Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλησπέρα . Υπάρχει κοπέλα που δεν έκανε διπλασιασμους αλλά ανέβαινε η χοριακη λίγο λίγο και να τα κατάφερε ? 

Μ είπε υπάρχει η πιθανότητα για εξωμήτριο επειδή δε κάνει καλό διπλασσιασμο και από κείνη την ώρα Μ έχει πιάσει φοβερό άγχος. 

Στις 14 μέρες είχα 240 και στις 27 μερες 800

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

diaper cake για το μελλοντικο μωρακι ??????:oops: :oops: σνιφ... ευχαριστω προκατ!

ολες το υποστηριξατε αλλα η ΕΥΑ λυσσαξε να ναι (και που ειναι σημερα να χαρει ε?ε?ε?) και η viki το χε σιγουρακι.. θετικη σκεψη λοιπον και για τους επομενους μηνες...

μπορει να πει καποιος στο παιδι μου οτι δεν χρειαζεται να θηλαζει οοοολη νυχτα και οτι η μαμα της δεν προκειται να φυγει?? ΤΙ ΑΓΧΟΣ εχει αυτο το παιδι πια????!!!!!!! Η αληθεια ειναι βεβαια οτι παρατηρω μια μειωση και οχι επειδη δεν θελει αλλα επειδη δεν βρισκει προφανως.. θα της περασει που θα παααααει?

ωραιες εταιρειες..ελπιζω να βρειτε κατι καλυτερο ειλικρινα..περιμενουν ανθρωποι πισω σας..

και εγω τωρα ειμαι υπο σκεψη.. να παω στον γιατρο που χω ολα αυτα τα χρονια και ξερει οοοολη την κλινικη μου κατασταση και παρελθον οπου αθ πρεπει να κανω περιδεση και γεννα στο Ιασω (ολο το πακετο 5-7 χιλιαδες ευρω λεμε) ? η να παω σε δημοσιο? Η κουμπαροθεια μου που γεννησε σε ενα πολυ καλο (το ξερω απο πρωτο χερι) στο Αλεξανδρα ολα ωραια και καλα ομως εκει το παιδι το γεννησε 12.00 και της το πηγαν 19.00 !!! Και εγω εχω σκοπο να θηλασω..το βρισκω επιεικως απαραδεκτο.. συν οτι απαγορευεται η παρασταση του συζυγου στον φ.τ.

ο ανδρας μου επιμενει να μεινω στον γιατρο μου...και εγω το θελω αλλα οικονομικα θα ζοριστουμε πολυ..

όταν γέννησα ήρθε στα γιάννενα να με δει από τρίκαλα...και μου είχε δώσει μετρητά 100Ε, οπότε πρέπει να δω τι θα κάνω...

είναι καλή ιδέα η diaper cake...

περιμένει κοριτσάκι και γεννάει τις ίδιες μέρες με μένα!!

δεν ξέρω καθόλου πότε θα ξαναέρθουμε,τα χριστούγεννα ίσως πάμε εύβοια,στα πεθερικά...

για αθήνα χλωμό...

τι να κανετε Αθηνα?? Καλα ειστε εκτος..

Προσπ εγώ σε δημόσιο νοσοκομείο γέννησα και γενικώς είμαι υπέρ.

Πειράζει τόσο πολύ αν καθυστερήσει ο πρώτος θηλασμός; Ούτως ή άλλως δεν του δίνουν ζαχαρόνερο στην αρχή και μετά γάλα;

Κι εγώ θήλαζα τις πρώτες μέρες και δε θήλασα ΑΜΕΣΩΣ μετά τη γέννα.

Τέσπα, εσύ ξέρεις.

Αλλά ορισμένες μαιευτικές κλινικές δημόσιων νοσοκομείων είναι άψογες. Εγώ για το νοσοκομείο των Γιαννιτσών έχω να το λέω.

Άντε, άντε, με το καλό να 'ρθει το νινίιιιιιιιιιιιι!

Τι θέλεις; Αγόρι ή κορίτσι; Γερό να 'ναι, κλπ, αλλά πες, θα 'θελες κι ένα αγόρι ή πάλι κορίτσι;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

για επίσκεψη καλέ εννοεί η jesgk!!

