Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, linaa είπε:

Δυστυχώς κοπέλα μου η χοριακη σου όχι απλά δεν κάνει διπλασιασμό αλλα ανεβαίνει τρομερά αργά . Δυστυχώς δεν υπάρχει αισιόδοξο σενάριο σε τέτοιες περιπτώσεις απλά περιμένεις να δεις που ακριβώς είναι η κύηση για να την αφαιρέσετε. 

Το καλύτερο σενάριο είναι να μην είναι εξωμήτριο. Ναι συνήθως τα εξωμήτρια έχουν τέτοιο Ρυθμό ανάπτυξης . Εύχομαι να μην είναι Κ να είναι απλά μια παλλινδρομη. Δυστυχώς να συνεχίσει τέτοια εγκυμοσύνη με τέτοιες χοριακες δεν γίνετε.  

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εμενα προχθες εφαγε φασολαδα γιατι τελικα της αρεσει.. εχθες που χαμε γεμιστα ουτε για αστειο δεν εφαγε...της καναμε τραχανα με το ζορι εφαγε 5 κουταλιες της πλακας και καταληξαμε με ενα επιδορπιο να τη βγαλει το βραδυ..στανταρ πεινουσε γιατι ακουγα το στομαχι της το βραδυ αλλα ξενο γαλα δεν δεχεται να πινει εκτος απο νερο τη νυχτα η αν θηλασει.. Σημερα της εχω μοσχαρι με μακαρονι..να δουμε..

εχουμε και δοκιμαστικο στο gymboree..θα σας τα πω μετα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια σας ευχαριστω πολυ..Μια κουβεντα και με κανετε πολυ καλυτερα..Ειναι γεγονος οτι ο αντρας μου δεν νομιζω να παιρνει καν χαμπαρι της ψυχολογικης μου καταστασης, ολα τα αποδιδει στο οτι ειμαι γκρινιαρα και εχω νευρα!!! Απο μονη μου, χωεις λογο..

κι εμενα τα ιδια κανει!πρεπει να σταματησουμε την γκρινια μου φαινεται.

παντως αν με δει πολυ νευριασμενη,τοτε δινει σημασια και στις δυο μας.παλι καλα.χαλια δηλαδη.

Πηρα τη Ναταλια και πηγαμε στα μαγαζια, να της βρω και παπουτσια..Μεχρι ενα σημειο ολα καλα, μετα αρχιζε να γκρινιαζει και εν συνεχεια να ουρλιαζει οποτε εφυγα..

λογικο ειναι βρε,κι εμενα βαριεται στο καροτσι.εγω οταν πηγαινουμε για ψωνια,ενδιαμεσα την πηγαινω σε μια πλατεια που εχει περιστερακια και ξεπιανεται και μετα παλι στα μαγαζια.τελικα πηρατε παπουτσακια?

Στις κουνιες και στους παιδοτοπους ΠΑΛΙ την κυνηγαω..Φοβαμαι μη χτυπησει γιατι ακομα δεν καταλαβαινει τις παγιδες..

στον παιδοτοπο φοβασαι μην χτυπησει?αφου ειναι ασφαλειας κι εχει κοπελες και τα προσεχουν.εμενα απλως δεν καθεται μεσα πολυ ωρα.ολο με ψαχνει.φοβαται μην φυγω?

ΣΑΣ ΘΑΥΜΑΖΩ που σκεφτεστε για δευτερο..ΟΥΤΕ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ απο το μυαλο..Η οταν παει 3 η ποτε!!! Δεν ξερω..Μου φαινεται πολυ δυσκολο..Βεβαια εγω ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ, οποτε εχω πλεονεκτημα..

επισης,μια απο τα ιδια.

Το μονο που θελω ειναι να παω Γερμανια..Μιλαω με μια φιλη μου εκει μηπως μου βρει καμια δουλεια..Δεν το πιστευω βεβαια αλλα ειναι χρονια εκει και εχει πολλες γνωριμιες..Μακαρι

σκεφτεσαι δηλαδη να φυγετε?κι ο αντρας σου θα βρει δουλεια ευκολα εκει?

