Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλησπέρα . Υπάρχει κοπέλα που δεν έκανε διπλασιασμους αλλά ανέβαινε η χοριακη λίγο λίγο και να τα κατάφερε ? 

Μ είπε υπάρχει η πιθανότητα για εξωμήτριο επειδή δε κάνει καλό διπλασσιασμο και από κείνη την ώρα Μ έχει πιάσει φοβερό άγχος. 

Στις 14 μέρες είχα 240 και στις 27 μερες 800

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

kαλημέρα κορίτσια...

προσπ τι βλέπω?

περιμένουμε αποτελέσματα χοριακής!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και να σκέφτεσαι θετικά!!!!!

εδώ κοπέλες με εξωσωματική το 1ο και στο 2ο πιάνονται αμέσως!!!!

πάω να συνεχίσω δουλειές,έχω την μικρή ακόμα στη κούνια...

οι καουτσούκ πιπίλες είναι πιο καλό υλικό,δεν σκίζεται με τα δόντια..κι εγώ τέτοιες έχω,

η σιλικόνη δεν είναι φυσικό υλικό...

κάθε 2-3 μήνες αλλαγή...

φεύγωωωω

Έκανε τεστ και βγήκε θετικό σου λέει η κοπέλα!!! Η χοριακή για επαλήθευση απλά και λεπτομέρειες.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημεραααααααααααα..

ΘΕΤΙΚΟΟΟΟΟ..

Φευγω βουρ για χοριακη!!

γειαααααααααααααααα..

http://123518lvuy3rkxxr.gif

καλημερα!ευχομαι ολα να πανε καλα,και να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Η προσπ ευχαριστεί το Θεό που θα γίνει ξανά μανούλα και εσύ που είναι Παρασκευή?????:tongue::tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue:

Ο καθείς με τις προτεραιότητές του. :rolleyes:

φεύγωωωω

Που παααααααας;;;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημεραααααααααααα..

ΘΕΤΙΚΟΟΟΟΟ..

Φευγω βουρ για χοριακη!!

γειαααααααααααααααα..

βρε θηριο?μπράβο σου!!!!

άντε,όλα θα πάνε καλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

και με ένα γιο τώρα!!!!!!!

eNortjKzUjI0NjM0MFWyBlwwFWgCzQ,,29.png

eNortjKzUjI0NjM0sFCyBlwwFXEC0A,,24.png

Διαφημίσεις

Πρωτα απο ολα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τις ευχες..

δεν μπορουσα να πιστεψω οτι οοοοολα αυτα τα συμπτωματα δεν ηταν εγκυμοσυνης.. και το Self clear ειναι πιο ευαισθητο απο το Predictor που οπως σας ειπα μετα απο ωωωωωωρα εδειχνε θετικο ενω στο 5λεπτο εδειχνε τιποτε..(σχεδον απειροελαχιστα αχνα)

ειλικρινα ελπιζω οτι ολα θα πανε καλα και δεν θα χουμε ιδιαιτερες ταλαιπωριες..τουλαχιστον οχι με κακη καταληξη..

ειλικρινα θα θελα να τελειωνω με τον κυκλο των κυησεων.. απο 28 ετων μεχρι τωρα εχω πεσει με τα μουτρα και καπου εχω κουραστει κιολας..

μολις γυρισα απο το τεστ χοριακης (οταν θελω κατι το κανω ο κοσμος να χαλασει!) και θα χουμε αποψε το βραδυ τα αποτελεσματα.. βεβαια θα πρεπει να κανω παλι Δευτερα - Τριτη για να δει ο γιατρος αν εξελισσεται καλα η ανοδος των τιμων της χοριακης μιας και ειμαι σιγουρα κατω απο 4 εβδομαδων και δεν μπορουμε να δουμε τιποτε υπερηχογραφηματικα..

ειναι δυνατον αυτο το α τριμηνο και η αυχενικη του να περασουν ανωδυνα και ευκολα?????

ανυπομονω πανω απο ολα να βγουν τα αποτελεσματα και να το ανακοινωσω στα αφεντικα ωστε να μην βγαινω και εξω σε δουλειες..

by the way πααααααλι εχθες δεν κοιμηθηκα καθολου...μια η μικρη με γκρινια παλι, μια υπαρενταση και αυπνιες.. κουτουλαω.

Διαφημίσεις

τα τεστ δεν τα πολυεμπιστεύομαι...

μια φορά φοιτήτρια έκανα 2 και βγήκαν θετικά...πήρα και τρίτο αρνητικό...

γιάυτό χοριακή...

σκούπισα και σφουγγάρισα,τώρα διάλειμμα!!

ειλικρινα ελπιζω οτι ολα θα πανε καλα και δεν θα χουμε ιδιαιτερες ταλαιπωριες..τουλαχιστον οχι με κακη καταληξη..

ειλικρινα θα θελα να τελειωνω με τον κυκλο των κυησεων.. απο 28 ετων μεχρι τωρα εχω πεσει με τα μουτρα και καπου εχω κουραστει κιολας..

ειναι δυνατον αυτο το α τριμηνο και η αυχενικη του να περασουν ανωδυνα και ευκολα?????

Όλα καλά θα πάνε!!!!

Έχεις κι εμάς εδώ για ψυχολογική και συναισθηματική υποστήριξη!!! :D

by the way πααααααλι εχθες δεν κοιμηθηκα καθολου...μια η μικρη με γκρινια παλι, μια υπαρενταση και αυπνιες.. κουτουλαω.

Αυτό πρέπει να το λύσεις με κάποιο τρόπο κορίτσι, γιατί τώρα θα χρειαστείς ύπνο και γενικώς αρκετή ξεκούραση! :?

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

μια χαρά θα πάνε όλα προσπ...θετική σκέψη!!!

εγώ θυμάμαι είχα πάει πρωί,και μεσημέρι είχαμε αποτελέσματα!!!!!!!!!!!!!!αχ τι χαρά!!!!!!!

jesgk πως είσαι?

ο γιάνναρος πως είναι????

Εγώ δεν κάνω καθόλου δουλειές, Κυριακή έρχεται γυναίκα για γενική.

Ο Γιαννάκος πολύ καλύτερα. Αδυνάτισε το πουλάκι μου. Αλλά δεν το φοβάμαι, θα πάρει κιλά γρήγορα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...