εγώ λυπάμαι να δώσω λεφτά σε ιδιωτικό...(δεν είχα ούτε ευρώ...)

έχει αρκετά δημόσια η αθήνα και καλά...

πως το λένε απένταντι από το νιμιτς?αρεταίειο!!

καλό κι αυτό...

ψαξτο λίγο...

Διαφημίσεις

ηρθα!πηγα την μπιζου μου στον κτηνιατρο να κανει εμβολιο..εγω εχω δευτερο μωρο εδω κι ενα μηνα!:tongue:

κτηνιατρος,πανα,τσισα,κακα,βολτα,χαπακια,εμβολια,κτλ.

ουφ!

Εγώ της φοράω 18-24μ από κιλά ειναι περίπου 12 και ύψος θα μάθω την άλλη βδομάδα που θα την πάω για εμβόλιο αλλά φαίνεται αδύνατη παρότι τρώει, έτσι και ο Θοδωρης ειναι 24κιλά και στη καμπύλη είνια πάνω από το φυσιολογικό αλλά φαίνεται αδύνατος

καλα εισαι τζεσικακι με το κουκλακι πιθηκακι?

κι εμενα 12 κιλα ειναι και φοραει 18-24μ.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

και εγω τωρα ειμαι υπο σκεψη.. να παω στον γιατρο που χω ολα αυτα τα χρονια και ξερει οοοολη την κλινικη μου κατασταση και παρελθον οπου αθ πρεπει να κανω περιδεση και γεννα στο Ιασω (ολο το πακετο 5-7 χιλιαδες ευρω λεμε) ? η να παω σε δημοσιο? Η κουμπαροθεια μου που γεννησε σε ενα πολυ καλο (το ξερω απο πρωτο χερι) στο Αλεξανδρα ολα ωραια και καλα ομως εκει το παιδι το γεννησε 12.00 και της το πηγαν 19.00 !!! Και εγω εχω σκοπο να θηλασω..το βρισκω επιεικως απαραδεκτο.. συν οτι απαγορευεται η παρασταση του συζυγου στον φ.τ.

ο ανδρας μου επιμενει να μεινω στον γιατρο μου...και εγω το θελω αλλα οικονομικα θα ζοριστουμε πολυ..

κι εγω στην θεση σου στον γιατρο που εχω θα πηγαινα.κι αν ξαναμεινω εγκυος παλι σε ιδιωτικο θα παω,γιατι την ειχα πατησει στο δημοσιο που πηγαινα τους πρωτους 6 μηνες,και δεν την ξαναπαταω.χαλαλι τα λεφτα αν ειναι να εισαι σιγουρη οτι εισαι σε καλα χερια και σε προσεχουν,κι εχεις απολυτη εμπιστοσυνη στον γιατρο σου.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

ηρθα!πηγα την μπιζου μου στον κτηνιατρο να κανει εμβολιο..εγω εχω δευτερο μωρο εδω κι ενα μηνα!:tongue:

καλα εισαι τζεσικακι με το κουκλακι πιθηκακι?

κι εμενα 12 κιλα ειναι και φοραει 18-24μ.

Δεν ειμαι και τέλεια αφου καόμα βήχω αλλά ήρθα στη δουλειά "τι το'θελα;;;;):tongue:

Διαφημίσεις

εγώ προσωπικά δεν έχω εμπιστοσύνη σε κανένα γιατρό...

ειδικά γυναικολόγοι και παιδίατροι είναι οι χειρότεροι...

κοιτάνε μόνο το χρήμα...δεν είναι άνθρωποι...

ο άντρας της φίλης μου θα γεννήσει τον φλεβάρη είναι γιατρός,δεν έχει πάρει ειδικότητα ακόμα...μου λέει γυναικολόγος δεν θα γινόταν με τίποτα...είναι καριερίστες!!

γιάυτό διάλεξα γιατρό και νοσοκομείο στα γιάννενα...

όλοι μας έλεγαν για τον γιατρό που πήγα,ότι είναι καλός...ούτε φακελάκι δώσαμε,τίποτα...

και μας συμπεριφέρθηκαν πολύ ωραία...