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Τελικα δεν πηραμε παπουτσακια..Δεν βρηκα κατι να ταιριαζει..Αν της παρω μαυρο πειραζει;;; Ειναι ιβουαρ το φορεμα της..Θα τα βολευτουμε τουλαχιστον τα μαυρα..

Για τον Χρ ειναι καπως πιο δυσκολα γιατι δεν ξερει Γερμανικα..Ομως εχει πολλους συγγενεις εκει και σε περιοχες με Ελληνες μπορει να βρει δουλεια..ΤΟ σκεφτομαστε παρα παρα πολυ σοβαρα Ελεναντα μου!!!

Στους παιδοτοπους τρεχουν τα πιο μεγαλα παιδακια και μπορουν ανετα να την ποδοπατησουν..Και σε οσους εχουμε παει οι κοπελες δεν ηταν και τοσο προσεχτικες με τα μωρα..

Μα την γκρινια ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ!! Θα τρελαθουμε;;;;;;;;;;;

ΜΗ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΙΤΣΕΣ< ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩΩΩΩΩΩΩΩ!! Κι εγω θα αργησω..

yRf6p1.png

Τελικα δεν πηραμε παπουτσακια..Δεν βρηκα κατι να ταιριαζει..Αν της παρω μαυρο πειραζει;;; Ειναι ιβουαρ το φορεμα της..Θα τα βολευτουμε τουλαχιστον τα μαυρα..

Για τον Χρ ειναι καπως πιο δυσκολα γιατι δεν ξερει Γερμανικα..Ομως εχει πολλους συγγενεις εκει και σε περιοχες με Ελληνες μπορει να βρει δουλεια..ΤΟ σκεφτομαστε παρα παρα πολυ σοβαρα Ελεναντα μου!!!

Στους παιδοτοπους τρεχουν τα πιο μεγαλα παιδακια και μπορουν ανετα να την ποδοπατησουν..Και σε οσους εχουμε παει οι κοπελες δεν ηταν και τοσο προσεχτικες με τα μωρα..

Μα την γκρινια ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ!! Θα τρελαθουμε;;;;;;;;;;;

ΜΗ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΙΤΣΕΣ< ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩΩΩΩΩΩΩΩ!! Κι εγω θα αργησω..

Εγω δεν συμφωνω καθολου με τους παιδοτοπους σε αυτη την ηλικια.. τα μεγαλα δεν προσεχουν τα μικρα και αυτα ακομη δεν ξερουν τις δυνατοτητες τους..για την επιτηρηση δεν εχω αποψη..αδιαφορη τελειως..

τωρα αν παω θα ειναι εντελως καποια ειδικη περιπτωση..

Διαφημίσεις

Εγω δεν συμφωνω καθολου με τους παιδοτοπους σε αυτη την ηλικια.. τα μεγαλα δεν προσεχουν τα μικρα και αυτα ακομη δεν ξερουν τις δυνατοτητες τους..για την επιτηρηση δεν εχω αποψη..αδιαφορη τελειως..

τωρα αν παω θα ειναι εντελως καποια ειδικη περιπτωση..

συμφωνω.καλα δεν το συζηταμε οσο εχει καλο καιρο παμε σε παρκα,εχουμε αρκετα στην περιοχη μας, μεχρι και λιμνουλα, αν βρεχει ή εχει πολυ κρυο περσι πηγαιναμε σε κανενα εμπορικο κεντρο, βασικα στο golden που ειναι πιο ομορφα διαρρυθμισμενο, πιναμε και τον καφε μας και ο μικρος κολαλγε την μουριτσα του στο τζαμι του μπαλκονιου και φωναζε στους απο κατω "εεεεεεεεεε" αυτα τα ωραια...

bgx2ye5lc.png

ααα για αυτο η κουνιαδα κανονιζε να παει στην Μυρτιδιωτισσα αποψε (εγω εντωμεταξυ νομιζα οτι το κανονιζε για αυριο το απογευμα και εβαλα πλυντηριο και σηκωθηκα και εφυγα και δεν πηγε πουθενα διοτι μολις γυρισαμε ηταν ακομη εδω και παραπονεθηκε στον αδελφουλη της οτι δεν εφυγε εξαιτιας του πλυντηριου...:cool::twisted:)

Διαφημίσεις

υπάρχει ένα κουμπί που κλείνει το πλυντήριο!!!!

