Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλησπέρα . Υπάρχει κοπέλα που δεν έκανε διπλασιασμους αλλά ανέβαινε η χοριακη λίγο λίγο και να τα κατάφερε ? 

Μ είπε υπάρχει η πιθανότητα για εξωμήτριο επειδή δε κάνει καλό διπλασσιασμο και από κείνη την ώρα Μ έχει πιάσει φοβερό άγχος. 

Στις 14 μέρες είχα 240 και στις 27 μερες 800

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ελα ελα μη με αποθαρρυνεις.. θα ναι μια καλη γεματη χοριακη!! Ηταν και παλιοτερα...γιατι οχι και σημερα???!!!

παλι καλα που βγαινει αυθημερον..οχι οτι θα με χαλαγε και πιο γρηγορα..αλλα 9 μηνες θα χω να περιμεεεεεενω..(ελπιζω)

maestria αυτο με τις δουλειες ειναι ενα θεματακι γιατι τωρα ειναι η εποχη που κανω γενικες για τον χειμωνα..ηδη σχεδιαζα αυριο να βαλω μπροστα το σχεδιο κουρτινες..δυστυχως εκτος απο τον ανδρα μου δεν μπορω να περιμενω απο κανεναν αλλο..

και αυτο με τις κουρτινες θα πρεπει να ξαναγινει και την ανοιξη πριν γεννησω γιατι λογικα θα γενναω Απριλιο - Μαιο...λετε να ειναι Πασχαλιατικο αυτο??? Αφου η μικρη μου βγηκε Πρωτοχρονιατικη, να καλυψουμε και την αλλη μεγαλη γιορτη!!!

θα ξεκουραζομαι ομως..αλοιμονο..εχω βιτσια αλλα οχι και εις βαρος μιας κυησης..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χρόνια πολλά και από εδω κοριτσι!!!!!

σε ευχαριστώ πολύ τρελο-μάναααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πολλά πολλά φιλούθκια στην φραουλίτσα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αααααα και να προσέχεις τον γαμπρό μου!!!!!:P:p:p:p:p:p:p:p

eNortjKzUjI0NjM0MFWyBlwwFWgCzQ,,29.png

eNortjKzUjI0NjM0sFCyBlwwFXEC0A,,24.png

έχει αποθέματα,μην σε ανησυχεί...μακάρι και η δική μου να έχανε κάνα κιλό...

που φοράμε ρούχα για 3 ετών...

ΣΟΒΑΡΑΑΑΑ??? Εμεις ακομη παλευουμε με τα 12-18..ζορι αν της κανουν καλα καλα... ειναι 9.900 και 86 υψος (λεει η γιατρος)...:?:rolleyes:

Kαλημέρα και από εμένα

ήρθα στη δουλειά σήμερα και το μετάνιωσα, έχω ένα βουνό πράγματα που δεν θέλω να κάνω. Δήμητρα όλα καλά θα πάνε!! Αντε να φτιάχνω και καμμια diaper cake σε γαλάζιο!!

Εχει έρθει και η αφεντικίνα μου και δεν αντέχω

Είμαι κάπως καλύτερα αλλά εχω βήχα!! Είδατε τη φωτό της τρελούλας μου;;; Θα με στείλει αυτό το παιδί, μια ανεβαίνει στη κουκέτα, μια βουτάει στη μπανιέρα, τώρα έχει άλλο χουι, όταν τρωει ή πινει κάτι πετάει το πιατο στο νεροχύτη

Διαφημίσεις

ΣΟΒΑΡΑΑΑΑ??? Εμεις ακομη παλευουμε με τα 12-18..ζορι αν της κανουν καλα καλα... ειναι 9.900 και 86 υψος (λεει η γιατρος)...:?:rolleyes:

Εγώ της φοράω 18-24μ από κιλά ειναι περίπου 12 και ύψος θα μάθω την άλλη βδομάδα που θα την πάω για εμβόλιο αλλά φαίνεται αδύνατη παρότι τρώει, έτσι και ο Θοδωρης ειναι 24κιλά και στη καμπύλη είνια πάνω από το φυσιολογικό αλλά φαίνεται αδύνατος

θα ξεκουραζομαι ομως..αλοιμονο..εχω βιτσια αλλα οχι και εις βαρος μιας κυησης..

