φορα ο γιατρος μου χε πει να κανω γιατι ειχε προηγηθει η αποβολη αλλα τωρα δε το θεωρει απαραιτητο εκτος αν εγω θελω και βεβαια θα παω τη Δευτερα το πρωι)..

κατα τ αλλα καλα..

εχουμε πολυυυυυυυυυυυυυ δρομο μπροστα για αυτο ναι με χαρες αλλα κραταμε και την πισινη μας γιατι το εργο το χουμε δει σε διαφορες version..

Μπράβο βρε κορίτσι!!!

Με το καλό μια σούπερ, τελειόμηνη εγκυμοσύνη κι ένα γερό μωρό! :D

Και μη μου αγχώνεσαι (πολύ!) ...

think-positive.jpg

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

πρινσέσσα μου συμφωνώ με jesgk...η μητέρα του πως έκανε?

πρέπει να αρχίσει σιγά σιγά να του λέει ότι δεν χτυπάμε τα παιδάκια...

και η δική μου μπορεί να τα κάνει αυτά στην μικρή ανηψιά μου,αλλά την αγκαλιάζει κιόλας,τς δίνει φιλιά... προχθές μου έριξε μια και μένα γιατί νευρίασε,την έβαλα τιμωρία...

αλλά δεν γίνεται συνέχεια...πολλά νεύρα μου φαίνεται έχουν τα παιδιά...

jesgk το πήρα το μηχανάκι...αχ ωραία ήταν απόλαυσα διαδρομή...ειδικά εκεί που μένει η αδερφή μου,πέρασα από δάσος,φύση!!

λοιπόν ρίχνει καρέκλες όλη μέρα...

τα νερά έχουν φτάσει στην εξώπορτα...

είμασταν στους κουμπάρους και πριν λίγο γυρίσαμε...

δεν μπορούσαμε να βγούμε από το αυτοκίνητο...

καληνύχτααααα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...