ίσως δεν τους εμπιστεύομαι επειδή ο άντρας μου δουλεύει με αυτούς..γιατρούς,φαρμακοποιούς,κλινικές,νοσοκομεία.

κι έχει δει πολλά...

θεμα γιατρος:

ο δικος μου ειναι καλος και αρκετα καλος υπερηχογραφιστης..του οφειλω που κατα τυχη βρηκε το προβλημα στην πρωτη εγκυμοσυνη και δεν πηγαινα τοτε σε αυτον για να αναλαβει την κυηση (μεχρι τοτε τον ειχα για απλες επισκεψεις..γιατι ημουν υπερ των δημοσιων)

επισης με ειχε στη δευτερη αποβολη και μου χει κανει περιδεση και ολη την κυηση της μικρης και τελος τον περασμενο Νοεμβρη μου χε κανει loop στον τραχηλο λογω CIN.. αρα εχει μια full κλινικη εικονα και οι σχεσεις μας ειναι καλες..

επισης οταν θελησα να κανω ιδιωτικα καποιες εξετασεις με βοηθησε οικονομικα ωστε να πληρωνω ελαχιστα..

στο Ιασω δεν χρωσταω τιποτε αλλα ειχα το μωρο απο την πρωτη στιγμη που γεννησα στο στηθος..

θεμα θηλασμος:

maestria ..υποτιθεται πως καθε μαιευτηριο που σεβεται τον αποκλειστικο θηλασμο δινει το βρεφος στη μητερα να θηλασει αμεσα. Στο Ιασω δεν ενοιωσα ποτε οτι η μικρη ηταν ταισμενη..και οταν ζητησα να μου τη βαλουν στο στηθος με το που γεννησα ετσι και εκαναν.

Άσε, ο παιδίατρός μας - που ομολογουμένως είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ με τα μωρά - για να σπρώξει την καινούρια αντιβίωση (όπως προφανώς έχει συμφωνήσει με τη φαρμακευτική), μας την έγραψε Τετάρτη απόγευμα κι έψαχνα σε 1 εφημερεύον και 2 διανυκτερεύοντα φαρμακεία μέσα στη νύχτα, ΔΕΝ τη βρήκα, τελικά τον πήραμε με τη φαρμακοποιό τηλέφωνο και της είπε να μου δώσει τη στάνταρ αντιβίωση.

Άσε που πρέπει να ξαναπάω για να μου γράψει καινούρια συνταγή, γιατί πλήρωσα 17? (έλεος πανάκριβες είναι) απ' την τσέπη μου!

Καλός χρυσός, αλλά η μπίζνα, μπίζνα. Τι με ταλαιπωρείς βραδιάτικα; Ας το προωθήσουν το φάρμακό σου, να το βρίσκω, να πάω να το πάρω.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

maestria ..υποτιθεται πως καθε μαιευτηριο που σεβεται τον αποκλειστικο θηλασμο δινει το βρεφος στη μητερα να θηλασει αμεσα. Στο Ιασω δεν ενοιωσα ποτε οτι η μικρη ηταν ταισμενη..και οταν ζητησα να μου τη βαλουν στο στηθος με το που γεννησα ετσι και εκαναν.

Σου είπα εσύ ξέρεις. :)

Εγώ το μόνο που ξέρω είναι ότι η - πολύ καλή - γέννα μου βγήκε δωρεάν. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Και εγώ στον γιατρό μου σε ιδιωτικό. Αν ξεγεννουσε ο γιατρός μου σε δημόσιο δεν θα είχα καμιά αντίρρηση αλλά δεν θέλω να πέσω στα χέρια ενός εφημερεύοντα γιατρού. Μια γνωστή που γέννησε ξώγαμο, και το αναφέρω γιατί δεν είχε σύζυγο στο πλευρό της,στο ιπποκράτειο λέει πως την βάλαν σε ένα δωμάτιο μόνη της να πονάει και επειδή εκείνη την ώρα αντιμετώπιζαν ένα έκτακτο περιστατικό δνε μπορούσαν να ασχοληθούν μαζί της. Βέβαια κάθε περίπτωση διαφορετική. Εγώ επειδή είμαι πολύ φοβιτσιάρα δεν μπορώ ούτε καν να σκεφτώ να μου συμβεί κάτι αντίστοιχο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...