Και να κοιμάσαι. Αυτό είναι επίσης σημαντικό! ;)

Είμαι κάπως καλύτερα αλλά εχω βήχα!! Είδατε τη φωτό της τρελούλας μου;;; Θα με στείλει αυτό το παιδί, μια ανεβαίνει στη κουκέτα, μια βουτάει στη μπανιέρα, τώρα έχει άλλο χουι, όταν τρωει ή πινει κάτι πετάει το πιατο στο νεροχύτη

Γεια σου Τζεσσικάκι και περαστικά. Κι εμένα μ' έχει τσακίσει ο βήχας.

Φβ δεν μπόρεσα να μπω χθες, άσε που έχει κι ένα θεματάκι το πισί (ούτε ένα χρόνο δεν το 'χω) στο σπίτι.

Βαρέθηκα να μου χαλάνε ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ πράγματα! :twisted:

Η κατάσταση στο γραφείο είναι τραγική. Ο ένας αφεντικός πέταξε κι ένα "ζητάτε και λεφτά, εδώ κλείνει δεν κλείνει η εταιρία".

Πληρώστε μας ότι μας οφείλεται, δώστε μας αποζημίωση και κλείστε το το ρημάδι, να πάμε σπίτι μας!

Σιχτίρια πια!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

όχι καλέ δεν σε αποθαρρύνω... έχεις τόσα συμπτώματα προσπ...

μια χαρά θα πάνε!!

είδες η βίκυ,ήταν σίγουρη κιόλας!!!

μέντιουμ βίκυ!!!

κι εμείς 86 εκ αλλά με βάρος 14.400!!!!!!

είναι ο σωματότυπος της και μας δυσκολεύει στα νούμερα!!!

χρόνια πολλά οτις!!!!!

κι εγώ θέλω να μάθω να φτιάχνω diaper...

μάλλον για τον εαυτό μου,δεν βλέπω να μένει καμμιά άλλη στον κύκλο μου!!

jesgk πόσο περίπου στοιχίζει?έχω συμφοιτήτρια που γεννάει τον φλεβάρη,τώρα το θυμήθηκα!!

Φβ δεν μπόρεσα να μπω χθες, άσε που έχει κι ένα θεματάκι το πισί (ούτε ένα χρόνο δεν το 'χω) στο σπίτι.

Η κατάσταση στο γραφείο είναι τραγική. Ο ένας αφεντικός πέταξε κι ένα "ζητάτε και λεφτά, εδώ κλείνει δεν κλείνει η εταιρία".

Πληρώστε μας ότι μας οφείλεται, δώστε μας αποζημίωση και κλείστε το το ρημάδι, να πάμε σπίτι μας!

Σιχτίρια πια!

την πάρτη τους κοιτάτε και δεν ενημερώνουν κιόλας να ξέρει ο κόσμος που βαδίζει

Και να κοιμάσαι. Αυτό είναι επίσης σημαντικό! ;)

Σιχτίρια πια!

τι ζητάτε κι εσείς...τσάμπα έπρεπε να δουλεύετε!!!:shock::shock:

Διαφημίσεις

jesgk πόσο περίπου στοιχίζει?έχω συμφοιτήτρια που γεννάει τον φλεβάρη,τώρα το θυμήθηκα!!

Ειναι ευκολο Χριστινάκι, εμενα μου έφυγαν 100 ευρω αλλα ειχα βάλει της Παναγιάς τα μάτια πάνω, έχω μια να φτιάξω σε ένα μήνα για ένα κοριτσάκι και θα κινηθώ στα 30 ευρώ.

όταν γέννησα ήρθε στα γιάννενα να με δει από τρίκαλα...και μου είχε δώσει μετρητά 100Ε, οπότε πρέπει να δω τι θα κάνω...

είναι καλή ιδέα η diaper cake...

περιμένει κοριτσάκι και γεννάει τις ίδιες μέρες με μένα!!

δεν ξέρω καθόλου πότε θα ξαναέρθουμε,τα χριστούγεννα ίσως πάμε εύβοια,στα πεθερικά...

για αθήνα χλωμό...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...