Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 3

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

να την χερεσε την κορακλα σου και συναμα νυφη μου χιλιοχρονη φιλακια...

ευχαριστουμεεεεε!κι εσυ να χαιρεσαι και να προσεχεις τον γαμπρο μου!!!

καλη χρονια με οτι καλυτερο σας ευχομαι!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια πρώτον να ευχηθώ Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλες ! δεύτερον να ζητήσω συγνώμη που δεν μπήκα να ευχηθώ ανήμερα για τη νέα χρονιά και τα ζουζουνάκια που γιόρταζαν αλλά εν όψη της καλοκαιρίας φύγαμε εκτάκτως στο χωριό οικογενειακώς.Τρίτον Χρόνια πολλά ,καλά και γλυκά στη Χριστούλα ,στην Αντζελίνα και τη Δανάη.Και τέταρτον ευχαριστώ όσες με θυμήθηκαν αλλά δυστυχώς δεν γιορτάζω.Βικτώρια είμαι.

Πολλά φιλιά σε όλους.

Αχ ! Ξέχασα τη Γιωτούλα μας! Πολύχρονη !

Ρε κορίτσια αν βρει καμιά τη λίστα με τα γενέθλια ας τη παραθέσει ξανά γιατί εγώ απο μνήμη..........:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:.

ρε κορίτσια και εγώ προσπάθησα να βάλω τέτοιες ωραίες ευχετήριες εικονίτσες αλλά δεν τα κατάφερα

Επεξεργάστηκαν by viki 1

ευχαριστουμε πολυ βικη!να'σαι καλα!καλη χρονια να εχετε!

για τα εικονιδια,παιρνεις το bb code,το κανεις αντιγραφη κι επικολληση στο μπλε κυκλο που εχει απο πανω απο το παραθυρο που γραφουμε.

ελπιζω να βοηθησα.φιλιαααα!!!!!!!!!

viki Γεια σου!! στοιχηματιζα οτι ειναι Βικτωρια και οχι Βασιλικη γιατι θεωρω οτι ειναι πιο συνηθες να προκυπτει απο αυτο το ονομα, ωστοσο για να αστειευτω κιολας τσαμπα ειναι οι ευχες και ειπαμε να καλυψουμε ολες τις περιπτωσεις!!!

καλη χρονια παντως!!

εμας η μικρη οπως σας ειχα ξαναγραψει στα γενεθλια της εκανε πολλες θαρραλεες αποπειρες να περπατησει μονη της και απο τοτε μαλλον της αρεσει και καθε μερα γινεται ολο και συχνοτερα και ολο και σε πιο μεγαλες αποστασεις συνειδητοποιημενα..λογικα ειναι ο καιρος να αρχισουμε εμεις το κυνηγητο απο πισω..οχι οτι δεν το κανουμε ηδη αλλα τωρα ακομη παραπανω..

αντε σιγα σιγα ολες να τα κυνηγαμε!

Διαφημίσεις

Εμένα σήμερα έκανε τρία βηματάκια αλλά ασυναίσθητα.Εκεί που πιανόταν απο την πολυθρόνα έφυγε στον καναπέ αυθόρμητα.Αν το σκεφτόταν δεν νομίζω να το έκανε.Θα έπεφτε με τα χέρια και θα έφευγε τρέχοντας.Είμαστε της εύκολης οδού.Γιατί να παιδευόμαστε άλλωστε??????

ευχαριστουμε πολυ βικη!να'σαι καλα!καλη χρονια να εχετε!

για τα εικονιδια,παιρνεις το bb code,το κανεις αντιγραφη κι επικολληση στο μπλε κυκλο που εχει απο πανω απο το παραθυρο που γραφουμε.

ελπιζω να βοηθησα.φιλιαααα!!!!!!!!!

Τώρα που σε βρήκα τί είναι το bb code?

Λοιπον το παρτυ τελειωσε!ΟΛΑ ηταν τελεια,αλλα το τελειοτερο ειναι οτι η κορη μου τωρα πια περπαταει κανονικοτατα μονη της! Κεντερης εγινα κοριτσια για να την προλαβαινω!!!

Viki μου ευχαριστουμε για τις ευχες σου!!!

Αντε να περνετε οι επομενες σειρα!!!!!..............

h025.gif

Τώρα που σε βρήκα τί είναι το bb code?

κατω απο την εικονα εχει 2 κουτακια και γραφουν κατι ακαταλαβιστικα.το 2ο ειναι το bb code.μπες εδω

και δες στο τελος.http://www.glitter-graphics.com/graphics/465905

Διαφημίσεις

Λοιπον το παρτυ τελειωσε!ΟΛΑ ηταν τελεια,αλλα το τελειοτερο ειναι οτι η κορη μου τωρα πια περπαταει κανονικοτατα μονη της! Κεντερης εγινα κοριτσια για να την προλαβαινω!!!

h025.gif

μπραβο στην γιωτουλα που τρεχει,κι απο πισω η μαμα ευα!

καλα περασατε?εσβησε το κερακι?χαλασατε το σπιτι?:lol::lol::lol:

πολυχρονη!!!!

h025.gif

Και έχω ένα άγχος για την προετοιμασία.Το θέμα μας θα είναι τουίτι.Τον γνωρίζει η μιρή και όπου τον βλέπει τεντώνει το δαχτυλάκι της και λέει αααααα!Οι παλιές δώστε καμιά ιδέα.

