Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλησπέρα . Υπάρχει κοπέλα που δεν έκανε διπλασιασμους αλλά ανέβαινε η χοριακη λίγο λίγο και να τα κατάφερε ? 

Μ είπε υπάρχει η πιθανότητα για εξωμήτριο επειδή δε κάνει καλό διπλασσιασμο και από κείνη την ώρα Μ έχει πιάσει φοβερό άγχος. 

Στις 14 μέρες είχα 240 και στις 27 μερες 800

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μόλις φάγαμε,βάλαμε και την μικρή για ύπνο και άραξα στον καναπέ...

σε κάνα μισάωρο θα ετοιμαστώ να φύγω...

και βαριέμαι,θέλω να πάω για ύπνο...

νυστάζω...

άντε καλό σκ...

μπορεί να μπω και το βράδυ,αν δεν έχει τίποτα η τηλεόραση...

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!

ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ!!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!! ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!!

οταν μιλαγαμε εμεις οι καημενες η προσπ μας εκανε τη δυσκολη!!!!!

Χαρηκα παρα παρα παρα παρα πολυ!!!!!!

Και η κολλητη μου ξεκινησε προσπαθειες και θα παει στο Αττικο αυτη τη φορα..Δεν ξερω ειναι μεγαλο θεμα αυτο, πολλα τα λεφτα..πρεπει ομως να βρεις πραγματικα καλο γιατρο..γιατι δεν κανεις μια επισκεψη στο Χασιακο που τον ξερει και η Τζες;;; φανταζομαι οτι και στο δημοσιο θα στο βαλουν αμεσως αν εχεις συννενοηθει πρωτα!! Αχ εγω γιατι δεν το ζητησα αυτο;;;;;;;;;; ΟΕΟ;;;;;;;;;;;;;

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

Μιλαμε εχω συγκινηθει παρα πολυ!!!!!

τι χαρα ηταν αυτη;;;; Μπραβο και παλι μπραβο!!!

Να ξερεις οτι αν σκεφτεσαι μονο θετικα, θα πανε ολα καλα..Μην αφησεις τον εαυτο σου να σκεφτει ουτε μια στιγμη κατι αλλο..Σου αξιζει και σενα μια ευκολη εγκυμοσυνη βρε αδερφε..

yRf6p1.png

την κοπανας εεεε?? Καλο σκ...

ελπιζω να χω καλα αποτελεσματα στην χοριακη να μπεις να διαβασεις..

φιλιαααα!

Κι εγώ το ελπίζω κορίτσι! Να μπεις να μας πεις!

TI EΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗ ΧΟΡΙΑΚΗ ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;;;;;;;;;;;(Διαβαζω στα υπουλα εγω!!)..προσπ συγχαρητηρια!!!! ευχομαι να εχεις μια σουπερ τελεια εγκυμοσυνη!!!!

Ακόμα γκαστρούλα εσύ καλέ;

Άντε, μας γκάστρωσες. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Επ! Μπεκρούλιακα!

Σήμερα η Γεωργίτσα κοιμήθηκε στις 8 παρα είκοσι. έτσι έκανα τις δουλίτσες μου το ντουζάκι μου, φαγητό για αύριο έχουμε οπότε θε είμαι free (λέμε τώρα).

Σήμερα με εντυπωσίασε το εξής: Η Γεωργίτσα έπαιζε με τα κουζινικά της ενώ χάζευα λίγο τηλεόραση. Γυρνάω κάποια στιγμή να την δώ και βλέπω έχει παρατάξει τα κουζινικά ως εξής το ένα δίπλα στο άλλο. κίτρινο πιατάκι με κίτρινο ποτηράκι και κίτρινο κουταλάκι μέσα. κόκκινο πιατάκι με κόκκινο ποτηράκι και κόκκινο κουταλάκι μέσα. πράσινο πιατάκι με πράσινο ποτηράκι και πράσινο κουταλάκι μέσα. μπλέ πιατάκι με μπλέ ποτηράκι και μπλέ κουταλάκι μέσα (ανακάτευε κι όλας). Και λέω: ε??????? Πώς έγινε αυτό??? Μαζεύω τα κουταλάκια και της λέω να τα ξαναβάλει μέσα στα ποτηράκια. Παίρνει πράσινο κουταλάκι και το βάζει στο μπλέ ποτηράκι. Αμέσως δεν της κάθεται καλά , το βγάζει και βάζει το μπλε και φυσικά τα έβαλε όλα στα σωστά ποτηράκια.:-P

Γεια σου κορίτσι!!!

Μεγαλώνουν καλό μου. Μεγαλώνουν! :D

Αχ, το νοικοκυροκόριτσο!

Η Προσπερίνα τι έγινε; Δε θέλω να την ενοχλήσω τηλεφωνικά. Έστειλε κανένα μνμ;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...