Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλησπέρα . Υπάρχει κοπέλα που δεν έκανε διπλασιασμους αλλά ανέβαινε η χοριακη λίγο λίγο και να τα κατάφερε ? 

Μ είπε υπάρχει η πιθανότητα για εξωμήτριο επειδή δε κάνει καλό διπλασσιασμο και από κείνη την ώρα Μ έχει πιάσει φοβερό άγχος. 

Στις 14 μέρες είχα 240 και στις 27 μερες 800

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

kalhmera!

σχετικα με το τζιμπορι, οι 8 ωρες ειναι την εβδομαδα ειναι καθε εβδομαδα για 3 μηνες?καλα καταλαβα?επισης, εχει ακι τμηματα για μεγαλυτερα παιδακια?δηλαδη μετα τα 2?

και κατι κουλο, συγνωμη αλλα το πλυντηριο πρεπει να το επιβλεπει καποιος οταν δουλευει??????????

καλημερα βικυ! καλα, η μιρκη σου δεν κοιμαται το μεσημερι?πως αντεχει?αποι καταλαβα ξυπναει αργα ομως?

κοιμόταν πάντα αλλά αργούσε να κοιμηθεί το βράδυ. 11-12 πήγαινε και αυτή ντούρασελ. Τις τελευταίες μέρες που αρνείται να κοιμηθεί το μεσημέρι πέφτει ψόφια στις εννιά. Και ησυχάζω και λίγο σαν άνθρωπος.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μηπως θυμαστε την διαφορα μεταξυ σιλικονατης και καουτσουκατης πιπιλας?γιατι θα αλλαξουμε τωρα και υατες που παιρνω τις εχει μονο σε καουτσουκ για μεγαλυτερη ηλικια...

bgx2ye5lc.png

μηπως θυμαστε την διαφορα μεταξυ σιλικονατης και καουτσουκατης πιπιλας?γιατι θα αλλαξουμε τωρα και υατες που παιρνω τις εχει μονο σε καουτσουκ για μεγαλυτερη ηλικια...

Εγώ καουτσούκ χρησιμοποιώ απο την ώρα που γεννήθηκε . Μου φαίνονται πιο μαλακές. Και οι θηλές των μπιμπερό και η πιπίλα.

http://www.healthzone.gr/image.php?object_type=detailed&image_id=4166&window=popup

Διαφημίσεις

kalhmera!

σχετικα με το τζιμπορι, οι 8 ωρες ειναι την εβδομαδα ειναι καθε εβδομαδα για 3 μηνες?καλα καταλαβα?επισης, εχει ακι τμηματα για μεγαλυτερα παιδακια?δηλαδη μετα τα 2?

και κατι κουλο, συγνωμη αλλα το πλυντηριο πρεπει να το επιβλεπει καποιος οταν δουλευει??????????

καλημερα βικυ! καλα, η μιρκη σου δεν κοιμαται το μεσημερι?πως αντεχει?αποι καταλαβα ξυπναει αργα ομως?

ειναι 45 λεπτα στανταρ την εβδομαδα με δασκαλα και 8 ωρες (4 δυωρα οχι τοσο βολικες ωρες) ελευθερη δραση και οοοοολα αυτα για τρεις μηνες. και οοοολα αυτα 325 ευρω μετρητα η πιστωτικη..

καλημερα και συγχαρητηριααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

σε ευχαριστω αλλα φυλαξτε δυναμεις και ευχες και συγχαρικια για μετα τη γεννα..εχω πισω μου κακο και βαρυ ιστορικο και αγωνιω για καθε μερα που περναει..

βεβαια τα καταφεραμε με τη μικρη why not και με αυτο..

θα δειξει..

ειναι 45 λεπτα στανταρ την εβδομαδα με δασκαλα και 8 ωρες (4 δυωρα οχι τοσο βολικες ωρες) ελευθερη δραση και οοοοολα αυτα για τρεις μηνες. και οοοολα αυτα 325 ευρω μετρητα η πιστωτικη..

με βολευει η περιοχη και το σκεφτομαι για οταν βγαλω (επιτελους) τον γυψο,γιαυτο ρωτησα απο τα 2 και μετα ειναι καλα για τα παιδακια?

bgx2ye5lc.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααααααααααα..

ΘΕΤΙΚΟΟΟΟΟ..

Φευγω βουρ για χοριακη!!

γειαααααααααααααααα..

Άμα σε περιλάβω................!!!!!!!!!

1562437ieie1o1esq.gif

ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ!!!!!

Καλημεραααααααααααα..

ΘΕΤΙΚΟΟΟΟΟ..

Φευγω βουρ για χοριακη!!

γειαααααααααααααααα..

ΣΟΥΠΕΡ!!!! :D

Έγραψα ολόκληρο ποστ και με την τραγική μου σύνδεση το έχασα όλο! :evil:

Μ' έχει ψοφήσει ο βήχας, δε λέει να φύγει! Ο Γιάνναρος ευτυχώς καλύτερα.

Χθες έκανα μανικιούρ πεντικιούρ, γαλλικό, κι αισθάνομαι λίγο ανανεωμένη.

Προσπερίνα μ' έφαγες στη στροφή!!!

Καλημέρα.

thank_god_its_friday_535265.jpg

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

δεν σκιζονται οι καουτσουκ?και καθε ποτε τις αλλαζετε περιπου για να μην ειναι πολυ ταλαιπωρημενες?

ποτέ δεν μου έχει σκιστεί. Γύρω στο τρίμηνο την αλλάζω αν δω οτι η μεριά που την πιάνεις σαν να ψιλοκολλάει λίγο.

ΣΟΥΠΕΡ!!!! :D

Έγραψα ολόκληρο ποστ και με την τραγική μου σύνδεση το έχασα όλο! :evil:

Μ' έχει ψοφήσει ο βήχας, δε λέει να φύγει! Ο Γιάνναρος ευτυχώς καλύτερα.

Χθες έκανα μανικιούρ πεντικιούρ, γαλλικό, κι αισθάνομαι λίγο ανανεωμένη.

Προσπερίνα μ' έφαγες στη στροφή!!!

Καλημέρα.

thank_god_its_friday_535265.jpg

Η προσπ ευχαριστεί το Θεό που θα γίνει ξανά μανούλα και εσύ που είναι Παρασκευή?????:tongue::tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue:

kαλημέρα κορίτσια...

προσπ τι βλέπω?

περιμένουμε αποτελέσματα χοριακής!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και να σκέφτεσαι θετικά!!!!!

εδώ κοπέλες με εξωσωματική το 1ο και στο 2ο πιάνονται αμέσως!!!!

πάω να συνεχίσω δουλειές,έχω την μικρή ακόμα στη κούνια...

οι καουτσούκ πιπίλες είναι πιο καλό υλικό,δεν σκίζεται με τα δόντια..κι εγώ τέτοιες έχω,

η σιλικόνη δεν είναι φυσικό υλικό...

κάθε 2-3 μήνες αλλαγή...

φεύγωωωω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...