Λέω να κάνω κεκάκια σε φορμάκια και να ζωγραφίσω με σοκολάτα μάτια μύτη και στόμα .Στα ματάκια θα κολλήσω και σμάρτις ή τρούφα πολύχρωμη.Θα κάνω μπουρεκάκια με σφολιατάκια , κιμά και μπεσαμέλ πάλι σε φορμάκια.Λέω να κάνω πατατοκροκέτες να τις περάσω σε οδοντογλυφίδες και να καρφώσω απο πάνω εκείνα τα τυράκια που διαφημίζουν με μαλλιά που είναι για παιδάκια και να τις μετατρέψω και αυτές σε φατσούλες αλλά με τι να τις ζωγραφίσω?Θα ψήσω κανένα τυροπιτάκι-λουκανοπιτάκι.Θα κάνει και η πεθερά σαρμαδάκια και μπούτι χοιρινό.Ευκαιρία να επιδείξει την μαγειρική της.Θα μας πρίξει μέχρι το τέλος λέγοντας ωραία τα σαρμαδάκια ?Πολύ τα πέτυχα,ε?στην τρίτη μπουκιά:σ'άρεσαν?Ωραία τα κάνω!Στον επόμενο σαρμά:μμμμ μούρλια γίνανε.Κάθε φορά που κάνει τραπέζι μέχρι να φύγουμε δεν συντάσει άλλη πρόταση πέρα απο το να πενεύεται και να ρωτάει να της απαντήσουμε πόσο ωραίο έγινε.Λέτε να μου κουβαλήσει και κανένα ερωτηματολόγιο:lol::lol::lol::lol:

Μπορεί για να της την σπάσω να την κάνω έκπληξη καμιά σάλτσα με κρέμα γάλακτος και μανιτάρια για να συνοδεύει το χοιρινό της.Χι Χι Χι!

Πω πω! Τι νύφη είμαι η ρ..φ..α!Να βοηθήσει θέλει η γυναίκα και πάλι βρήκα να πώ!

Επεξεργάστηκαν by viki 1

Καλημέρα κορίτσια κ καλή εβδομάδα.

Καταρχήν ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!! Το 2010 να σας γεμίσει χαρούμενες στιγμές.

Prosp συγνώμη που δεν σε πήρα τηλ. για τα γενέθλια της Γιωτούλας κ έγραψα μονο στο fb.

Elenada να χαίρεσαι την κούκλα σου, να τα χιλιάσει.

Ευα79 χιλιόχρονη η Γιωτούλα!! Μπράβο για τα πάρτυ σας κ του χρόνου.

Χρόνια πολλά κ σε όσες γιόρταζαν την ονομαστική τους εορτή.

Εγώ από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς που βγήκαμε για φαγητό εξω τις επόμενες μέρες κάνω το πτώμα. Είχα κ το κρύωμα κ έτσι ήμουν πιο πτώμα. Από εχθές ειμαστε οι δυο μας με το σύζυγο στο σπίτι αφού την επόμενη τς Πρωτοχρονιάς πήγα τα παιδιά στο χωριό.

Οι γονείς μου ήταν να γυρίσουν εχθές αλλά μου ζήτησε αν ειναι να τα παω κάτω για να κάτσουν ακόμα μια εβδομάδα, όταν της είπα όχι ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΜΟΥΤΡΩΣΕ κ έτσι για να μην έχω ιστορίες πήγα το σάββατο αυθημερόν με μια φίλη μου στο χωριο (250χλμ) κ τα άφησα κ γύρισα την ίδια μέρα. Η κόρη μου με το που είδε την άπλα τρελάθηκε, πήρε το καροτσι της, πιάστηκε κ άρχισε να τρεχει... κ έμεινα άναυδη.!! Τελικά το κορίτσι μου θέλει να περπατήσει κ δεν έχει χωρο :(

καλημερα!!

τελικα δεν ειναι τυχαιο που λενε οτι στα γενεθλια τους τα περισσοτερα μρα περπατανε..λες και ξερουν οτι ειναι μια σημαντικη μερα και το κανουν δωρο!!!

ΕΥΑ μπραβο για το παρτυ και την εξελιξη της μικρης, viki καλα κουραγια που θες να τα κανεις ολα αυτα, εγω ζηλευω τις δημιουργικες μαμαδες μιας και εγω νοιωθω να ειμαι out of time για να τα κανω ακομη..ισως πιο μετα που θα ναι μεγαλυτερη και τα παρτυ θα ειναι αποκλειστικα παιδικα γιατι εμεις ειχαμε μονο 3 παιδακια και ολοι οι υπολοιποι 25 ηταν μεγαλοι..

jesgk περαστικα και καλη ξεκουραση μιας και κακα τα ψεμματα τωρα που τα μικρα θα λειπουν τοσες μερες θα χεις λιγο χρονο για ανακαμψη..βεβαια θα σου λειπουν αλλα συνηθισμενα τα χιονια στα βουνα οπως λενε..

για το θεμα που χαμε συζητησει οι δυο μας θα παω σημερα αμεσως μολις σχολασω μιας και ειναι ο δρομος μου για να τα παρω και θα σου τηλεφωνησω να σε ενημερωσω και να κανονισουμε να σε συναντησω να τα δεις απο κοντα και να αποφασισεις..μονο στειλε μου με πμ το τηλεφωνο σου γιατι εχασα πολλες επαφες απο μια βλακεια στα κινητα μου..

ευχαριστω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...