Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλησπέρα . Υπάρχει κοπέλα που δεν έκανε διπλασιασμους αλλά ανέβαινε η χοριακη λίγο λίγο και να τα κατάφερε ? 

Μ είπε υπάρχει η πιθανότητα για εξωμήτριο επειδή δε κάνει καλό διπλασσιασμο και από κείνη την ώρα Μ έχει πιάσει φοβερό άγχος. 

Στις 14 μέρες είχα 240 και στις 27 μερες 800

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κι εμένα σχεδόν δωρεάν...λόγω τέβε πλήρωσα 500Ε στο νοσοκομείο,ξενοδοχείο για να πηγαίνει ο άντρας μου και η μαμά μου εναλλάξ!!αυτά...

αν ξέρατε πόσα παίρνουν για να προωθούν φάρμακα...κρέμες,σαμπουάν...

τα μαθαίνει ο άντρας μου από τις εταιρίες...που συνεργάζεται.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πήρα τηλ να δώ τί κάνει η Γεωργίτσα και το σήκωσε ο Μπάιος που σήμερα σχόλασαν νωρίτερα και μου παραπονέθηκε οτι ρωτάει τη Γεωργίτσα αν τον αγαπάει και αυτή φωνάζει όχι!

κι εμένα σχεδόν δωρεάν...λόγω τέβε πλήρωσα 500Ε στο νοσοκομείο,ξενοδοχείο για να πηγαίνει ο άντρας μου και η μαμά μου εναλλάξ!!αυτά...

αν ξέρατε πόσα παίρνουν για να προωθούν φάρμακα...κρέμες,σαμπουάν...

τα μαθαίνει ο άντρας μου από τις εταιρίες...που συνεργάζεται.

Και εγώ πλήρωσα αυτά που πήρα απο ικα και οαεδ. Στην ουσία δεν έβαλα χρήματα στην τσέπη μου.

Πήρα τηλ να δώ τί κάνει η Γεωργίτσα και το σήκωσε ο Μπάιος που σήμερα σχόλασαν νωρίτερα και μου παραπονέθηκε οτι ρωτάει τη Γεωργίτσα αν τον αγαπάει και αυτή φωνάζει όχι!

Xαχα!!! Της έχει κολλήσει το "'οχι" και πληγώνεται ο μικρός. Εμας ότι και να την ρωτήσεις λέει ναι , λέει μονο no οταν φευγουμε απο το σπιτι!!

ΑΧΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ...

Διαφημίσεις

Xαχα!!! Της έχει κολλήσει το "'οχι" και πληγώνεται ο μικρός. Εμας ότι και να την ρωτήσεις λέει ναι , λέει μονο no οταν φευγουμε απο το σπιτι!!

Είναι και ευαίσθητος ο καημένος. Εν τω μεταξύ Τζέσικα όταν η Γεωργίτσα βλέπει το avatar σου το δείχνει και λέει Μπάιε. Νομίζει οτι ο Θοδωρής είναι ο Μάριος. Και η αλήθεια είναι οτι απο μακρυά όντως του μοιάζει.

Είναι και ευαίσθητος ο καημένος. Εν τω μεταξύ Τζέσικα όταν η Γεωργίτσα βλέπει το avatar σου το δείχνει και λέει Μπάιε. Νομίζει οτι ο Θοδωρής είναι ο Μάριος. Και η αλήθεια είναι οτι απο μακρυά όντως του μοιάζει.
Καλός και ευαίσθητος και ο Θοδωρής σαν τον Μπάιο!!

Λεει το ονομά της σας το είπα;;;;

Ααντίνα !!!!! λέει και:

Οωρορή (το πάει καλύτερα μερα με τη μέρα)

Άννα

Μάριο

Μάνο

χαχα θα τη φάω

προσπαθώ κι εγώ να της μάθω το όνομα της...αλλά μπα...της λέω ποια είναι η έλλη και δείχνει τον εαυτό της και λέει "γωωωω"

αλλά ρε παιδιά το μαμά-μπαμπά δεν το λέει...

σπάνια...κι όχι πολύ καθαρά...

Διαφημίσεις

Καλός και ευαίσθητος και ο Θοδωρής σαν τον Μπάιο!!

Λεει το ονομά της σας το είπα;;;;

Ααντίνα !!!!! λέει και:

Οωρορή (το πάει καλύτερα μερα με τη μέρα)

Άννα

Μάριο

Μάνο

χαχα θα τη φάω

Τη Γεωργίτσα τη λένε σταθερά Γιώγη, λέει Άννα, μπαμπού (παντελής και άντρας της Άννας και νοικάρυδες της πεθεράς), Γιώγιω (Γιώργο) και Τιτί (Χριστίνα)

Aχ, από τώρα τον πληγώνουν οι γυναίκες τον καψερό!

Ο Γιάννης:

Πως σε λένε; - Γιάννης (εδώ και καιρό)

Εμένα - Μαμά, Μαΐα

Τον χάζμπαντ - Μπαμπά, Κώτα (Κώστα) και Κώτ(σ)ο :tongue:

Σήμερα έμαθε να λέει το όνομα του πατέρα μου "παππούς ντελίς (Παντελής)", γιατί του έδειχνε ο πεθερός σ' ένα βιβλίο με οχήματα που του πήρα, ένα τρακτέρ και του έλεγε "σαν του παππού Παντελή".

Πεντακάθερα λέει και το "Ελένη", γιατί ήταν η νταντά του, αλλά και μία ανηψιά μου που τον έπαιζε πολύ το καλοκαίρι στο χωριό.

Γενικώς είναι λαλίστατος ο άτιμος!

Πείνασαααααααααααααααα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Aχ, από τώρα τον πληγώνουν οι γυναίκες τον καψερό!

Ο Γιάννης:

Πως σε λένε; - Γιάννης (εδώ και καιρό)

Εμένα - Μαμά, Μαΐα

Τον χάζμπαντ - Μπαμπά, Κώτα (Κώστα) και Κώτ(σ)ο :tongue:

Γιατί τους μαθαίνετε τα ονοματά σας;; Εγώ στο Θοδωρή του το λέγαμε μετά τα 2,5 δεν ήθελα με τίποτα να πάρει το συνήθειο να μας φωνάζει με το όνομα μονο μπαμπά, μαμά, μανούλα, κούκλα μανούλα, το ίδιο και με τη μικρή... απαπαπααα το μυαλό τους ειναι σφουγγάρι και τα ονοματά μας ας τα μάθει μετά

κι εγώ...

σε λίγο θα φάμε...έχει μείνει από χθες σουτζουκάκια,χθες με ρύζι σήμερα πατάτες τηγανιτές...

το παιδί με ρύζι εννοείται...

και 16.30 θα πάω στην αδερφή μου να κρατήσω τα μικρά,θα πάει σε κηδεία,πέθανε μια κοπέλα 40 ετών από μικρόβιο...

ο άντρας μου θα κρατήσει την έλλη...

μετά από καιρό θα πάρω το μηχανάκι μου...επιτέλους!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...