χεχε

εδώ είμαι βαριέμαι,,θα περιμένω να ξεκινήσει το greys!!!

την μικρή την βάλαμε για ύπνο και χαλαρώνουμε...

ψάχνω για το μπλογκ μου διάφορα...

βασικα μπηκα για να σας γραψω για το gymboree..

λοιπον..

τι δεν μου αρεσε:

α) ειναι πολυυυυυ μακρυα. Παροτι απο το σπιτι μου επειδη μενω κοντα στην Εθνικη Οδο εκανα μονο 20 λεπτα κατα τ'αλλα δεν ειναι κοντα και αν δεν εχεις αυτοκινητο απλα δεν πας

β) με απαγοητευσε ο χωρος..οχι σαν χωρος οπως ηταν αλλα σε σχεση με αυτο που φανταζομασταν..

λεγαμε οτι επειδη ειναι στην Ν Ερυθραια και εξειδικευεται σε αυτο που κανει περιμεναμε κανενα ιδιοκτητο κτηριο (εγω κιολας το θελα και τυπου νεοκλασικο) με τεραστιο υπαιθριο χωρο αλλα τελικα ειναι στεγασμενος χωρος 150 τετραγωνικων το πολυ σε ενα δυοροφο εμπορικο κεντρο. Κατι δηλαδη σαν εσοκλειστος παιδοτοπος.

γ)τελος δεν μου αρεσε το οτι τα περισσοερα τραγουδακια που συνοδευαν δραστηριοτητες ηταν στα αγγλικα μονο και μονο επειδη δεν εχουν κατσει να τα προσαρμοσουν σε ελληνικο στιχο (υπαρχει και αντιστοιχο αγγλοφωνο τμημα εντωμεταξυ)

Ενταξει ωραια χρωματα, στρωματα παντου, παιχνιδια ξυλινα σε διαφορες μορφες (μαλλον πολυμορφικα τα περισσοτερα) για να εναλλασονταισ τις θεματικες ενοτητες σε χαμηλο παντα υψος για τα παιδια και ευελικτα για τους γονεις.

Εμεις παρακολουθησαμε την ενοτητα Παιζω και Μαθαινω 22-28 μηνων (επιπεδο 5) επισης υπαρχει τομεας μουσικης (16-28 μηνων) και τομεας τεχνης, επειδη μια φιλη εχει παει και στις τρεις ενοτητες θεωρει οτι ο τομεας Παιζω και μαθαινω ειναι ο καλυτερος για την ηλικια των παιδιων μας.Και ετσι πηγα.

Η¨"δασκαλα" μαζευει μικρα και γονεις λεει ενα εισαγωγικο τραγουδακι, γινεται μια δραστηριοτητα κυκλικη που κραταει καμποση ωρα και μετα περναμε σε ενα παιχνιδι φαντασιας με χρηση των παιχνιδιων (τσουληθρες, μονοζυγα, τουνελ, στρωματα, μπαλες κλπ) οπου καταληγει στη χρηση καποιου παιχνιδιου χρωματων και κινησης (με πανινα αντικειμενα) και παλι κλεινει με καποιο χαιρετισμο με τη μασκοτ της εταιρειας.

Ο κυκλος ειναι 3 μηνες απο 45 λεπτα την εβδομαδα (συγκεκριμενη ωρα του τμηματος) και δινει δωρεαν δυνατοτητα να πηγαινει free 8 ωρες για παιχνιδι στον χωρο διχως την παρουσια δασκαλου..κατι σαν παιδοτοπος (4 διωρα βασικα μεσα στην εβδομαδα που δυστυχως εκτος απο το Σαββατο 1-3 ολες οι αλλες μερες εμενα δε με βολευουν γιατι ειναι ωρες εργασιας και σιγα μην ξεκινησω απο Κολωνο να παω Ερυθραια βλεπε Κηφισια για οσες δεν ξερετε που πεφτει) για ενα διωρο που μπορω να διαθεσω και στην παιδικη χαρα.

Το κοστος ειναι 300 ευρω και 25 η εγγραφη..

αν ημουν πιο κοντα ισως να το συζητουσα ετσι για να κανει η μικρη κατι πιο ας πουμε οργανωμενο (τραγουδια, μουσικη, αυτοσχεδια κανουμε και εμεις στο σπιτι..μονο η συνυπαρξη με αλλα παιδια και η γλυκ του ξενου διαφερουν)..τωρα μαλλον οχι..

απο την αλλη ο Νακας οχι μονο ζηταει αρκετα χρηματα αλλα θα μπορουσε να μην επιβαρυνει το κοστος με την εγγραφη η την αγορα των βιβλιων..το θεωρω αδικο αυτο..αλλα μεταξυ των δυο για του χρονου θα διαλεγα τον Νακα χωρις ομως να θελω να υποβαθμισω το Gymboree γιατι δεν εχω δει πως λειτουργει στις αλλες ενοτητες...

αν ρωτησετε τον ανδρα μου θα σας πει οτι και τα δυο ειναι περιττα και πολυτελειες..

τεσπα..ας δουμε τι γινεται με το θεμα της εγκυμοσυνης και μακαρι να μαστε καλα να μπορουμε να κανουμε πραγματα πιο ανετα απο το νεο χρονο..

σημερα βασικα ζοριστηκα κιολας γιατι επρεπε να την σηκωνω και ενοιωθα ενοχλησεις χαμηλα..καλα που δεν ημουν μονη..αντε να δουμε..

φιλια

υπάρχει ένα κουμπί που κλείνει το πλυντήριο!!!!

χεχε

εδώ είμαι βαριέμαι,,θα περιμένω να ξεκινήσει το greys!!!

την μικρή την βάλαμε για ύπνο και χαλαρώνουμε...

ψάχνω για το μπλογκ μου διάφορα...

1)δεν ξερει να διακοπτει το πλυντηριο

2) αντικειται στις αρχες της..να διακοπτει την δουλεια του αλλου μηπως και της βαλουμε χερι

3) δεν θα εφευγε ΠΟΤΕ χωρις να χει τελειωσει το πλυντηριο

και τεσπα..νομιζεις οτι για αυτο δεν εφυγε???? χαχαχαχα!!

Παντα θα χει μια δικαιολογια για να κρυβει την αργοπορια της..

τωρα τα χει και μαζι μου κανα δυο μερες και αλλο που δε θελει να πιανεται.. περαστικα

του χρόνου καλύτερα μωρέ για τέτοιες ασχολίες...ότι θέλουμε να κάνουμε θέλει χρήμματα γμτ!!

κι εγώ θέλω για τον χειμώνα να βρω τίποτα τέτοιου είδους παιχνιδάκια για το σπίτι,να τα κάνουμε οι 2 μας...

βρε την κουνιαδούλα!!!!

η μια από τις 2 κουνιάδες που είναι εδώ... πάιρνει τηλ τον αδερφό της για να του πει που πονάει και ότι είναι συνέχεια άρρωστη...

τρέχει και κουράζεται με τη δουλειά,4 ώρες την ημέρα...

και πάντα έχει ένα φούσκωμα στη κοιλιά...!!!!!!!!!!!

χωρίς να ξέρει τον λόγο,όχι ότι έχει χλαπακιάσει!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...